Verrassend (ahem): Job Cohen wil dat Big Brother donorwet gesteund wordt door PvdA

Geen categoriefeb 05 2018, 11:00
En waarom ook niet? De PvdA is immers dictatoriaal tot op het bot.
PvdA-prominent Job Cohen heeft zijn partijgenoten in de Eerste Kamer opgeroepen om voor de belachelijke Big Brother-donorwet van Pia Dijkstra (D66) te stemmen. "Het is een kwestie van solidariteit," aldus de socialist. "Het is een oproep aan mijn eigen PvdA: Als we ook maar één persoon kunnen redden dan moeten we dat doen en niet nalaten."
Aldus Cohen in het programma Jacobine gisteren.
Heel verrassend is die opvatting van Cohen natuurlijk niet. De PvdA laat zich steeds vaker van zijn dictatoriale kant zien. Forum voor Democratie wordt buitengesloten (wat nou democratie?) en tv-programma's op commerciële zenders worden bewust kapotgemaakt. Dan is het helemaal geen grote stap om jouw en mijn organen op te eisen voor de almachtige staat. Bij leven hebben we niets over onszelf te zeggen, dus waarom daarna dan wel?
Het is in ieder geval ideologisch consistent van die autocratische partij -- en van Cohen. Natuurlijk is het een beetje jammer dat hij het verkoopt als "solidariteit," wat je reinste onzin is, maar ja, ook dat is niet verrassend. Socialisten gebruiken immers altijd dat soort mooie termen om hun wil aan iedereen op te leggen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten