Donald Trump wil publicatie van kritisch boek over hem koste wat het kost tegenhouden

Ik moet eerlijk zeggen, al die heisa rondom Donald Trump komt mij ook vaak de neus uit, maar zo een belangrijke president en functie in de wereld, moet kritisch bekeken worden en de waarheid moet altijd nagestreefd worden. De mainstream media in de Verenigde Staten doen veel dingen verkeerd, maar nu is er wel een pikant boekje naar buiten gekomen die hij wil tegenhouden.

Het gaat om Fire and Fury: Inside the Trump White House van Michael Wolff. Het boek verschijnt pas volgende week, maar domineert nu al de krantenkoppen.

Trump probeert de publicatie van het boek, dat een niet bepaald flatterend inkijkje in zijn presidentschap geeft, tegen te houden. In een brief dreigen Trumps advocaten de auteur en de uitgever aan te klagen voor smaad. Ondertussen liggen de eerste verhalen dus al op straat.

Waarom? Wat staat er dan allemaal in? Onder andere dat Donald Trump helemaal geen president wilde worden en dat zijn team daar ook helemaal niet op gerekend had. Daarnaast zou het contact tussen het team van Donald Trump en de Russen ‘onvaderlandslievend’ zijn en ‘een vorm van van verraad’.

Maar wie zegt dat dan? Niemand minder dan Steve Bannon, de voormalige vertrouweling van Donald Trump die ook nog eens één van zijn topadviseurs is geweest. Niet lichtjes dus. Daarnaast heeft Bannon niet aangegeven dat het overdreven of verkeerd is opgeschreven, dus hij staat achter de bewoordingen in het boek. Al blijft hij Trump wel een groot man vinden.

De miljardair zou de verkiezingen helemaal niet hebben wíllen winnen, schrijft Wolff. Sterker nog, verliezen zou voor Trump een droomscenario zijn geweest. Het zou hemzelf, maar ook zijn dochter Ivanka en schoonzoon Jared Kushner immers enorme bekendheid opleveren. Het merk Trump en daarmee de hele familie een boost geven. En daar konden ook Steve Bannon en campagneleider Kellyanne Conway van profiteren.

Veel voormalig werknemers hebben hun boekje opengedaan bij deze schrijver en dit is het resultaat. Sowieso dus het lezen waard en dat Donald Trump de uitgifte van het boek wil tegenhouden, gooit alleen maar meer olie op het vuur. Een machtig persoon die de publicatie van een boek wil tegenhouden kan sowieso niet rekenen  op veel begrip.

Gaat het hem ook echt schade toebrengen? Er is al een onderzoek naar de contacten tussen het team van Donald Trump en de Russen, dus het zou heftige consequenties kunnen hebben en de geloofwaardigheid van Trump gaat op deze manier ook naar de knoppen.

Aan de andere kant, Trump lijkt tegen zo veel soorten kritiek te kunnen en dit soort verhalen hebben vaak niet veel effect op de positie van deze man. De vraag is dus ook nog maar of dit echt consequenties gaat hebben, maar bij mij heeft het alleen maar meer de bevestiging gegeven dat Trump in veel opzichten niet bekwaam genoeg is voor deze baan, laat staan de motivatie van hem om deze functie te vervillen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

98 reacties

 1. Ben Zine

  Trump is in plat Hollands gezegd een matennaaier. Bannon heeft hem door dik en dun gesteund, altijd en overal. Maar hij kon z’n koffers pakken en vertrekken. Hoe luidt dat gezegde ook al weer… Wie de bal kaatst, kan ‘m terug verwachten. Grappig dat die gezegdes altijd een kern van waarheid bevatten.

  1. DolleDries

   Trump heeft maar één doel het beste voor de USA net zoals in zaken bestaan daar geen emoties voor anders ben je verloren.
   Bannon is uit op wraak ,daar zijn ook heel veel spreekwoorden voor.

   1. Kodi

    Dit mes in de rug van Donald Trump zal niet onbeantwoord blijven en Michael Wolff zal moeten gaan boeten en bloeden voor zijn leugens en laster.

    Live by the sword, trip on the sword, fall into the sword, dy by the sword

  2. Guus Geluk

   Bannon werd ontslagen door John Kelly, hoogstwaarschijnlijk omdat deze Bannon een storende factor was. Kelly maakte schoon schip en slaagde er binnen de kortste keren in orde in de chaos te brengen.

   Intussen gaat Breitbart, Bannons promotiebus, verder los op Trump.

   http://www.breitbart.com/big-journalism/2018/01/04/michael-wolff-fire-fury-hours-tape-recordings/

   1. Ritter

    Guus Geluk

    U verteld onzin. U link geeft gewoon een persbericht weer.

    Breitbart gaat niet “los” op Trump. En ook Bannon niet.

    Gisteren heeft Bannon gezegd dat hij Trump nog volledig steunt.

    Zoals Trump zegt: de gevestigde media zoals CNN, ABC, NBC, enzovoorts gebruiken de roddels in het boek om Trump verder te ondermijnen.
    ——————

    Donald Trump: ‘Fake News Media’ Using Michael Wolff Book as a Weapon Against Me
    http://www.breitbart.com/big-government/2018/01/05/donald-trump-fake-news-media-using-michael-wolff-book-weapon/

    1. Kodi

     Waar is de tijd gebleven dat je over Breitbart schreef als onbetrouwbare bron? Zie hoe jij jezelf tegenspreekt… Noem me trouwens één bijdrage van jou die wel geloofwaardig was. En daar laat ik het maar bij, want het is er tot nu toe geen een geweest, je oneindige gesubsidieerde getrol ten spijt. Je staat gewoon aan de verkeerde kant en dient daarvoor rekenschap af te leggen aan onze maatschappij en onze burgers.

 2. Ritter

  Het is niet zozeer een “kritisch” boek over Trump………………….maar een boek vol roddels over Trump. Een boek dat niet is gebaseerd op feiten maar op roddels.

  Misschien was het beste wat Trump kon doen het roddel boek gewoon negeren. Immers Trump is goed op weg met zijn agenda en is dit jaar goed begonnen met ingrijpende belastinghervormingen.

  Met de economie van de VS gaat het zeer goed en nu blijkt ook uit de laatste cijfers dat de werkeloosheid onder zwarten op een laagte record zit.

  Maar ja, over wat Trump in korte tijd heeft bereikt hebben de media het natuurlijk niet over………….die hebben het liever over een roddel boek over Trump.
  ————
  Black unemployment rate falls to record low
  https://www.cnbc.com/2018/01/05/black-unemployment-rate-falls-to-record-low.html

  1. tomygun

   Ritter , Het enigste en geode antword , RODDEL!!!!

   1. Ritter

    Sanders heeft al op een aantal dingen die in het boek staan ontkracht.

    Het probleem is dat veel roddel niet “ontkracht” kan worden. Het is kwestie van geloven of niet. De bedoeling van zo’n roddel boek is natuurlijk de positie van Trump te ondermijnen. Trump’s karakter te ondermijnen.

    De schrijver van het boek heeft ook een achtergrond van doen van dit soort dingen.
    —————-

    Sanders: ‘Michael Wolff Made Up a Lot of Stories to Try to Sell Books’
    http://insider.foxnews.com/2018/01/05/sarah-sanders-fire-and-fury-michael-wolff-made-lot-stories-try-sell-books

    1. Code134

     Ik begrijp de paniek van Ritter wel. Dit is het begin van de ondergang van Trump en dat zal hij met lede ogen aanzien.

     1. Ni28

      Alweer een begin? Hoeveel keer was het al niet het begin van het einde. Dopper’s natte droom.

     2. sjun

      Trump zit nog zo’n jaar of zeven. Aan zijn vrienden kun je zien wie hij is en hoe hij reageren zal.

 3. Floris

  “De miljardair zou de verkiezingen helemaal niet hebben wíllen winnen, schrijft Wolff. Sterker nog, verliezen zou voor Trump een droomscenario zijn geweest. Het zou hemzelf, maar ook zijn dochter Ivanka en schoonzoon Jared Kushner immers enorme bekendheid opleveren. Het merk Trump en daarmee de hele familie een boost geven. En daar konden ook Steve Bannon en campagneleider Kellyanne Conway van profiteren.”
  —————————————————————————-
  Dit lijkt me klinkklare onzin.

  1. Code134

   Het verklaart wel veel van zijn gedrag in de campagne, met name een aantal moves waarvan campagnedeskundigen algemeen aangaven dat ze zeer onverstandig waren.
   Overigens is deze theorie niet nieuw, heel veel journalisten gingen hier al van uit.

   1. Vit

    Ga weg Wim.

    1. sonar

     @Vit het is een betweter die code rood ,hij heeft het verstand van een mossel dan weet je genoeg.

   2. Holland

    En blijf weg Wim.

    1. Code134

     Wie is Wim?

     1. Floris

      Dat is Wim Kutten (met een H). Die trolt hier onder andere als Code134 en onder die nick viel hij door de mand door deze link te geven: https://decorrespondent.nl/4322/honderd-dagen-na-het-nieuws-over-keulen-de-feiten/1462312524860-fec39895

     2. Code134

      Het was aardig van Wim om me dat artikel te schenken. Wat maakt dat verder uit voor de discussie, Floris?

      Jij gaat ons nu ook je NAW-gegevens melden?

     3. Floris

      “Het was aardig van Wim om me dat artikel te schenken.”
      ————————————————————
      Wim probeert zich er weer eens uit te draaien.

      Hilarisch!

     4. Vit

      Jij.

   3. Kodi

    Moet jij niet eens naar de bejaardenbingo, geriaatje?

 4. Ritter

  “Aan de andere kant, Trump lijkt tegen zo veel soorten kritiek te kunnen en dit soort verhalen hebben vaak niet veel effect op de positie van deze man.”

  Het is niet zozeer “kritiek” maar roddels die over Trump worden verteld door een media die hem haat.

  Veel mensen in de VS ( en daarbuiten) beseffen dat de media vaak roddel over Trump verspreiden om het te beschadigen.

  Neem nu dat rapport (GPS Fusion) van een tijd geleden dat Trump prostituees had gehuurd die op een bed hadden geplast in Rusland.

  De media die deze roddel verspreiden zeiden toen het afgelopen was met Trump en hadden de campagne flessen al geopend. Later bleek dat het hele rapport van A tot Z uit roddel bestond waar geen enkel bewijs voor is. Nu blijkt zelfs dat o.a. de Democraten achter dat rapport zaten om Trump zwart te maken.

  Of de vermeende samenwerking van Trump met de Russen tijdens de verkiezingen. Ondertussen is de overtuiging dat er geen samenwerking is geweest. Dit terwijl media als CNN er 24 uur mee bezig waren om op die manier Trump te beschadigen.

  Trump heeft deze roddels allemaal overleeft en de geloofwaardigheid van de media hebben een flinke deuk opgelopen.

  Uiteraard zullen de mensen (en media!!) die Trump haten de roddels geloven en het boek promoten ondanks het feit dat het boek vol leugens en onnauwkeurigheden bevat.
  —-
  Gorka: Wolff Book Is Full of ‘Inaccuracies and Lies
  http://insider.foxnews.com/2018/01/04/gorka-michael-wolff-book-full-inaccuracies-lies-about-trump-bannon

  1. Zout

   @Code: Ik zie een duidelijke verbetering t.o.v. onze laatste confrontatie m.b.t. het trollen, zuigen en treiteren. Je blijft nu veel meer bij het onderwerp en laat je minder verleiden tot inhoudsloze discussies. Hoewel de meesten het hier niet met mee eens zijn, denk ik dat er voor jou wel een plaats is als je de ingeslagen weg doorzet.

   Maar, stop met woordneuqen en denigreren, beperk je tot de inhoud en blijf beleeft.

 5. Code134

  Het boek geeft ook een bevestiging van wat al door veel waarnemers werd vermoed: de man is geestelijk niet in orde en er zijn sterke aanwijzingen voor een beginnende dementie:

  “Wolff schrijft dat de president zichzelf steeds vaker herhaalt. “In het verleden herhaalde hij binnen dertig minuten, woord voor woord en uitdrukking voor uitdrukking, dezelfde drie verhalen – nu gebeurde dat binnen tien minuten.” Hij voegt daaraan toe: “Veel van zijn tweets waren inderdaad het product van die herhalingen: hij kon simpelweg niet ophouden met iets te zeggen.”

  Een andere opmerkelijke anekdote zou rond de jaarwisseling hebben plaatsgevonden in Mar-a-Lago, het resort in Florida waar de president veel van zijn tijd doorbrengt, en waar “een veel make-up dragende Trump er niet in slaagde een reeks oude vrienden te herkennen.”

  Dit is een griezelige zaak.

  1. Ritter

   Code134

   Als u de roddel gelooft wat in het boek staat van iemand die Trump vijandig gezind is.

   Ondertussen gaat Trump onverminderd voort met zijn agenda.

   Na ingrijpende belastinghervormingen gaan hij nu de infrastructuur en illegale immigratie aanpakken.

   Dit roddel boek zal Trump niet tegenhouden zijn agenda uit te voeren.
   ———

   Amerikaanse economie voegt in december 148.000 banen toe, de werkloosheid blijft op record laagte.

   U.S. Economy Adds 148,000 Jobs in December, Unemployment Remains at Record Low
   http://www.breitbart.com/big-government/2018/01/05/u-s-economy-adds-148000-jobs-in-december-unemployment-remains-at-record-low/

 6. Guus Geluk

  Wolff geeft de lezer een goed inkijkje in het Witte Huis. Logisch dat Trump de uitgave wil verhinderen, zijn geloofwaardigheid krijgt met dit verhaal een fikse knauw.

  Bannon lijkt zijn ontslag niet zo goed te hebben opgenomen. Kelly had gelijk, Bannon was daar niet te handhaven, achteraf gezien maar goed dat hij eruit is gegooid.

  1. Ni28

   Je gelooft ook alles gelijk. Van Dopper krijg je vast een schouderklopje en daar doe je het toch voor.

   1. Guus Geluk

    Wie is Dopper?

    1. Floris

     Doe niet zo achterlijk, trol.

     1. Guus Geluk

      Je gedraagt je zelf achterlijk, maar wellicht besef je dat niet.

     2. Floris

      Guusje Gelul, de zelfbenoemde dominee en zedenprediker van DDS, de Trump-hater, de Wilders-hater en de Baudet-hater, neemt het op voor een psychopaat die hier vooral is om andersdenkenden te kleineren en het bloed onder de nagels vandaan te halen.

      Dat zegt veel over de moraliteit van deze nep-christen.

     3. Guus Geluk

      Jij hebt er zelf geen probleem mee anderen te kleineren en/of uit te schelden, dus je bent hypocriet.

      Maar dat besef je wellicht zelf ook niet.

     4. Floris

      Heb je wel eens gehoord van actie – reactie?

      Het morele gebrek om te herkennen wie hier de aanstichter van een en ander is, en zelfs consequent diens kant te kiezen, getuigt van een inktzwarte ziel, nepchristen.

     5. Code134

      Floris is een ongelukkige boze man, Guus, die zich inhoudelijk moeilijk kan handhaven in discussies.
      Hij probeert dat op te lossen door iedereen voor rotte vis uit te maken en mensen te stalken in de hoop dat ze dan zullen verdwijnen.

      Een triest gedoe, maar dit soort trollen zijn er altijd op fora.

     6. Floris

      “die zich inhoudelijk moeilijk kan handhaven in discussies.”
      ————————————————————–
      Psychopaat Wim draait de zaken zoals gewoonlijk om.

      Psychopaat Wim staat inhoudelijk zelfs zo zwak dat hij sokpoppen nodig heeft om zichzelf gelijk te kunnen geven.

      Dat zoiets volkomen immoreel is, maar voor een psychopaat een normaal patroon, ziet Guusje maar al te graag over het hoofd.

      Guusje is dus geen haar beter dan de pathologische leugenaar Wimpie Kutten (met een H).

     7. Guus Geluk

      Ik zie Code geregeld over het randje gaan, maar datzelfde geldt ook voor jou en tal van andere reageerders alhier. En voor mijzelf.

      Als je klaar met hem bent, kun je hem gewoon uit de weg gaan. Simpel zat.

      Dit eindeloos herhalen van privé-identiteit is kinderachtig.

     8. Floris

      Dat gedoe met die privé-identiteit riep hij door z’n blunder over zichzelf af. Zoals je van diverse kanten hebt kunnen lezen heeft hij bij velen hier geen enkel krediet meer. Eigen schuld, dikke bult.

     9. Guus Geluk

      Het zijn anders altijd dezelfden die met de Correspondent-link achter hem aanhollen.

 7. Spaanse kok

  Tegenhouden wat gelogen is?
  Beetje vreemde redenatie.
  Of zou toch niet alles gelogen zijn?

  1. Code134

   Het is ook opvallend dat Bannon geen van de beweringen in het boek tegensprak.

   Ik denk dat het boek de totale chaos in het Witte Huis adequaat beschrijft. Dat de Trump-aanhangers niet amused zijn verbaast uiteraard niet.

   1. Ritter

    Code134

    Het gaat er niet om of Bannon dit wel of niet gezegd zou hebben………..waar het om gaat is dat de (vermeende) opmerkingen van Bannon geen hout snijden.

    Bannon word gehaat door de gevestigde media………….maar nu even niet omdat hij (vermeend) iets negatiefs over Trump heeft gezegd.

    Overigens steunt Bannon Trump volledig zoals hij gisteren heeft gezegd.

 8. Ni28

  Een boek om neer te leggen op het stapeltje ongelezen boeken. Sensatiezucht, zwartmakerij rijp voor riool journalistiek. Hoever zal deze hetze gaan? Ongelooflijk, wat een heksenjacht!

  1. Spaanse kok

   Mag ik hieruit afleiden dat u het boek gelezen heeft en aan een nauwkeurige analyse van het beweerde heeft onderworpen om tot deze conclusie te komen?
   Anders kunt u nooit tot deze conclusie komen.

   1. Ni28

    Nee, kok Gerrit Dopper, ik heb het niet gelezen en ga het ook nooit doen. Het is echt een recept voor je vieze keuken. Overigens lijkt het juist net of jij het al hebt gelezen nog voordat het in de winkel kwam gezien jouw reacties.

    1. Spaanse kok

     Ach, wat een zielige reactie.
     Kleingeestigheid ten top.

     1. Ni28

      Blijkbaar genoeg om jou te vloeren, meer is niet nodig en meer heb ik er ook niet voor over.

     2. Floris

      Spaanse trol is een zacht eitje. Heeft niets te melden.

     3. Spaanse kok

      @n28&Floris.
      Mogelijk zijn jullie beide te weinig interessant om op te reageren.
      Jullie misplaatste eigendunk is stuitend.

     4. Floris

      Ach, wat een zielige reactie.
      Kleingeestigheid ten top.

 9. Ritter

  “De vraag is dus ook nog maar of dit echt consequenties gaat hebben, maar bij mij heeft het alleen maar meer de bevestiging gegeven dat Trump in veel opzichten niet bekwaam genoeg is voor deze baan, laat staan de motivatie van hem om deze functie te vervillen.”

  Het is naar mijn idee niet goed om een mening over een persoon op roddel te baseren. Het boek bevat geen feiten maar roddels.

  Veel beter is je mening te baseren op de feiten……….op de agenda en wat Trump heeft bereikt.

  Maar ja, mensen die tegen Trump zijn zullen dit roddel boek aangrijpen om Trump verder te aan te vallen. Zo werkt dat en dat is ook de bedoeling van het boek. Om munitie te geven aan de Trump haters.

  En als we naar de feiten kijken heeft Trump al veel bereikt ondanks felle tegenwerking van het (zowel linkse en rechtse) establishment; inclusief de gevestigde media die Trump haten.

  Trump werkt keihard om zijn agenda uit te voeren en de feiten tonen dat aan.
  ———
  Year One List: 81 major Trump achievements, 11 Obama legacy items repealed
  http://www.washingtonexaminer.com/year-one-list-81-major-trump-achievements-11-obama-legacy-items-repealed/article/2644159

  1. Code134

   Ritter, een objectieve waarnemer heeft de feiten in dit boek niet nodig om de totale incompetentie van deze president aan te tonen.

   1. Ritter

    Code134

    Als Trump zo incompetent is ,zoals u beweert, waarom heeft Trump dan al zoveel bereikt in een jaar tijd?

    En dit ondanks felle tegenwerking van de “Deep State” die er alles aan doen om Trump te ondermijnen en saboteren met hulp van de gevestigde media.
    ————-

    Trumps 2017: tumultueus, maar met resultaten
    https://www.elsevierweekblad.nl/americandreamers/opinie/2017/12/trumps-2017-tumultueus-met-resultaten-571896/

    1. Ni28

     Dit gaat geen antwoord opleveren, Ritter.

   2. Vit

    Voorlopig heeft hij meer bereikt dan welke president ook, en rot eens op Wim je bent irritant.

    1. Code134

     Probeer het eens inhoudelijk, vit, dit soort domme oneliners worden irritant.

     1. Vit

      Dat Trump al meer heeft bereikt dan welke president ook is inhoudelijk Wim, geen vinger tussen te krijgen irritantje.

 10. Ni28

  Is nu Wolff nu zo betrouwbaar? De trollen hier lijken hem goed te kennen, misschien horen zij bij dezelfde clubje.

  1. Guus Geluk

   Ik zie geen trollen, maar volgens Breitbart heeft Wolff alles op band staan.

   http://www.breitbart.com/big-journalism/2018/01/04/michael-wolff-fire-fury-hours-tape-recordings/

   1. Code134

    Ik denk dat Wolf stevig in zijn schoenen staat en dat was hem geraden ook.

    1. Guus Geluk

     Hij gaat in elk geval heel wat over zich heen krijgen.

     Maar niet van Breitbart.

 11. Ni28

  Code Dopper gaat vast ook een boek schrijven, hij kent alle roddels, misschien nog meer dan Wolff. De Grote Trollenboek.

 12. Code134

  Breitbart ontwikkelt zich tot een scherpe criticaster van Trump. Dat zal Trump grote schade opleveren.

  http://www.breitbart.com/video/2018/01/05/wolff-trump-has-less-credibility-than-perhaps-anyone-who-has-ever-walked-on-earth/

  1. Ritter

   Code134

   U verspreid onzin, net zoals de schrijver van het roddel boek over Trump.

   Breitbart heeft zich niet “ontwikkelt zich tot een scherpe criticaster van Trump”

   Breitbart levert gewoon nieuws zoals ze altijd hebben gedaan. Feitelijk nieuws over Trump.

   Een ook Bannon heeft gisteren gezegd dat hij Trump volledig steun.

   Zoals u in onderstaand artikel kunt lezen heeft de schrijver van het roddel boek over Trump een zeer onbetrouwbare reputatie en is in het verleden ook meermalen aangeklaagd voor het verspreiden van leugens.

   Wolff: Trump Has ‘Less Credibility Than, Perhaps, Anyone Who Has Ever Walked on Earth’
   http://www.breitbart.com/video/2018/01/05/wolff-trump-has-less-credibility-than-perhaps-anyone-who-has-ever-walked-on-earth/

  2. Ritter

   De auteur van het roddel boek over Trump zegt dat hij er niet zeker van kan zijn of delen ervan waar zijn.

   The author of the explosive new Trump book says he can’t be sure if parts of it are true
   https://www.businessinsider.nl/michael-wolff-note-says-he-doesnt-know-if-trump-book-is-all-true-2018-1/?international=true&r=US

 13. Spaanse kok

  In het verleden haalden de hier aanwezige Trumpianen steevast Breitbart,com aan om hun gelijk te bewijzen.
  Ineens, als donderslag bij heldere hemel wordt deze website door hun gemeden.
  Sterker, nu worden ze om hun oren geslagen met dezelfde website met dezelfde kritische artikelen.
  Het kan verkeren.

  1. Floris

   In het verleden haalden de hier aanwezige Trump-haters Breitbart steevast door het slijk.

   Ineens, als donderslag bij heldere hemel wordt deze website door hen geciteerd.

   Het kan inderdaad verkeren…

   1. Code134

    Breitbart is een zeer onbetrouwbare spreekbuis voor extreem-rechts in de V.S. Relevant is hier dat ze Trump als een baksteen laten vallen en Wolf op het schild hijsen.
    Dat feit betekent een zware aantasting van de conservatieve machtsbasis van Trump. Ik begrijp dat Floris dit zeer betreurt, maar zo liggen de feiten.

 14. Ni28

  25@ Moet ik dat ook nog beantwoorden? Denk ook eens na!

 15. Zout

  Wat een onzin, je moet boeken nooit tegenhouden, behalve de koran want dat is een levensgevaarlijk boek.

 16. DolleDries

  Nergens gelezen in de Media dat de Clintons Sponsors vrouwen een dag voor de verkiezingen geld boden om aangifte te doen voor verzonnen seksualiteit benaderingen door Trump.

 17. Ni28

  Een boord voor de kop? Het kan nog erger, Dopper verwijt anderen niet inhoudelijk te zijn. Hij moet zichzelf maar nalezen. Wensdromen gebracht als feiten.

 18. Ni28

  Trumpianen, haha, leuk!

 19. DolleDries

  De vraag is dus ook nog maar of dit echt consequenties gaat hebben, maar bij mij heeft het alleen maar meer de bevestiging gegeven dat Trump in veel opzichten niet bekwaam genoeg is voor deze baan, laat staan de motivatie van hem om deze functie te vervillen.

  Lars helaas moet ik het zeggen je bent een stuk onbenul vervuld van haat.
  Niet bekwaam hoe moet jij dat beoordelen man ,je schrijft maar iets.
  Amerika bloeit als nooit te voren en jij klets over onbekwaam.

  1. Spaanse kok

   Precies DD.
   Daarom komt de stevige financiële groei in Nederland ook uitsluitend op conto van Mark Rutte.

   1. DolleDries

    Ik dacht door de tomaatjes.
    Nederland is en export land draait op andere landen ,heeft niets met Rutte te maken.

    1. Spaanse kok

     Waarom is de economische groei in Amerika veroorzaakt door de president en in Nederland dezelfde groei niet veroorzaakt door de premier.
     Beetje tegenstrijdig.

  1. Code134

   DolleDries wil het onderwerp van deze draad uiteraard dolgraag veranderen.

   🙂

   1. DolleDries

    Nee hoor.
    Het valt alleen op.
    Waarom Trump is een klasbak al geklets hier er om heen van de tegenstanders is zinloos en dat over een lullig leugen boekje. Een man die zo zaken imperium wist op te bouwen wordt hier door tegenstanders onbekwaam genoemd en geestelijk niet in orde. Mijn god dan moet je toch wel helemaal het bloedrood rood van de tomaten van haat in de ogen hebben.

 20. fusilier

  De eerst vrouwelijke President van Amerika is Ivanka trump .Deze vrouw is alles waar Amerika voor staat. En zij word klaar gestoomd door haar papa.

  1. DolleDries

   Nou niet alles ze hebben daar best veel dikke vrouwen.

  2. Spaanse kok

   Dan heeft zij vast en zeker een hoop goede eigenschappen van haar moeder meegekregen.

 21. Ni28

  45@ “misschien zijn jullie niet interessant om te reageren”. Haha, de flauwste mop van de dag. Denk jij dat je interessant bent dan? Vergeet het maar, je bent echt niet in het minst interessant maar wel de meest irritante hier. Dat levert jou reacties op. Dat en niets anders. Maar dat wist je toch al daarom doe je het, Dopper, de duizendnaam.

 22. DolleDries

  Groot nieuws in de Telegraaf. Mijn god dit zijn de tegenstanders van Trump
  en de Telegraaf brengt dat als nieuws, wat is die krant diep gezonken.
  Terwijl dat mens zich zelf enorm voor kak zet en de Telegraaf zich zelf ook natuurlijk

  http://www.telegraaf.nl/nieuws/1507839/topless-activiste-zet-donald-trump-te-kakken

 23. DolleDries

  WASHINGTON – Twee Amerikaanse senatoren willen dat justitie een onderzoek opent naar Christopher Steele, de samensteller van een dossier over de mogelijke contacten van president Donald Trump met Russen voor de verkiezingen van 2016. De twee Republikeinen suggereren in de brief aan het ministerie van Justitie dat Steele wellicht over de zaak heeft gelogen tegen de recherchedienst FBI.

  1. Code134

   Dat is niet zo slim van die senatoren. Steele is een integer man die in een onderzoek zal worden gedwongen de feiten die hij kent op tafel te leggen. Die zijn zeer belastend voor Trump.

 24. Heinz

  Ik, Donald Trump zou schokkender geweest zijn. Nu gaat het om niks feitelijk. Groter maken dan het is. Belasting verlagen …….iets waar alleen het rijkste volksdeel van profiteert.

  1. DolleDries

   Onzin

 25. Nederlandse_Patriot

  Ik ben geen groot Trump supporter, ik vind hem namelijk te soft, maar de auteur van dit boek, Michael Wolff, kan ook niet vertrouwd worden. Glibberig mannetje. Beetje dingen uit je duim zuigen, gekoppeld met een beetje Amerikaans sensationalisme en je hebt een spectaculair boek. De helft mag dan wel niet eens waar zijn, maar dat maakt niet uit. Zolang het maar shekels oplevert.

  1. Anton Adriaan

   Helemaal mee eens Nederlandse_Patriot!

 26. Ni28

  Als ik nu wat de AD de “smeuïgste” details uit het boek lees kom ik tot de conclusie dat dit een armoedig maar des te meer walgelijk product is van de hand van de heer Wolff. Wat hij om de haverklap noemt is dat iedereen aan de intellect van Trump twijfelt. Dat kan ik ook over iedereen zeggen maar wat zegt het echt? Politieke vrienden zij meestal maar tijdelijke profiteurs die op hun eigen gewin uit zijn. Bannon wou kennelijk de echte regeerder zijn die Trump als een marionet wilde gebruiken. Waarschijnlijk was diens IQ hoger dan gedacht en mocht Bannon het veld ruimen. Wolff is niet vies van om intimiteiten als vuile was naar buiten te gooien. Dat zegt meer over hem dan over Trump. Alleen zieke geesten varen bij beweringen zoals dat het echtpaar apart van elkaar slaapt en dat soort flauwekul. Er zijn mensen die apart slapen omdat en van hun snurkt. Is het boek een soort Prive product? Alles wijst daar op. En ook de zoveelste maar nu de meest vieze om de president te compromitteren. En de gekke mensen die daar geld voor betalen houden dit soort mediamisbruikers in stand. Roddel en achterklap, meer is het niet. Het zal de Democraten minder opleveren dan zij denken. Of zij deze Wolff dankbaar moeten zijn valt te betwijfelen. Maar die heeft inmiddels zijn pensioen binnen.

 27. Kodi

  ANTI-TRUMP AUTHOR UNSURE IF OWN BOOK ALL TRUE
  https://www.infowars.com/anti-trump-author-admits-unsure-if-own-book-all-true/

  Michael Wolff settled on ‘version of events I believe to be true’

  A passage from author Michael Wolff’s upcoming anti-Trump book warns readers that events depicted may not be true.
  In his forthcoming book, Fire and Fury: Inside the Trump White House, Wolff indicates he “settled on a version of events I believe to be true,” providing himself breathing room for any future libel or defamation lawsuits.

  Afbeelding

  Many of the accounts of what has happened in the Trump White House are in conflict with one another; many, in Trumpian fashion, are baldly untrue. These conflicts, and that looseness with the truth, if not with reality itself, are an elemental thread of the book.
  “Sometimes I have let the players offer their versions, in turn allowing the reader to judge them. In other instances I have, through a consistency in the accounts and through sources I have come to trust, settled on a version of events I believe to be true.”

  On Friday, Wolff also claimed in a Today Show interview that he deviously obtained quotes by saying “what was ever necessary to get the story.”

  Asked whether he interviewed Trump for the book – which the president has denied – Wolff said: “I absolutely spoke to the President. Whether he realized it was an interview or not, I don’t know, but it certainly was not off the record.”

  Questioned whether he possessed recordings of conversations which would help his credibility, Wolff responded by throwing the president’s credibility into question: “My credibility is being questioned by a man who has less credibility than perhaps anyone who has ever walked on Earth at this point.”
  The book, which describes a tumultuous White House and how the president did not expect or want to win, has caused a rift between Trump and his former chief strategist Steve Bannon.

  Following the release of excerpts from Wolff’s book, which cited Bannon as his source, the president issued a statement denouncing the Breitbart executive chairman, saying he “doesn’t represent my base-he’s only in it for himself.”

  “Steve pretends to be at war with the media, which he calls the opposition party, yet he spent his time at the White House leaking false information to the media to make himself seem far more important than he was. It is the only thing he does well,” the president stated.

  As noted on Infowars Wednesday, Wolff has on numerous occasions been accused of twisting, changing and altogether inventing quotes from sources.

  1. Kodi

   WATCH: Brian Stelter And Michael Wolff Are The True Faces Of Evil
   https://www.youtube.com/watch?v=6daCKIJ4VjU

 28. Florissa

  De Duitse media heeft tot de dag van vandaag nog geen goed woord over gehad voor Trump,liever hebben ze het over Merkel ,wir schaffen das, dat wijf zouden ze voor het gerecht moeten slepen,te samen met dat schorum in Brussel .

  1. Heinz

   Last van buikloop ?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.