Robert de Haze Winkelman en Chris Aalberts verkopen onzin: het gaat prima met de uitbouw van Forum voor Democratie

Thierry Baudet legt uit dat het onzin is.

Gisteren besloot Robert de Haze Winkelman — voormalig senator voor de VVD en tot voor kort prominent lid van Forum voor Democratie — om de vuile was buiten te hangen van FVD. De reden voor zijn actie was duidelijk: Forum had hem uit de partij gezet omdat hij een couppoging had gedaan. Het is niet heel gek dat FVD daar geen trek in had en hem direct geroyeerd heeft.

Op Twitter ging De Haze Winkelman vervolgens los vanwege FVD’s zogenaamde gesloten cultuur en “angst en wantrouwen” van het bestuur tegen de eigen leden. De uitbouw van de partij gaat hem namelijk veel te langzaam. Sterker nog, volgens hem is die “stopgezet in december” en is alles “gecentraliseerd bij het 3-mans bestuur.”

https://twitter.com/DeHazeWinkelman/status/960574694763180032

Een totaal onzinnige opmerking, natuurlijk. Forum voor Democratie is welgeteld één jaar oud. Natuurlijk is de uitbouw even stopgezet. Kijk hoe snel het gaat met de partij qua ledental en virtuele zetels. Als partij zijnde moet je de handrem dan even gebruiken.

Helaas werd De Haze Winkelman direct bijgevallen door Chris Aalberts van TPO:

Met “voor de provincie” bedoelt Aalberts “de regio.” In een email aan leden heeft Baudet namelijk onlangs uitgelegd dat Nederland wordt opgedeeld in verschillende regio’s, en dat de boel vervolgens vanuit die regio’s georganiseerd wordt.

Die redenering is wat lastig te volgen. Volgens Aalberts en De Haze Winkelman is de uitbouw niet “georganiseerd” omdat er te weinig mensen bij betrokken zouden zijn. Maar dat zegt natuurlijk helemaal niets. Je kunt prima georganiseerd zijn met twee mensen, laat staan met tien.

Tegenover DDS laat FVD-leider Thierry Baudet dan ook weten dat de negatieve verhalen over een gebrekkige uitbouw je reinste onzin zijn. “De voorgang van de partij verloopt gestaag,” zegt hij. “We zijn nu in alle vijf regio’s van het land bezig met de selectie van geschikte kandidaten voor de Provinciale Staten.

“Maar,” legt hij uit, “we doen het gecontroleerd, geen overhaaste stappen. Dit mag niet mislukken. En wij laten het niet mislukken.”

We zijn in charge en we doen het met beleid,” aldus de FVD-leider.

Een actief lid van FVD bevestigt op Twitter dat de kritiek van Aalberts en De Haze Winkelman onzinnig is. “De teams” in kwestie, die voorlopig buitenspel zijn gezet en vervangen zijn door regionale leiders, vinden dat “helemaal prima,” aldus deze mevrouw, “gezien de omstandigheden en snelle groei.”

Er is dus wel een organisatie, maar die organisatie ziet er anders uit dan eerst gepland… wat komt doordat de partij zo snel groeit. Daar had, back in the day, niemand rekening mee gehouden, wat niet zo gek is aangezien de groei van FVD werkelijk historisch is.

FVD’er Mandy voegt daar aan toe dat “de teams in de provincie allemaal de ervaring [hebben] dat er sprake is van wildgroei. ‘Fans’ die uit naam van FVD pagina’s maakten e.d. Er was geen controle meer. Nu even rust, pas op de plaats en geen overhaaste beslissingen nemen. Prima!”


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

64 reacties

 1. Ritter

  Net zoals bij de PVV zullen er kandidaten zijn die hun zin niet krijgen en dan gelijk naar de media lopen om te gaan roddelen.

  Want veel media zijn op zoek naar roddel verhalen over de PVV en FvD om deze partijen te ondermijnen en zullen deze roddel verhalen graag publiceren.

  In veel gevallen moet men deze roddel verhalen dan ook met een grote korrel zout nemen.

 2. Ernst Quispel

  “Er is dus wel een organisatie, maar die organisatie ziet er anders uit dan eerst gepland”

  Helder.

  🙂

 3. Guus Geluk

  De Haze Winkelman: “Het is een bloody shame dat een partij die zegt de democratie te willen herstellen in eigen partij een schrikbewind voert en dat ieder lid die iets wil bijsturen meteen als vijand van de partij wordt neergezet. Zelfs als dat de meest loyale leden zijn. Wie pleit voor opener verhoudingen en een interne partijdemocratie wordt door het politbureau van #FVD geroyeerd, die tracht namelijk de partij te kapen want hun alleenheerschappij moet overeind blijven. Dit muisje gaat een staartje krijgen, veel meer leden willen democratie.”

  Goed mogelijk dat deheer Haze Winkelman de waarheid spreekt. In dat geval is Forum danig hypocriet.

  1. swetsnek

   Rustig rustig guuske en qutspel niet over elkaar heen struikelen hoor

 4. Peter Selie

  Thierry Baudet is gewoon een sympathieke vent met de goede looks, net zoals Yasser Feras, daar mee houdt de vergelijking op met deze twee politieke tegenpolen. Het FVD betekend gewoon een versplintering van het rechtse gedachtegoed, het drijft de rechtse realistische kiezers uiteen en de “Salamitactiek” dat is nu precies de bedoeling van het politieke establishment.

  De politiek zit gewoon zo in elkaar, wanneer er té veel stemmen opgaan voor regeringsdeelname van deze islam kritische partijen dan stelt men toch gewoon een cordon sanitaire is, daar zijn ze verschrikkelijk goed in hoor kijk maar naar de voorbeelden in België en Nederland.

  Het politieke, parlementaire systeem is zo ontwikkeld dat sinds 1848 hier in Nederland nog steeds haar werk doet, ongeacht het plotselinge pieken van de kritische partijen die roet in het eten van de reguliere partijen dreigen te gooien. Heb het wel eens meer gehad hoe een partij van binnen en buiten uit kapot gemaakt kan worden, de zg. ‘Salamitactiek’.

  Salamitactiek, ook wel bekend als de salami plakjes strategie, is een verdeel en heers proces van bedreigingen en bondgenootschappen gebruikt om tegenstand te overwinnen. Men kan de tegenstand, oppositie beïnvloeden en uiteindelijk het politieke klimaat ten gunste van hen die de salamitactiek toe passen te doen keren.

  Meestal wordt de gebruikte salamitactiek op onderdelen toegepast, op deze wijze wordt de oppositie geëlimineerd plakje voor plakje totdat men zich realiseert (meestal te laat) dat de partij visie versplinterd is en de ideologie weg is in zijn geheel. In sommige gevallen omvat de oprichting van verschillende fracties binnen de oppositie partij en dan ontmantelen die partij zich van binnenuit, zonder dat de afgesneden plakjes protesteren.

  Salamitactiek heeft meeste kans van slagen als de toepassing hiervan hun ware en op lange termijn motieven verborgen en handhaven van een houding van samenwerking en behulpzaamheid, terwijl die zich bezighouden met de beoogde geleidelijke ondermijning van de oppositie.

  1. Ernst Quispel

   Dat is natuurlijk juist: de opkomst van het FvD betekent een versplintering en daarmee verzwakking van populistisch rechts in de politiek. In de praktijk zal dit betekenen dat het beperkte aantal kiezers dat geneigd is op dit soort partijen te stemmen (ca. 20%) hun stemmen over FvD en PVV zullen verdelen. De PVV zit weliswaar in een neergang maar zal zich de komende jaren nog wel even weten staande te houden.

   In hoeverre men dit een probleem vindt is afhankelijk van het politieke oordeel over deze partijen.

   1. Ego non solus

    “De opkomst van GL betekent een versplintering en daarmee verzwakking van goed bedoelend links in de politiek. In de praktijk zal dit betekenen dat het beperkte aantal kiezers dat geneigd is op dit soort partijen te stemmen hun stemmen over GL, PvdA en SP en PVV zal verdelen. De PvdA zit weliswaar in een neergang maar … etc.”.
    Mijn vraag is “what’s new”?

    “In hoeverre men dit een probleem vindt is afhankelijk van het politieke oordeel over deze partijen.”
    Nou dat u eenieder – en zonder (dis)kwalificatie – de keus laat is mij een hele geruststelling.

    1. corfo

     @ Ego non solus.
     U maakt het @ Kwispel véél te moeilijk, Ergo n.s.
     Nu zit hij in z’n hoekje te janken want hij weet niets meer te zeggen, omdat u volledig gelijk hebt natuurlijk, ieder weldenkend mens weet dat ook wel, maar @ Kwispel begrijpt het nog niet helemaal.
     Ziedaar een eenvoudige verklaring voor de oorverdovende stilte van de @Kwispelkant.

 5. netniet

  Het feit dat deze Winkelman de behoefte heeft om zo verschrikkelijk leeg te lopen, bevestigd alleen maar de goede keuze om niet met deze persoon verder te gaan. Gegokt, betrapt en verloren.

 6. poldi

  Zoals verwacht de te verwachten anti-FVD Pavlov reacties van ons bekende trollenduo @Ernst Quispel en @Guus Geluk.

  1. Ego non solus

   Eens. Ik zelf zou nooit reageren zonder de feiten te kennen. Uitspraken als “het is goed mogelijk dat…”, wat moet ik daar mee? Is het tegendeel ook mogelijk? En zo ja, wat is de mening van betrokkene dan?

   In algemeenheid wil ik geloven dat (te) snelle groei gepaard kan gaan met groeistuipen. Laten we daarom maar eerst eens afwachten tot de mist is opgetrokken.

  2. DolleDries

   Met name dat stuk van Guus is religieus denken, het is gebouwd op in zijn hersens opkomende veronderstelde aannames zonder bewijzen.

 7. buitenbeentje

  Chris Aalbers zit bij TPO om het linkse geluid te laten horen en dat doet hij belabberd.

  Duidelijk wordt hier weer aangetoond dat een partij in opbouw verschrikkelijk moet oppassen voor trollen. Wilders doet dat door geen leden toe te staan en FvD doet dat door leden weg te sturen. DDS kan hier een voorbeeld aan nemen.

  1. Spaanse kok

   Vanuit een Alpenland denkt buitenbeentje weer een argument gevonden te hebben om de door hem/haar gewenste censuur op deze site te onderbouwen.
   Maar reageerders gelijk stellen met leden van een politieke partij getuigt van een kromheid welke lijkt op die van een springschans.
   Ik vraag mij oprecht af waarom buitenbeentje uitsluitend zijn mening ondersteunende reacties wil lezen.
   Geven anders denkende reageerders met hun reacties hem/haar hoofdpijn?

   1. Holland

    “Geven anders denkende reageerders met hun reacties hem/haar hoofdpijn?”

    Andersdenkenden niet Wim. Wel trollen.

    Dag Wim!

  2. Guus Geluk

   De trollen zijn de lieden die elke inhoudelijke discussie traineren, middels persoonlijke aanvallen, trol-beschuldigingen en blokkadeverzoeken. Je vraagt je, inderdaad, af, wat zij op een forum te zoeken hebben.

   1. Holland

    Trol Guus geeft de perfecte omschrijving van zijn dagelijkse werkzaamheden en motivatie.

    Dag Guus!

    1. Guus Geluk

     Trol Holland heeft inmiddels het “dag” overgenomen van zijn mede-trol, Zout (= Abri, Erik, Baaz, Pit, enzovoorts).

     1. Pit

      Dag Guus!

     2. Guus Geluk

      Goeiemorgen, Erik!

     3. swetsnek

      daaag guus

   2. Ego-non-solus

    Beste Guus
    Mijn definitie is iets anders: trollen zijn de lieden die elke inhoudelijke discussie traineren middels provocatie, provocatie en provocatie.

    Wie ik een trol vind en wie niet is niet relevant. Mijn hersenen zijn er op getraind reacties met bepaalde namen automatisch over te slaan. Het is mijzelf te wijten dat ik ze uit nieuwsgierigheid soms toch lees.

    1. Holland

     Ego, dan heeft die gestaalde grijze massa van je nog onvoldoende spierkracht. Het feit dat je trolreacties soms uit nieuwsgierigheid toch leest, is precies de bedoeling van de trol. Nog even door trainen dus, je kunt het!

     1. Ego-non-solus

      Holland, dank voor je bemoedigende woorden. Maar wie zijn hersenen wil scherpen doet dat soms met tegengestelde ideeën. Ik ben daarom zo vrij je woorden dus toch maar in de wind te slaan.

    2. Guus Geluk

     “(…) trollen zijn de lieden die elke inhoudelijke discussie traineren middels provocatie, provocatie en provocatie.”

     Dat kan ook middels persoonlijke aanvallen en ban-oproepen.

     1. Ego-non-solus

      Persoonlijke aanvallen, ja daar heb (ook) ik inderdaad niets mee. Ik probeer mij te richten op de mening en niet op de mens. Maar uitglijden is zomaar gedaan, ik zal zo ook wel eens gevallen zijn.

     2. Guus Geluk

      Hier ben ik het me eens: focussen op de mening en niet op de man.

   3. Kodi

    Waarom denk je dat iedereen zich afvraagt wat je hier te zoeken hebt, anders dan enkel trollen? Je hoort veel meer thuis op Joop.nl. Of nog liever: Je hoort veel meer thuis ergens in een van de 57 OIC (Official Islamic Countries)-landen dan in Nederland, ONS land.

    1. Pit

     @Kodi: Daar begint het al, je vraagt of die trol denkt… 😛

  3. Spaanse kok

   Buitenbeentje wil schijnbaar helemaal geen reacties, blijkt uit zijn posting.
   Beetje tegenstrijdig om dan zelf wel te reageren.
   Quote:
   Wilders doet dat door geen leden toe te staan.
   DDS kan hier een voorbeeld aan nemen.

 8. Ben Zine

  “Op deze wijze en met deze mensen gaat #FVD het niet redden, ik zeg dat met grote spijt.”
  Je kunt je natuurlijk afvragen wie de Haze Winkelman precies bedoelt met “deze mensen”. In iedere organisatie staat of valt het succes met de mensen die er werken, zo ook bij het FvD. Kennelijk zijn er volgens dHW mensen actief voor het FvD die daar niet thuishoren. Nu hij is geroyeerd als partijlid kan hij net zo goed zeggen wie dat dan volgens hem zijn, dat schept wat meer duidelijkheid.

  1. Kodi

   En lezen we daar dat D’66 een subsidie wilde los maken voor een kinderdagverblijf dat een pand van een D’66-eigenaar huurt? Dus D’66 als huisjesmelker voor rekening van ’t algemeen.

 9. RobertMarsman

  Niet om het een of ander hoor dit bevestigd natuurlijk niets. Ja Baudet zegt en bronnen binnen het Forum. Maar goed die zullen vast niet hun eigen vuile was buiten gaan hangen natuurlijk. Als er anonieme bronnen in de media de vuile was over de PVV buiten gaan hangen dan wordt dat gelijk opgenomen. Een anonieme bron (wie dat dan ook mag wezen) heefdt dit gezegd, of heeft dat gezegd. Nu zijn het geen anonieme bronnen en moeten ze terugvallen op Forumleden inclusief Baudet om aan te tonen dat dat dan niet waar zou zijn.

  1. Ernst Quispel

   Geestig: “De PvdO is ’woedend’ , zo schrijft de partij in een persbericht. „Deze uitspraak is pure homohaat en staat de emancipatie van homo’s ernstig in de weg ”, aldus lijsttrekker Wil van Soest. Van Soest verwijst daarbij naar een niet-bestaande tweet van D66-raadslid Yassmine El Ksaihi.”

   1. swetsnek

    daaaaaaaaaaaag wim zoek hulp

    1. corfo

     @ swetsnek.
     Hulp voor dit soort verziekte geesten is weggegooid geld, swets.
     Laat brabbelen zo’n aangeklede nageboorte !

 10. Mar

  Jort Kelder openhartig over vriend Thierry Baudet:

  “Jort Kelder wil zich niet voegen bij Forum voor Democratie, de partij van zijn vriend Thierry Baudet. Kelder is gevraagd of hij op de kandidatenlijst zou willen staan, maar hij heeft daarvoor bedankt.

  “Om met hem in een partij te zitten? Daar is hij veel te autoritair voor. Ik ben niet gek”, zegt Kelder in gesprek met Quote-radio. De programmamaker weet nog niet wat hij gaat stemmen. “Ik ben principieel zwevend en dat blijft ook zo.”

  Gesprek is nog steeds terug te luisteren op quotenet

  1. Ni28

   Kelder vindt Baudet autoritair maar wat is hij zelf dan? Inderdaad, twee captains op een schip, dat werkt niet goed.

 11. Kodi

  Jammer voor links, maar FvD is here to stay.

 12. Ni28

  Om LPF toestanden te voorkomen moet je niet hollen maar afremmen anders komen mensen binnen die je niet wilt hebben. De LPF ontstond in paniek door onverwachte succes en door de chaos na de moord op Fortuyn. Dat heeft Baudet zeker voor ogen. Dat veel mensen hem het slechtste gunnen is duidelijk maar hij moet er niet in trappen en zich laten door beïnvloeden.

 13. Ni28

  Wie is de trol?
  Iemand die op een rechtse blog linkse ideeën inbrengt en elke artikel onderuit haalt om de blog belachelijk te maken of iemand die hem vervolgens vervloekt?

  1. Ernst Quispel

   Ni28, ik weet wel dat je je inburgeringscursus recent hebt afgesloten maar dit doet toch pijn aan de ogen.

   Het is ‘een rechts blog’, ‘elk artikel’ en ‘het blog’.

   Vind je ook niet dat allochtonen hier de taal moeten leren?

   Graag gedaan.

   1. Pit

    @Wim: T a a l n e u q e r t j e.

    Dag Wim!

    1. corfo

     @ pit.
     Uit de “reactie” van die nageboorte, @Kwispel, kun je prachtig opmaken over welk minderwaardig sujet we ’t hier hebben !
     De minkukel weet ’t niet meer, en begint dan schrijffoutje te zoeken, hoe klein ben je dan ?

     1. Pit

      @Corfo: Inmiddels is overduidelijk wie Wim is, wat hij doet, hoe hij denkt en waarom hij hier is.

      Kansloos, en hij weet het! 😉

  2. Guus Geluk

   Wie is de trol? (Doorhalen wat niet van toepassing is)

   A) De persoon die een inhoudelijk debat wil voeren.
   B) de persoon die het debat naar de knoppen helpt, middels pa’s en blokkadeverzoeken.

   1. Pit

    Guus:

    [_] Geschikt
    [X] Ongeschikt

    1. Guus Geluk

     Onze huistrol legt weer een hoop.

     1. Pit

      Dag Guus!

    2. Guus Geluk

     Dag, trollepit.

   2. Kodi

    En wat lezen wij hier? Dus wie is hier de trol die de redactie wil manipuleren tot een hele draad te verwijderen, louter en alleen omdat een medetrol zichzelf had verluld?

    Guus Geluk 1 maand ago Beantwoorden
    Misschien kan de redactie deze draad verwijderen. REDACTIE?

    http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/01/de-politieke-bubbels-van-rechts-en-links-het-wordt-alleen-maar-erger-in-2018/

    1. Pit

     @Kodi: Met complimenten voor je archief en geheugen!

     1. Kodi

      We hebben zelfs een database van allerlei verschijningen van El Trollo Pinochhio, die hier thans trolt onder de nicks Ernst Quispel, Henk-Jansen, Spaanse kok etc.

      Lees dit interessante draadje eens vanaf hier:

      http://uitingsvrij.net/viewtopic.php?f=29&t=269&start=3040#p65022

      Ad your service!

   3. Floris

    “Een trol (mv.: trollen) in een internetomgeving is een persoon die op Usenet, fora, websites of chatkanalen berichten plaatst met het doel voorspelbare emotionele reacties (bijvoorbeeld woede, irritatie, verdriet, of scheldpartijen – ook wel flames genoemd in internetjargon) van andere mensen uit te lokken,[1] opzettelijk verkeerde informatie (desinformatie) te geven of zichzelf expres anders voor te doen.

    De trol zaait onrust door mensen tegen de haren in te strijken. Zo zal een trol op een niet-rokers-forum telkens weer beginnen over hoe prettig roken is.
    Ook zal een trol een bepaalde beroemdheid afkraken op de fansite van de betreffende persoon, of op een politiek forum een mening geven die conflicteert met de mening van de meerderheid van de gebruikers daar.”

    Wim voldoet voor 100% aan dit profiel. Guus voldoet er gedeeltelijk aan en compromitteert zichzelf door steeds de kant van de oppertrol te kiezen. Dat heeft tot gevolg dat ook Guus wordt uitgekotst.

 14. Two Ravens Black Kettle

  Infiltranten en megalomane narcisten vernietigden de LPF.
  Vandaar dat ome Geert zijn partij stap voor stap en voorzichtig opbouwt en geen leden wil.
  Thierry en ome Theo krijgen nu met deze groeistuipen te maken. Het Kartel en HUN Media zullen alles uit de kast halen om de partij te slopen. Van nazi vergelijkingen tot infiltratie en van desinformatie vanuit de Orwelliaanse MSM tot ’t brandmerken van potentiële FvD-stemmers.
  Zie de georkestreerde aanval van het Kartel en Hun Media van de afgelopen maanden.
  Zij aan zij tegen het Grote Kwaad.
  Net als bij Fortuyn
  En net als Fortuyn zullen ze pas stoppen wanneer het ‘Grote Gevaar’ is geweken.

  Dus niet in paniek raken door het zinneloos gekrijs van de NPO bavianen, de infiltranten en narcisten eruit pieren en de partij rustig en kalm uitbouwen.

  Ondertussen wordt het door vrijwel iedereen geminachte (anti)D’66 bevolkt door hordes Erdogan fanboys, homofoben, nepotisten, penthouse-privé chauffeurs en censuur spoken.
  De lakeien van de bevriende media zal deze partij niet afvallen maar het verschil in benadering valt steeds minder mensen op.

  De Kaaskop is trager dan een meanderende stroom stroop maar elke keer wanneer die blatante hypocrisie op het (steeds onvrijer wordend) Vrije Net wordt doorprikt gaat er ergens weer langzaam een luikje open. Het proces is lang, frustrerend en het is kwart over twaalf maar het staat dan ook buiten kijf dat ik geen al te hoge pet op heb van de Kaaskop. De Kaaskop is wat dat betreft een Proto-Zweed.
  Maar elk luikje dat in een geest geopend wordt is er een.

  1. Ernst Quispel

   ” Vandaar dat ome Geert zijn partij stap voor stap en voorzichtig opbouwt”

   En dat gaat best goed, toch?

   🙂

   1. Pit

    Dag Wim, toch?

  2. Julian

   Zinneloos gekrijs. Inderdaad deze bijdrage Kettle. Je vindt het kwart voor twaalf op een klok die achteruitloopt. Ik ben blij met de wetenschap dat uw frustratie nog jaren gaat duren. En gewoon lekker uw graf in zak nemen.

   1. corfo

    @ Julian.
    Wat is : “Uw graf in zak nemen”? Ik meen dit serieus.
    Mogelijk één of ander gezegde ?

    Ik ken wel :
    “In zak en as zitten” ; “U bent een graftak” ; “Uw hand in mijn zak steken”. ;”Wie een graf graaft voor een ander, is sociaal bezig”.
    Enz.

   2. Two Ravens Black Kettle

    Beste Julian, kwart over (!) twaalf
    Niet voor.
    OVER
    (Wat jammer dat ik weer met uitroeptekens moet werken maar ben een Verlichte dominee en immer bereidt om Julian een schepeltje de juiste richting in te bonjouren.

    Ik zie echter dat ik ook een par blue heb gemaakt

    “De lakeien van de bevriende media zal deze partij niet afvallen maar het verschil in benadering valt steeds minder mensen op.”

    Moet natuurlijk zijn; meer.

    Enfin

    Beste Julian wat bedoelt u precies met ‘lekker uw graf in zak nemen’ ?
    Klinkt zonder meer guitig.
    Gaarne meer info.

    Tenslotte
    &
    Om U enigszins gerust te stellen; ben (helaas) zelden gefrustreerd, intern spreek ik me soms zelfs bestraffend toe maar misantropie makes the world go around. It’s a terrible beauty.

 15. Rosasolis

  Dit verbaasd mij niet. Aspirant nieuwe leden van de FvD moeten zich informeren bij dit partij HOE zij willen gaan werken. Gaarne een duidelijk, eerlijk antwoord: hebben
  de leden wel of niet recht om hun eigen meningen door te geven binnen de FvD? Mag er wel of niet naar kritiek van leden geluisterd worden, en mag een getalenteerde lid ook nieuwe ideeen doorgeven, die door andere leden willen accepteren. Of wordt het bij dit partij een niet-organiseerde bende van “medewerkers” die werken voor Thierry en Theo? Maar helemaal geen enkel persoonlijke indentiteit mogen hebben binnen dit partij.
  Ik heb gelezen gisteren dat de CDA is vertegenwoordigt in alle gemeentes. Wij hebben
  geen problemen met “lastige” mensen die gedumpt uit de partij moeten worden.
  Je kunt ieder dag iemand van de CDA in je gemeente benaderen voor een gesprek.
  En wij hebben ieder maand een vergadering in gemeente of buurthuizen. Verslagen van vergaderingen worden gepubliceerd in het CDA magazine die wij ieder paar weken krijgen. Kortom: iedereen mag opkomen met hun klachten, of goede ideeen. De CDA
  vertegenwoordigd ons breed Nederlands maatschappij. Hoewel wij leven in dit 21 ste
  eeuw, die moet vooruit kijken naar ons toekomst, vergeten wij niet de leer van de
  Oude en Nieuwe Testamenten van ons Bijbel.
  Mijn man is oud militair van de Princes Irene Brigade. Hij was geschrokken toen hij ging naar de vlootdagen in Den Helder, vorige juli. Ons Kon. Marine fregaten waren in vreselijk staat aanwezig in de haven van Den Helder! Overal gebreken wegens bezuinigingen. Schandal voor ons trotse Kon. Marine. Maar de CDA komt nu zeer hard
  op over voor meer steun en subsidie voor ons Defensie.

 16. vrijomslachtig

  Volgens de statuten kun je het partijbestuur niet overnemen, zeggen zowel De Haze Winkelman en Aalberts nog. Dat jullie dit negeren is wel erg, want dat bewijst dat het hele ‘coup’ verhaal onzin is. Het partijbestuur beslist zelf wie er in het partijbestuur komen. En als FvD aantoonbare onzin verkondigt en ook nog eens hun voormalig VVD-lidmaatschap benadrukt (ter wijl ze zelf een overstapservice hebben) alsof het daarmee te maken had, dan leun ik toch wel meer richting het geloven van Aalberts en De Haze Winkelman hier.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.