Trieste rellers belagen en bespugen opnieuw dapper Zaans raadslid Juliëtte Rot

Opnieuw is Juliëtte Rot, het raadslid dat in opspraak kwam omdat ze in de Zaanse probleemwijk Poelenburg de confrontatie aanging met treitervlogger Ismail Ilgun, aangevallen door reljeugd. En wederom in Poelenburg, waar enkelen “al vloekend en al spugend” de dame kwamen vertellen wat ze van haar vonden.

Voor de tweede keer binnen enkele jaren is Juliëtte Rot aangevallen op straat. Het raadslid van de Zaanse lokale partij Democratisch Zaanstad kreeg te maken met tuig van de richel dat nog niet helemaal snapt hoe democratie werkt. Onbeschaamd werd ze uitgescholden en bespuugd door mensen die denken dat intimidatie iets is om bijzonder trots op te zijn:

“Het raadslid voor Democratisch Zaanstad werd gisteren door WNL geïnterviewd vlakbij de Vomar, die in 2016 het toneel was voor hangjongerenproblemen en ‘treitervlogger’ Ismail Ilgun. “Ik werd wederom begroet door mensen die al vloekend en al spugend hun standpunt kenbaar wilde maken, dat was even vervelend”, vertelt Rot aan NH Nieuws.

Rot probeert profesioneel te blijven in de situatie: “Ik probeer het te negeren, maar op dat moment kook je wel een beetje van woede”. Het raadslid wil zich nu vooral focussen op de aankomende verkiezingen. “Ik probeer me te richten op de taak die mij gegeven is, in ieder geval tot aan de verkiezingen en hopelijk daarna weer.”

Hulde voor Juliëtte Rot, die zich niet klein laat krijgen door dreigend en plunderend tuigvolk. Menig raadslis staat namelijk niet zo stevig in de schoenen als zij en zou er al lang geleden het bijltje bij neer hebben gegooid. Dat Rot zich echter niet schaamt voor haar bezigheden en gewoon doorgaat met Zaanstad – op haar manier – een betere stad maken is haar zeer te prijzen.

Dus hup Juliëtte, en opzouten mensen die denken met intimidatie en roggelen onze democratie te gijzelen. Dat soort boevenpraktijken pas je maar lekker toe in Moskou of Kiev, maar niet hier.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. Two Ravens Black Kettle

  Dapper meid.
  Jaloers op Zaanstad.
  Zij hebben tenminste een keuze.
  Ik zal alleen tegen de Sleepwet gaan stemmen omdat de demos in mijn gemeente morsdood is.
  Ik kan alleen uit Kartelpartijen kiezen en dat weiger ik.

  Het even onzalig als guur Verbond tussen het Kartel, de islamisten en hun stoottroepen van de anti-fascisten en de Gedanken Gestapo van de demofoob Ollongren is NL in een rap tempo aan het vernietigen.

 2. DolleDries

  Ik mis welk ras daar stond te spugen.

  1. corfo

   @ DolleDries.
   U mag 6 keer raden !!

   1. Two Ravens Black Kettle

    Het is beter om niet te raden want anders neemt de Ollongriaanse Gedanken- Gestapo U mee naar de Deugkerker waarna ze u -onder luid gejoel van de Betere Menschen- voor de Politieke D’66 magistratuur slepen.
    U weet wel die rechtbanken die koningsmoordenaars belonen (*) maar dissidenten aan de hoogste boom hangen vanwege dissidente/foute (lees niet Demofoben’66-)meningen.

    (*)
    De Boodschap van de Politieke Rechtbank was kraakhelder toen ze Volkert van der Graaf beloonde voor de moord op Pim Fortuyn.
    Zij legitimeerde hierbij moord op andersdenkenden.
    Op ‘foute’ meningen staat de doodstraf.
    En de Kaaskop (a coward on the best of days) luisterde braaf, absorbeerde de boodschap en ging weer braaf en kwiek in het rijtje staan.
    Keurig mee marcherend op de maat van de 1984-tamboer.

 3. Babaji538

  Turks fruit, Hollandse jongens, Hollandse liefde.
  Praktisch bijna het universum met tijd weten
  te vernietigen. Compliment.
  Zinloos, gewetenloos, waardeloos, zielloos
  harteloos, redeloos, radeloos en reddeloos.
  Een mens die eens het geweten verkocht
  stond nooit ergens voor, is nergens voor gegaan.

  De liefde tot een kind of vrouw;
  het universeel leven werd niet bemind.

  Petra Hermans

 4. Two Ravens Black Kettle

  Vergelijk deze dappere, eigengereide en unieke dame eens met het gelijkgeschakeld grijs diversity politics vee (die in Leiden in de ‘diversity politics’ office hun zinloze leven uitzingen (en ongetwijfeld later doorstromen naar de Gedanken Gestapo van Demofoben’66)
  De onderling volstrekt uitwisselbare robotten hebben stickers op het voorhoofd gebeiteld met daarop de serienummers; Bente de Leede, Larissa Schulte Nordholt, Byapti Sur en Suze Zijlstra. Juliette heeft in haar teennagel meer ‘guts’ dan deze vier Safe Space leeghoofden + falende ouders + Uni Gedogers bij elkaar.

  1. sjun

   Amen.

 5. Ni28

  Niet alle culturen weten zich te gedragen in een geciviliseerde(nog) land.

 6. nienke

  Uit welk land komen deze spugende onopgevoede idioten?
  3 maal raden.

  1. Tom, Enschede.

   Nederland?

  2. Tom, Enschede.

   Turkije

  3. Tom, Enschede.

   Suriname?

 7. Gerard Boerma

  Goed bespraakt voor een zwarte lesbische vrouw

 8. Tom, Enschede.

  Wat ik als objectieve toeschouwer niet begrijp is waarom dit interview in Turkije wordt opgenomen. Weet deze dame wel wat Erdogan doet met anti-Turkse propagandisten?

  1. Tom, Enschede.

   Ik doelde dus op die grote Turkse vlaggen op de achtergrond iets wat ik niet vind kunnen in Nederland.

   1. Tom, Enschede.

    En ook niet in een Moskee. Direct sluiten.

    1. eRik2017

     Ik denk niet dat @Wim dit leuk zal vinden Tom!

     1. Ernst Quispel

      eRik volgt me op de voet en heeft inmiddels geleerd dat ik de aantasting van de vrijheid van godsdienst inderdaad geen goed idee vind.
      Voortschrijdend inzicht is altijd mooi om te zien.

 9. Gerlos

  Wat een verrijking voor ONS LAND die MULTI CULTI SAMENLEVING.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.