Noord-Koreaanse dwergdictator bedreigt Amerika maar weer

Geen categoriefeb 05 2018, 10:00
Donald Trump "en zijn lakeien" worden gewaarschuwd tegen gewapend ingrijpen.
Het is weer eens raak. Terwijl duizenden Zuid-Koreanen gisteren een gemengd (met Noord-Koreanen én Zuid-Koreanen) ijhockeyteam toejuichten besloot het knettergekke regime van Kim Jong-Un om Donald Trump maar weer eens te bedreigen 'waarschuwen.'

Terwijl duizenden Zuid-Koreanen zondag een gemengd ijshockeyteam met Noord-Koreaanse sporters toejuichten, voerde de regering van Noord-Korea de verbale strijd met de VS op. Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Pyongyang waarschuwde de Amerikaanse president Donald Trump 'en zijn lakeien' tegen gewapend ingrijpen.

Volgens de dwerg-dictator brengt Trump de veiligheid in de regio in gevaar. De Amerikaanse president haalde namelijk hard uit naar de stalinistische kabouter. En dat mag niet. Doe je dat wel, dan riskeer je hoegenaamd een oorlog.
Natuurlijk dreigt Noord-Korea daar al jaren mee en is niemand daar nog van onder de indruk. Maar ja, dat betekent niet dat Kim Jong-Un het toch niet nog een keer kan proberen. De man heeft immers weinig om mee te werken. Ja, zijn land verdiende vorig jaar circa 170 miljoen euro aan de handel in verboden goederen, maar voor een land dat de hele wereld wil domineren is dat natuurlijk nog altijd geen inkomen om over op te scheppen.
Ja, Noord-Korea heeft kernwapens en dat is een serieus probleem, maar als Amerika écht besluit dat het maar eens afgelopen moet zijn met Kim Jong-Un en zijn collega criminelen in Pyongyang is het héél snel einde oefening voor ze. Zelfs Kim zelf begrijpt dat ongetwijfeld, wat natuurlijk juist de reden is dat hij Amerika steeds vaker 'bedreigt.'
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten