Geert Wilders nodigt tien kiezers uit om samen naar de Efteling te gaan

Wat een topidee van onze ome Geert. Lekker een dagje naar de Efteling. Even geen zorgen maken over de islamisering en terrorisme en de groei van de tentakels van de Europese Unie. Even naar de ouderwetse Efteling waarin de enige met een hoofddoek Roodkapje is.

27332125_473376269727312_208464817602067575_n

Trouwe fans van Geert Wilders, schrijf uw beste motivatie en stuur het naar Wilders! Misschien dat u dan een leuk dagje met Geert (en zijn beveiligers) door de Efteling mag rondbanjeren. Samen in de Droomvlucht. Uitschreeuwen in de Python, of op een veilige afstand de Fakir bekijken op zijn vliegend tapijt. Pas wel op voor de grote boze Wolf!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

45 reacties

 1. Henk-Jansen

  Ik raad iedereen hier aan zich in te schrijven. Dan zijn we in ieder geval een dag van jullie achterlijke gezwets af!

  1. DolleDries

   Ga je gang zou ik zeggen.

  2. swetsnek

   die bek van jou wordt steeds groter ik zou iets voorzichtiger worden als ik jou was toetsenbord held

  3. A3aan

   Schrijven HJTrol, ik wens u toe wat u alle anderen wenst.

  4. Bloem

   Beste heer Jansen, nog steeds niet ingeschreven op het forum van Joop.nl. Dan bent u eindelijk van ons af

   1. corfo

    @ Bloem.
    Hij staat daar niet ingeschreven, ze nemen daar n.l. geen aan dementie én parkinson lijdende ouderen op.
    Wél vernam ik uit welingelichte bronnen (waar die idioot zo dol op is) dat hij staat ingeschreven op een wachtlijst voor een gesloten inrichting, hij staat op die lijst áchter een paar andere reagluurders, w.o. Dopper, Piet Paëlla, W.H.B. enz.

  5. Zout

   @Henkie: Lijkt mij inderdaad supergaaf, al ben ik niet zo van de pretparken. Gewoon een dag optrekken met Geert Wilders. Het is ook een hele veilige dag, want zes bewakers met pistolen!

   Nog even een persoonlijke sneer: Niemand zit op jou of op jouw reacties te wachten, dus waar wacht jij nog op?

   https://joop.bnnvara.nl/register

  6. Steve Van der Vekens

   Tegen wie moet je dan je linkse mening gaan opdringen?

 2. DolleDries

  Dan zou Alexander Penthouse wel tien kiezers uitnodigen om naar zijn Penthouse te komen kijken.

 3. Henk-Jansen

  Misschien komen de kiezers er dan eindelijk achter dat de grote leider ze alleen maar sprookjes verteld.

  1. Henk-Jansen

   vertelt*

  2. DolleDries

   Welke sprookjes Henk?

  3. loes530

   henk hou is op dat ge haat

  4. Supernoodle

   En dat zegt gekke Henkie.

   Wonend in zijn grot omringd door trollen.

 4. Babaji538

  In Tilburg wonen geen mensen.

  Petra Hermans

  1. corfo

   @ Babaji538.

   “Andere mensen zijn óók mensen”.
   Ruud Johan Hermans
   (Stom wicht, die zus van mij, Petraatje dus !)

  2. Zout

   Sodemieter op!

   1. Heinz

    Hè bah

 5. Weethetbeter

  Ik zou toch niet naar die fakir op zijn vliegend tapijt gaan kijken. Zijn nl moslims. 😉

  1. swetsnek

   Ze willen jou niet eens meenemen ventje je stinkt te hard

 6. DolleDries

  De leiders van de Visegrad groep (V4), bestaande uit Hongarije, Tsjechië, Slowakije en Polen, hebben besloten een gezamenlijke vuist te vormen tegen de door de EU geëiste moslim immigratie. Ook vinden deze Oost Europese landen, die tientallen jaren lang ervaring hebben met het moeten zuchten onder het juk van een totalitair bewind, dat Europa terug naar de tekentafels moet. De leiders willen een tegenwicht tegen de door Duitsland en Frankrijke geleide EU, dat onder leiding van Merkel en Macron op een superstaat afstevent, waarin de soevereiniteit en culturele identiteit van de lidstaten definitief is opgeheven.

  Mordicus tegen geïslamiseerde Verenigde Staten van Europa
  Met ‘terug naar de tekentafels,’ riep op de allereerste V4 topconferentie in Boedapest de Hongaarse premier Viktor Orban Europa op om een nieuwe start te maken. Hij wil dat de focus niet langer komt te liggen op massa immigratie en eenwording, maar op werk en technologische ontwikkeling. De in Brussel, Berlijn en Parijs gehate Orban wijst er keer op keer op dat de V4 groep de hoogste economische groei van de hele EU kent.
  De V4 landen zijn daarnaast mordicus tegen de oprichting van een Verenigde Staten van Europa, een concept waar zowel de nieuwe Duitse GroKo coalitie (CDU/CSU en SPD) als de Franse president Macron openlijk naar streven. De Hongaren, Tsjechen, Polen en Slowaken willen de zeggenschap over hun eigen binnenlandse beleid houden. De basis van Europa moet niet langer integratie, maar nauwe samenwerking zijn.
  De Poolse premier Mateusz Morawiecki is overigens wel voorstander van een Europees leger dat moet gaan optreden tegen terrorisme, de migrantencrisis, en de ‘agressie uit het Oosten’, waarmee hij Rusland bedoelde. Onduidelijk is naar welke agressie hij precies verwees, want het is nu juist de NAVO dat al geruime tijd steeds meer troepen en materieel naar de Russische grenzen verplaatst.
  Brussel dreigt Hongarije en Polen vanwege afwijzen buitenlandse inmenging
  Hongarije en Polen hebben vanuit Brussel al de nodige ernstige waarschuwingen gekregen vanwege het met wetten en maatregelen afweren van buitenlandse inmenging, en het proberen te behouden van de onafhankelijkheid en samenleving van hun landen. Zo probeert Hongarije enkele radicaal linkse NGO’s buiten de deur te houden, onder andere die van globalist George Soros, die al jaren nauw samenwerkt met Brussel bij het stapsgewijs vernietigen van de culturele verscheidenheid en het zelfbeschikkingsrecht van de Europeanen.
  De EU heeft in december zelfs de ‘nucleaire optie’ gelicht, waarmee Polen, dat zijn gerechtelijke macht weigert over te geven aan pro-Brusselse krachten, het stemrecht kan worden ontnomen. Hongarije heeft al aangekondigd zo’n besluit met een veto te zullen treffen. Omgekeerd heeft Polen aangekondigd een veto te zullen uitspreken na het tegen Hongarije in werking stellen van artikel 7 door het Europese Parlement, waarmee de EU de Hongaren wil dwingen hun grenzen te openen voor migranten en de genoemde NGO’s.
  EU en VN willen Europa overspoelen met tientallen miljoenen moslims
  Ook tegen Tsjechië zijn procedures opgestart vanwege het weigeren mee te werken aan het verdelen van (in eerste instantie) 160.000 moslimmigranten over Europa. De V4 landen willen daarentegen inzetten op versterkte grensbewaking, en wijzen erop dat er eerder was afgesproken dat er geen verplichte quota’s zouden worden opgelegd. Echter, ook in Oost Europa is het inmiddels duidelijk geworden dat men zich in Brussel niets aantrekt van de eigen wetten en regels, noch van eerder gemaakte afspraken, en reeds op dictatoriale wijze zijn wil aan de lidstaten probeert op te leggen.
  De VN en de EU willen gezamenlijk heel Europa overspoelen met vele tientallen miljoenen moslims uit Afrika en het Midden Oosten. Premier Orban noemde het plan van VN secretaris-generaal Guterres voor een wereldwijde overeenkomst over migratie daarom ‘gevaarlijk… Wij staan op onze tolerante, christelijke manier van leven, en weigeren ons eigen thuis op te geven.’
  Brussel is voornemens om de financiële steun aan landen die weigeren mee te werken aan deze massa immigratie, terug te draaien of zelfs stop te zetten. Ook dat wordt door de V4 groep als een ‘ondemocratische maatregel’ van de hand gewezen.
  Van Oostzee tot Adriatische Zee weigert men onafhankelijkheid op te geven
  Naast de V4 landen zijn overigens ook Oostenrijk, Slovenië en Kroatië bepaald geen voorstanders van de Europese Superstaat zoals die Brussel, Berlijn en Parijs voor ogen staat. Vanaf de Oostzee tot de Adriatische Zee tekent zich dan ook een sterk blok af, dat niet van plan is om net als Nederland zijn soevereiniteit en onafhankelijkheid volledig over te geven aan een groepje ongekozen extreemlinkse totalitaire EU-technocraten, dat door middel van massale moslim immigratie en islamisering frontaal de aanval heeft geopend op de autochtone cultuur en bevolking van de lidstaten.

  1. Spaanse kok

   Dolende Dries denkt: Wat Willem Vermeend kan, kan ik veel beter.
   Hup, het volgende verhaal zonder bronvermelding.

   1. corfo

    @ Piet Paëlla.
    Ik bespeur een hoge mate van jaloezie jegens dhr. Dries.
    Daar, waar u nog niet in staat blijkt om twee zinnetjes in foutloos Nederlands te produceren, komt dhr. Dries met een voortreffelijke uiteenzetting.
    U vertoont een ernstige mate van dementie door te vragen naar een “bronvermelding”.
    Brave borst, kom ff tot uzelf en bedenk dan : “Potverdikkeme, er zijn reagluurders, o.a. dhr Dries, die het véél beter begrijpen als ik,en ’t óók nog eens foutloos op papier kunnen zetten.”
    Niemand is te oud om te leren, B.B. (Brave Borst)

    1. Weethetbeter

     Knippen en plakken kan zelfs mijn kleinzoon van 4.

     1. Zout

      Jij bent dan ook een trol!

  2. Steve Van der Vekens

   Heel goed, Thx DolleDries, hoor ik daar ook nog wat over.
   Zouden wij in de toekomst naar daar mogen vluchten?

 7. Nederlandse_Patriot

  Net ingeschreven. Zou wel gaaf zijn 🙂

 8. Ni28

  Dopper mist een mooie dag maar daar tegenover staat dat hij leeft continue in zijn eigen sprookje.

  1. loes530

   Dopper heb altijd kretiek ik vind het een leuk idee

   1. Henk-Jansen

    Waarom schrijf jij je niet in Loes?

    1. loes530

     heb ik al gedaan

     1. corfo

      @ loes530.
      Attentie @loes530 !!!! (ik neem aan dat u een mevrouw bent)
      @ HHJansen wil graag weten of u zich al heeft ingeschreven, als dát het geval is, wil hij óók graag mee; ’t is n.l. een échte gluiperd hoor, onbetrouwbaar ook.

     2. Heinz

      Grandioos Loes, meer van die spitse one-liners…

 9. penis aqua di rosa

  Zou hij misschien Vak K bedoelen in plaats van dat pretpark in Brabant? Want waar worden de heftigste sprookjes verteld?

  1. loes530

   corfo ik erg me aan die henk jansen

   1. Floris

    Loes, Henk-Jansen is dezelfde trol die ook bezig is als Ernst Kwispedoor en nog een paar aliassen. Ook wel bekend als Dopper.

   2. corfo

    @ loes530.
    Begrijpelijk, dat doen álle weldenkende reagluurders !
    Je kunt er óók om gaan zitten lachen, om zoveel domheid van die figuur.
    Laat hem gewoon maar een beetje knutselen op z’n laptopje, vindt tie leuk/grappig, z’n moeder vindt ’t ook prima, heeft ze even geen last van het kind.

    1. loes530

     corfo heb je gelijk aan

 10. Bloem

  Waarom de Efteling, het partijkartel in Den Haag vertelt de mooiste sprookjes. Helaas zoals alle sprookjes, kennen ook die vaak geen happy end

 11. Heinz

  Alleen als ik ook beschermers om me heen krijg.

  1. corfo

   @ Heinz.
   Beetje laffe inborst, zie ik @ Heinz.
   Is niet heel erg hoor, daar hebben meer van jouw soort last van.

 12. Gerlos

  Geert en dan hoef je allen de attractie DROOMVLUCHT maar te reserveren.

 13. PMG

  Ik heb altijd erg veel respect voor Wilders maar hij lijkt zo langzamerhand de weg kwijt te zijn, of gaan ze voor Ali B. en zijn 40 rovers?

 14. Parestado4

  Nou dan gaan we naar de speeltuin>78 toerenplaar 1953

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.