Maleisië: vader slaat 9-jarig dochtertje dood omdat ze 'fouten maakte tijdens het reciteren van de koran'

Geen categoriefeb 15 2018, 13:00
Van je ouders moet je het hebben...
In Maleisië is een soldaat opgepakt omdat hij zijn eigen dochtertje letterlijk doodgeslagen heeft. De 35-jarige Mohammad Abdullah Mohamed knikte rustig toen hij voor de rechter beschuldigd werd van het doden van zijn bloedeigen kind. Blijkbaar was hij niet onder de indruk van de aanklacht.
De kleine Nur Aina Nabihah werd op 31 januari tussen 20:30 en 23:30 doodgemept door haar 'vader.' Een dag later werden haar vader en moeder gearresteerd. Dit gebeurde nadat Nur was gestorven in het ziekenhuis waar ze naartoe was gebracht nadat ze "bewusteloos" was aangetroffen in haar huis.
In het ziekenhuis bleek al snel dat Nur allerlei verwondingen had. Ze had een geperforeerde darm, een beschadigde leven én gebroken ribben.
Na onderzoek bleek dat het arme meisje jarenlang op buitengewoon brute wijze mishandeld was door haar 'vader.' Hij behandelde haar als een commando. Ze moest elke dag verplicht push-ups doen, situps, rollover en squats. Daarnaast diende ze voor ze ging slapen te bidden, lang en correct de Koran te reciteren, en haar vader altijd en voortdurend honderd procent gehoorzamen.
De reden dat ze doodgeslagen werd door Mohammed Abdullah Mohammed? Ze maakte fouten tijdens het reciteren van de koran. Dat vond haar vader zo erg dat hij helemaal losging op haar. En dat was niet de eerste keer ook. Volgens de autoriteiten mishandelde haar 'vader' Nur met enige regelmaat als ze iets deed waar hij niet blij mee was. Daarbij gebruikte hij onder meer riemen en zelfs stoelen.
Ja, deze gek sloeg zijn eigen kind met een stoel.
En toen ze op de grond lag, omdat hij haar tegen de vloer had aangeslagen, bleef hij gewoon op haar inschoppen en -slaan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten