snapshot5

VVD-jongeren geven VVD-fractieleider Dijkhoff sigaar uit eigen VVD-doos: hij is 'liberaal van het jaar'!

Geen categoriejan 07 2018, 8:00
Komt dat zien, jongens. De JOVD, de peuterspeelzaal van de VVD, bekroont de eigen fractievoorzitter met de titel 'liberaal van het jaar'.
Nou jongens, wat opzienbarend allemaal: de JOVD, de jongerenorganisatie van de VVD, heeft besloten dat ze eens iets anders gingen doen dan het slopen van hotels en het dragen van pakken van hun vaders. Ze hebben de jaarlijkse 'liberaal van het jaar'-bokaal weer eens uitgedeeld en hebben de ultrasaaie keuze gemaakt voor... Klaas Dijkhoff. Jawel, de VVD-jongeren geven de prijs aan de VVD-fractievoorzitter in de Tweede Kamer. Heel spannend allemaal:

"De VVD-fractievoorzitter krijgt de prijs omdat hij "op frisse en vernieuwende wijze de politiek aanspreekbaar en aantrekkelijk weet te maken''.

JOVD-voorzitter Splinter Chabot zegt dat Dijkhoff zichzelf weet te blijven in het politieke circus van Den Haag. "Met nuchterheid en een frisse kijk op zaken weet hij de politiek weer aantrekkelijker te maken en laat hij de persoon achter de politicus zien.""

Let op die argumenten, want met liberalisme heeft het allemaal niet zoveel te maken. In principe kan je namelijk ook als communist met 'nuchterheid' de zogenaamde 'persoon achter de politicus' laten zien. Daar hoef je heus geen handlanger van Mark Rutte voor te zijn.
Maar hé, je moet toch ook wat als je de VVD (junior) bent. Links en rechts worden je kiezers in de luren gelegd door Thierry Baudet, dus het is zaak dat de Småland-afdeling van de regeringspartij hun eigen VVD-Thierry optuigt. En dat gebeurt nu dus met Klaas Dijkhoff; de nieuwe opperliberaal die zo 'fris' naar de zaken kan kijken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten