Van der Gijp en Derksen vechten terug tegen transgenderwoede: “We zijn helemaal doorgeslagen in dit land”

Bij Voetbal Inside lieten René van der Gijp en Johan Derksen gisteravond geen spaan heel van hun critici… én van de RTL-directie. 

De directie van RTL heeft René van der Gijp gevraagd om mede te delen in Voetbal Inside dat hij niets tegen homoseksuelen en transgenders heeft. Je zou denken dat de directie dat wel begrijpt, dat dit zo is, maar blijkbaar is niets minder waar. Van der Gijp heeft namelijk de euvele moed om af en toe grappen te maken over seksualiteit, gender en seks. En dat mag niet.

Tijdens de uitzending van gisteravond ging Van der Gijp in op de kritiek — en de waanzinnige aanvallen van politieke partijen en columnisten.

“Het vervelende van tv-mensjes is dat ze zeg maar allemaal het idee hebben dat de kijker achterlijk is,” aldus Van der Gijp over de RTL-directie. “Dat er 700.000 mensen helemaal kierewiet zijn. Er is mij vanuit RTL gevraagd om te zeggen dat ik niets tegen homo’s heb. Ik heb inderdaad niets tegen homo’s. Er is mij gevraagd om te zeggen dat ik niets tegen transgenders heb. Ik heb inderdaad niets tegen transgenders. Het zou mij een zorg zijn!”

En, voegde hij daar aan toe, “Ik denk dat heel veel kijkers dat dondersgoed weten. Die zijn niet volslagen idioot. Maar dat maak ik ze nu wel, door het uit te leggen. Ik bedoel er helemaal niets mee.”

Dat weet iedereen met ook maar een beetje gezond verstand, maar helaas wordt Nederland nu al een paar jaar gegijzeld door een stel links-radicale mafketels die iedereen die niet politiekcorrect genoeg is het zwijgen willen opleggen. Of, zoals Van der Gijp het gisteren verwoordde:

“We zijn helemaal doorgeslagen in dit land, we zijn helemaal de weg kwijt. Volstrekt.”

Johan Derksen was het helemaal eens met Van der Gijp:

“Zolang als ik hier zit trek ik me niets aan van selectieve verontwaardiging of zenderbaasjes. Ik kom niet helemaal vanuit Drenthe hier naar toe om rond de hete brij heen te draaien of met twee monden te spreken. Of ze halen me van de buis, of ze laten mij mijn gang gaan.”

En wat “mannen in mantelpakjes” betreft, die hebben zijn zegen, voegde hij er voor de goede orde nog even aan toe.

Een prima reactie van beide heren. Het moge duidelijk zijn dat ze helemaal gelijk hebben. Nederland is aan het verzuren en radicaal-links is helemaal doorgeslagen. Het moet maar eens afgelopen zijn met die gekkigheid.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

50 reacties

 1. Ben Zine

  “Nederland is aan het verzuren en radicaal-links is helemaal doorgeslagen.”
  Inderdaad… De linkse kerk blijkt over een schrijnend gebrek aan gevoel voor humor te beschikken. Alleen maar zeiken, zeiken en nog eens zeiken. Wat een tijd om in te leven…

 2. DolleDries

  Linkse zwartepieten moordenares Diewertje Blok was heel kwaad bij de DWDD op VI. begreep ik.

  1. loes530

   Giisteren was een transgenders bij tan vond het niet erg ze vond het wel erg dat de politiek er mee gaat bemoeien

   1. Marija

    ja, zag ik ook, verstandig mens.

   2. Pit

    @Loes: In deze grote boze wereld kun je alleen standhouden en overleven als je ook om jezelf kunt lachen. 😉

  2. A3aan

   Godver, waarom zeg je dat nu, heb ik vannacht weer de grootste moeite om in slaap te vallen. Diewertje Blok Boos, nou, dán weet je het wel!

   😉

 3. buitenbeentje

  Ik vond de manier waarop Van der Gijp dit uitlegde prima. Ik heb geen gevoel dat het terugvechten was en ook niet het gevoel dat de opmerkingen over TV-baasjes (en mensjes die op tv komen zegt hij erbij) alleen maar tegen de RTL directie waren, maar veel algemener en terecht.

 4. Ben Zine

  Tot op de dag van vandaag worden er nog altijd meisjes genitaal verminkt (besnijdenis), verkracht (kindhuwelijken) of vermoord (eerwraak). Onvoorstelbaar wrede praktijken waarbij meisjes voor het leven geestelijk en lichamelijk worden getraumatiseerd. Niemand die het erover heeft. Maar wel gaan zeiken over een man die op tv een pruik opzet. Daar is maar één woord voor: DECADENTIE. Lafhartige hypocriete decadentie.

  1. Top

   JUIST!!!!!!!!!!!

  2. wheelboy

   Ben Zine
   Sterker nog .De kamer heeft een wet die kindhuwelijken verbied en niet erkent verworpen . Dit had al jaren hier in NL strafbaar moeten zijn .Maar wat wil je als hun profeet zelf trouwde met Aisha toen ze 6 jaar was en zij zich op haar 9e bij Mohammed voegde .Hij was toen 56 jaar oud . Dan heb je een goed voorbeeld he !!!

 5. B. Pascal

  Het is goed dat er verzet komt tegen de gendergekte! Een gender-neutraal persoon kan immers nimmer neutraal zijn. Of de persoon is mannelijk of vrouwelijk, dat is afhankelijk van het moment. Ook wanneer de persoon zich beiden voelt, zou het geen enkel probleem zijn om zich aangesproken te weten in de term : dames & heren.

  1. DolleDries

   Dat vond ik ook gek die Belg trekt alleen vrouwen kleren wat aan zijn uiterlijk gedaan maar zijn jongeheer hangt er nog voor begreep ik
   Ik vraag me af hoe hij tot zijn bevrediging komt ,dat gaat neem ik aan toch door zijn mannelijke jongeheer.
   Het is wel moeilijk allemaal.

  2. Siemien

   Biologisch ben je man of vrouw, als iemand zich om laat bouwen tot bv man en deze krijgt een vriendin is ze lesbisch en als een man zich om laat bouwen tot vrouw en hij krijgt een vriend is hij homo, en het is tegennatuurlijk maar dat is mijn mening.
   Je wordt niet geboren in een verkeerd lichaam die leugen ontwikkeld zich in het denken en doordat ouders geen sturing geven aan kinderen, sterker nog, de identiteit van het kind niet duidelijk maakt krijgt je dit soort ontwrichtingen..

 6. Babaji538

  Ik vind het heel bijzonder, dat mensen
  trouw blijven aan het gebrek aan zelfkennis.
  Zo weet ik, dat ik voortdurend een trouwe fan
  van RTL, SBS, VARA, VPRO, NOS, VERONICA
  en TROS ben, en blijf!

  Petra Hermans

  1. RWB51

   Hangt dus duidelijk aan de indoctrinatie mem.

 7. Anna

  “We zijn helemaal doorgeslagen in dit land, we zijn de weg kwijt” zegt Van der Gijp. WE? Een klein verzuurd groepje die de Nederlander de grond in trapt en hun normen en waarden op willen leggen. Verschrikkelijke gevolgen zijn dat dat de media en linkse politici hierin meegaan. Nederland en Nederlanders worden kapot gemaakt. Dat noemen bepaalde politici een “verrijking”. Dat ook RTL hier aan mee doet is werkelijk absurd! Stop die kolder. Nog even en niemand maar dan ook niemand durft zijn mond nog open te doen. Politici die puur demoniseren en anderen volledig buitensluiten en kapot maken. Dat is Nederland anno 2018. Werkelijk verschrikkelijk.

  1. corfo

   @ Anna.
   Wat je zegt klopt.
   “WE” zijn niet doorgeslagen, maar het betreft een heel klein smerig clubje van lieden dat alleen maar publiciteit zoekt (én krijgt) van andere smerige clubjes, óók onze z.g. “bekwame bestuurders” vinden het allemaal prima, zij hebben geheel andere prioriteiten, n.l. hun eigen “welzijn, inkomen en z.g. aanzien”.
   Maar die smerige kleine clubjes krijgen stééds weer een podium door de media die op dat gebeid ook niet helemaal “fris” is.
   Hoorde ik vanmorgen dat er nu zelfs carnavalsverenigingen worden bedreigd door dat zelfde zooitje ! Ik zou zeggen : mensen trek je rieten rokje aan, schmink je zwart en ga als inboorling het carnavalsfeest vieren ! Alaaf !!!

 8. rafi

  Daarom: Boycot de HEMA!

  1. buitenbeentje

   Boycot om te beginnen RTL. Geen kijkcijfers ==>geen reclame. We zijn met meer, toch.

 9. PindaRinda

  En gelijk heeft hij!Geen enkel land in de EU is ZIEKER dan dit Nederland dat door de PEMPERende schijters van de Polikliek verkocht en verraden is aan doorgeslagen minderheden die abonnementen verzamelen van bestaande slapgelul shows met duur betaalde Host van alweer ons belastinggeld!
  De zee in met die links doorgedraaide bende!

 10. Ben Zine

  O ja, en Dieuwertje Blok steekt met haar selectief verontwaardigde gejank over de pruik van Gijp natuurlijk en passant ook nog even pakweg 2.000 euri in haar binnenzak voor zo’n DWDD-schnabbeltje. Zo houdt dat linkse deugvolk elkaar aan de vreet, want daar draait het uiteindelijk natuurlijk alleen maar om. Dieuwertje moet tenslotte ook haar hypotheek betalen.

  1. Pit

   Scherp Benzine! Ik kijk er in elk geval niet naar.

  2. corfo

   @ Ben Zine.
   Wát een raar wijf is dat mens van Blok !
   Ik heb er niet heel erg veel verstand van, maar ik meen te hebben gezien dat ze op haar stoeltje zat te soppen toen ze omringd door “mannen” aan de tafel zat.
   Wat heeft dat mens nou te betekenen in het geheel ? Stelt toch geen ene moer voor :
   één keer per jaar zit ze tussen Pieten, Pieten van diverse rassen : zwarte ras, gele ras, stippeltjes ras, blauwe ras. Waar zij eigenlijk voor zou moeten zitten is de enige échte Piet in NEDERLAND : zwarte Piet. Daar is dat wijf natuurlijk te laf voor, zij knikt ja tegen iedereen die haar een schnabbeltje aanbiedt; wat ben je dan diep gezonken als “mens”.

 11. Thomas94nl

  Ik voel mij een alleenstaande vrouw met 8 kinderen, waar blijft mijn kinderbijslag?

  1. Pit

   Jammer voor jou Thomas, vandaag mag jij je alleen een koelkast voelen, een witte!

 12. Ni28

  “We zijn helemaal doorgeslagen in dit land”. Beter kunt je het niet zeggen. Collectieve domheid regeert via zelfbenoemde moralisten die willen bepalen wat men zegt of hoe men denkt. Er wordt een censuur opgelegd door groepen activisten die blijkbaar door de regering gesteund worden die hetzelfde willen doen. Minderheden regeren boven de meerderheden. Als je niet tot een willekeurige minderheid hoort wordt je schuld aangepraat. Politieke correctheid regeert, problemen mogen niet benoemd worden en dus worden die niet opgelost. De daardoor ontstane satire wordt dan bestreden als discriminerend. Nederland gaat terug in de tijd van de inquisitie of de dominees. De terugval gaat sneller dan je denkt. De vrije maatschappij verkeert in grote gevaar. Willen wij dit allemaal opgeven?

 13. Siemien

  Klopt dit land slaat werkelijk helemaal door en dat komt ook omdat het woord NEE/ergens niet mee eens zijn/politiek incorrect zijn niet meer mag.
  Als je tegengas geeft staat politiek correct Nederland met haar racisten (Sylvana, DENK en dat soort clubjes) gelijk vooraan.
  Je mag als bedrijf je “eigen” personeel niet meer uitkiezen.
  Nederland geeft podia aan immoreel en tegennatuurlijke racisten.

  Wat is het dan mooi als een programma als VI en de serie luizenmoeders op tv verschijnen zodat het politiek correcte landschap in Nederland eens flink door elkaar gehusseld wordt, sterker nog, er keken 3,5 miljoen mensen dus Nederland is echt klaar met de Sylvanaatjes..

 14. Two Ravens Black Kettle

  Onstuitbare Overbevolking,
  Volksverhuizingen
  Massale import Islamisme en culturele middeleeuwse achterlijkheid

  Gekoppeld aan

  De totale krankzinnigheid van de open grenzen
  De nihilistische haat jegens de natie staat.
  Het Censuur-Spook losgelaten op andersdenkenden
  De Apathie van het stemvee
  De Orwelliaanse Leugenfabriek genaamd de MSM

  Gekoppeld aan

  Het pompend gif van de Diversity Politics vanuit de academische wereld dat door is gesijpelt naar de werkelijkheid van alle dag.

  Zal het decadente West-Europa op haar knieën krijgen.
  Rijken komen op en vallen.
  Een tijdlang was Europa een baken van verlichting. Het hoogtepunt in de menselijke geschiedenis.
  De jaren ’50 – midden jaren ’90
  Die tijd is voorbij.
  Die tijd komt niet meer terug.
  We glijden weer af naar de middeleeuwen.

  En let wel
  De elite zijn culturele zelfmoord aan het plegen
  Maar het West-Europees stemvee legitimeert ze.
  Keer op keer.

  Jim Morrisson zong er een liedje over

  Voor me doemt een beeld op van een stokoude filosoof of wellicht de geest van een Canadese soldaat die zijn leven heeft gegeven voor onze vrijheid, mijmerende over het lot van Europa.

  “This is the end, beautiful friend
  This is the end, my only friend, the end
  Of our elaborate plans, the end
  Of everything that stands, the end
  No safety or surprise, the end
  I’ll never look into your eyes, again”

  “And all the children are insane, all the children are insane”

 15. Weethetbeter

  Normaal kijkt niemand hier naar de mainstraim media en nu hebben ze plotseling allemaal toevallig naar RTL en DWDD gekeken. Best wel grappig.

  1. Pit

   Jij bent dan ook een trölletje!

  2. DolleDries

   Jeweetnietzoveel. Hele domme opmerking het stond in de Telegraaf.
   Kijken DWDD, nee stap nog liever in een hondendrol.

   1. swetsnek

    Weetniksbeter is een zielig mannetje niet op reageren dat is ie niet waard

   2. Weethetbeter

    De telegraaf? Dat is toch mainstraim media? Ik dacht toch echt dat de meeste reaguurders van de DDS hun nieuws uitsluitend bij de DDS halen.

    1. DolleDries

     Laat het denken nou maar andere over, anders kom je zo onnozel over hier.

 16. Get real

  Nu ik dit heb gezien snap ik ook ineens waarom er nu ook zo weinig ww2 series en films uit worden gezonden op reguliere tv zenders. Waarin mannen zich verkleden als vrouwen dit omdat er toen een schaarste in was.

  Dat is blijkbaar ook kwetsend en te bedenken dat nu je deze series en films minder ziet en er zo wordt gevochten voor acceptatie er toch wat aan morrelt.
  https://www.scientias.nl/transgenders-van-geslacht-veranderen/

  Sinds dit gewoon blijft spelen onder die mensen vind ik het gewoon belachelijk om een persoon voor een hoax op tv en tevens een goede show te boycotten. Media is leuk maar hoe veel sterren die mensen informatie gaven of plezier heeft zij de das heeft om gedaan. Dit omdat deze mensen een foute uitspraak maakte of act wat uiteindelijk zorgde voor een exit stage left situatie.

  En als mensen daar niet tegen kunnen dan zou ik maar eens wakker worden en de term satirische programmering eens op te gaan zoeken. Misschien dat ze dan een keer het licht zien en op houden te zeuren. En hopelijk zal dit land dan weer eens een beetje normaal worden. Want op dit moment ben ik niet blij met deze freudiaanse maatschappij die tradities en geschiedenis gewoon wist zonder enige reden.

 17. Kodi

  “Het vervelende van tv-mensjes is dat ze zeg maar allemaal het idee hebben dat de kijker achterlijk is,”

  Laat dit even tot u doordringen, want hier snijdt hij haar- en haarfijn de kern van het probleem aan bij al die SJW’s.

 18. waakhond

  Beste Siemien ik ben het niet met u eens dat het een gebrek aan sturing is.
  Transgenders zijn maar een hand vol mensen in ons land.
  Ik denk dat het met alle respect een geestelijke stoornis is.
  Ze willen gewoon zich zelf zijn dus laat ze.
  En het is prima dat meneer Gijp er grapjes over maakt niemand is heilig
  Maar het een sluit het ander nog niet uit.

  1. Siemien

   Klopt het is een stoornis, ik noem dat, “de leugen in het denken” oftewel zonde, kinderen die zich om laten bouwen omdat ze in een “verkeerd” lichaam zitten, dat handje vol mensen krijgt enorm veel podium op bv tv.
   Er moeten juist grappen over gemaakt worden..

   En dat geneuzel over “laat ze” komt mij ook de strot uit want hiermee geef je te kennen geen sturing te willen geven en je de verantwoordelijkheid af te schuiven..

 19. sjun

  Fatsoenspopulisme krijgt een lange rij vooral zichzelf uitventende namen. Doorgaans gaat het daarbij om mensen met een partijkaart van de PvdA, D66 en GroenLinks.

 20. waakhond

  De stoornis is nog niet of helemaal niet te genesen.
  Wat dan iemand een jongen of meisje laten ook al worden ze ongelukkig?
  zeg het maar.

 21. waakhond

  zeg dat maar tegen de vader en de moeder van zoon kind dat ze te weinig sturing geven en dat ze totaal gefaald hebben als ouders.
  Lost dat de stoornis op denkt u ???

  1. Siemien

   @waakhond Daarom ook schaar ik het onder “de leugen in het denken, het is mij te makkelijk om te stellen dat het een stoornis is omdat men zich daar veel te makkelijk achter schaart, ouders dienen hun kinderen de identiteit te geven die bij een jongen of meisje hoort, oftewel sturing.
   Wie is de verantwoordelijke in huis, zijn dat kinderen of zijn dat de ouders?

 22. waakhond

  O en voor dat u mij uitscheld voor Linkse Tokkie
  Wil ik mede delen geen stemmer te zijn van D66 GroenLinks CDA SP of vvd
  was ik wel links dan was ik dit gesprek niet aan gegaan.

 23. waakhond

  Dus volgens u komt het door ouders die totaal geen aandacht geven aan hun kinderen waar door kinderen zelf hun leven invulling geven.
  Klopt dat?

 24. Duke

  Satire uit de oude politiek incorrecte doos:
  https://www.youtube.com/watch?v=MgjwjaBJ5Do

 25. waakhond

  Oké dat snap ik je moet niet blindelings het label stoornis op plakke.
  Maar de vraag is gebeurt het blindelings gebeurt het altijd blindelings?

 26. Two Ravens Black Kettle

  Geen voetbal liefhebber (behalve om het zelf in de vrije tijd te doen) maar onder de indruk van René van der Gijp; kop, spijker, raak.
  De beroepsklagers/beroepsslachtoffers die (& daar had Johan Derksen volkomen gelijk in) voortdurend op het schild worden gehesen door de geperverteerde Staatsmedia, vormen een microscopisch deel van de NLse maatschappij (edoch een fors deel van de Grachtengordel/Hilversum).
  De ongelofelijk luide Grachtengordel/Hilversum hebben echter de monopolie-positie in de media terwijl de universiteiten zijn ideologische fabrieksparken geworden.
  Het virus vreet door.

  Frappant dat we anno 2018 voor gezond verstand naar Voetbal Inside moeten zappen en voor de constante gore modderstroom aan leugens en hysterie bij de ‘kwaliteits’media zoals het dagelijks radicaal links WegKijk-programma ’t NOS Journaal, het Grachtengordel Inteelt-Paradijs DWDD/Jinek en het onzinnige Mentale Kabouter Roeptoeter programma Nieuwsuur van Twan ‘Hillary’ Huys.

  1. Pit

   @TRBK: Opnieuw de volle 100%!

 27. Ernst Quispel

  Goed besluit en noodzakelijk.

 28. Frits Jansen

  Zijn de voetbalverhalen op dan?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.