Gijzeling in Franse supermarkt door islamitische terrorist beëindigd: terrorist is doodgeschoten

In een supermarkt in Trèbes heeft er vandaag een gijzeling plaatsgevonden. De gijzelaar was een Marokkaan in de twintig die melde dat hij een IS’er was. In ruil voor de gegijzelden wilde de terrorist de vrijlating van Salah Abdeslam, de enige terrorist die de aanslagen in Parijs in 2015 heeft overleefd. Tijdens een directe aanval van de politie is de terrorist doodgeschoten, waardoor de gijzeling nu beëindigd is.

De Franse premier Macron zegt vanaf een EU-top in Brussel dat het gaat om een terreurdaad. Hij komt eerder terug naar Parijs voor overleg met zijn kabinet.

Volgens Franse media riep de gijzelnemer dat hij Islamitische Staat steunt en dat hij de vrijlating eist van Salah Abdeslam, de enige overlevende verdachte van de aanslagen in Parijs in 2015.

Terrorisme blijft een groot risico in Frankrijk, omdat het veel moeilijkheden heeft met islamitische migranten en vluchtelingen. Daarmee importeert het land potentiële terroristen die in de groepen migranten en vluchtelingen verstopt zitten. Ook kampt het land met radicalisering en erbarmelijke omstandigheden in het grote aantal migrantenkampen die verspreid zijn door Frankrijk en Parijs.

Sinds een aantal jaar is de Franse samenleving veranderd in een verkapte politiestaat, waarbij het leger en de politie verregaande bevoegdheden heeft om de veiligheid van de Franse burgers te garanderen. Het leek de laatste tijd weer een stuk rustiger te zijn, maar deze gijzeling heeft de Franse samenleving weer op scherp gezet. De Franse president, Emmanuel Macron had al verregaande maatregelen aangekondigd omtrent migratie en integratie in Frankrijk. Hopelijk zijn de Fransen daar niet te laat mee. Hij is onderweg naar Frankrijk voor een spoedoverleg.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

129 reacties

 1. George van de linden

  En……we blijven maar achter de feiten aanlopen!
  Er bestaat geen politieke islam.
  Islam is islam dat heeft zelfs Erdogan gezegd en die kan het toch weten.
  Islam is totaal en met totaal bedoeld men algehele onderwerping aan de sharia.
  Dus overheid,weg met DENK / NIDA en al die andere duistere islamitische clubjes!

  1. Meester Kong

   Dus mense stempT PVV want Geert zal u leiden naar een islamvrij Europa.

   1. Rechtsaf

    @Kong jij als pleitbezorger van de zegt, kom niet aan de islam want dan kom je aan Kong,Ernst,Guusjes,Beukstra..

    1. Meester Kong

     Als Geert pleit voor een religievrij Europa, dan is hij mijn “man”. 🙂

     1. Rechtsaf

      @Kong islam is een ideologie geen religie…

      De islam is een systeem, een ideologie met componenten:
      – militair (jihad)
      – economisch (uitlenen zonder rente)
      – justitieel (sharia)
      – religieus (koran)
      De religieuze component is niet los verkrijgbaar…

      Daar pleit Geert voor om die stroming uit ons land te krijgen maar “jullie” zijn oliedom en bewust onwetend

     2. denk eens na

      Leuk zo een smile aan het eind , leuk voor de overledenen.

    2. Guus Geluk

     Rechtsaf van Pitsiemienbaaz herhaalt zijn oude, uitvoerig weerlegde en ontkrachtte, onwaarheid.

     1. Rechtsaf

      @guusjes kan en wil geen enkel citaat leveren waarin hij ontkracht een de zéér, zéér, zéér warme pleitbezorgers van de islam te zijn.

      Ik heb gelijk, dat Guusje de islam zal verdedigen met alles wat in zijn macht ligt, sterker nog, hij zal het aanmoedigen, verheerlijken en nog veel erger, hij aanbidt het en Guusje vindt het echt verschrikkelijk dat hier in Nederland niet meer islam is.

     2. Guus Geluk

      Pleitbezorger. = zonder “s”.

     3. Rechtsaf

      @Guusje ja dat denk jij natuurlijk, Ernst/Guusjes/Wimsülsün/Henk/Kong/Beukmans

      #islamprostituee

     4. ayreonaut

      Het ontkrachten van een onwaarheid geeft als resultaat de waarheid

     5. Pit

      @Guus: Ik maak even een uitzondering binnen mijn gewoonte, omdat je zo’n superrugdekker bent die alleen (helaas) op zondag verstek laat gaan.

      Siemien is niet Pit en Rechtsaf is ook niet Pit, zelfs Erik is niet Pit én Abri is niet Pit. Pit is Pit, ouwe rugtuffer! O ja… Pit was eens Zout maar werd geband, dat dan weer wel.

      Het multinicken laat ik verder aan jouw vriendje Wimpie over, die zit op multinicken. Wimpie is de zuigtrol der zuigtrollen, hij maakt meerdere account aan om te fokken. Pit doet daar niet aan mee.

      Dag Geen Geluk en de groeten aan je dominee!

     6. Guus Geluk

      Ga het niet ontkennen, Pit, en staak die onzin over islampleitbezorgers eens. Volgens mij verdedigt hier niemand de inhoudelijkheid van de islam. Dat heb ik hier ook talloze malen weerlegd.

     7. EU kok

      @pit, siemien, baaz, abri79, zout, rechtsaf enz
      quote:Siemien is niet Pit en Rechtsaf is ook niet Pit, zelfs Erik is niet Pit én Abri is niet Pit. Pit is Pit,
      .
      Mocht u een nieuwe alias nodig hebben, stel ik voor Pinokkio.

     8. robroy

      was het maar zondag wat een rust

   2. Ni28

    Stem GL en D66 en de kalifaat wordt morgen uitgeroepen.

 2. Babaji538

  Apps via Google & Microsoft.
  Ongeacht ‘uw’ toestemming.
  Petra Hermans

  1. Pit

   @Petra: Vaginamonoloog, ongeacht ‘uw’ toestemming.

   1. Fortiori

    @Pit,..kunt U beargumenteren om welke reden U de Vaginamonoloog steeds opnieuw in stelling brengt? Lijkt op spamming met risico van nieuwe ban.

    1. Pit

     @Fortiori: Interessante vraag.

     Ik schat u in als een intelligente forummer en ga ervan uit dat u ook leest wat Petra hier neer plempt? Zou die onbegrijpelijke kletskolder misschien ook banwaardig kunnen zijn?

     Ik vind de bijdragen van Petra hetzelfde als een vaginamonoloog. Wanneer ik reageer op Petra, iets dat zij in elk geval nooit naar anderen doet, dan start ik met de vaginamonoloog die ik aanvul met een citaat uit haar eigen schrijfsels. Niets meer en niets minder. In feite geef ik mijn mening welke ik aanvul met een onderdeel uit haar eigen citaat. Lijkt mij niets mis mee?

     1. Floris

      Petra is geestelijk gestoord. Ze is trouwens niet de enige hier.

     2. Fortiori

      Een eerlijk en duidelijk antwoord.

 3. Nasrani

  Tja, kunnen we ons de laatste gijzeling door een boeddhist nog herinneren?

  1. EU kok

   Nee, wel de moorden in een bepaald land.
   https://www.trouw.nl/home/moordende-boeddhisten~a571dc9d/

   1. Nasrani

    Ik dus ook niet. In Europa, en eigenlijk overal, is het de islam die op grote schaal ellende veroorzaakt.

  2. Ernst Quispel

   Weleens van de genocide jegens de Ronhingya’s in Myhanmar gehoord?Die vindt op dit moment plaats.

   1. denk eens na

    nep nieuws

   2. Holland

    Je liegt Ernst Pinokkio. Er vindt geen genocide plaats. De Rohingya’s (niet Ronhingya’s zoals jij schrijft, sul) worden terecht verdreven uit door hen bezet gebied. Weg met dat gespuis.

    1. Anton Adriaan

     ..ik vind de Boeddhistische opstand zeer terecht in Myanmar, maar om dit nu een ‘genocide’ te noemen, is een beetje overschat.
     Ze zijn er gewoon klaar met die Islamitische gekken! En het mooiste vind ik dat ze, nadat die viezerikken te hebben verwijderd uit hun leefomgeving, hun dorpen platgooien. Terecht.

   3. sjun

    Ook al eens gehoord van wat daar al jarenlang aan Rohingyagedrag aan vooraf ging? Zo waren er al zeker vanaf 2009 grensaanvallen in de zuidelijke provincies waarbij Boeddhisten werden afgeperst, verkracht, verminkt en vermoord door Rohingya’s die trachtten Myanmarees gebied te islamiseren en haar natuurlijke bronnen over te nemen. Vele Rohinya’s werden gesmokkeld naar de kustprovincies Satun en Ranong, sommigen werden ook naar Maleisië gestuurd om van daaruit invallen te doen en distributie van wapens en munitie op te zetten. De meeste Rohingya’s zitten in Rakhine in de districten Maungdaw, Buthidaung en Rathedaung.

    Zowel Thailand als Myanmar is volkomen klaar met deze bevolkingsgroep die zich niet in en aanpast maar tracht de leefomgeving te koloniseren. In Myanmar is het zover gekomen dat de bevolking en haar leger zijn gaan terugslaan om de toekomst van de eigen bevolking te kunnen waarborgen. De meeste Rohingya’s praktiseren een Soennnitische Islam met wat Soefi elementen maar kennelijk is dat ook een prima conditie voor het opmerkelijk aanwezige en intimiderende gedrag dat in Myanmar niet langer getolereerd wordt en waarvan te verwachten valt dat dit ook in Thailand weinig handen op elkaar krijgt.

    Intussen heeft Europa met een soortgelijke invasie aan haar zuidgrenzen te maken dat in Italië, Frankrijk en en sommige delen van Duitsland ondanks officieel wegkijkende media meer een meer de solidariteit overvraagt. Het heeft intussen al geleid tot een Brexit en de wind in de zeilen van politieke partijen die deze misstanden wel benoemen en ze wensen aan te pakken.

    1. Ernst Quispel

     Sjun legt uit waarom deze genocide best wel gerechtvaardigd is.

     1. sjun

      Sjun legt slechts uit dat er wordt TERUGgeslagen. Een steeds weer onderbelicht aspect in de gelijkgeschakelde massamedia die nagenoeg allemaal bij Belgische eigenaren met een Brussels lobbycircuit zijn ondergebracht. Iets soortgelijks zien we in dezelfde media gebeuren bij de tranentrekkende verhalen over Gaza waarin om precies dezelfde redenen ook nooit het gedrag dat voorafging aan de RE-ACTIE belicht wordt.

      Het lijkt me daaom goed dat er gedossierd gaat worden wat er allemaal plaatsvindt en wat daaraan vooraf ging. Niet enkel om misdadigers te kunnen berichten maar oo opdat zulke taferelen die beginnen met koeionering, beroving, plundering en verkrachting van de lokale bevolking na een invasie hier voorkomen kunnen worden.

      Geconstateerd kan worden dat de tijden van buurman’s gek in Myanmar voorbij zijn en dat er zelfs bij de Deense Sociaal Democraten een bewustmakende ommekeer plaatsvond. Zou dat een trend worden?

    2. Guus Geluk

     Hier wordt een grootschalige etnische zuiveringgoedgepraat, maar van quasi-intellectueel die zich louter baseert op vieze alternatieve media op het internet, een hekel heeft aan een geloofsgroep, was dat uiteraard te verwachten.

     Zieke man.

     1. Rechtsaf

      @GolieGuusje “Hier wordt een grootschalige etnische zuivering goedgepraat,”

      Dat weten we, Guusje en Ernst doen dat als zéér warme pleitbezorgers van de islam nou eenmaal…en dan met het vingertje naar een ander wijzen.

     2. Guus Geluk

      Ieder weldenkend mens zou haar afkeuring uitspreken over massa-verkrachtingen en moord op een minderheid in een overwegend boeddhistisch land en dat heeft de Nederlandse overheid, de Trump-administratie, de EU, Unicef, Amnesty en de Verenigde Naties ook gedaan. Het is misselijkmakend dat enkele sukkels met de hand over het hart strijken en zeggen dat we de boeddhisten maar lekker hun gang moeten laten gaan. Platbranden van dorpen? Massa-verkrachtingen? Moordpartijen? Etnische zuivering? Geen probleem, want: moslims.

     3. Rechtsaf

      @GolieGuusje yep zodra de moslim wordt aangevallen komt Guusje in verweer.
      Ik wacht nog op GolieErnst

     4. Guus Geluk

      Ik kom voor elke minderheid in het verweer, maar in het bijzonder als etnische zuivering wordt goedgepraat dan wel verdedigd.

      Echt ziekelijk, dat goedpraten.

     5. Vit

      Ik begrijp jou wel Guus maar dat volk heeft er om gevraagd, de kruik gaat zolang te water totdat hij barst.

     6. Vit

      Ik zal het waarschijnlijk niet meer meemaken, maar dat gaat ook hier gebeuren zowel door links als rechts.

     7. Guus Geluk

      Dat is hier niet aan de orde, Vit, maar in de blinde afkeer tegen moslims en het smalle denkraam waarin geen plaats is voor misdaden en intolerantie jegens andersgelovigen door boeddhisten, meent men dat zulks wel aan de orde is.

      Dus blijven de islamofoben massa-verkrachtingen en etnische zuiveringen, alsmede christenvervolgingen, door boeddhistische waanzinnigen goedpraten.

      Het bevestigt mijn vermoeden dat populistisch rechts compleet ziek is.

     8. Vit

      Dat is dan jouw pakkie an, hopelijk kom je daar ooit op terug als ook jouw ogen open gaan.

     9. Guus Geluk

      Je bedoelt zodra de boeddhisten en hindoe’s hier de macht grijpen?

     10. Vit

      Islamieten zijn zodanig geïndoctrineerd door dat kutgeloof dat zij dit gedrag vertonen, eigenlijk zou je zeggen dat zij er niets aan kunnen doen omdat het in de koran staat dat ongelovigen minderwaardig zijn en dood moeten, jij en ik dus.

     11. Vit

      Vraag eens aan een willekeurige moslim waarom hij joden haat, je krijgt er een kul antwoord op wat ik je brom.

     12. Vit

      Iets met varkens of zeau.

     13. Guus Geluk

      Personen moorden uit de naam van religie, maar in de kern heeft het vele bloedvergieten weinig met de religie te maken. Islamitische Staat heeft een groot deel van de islamitische wereld tegen zich in het harnas gejaagd, Jordanië en Saoedi-Arabië incluis.

      Elke religie is tot op zekere hoogte intolerant en daarom heeft het leeuwendeel van de bevolking beslist dat geloven achter de voordeur moet. D66 heeft het bijvoorbeeld jarenlang tegen het christendom opgenomen.

     14. Guus Geluk

      En laten we en passant vaststellen dat de Westerse beschaving de enige beschaving is, maar zich niet altijd beschaafd gedraagd.

     15. Vit

      Yep, maar christenen, joden en boeddhisten plegen geen zelfmoord aanslagen, dat is typisch iets islamitisch.

      Btw, ik heb het druk vandaag, groetjes.

     16. Guus Geluk

      Ja, maar anderzijds heeft Europa tal van oorlogen gevoerd, en in de laatste werden zoveel miljoen Joden uitgeroeid. Pas na de Tweede Wereldoorlog heeft men dan ein-de-lijk de handen ineen geslagen.

      Maar, groeten terug.

     17. Ernst Quispel

      Zelfmoordaanslagen worden vooral gepleegd als de reguliere militaire weg geen optie is. Islamitische terreurgroepen doen het, maar in het verleden de Japanners en de Tamils.

     18. Vit

      Even nog, IS bedacht creatieve manieren om ongelovigen te doden, zoals onthoofden of verbranden in een kooi, pletten onder rupsbanden was ook zoiets en niet te vergeten aan flarden schieten met een kanon. Wie verzint zoiets, daar moet een bepaalde drijfveer achter steken.

     19. Guus Geluk

      Mogelijk machtswel- en moordlust. Hitler bedacht ook allerlei middelen voor de Holocaust, de VS bezaten op het hoogtepunt van de Koude Oorlog duizenden kernwapens. Als het op moorden aankomt zijn mensen heel “origineel”.

      De meeste “ongelovigen” zullen overigens ook wel moslims zijn geweest. IS ontstond immers in de islamitische wereld.

     20. Holland

      Guusje weigert in te gaan op achtergronden en oorzaken. De misdaden die de Rohingya’s pleegden tellen in het verhaal niet mee, worden weggecijferd en uitgepoetst, want: geliefde moslims die door dik en dun gesteund moeten worden.

      Je bent een smeerlap Guus. Eentje die altijd een eenzijdig standpunt inneemt en van verontwaardiging uit elkaar barst (genocide!!) als zijn moslimsnoepjes iets wordt aangedaan.

      Ik vind het uitstekend dat dat moslimgeboefte met grof geweld wordt verdreven uit Myanmar, ze hebben het er zelf naar gemaakt. En wat jij er verder van vindt is alleen maar slap links gebral en gejank. Ga lekker bidden, daar knap je van op.

     21. Guus Geluk

      Het is me bekend dat islamofoben de etnische zuivering van Rohingya-moslims – inmiddels erkend door tal van instituten – blijft ontkennen of goedpraten, evenals de christenvervolging in Myanmar en India, maar dit soort ziek “gebral”, om het maar even met jouw woorden te zeggen, wordt veroorzaakt door de diepe weerzin ten opzichte van de moslims.

      Massa-verkrachtingen, moordpartijen, zuiveringen: het haalt niet uit, zolang het maar de moslims betreft. (Volledig voorbijgaand aan de intolersntie van boeddhisten en hindoe’s tegenover andere geloofsgroepen).

      https://nos.nl/artikel/2203067-geweld-tegen-rohingya-massaslachtingen-met-honderden-doden.html

     22. Holland

      Guus, ik lees op Open Doors niks over etnische christenvervolgingen en/of zuiveringen. Het wordt christenen wat moeilijker gemaakt, maar ze worden niet vermoord, verdreven of uitgezet. Op de ranglijst neemt Myanmar pas de 24e plaats in wat christenen betreft! Er zijn dus 23 landen voor Myanmar die het een stuk slechter doen. De top wordt ingenomen door de islamistische landen in het Midden-Oosten. Verbaast je dat?

      Kortom, je praat weer poep.

     23. Guus Geluk

      Bij elkaar zie ik op de ranglijst al drie boeddhistische/hindoeïstische landen: India (boven Saoedi-Arabië), Myanmar en Nepal. Myanmar maakt zich bovendien schuldig aan massa-verkrachtingen en etnische zuivering, want de nobelprijswinnares heeft niet zo veel macht in handen als zij zou willen. Tenminste, daar lijkt het sterk op.

      Ook de regering-Trump heeft om die reden veel militaire hulp aan Myanmar opgeschort.

    3. Pit

     @Sjun: Laat Wimpie toch in z’n trollensop gaarkoken. Hij poneert slechts een oneliner en draait er samen met zijn ma t/m zaterdag rugdekker, Geen geluk, omheen met zijn ‘maar-zij-doen-het-ook-jes’ in de hoop dat de aandacht wordt afgeleid van de essentie, namelijk: De verrotte islam.

  3. Guus Geluk

   Ik zou je willen wijzen op de afschuwelijke situatie van de Rohingya’s in Oost-Myanmar of de plaatsen die boeddhistische landen innemen op de ranglijst van christenvervolging-waakhond Open Doors.

   1. Holland

    Rohingya’s zijn agressieve moslims die in noord-oost Myanmar net zo lang de plaatselijke boeddhistische bevolking hebben aangevallen en geterroriseerd, dat ze nu met gelijke munt worden terugbetaald. Zoals het overal op de wereld gaat waar de islam vaste voet onder de grond krijgt. Straks ook hier.

    1. Guus Geluk

     In het smalle denkraam van de doorsnee forummer is voor misdaden door boeddhisten ten opzichte van andersgelovigen – zowel Rohingya-moslims als christenen – geen plaats, dat is duidelijk.

     1. Holland

      O jawel Guus. Ik vind dat de boeddhisten uitstekend werk leveren. Ze nemen een grote en dankbare plaats in in mijn denkraam. Zo zouden meer bevolkings- en religieuze groepen moeten optreden.

     2. Guus Geluk

      O, dat is geen probleem, zieke man. Er zijn wel meer schurkenstaten die doen aan etische zuveringen op minderheden dan wel vervolging van andersgelovigen. De boeddhisten zijn er goed in.

     3. Vit

      Tot voor kort werd het gedoogd dat de bevolking werd geterroriseerd, toen sloeg de vlam in de pan en dat is logisch.

     4. Guus Geluk

      Inmiddels vinden er massa-verkrachtingen plaats op Rohingya-vrouwen, maar in het smalle denkraam van de rechtspopulisten is er nu eenmaal geen plaats voor misdaden door boeddhisten ten opzichte van moslims dan wel geweld tegen christenen.

      Wist je dat India een hogere plaats op de ranglijst inneemt dan Saoedi-Arabië.

      Hopeloos.

     5. Vit

      De westerse beschaving zit nu eenmaal anders in elkaar, daar is het oog om oog tand om tand.

     6. Guus Geluk

      Je hebt gelijk. Het Westen kent een beschaving en boeddhistische landen zijn van hetzelfde laken en pak als islamistische naties: weinig echte beschaving.

     7. Guus Geluk

      Er is maar één beschaving, en dat is de Westerse, hoewel Westerlingen er weleens een potje van kunnen maken.

    2. Ernst Quispel

     Holland ontkent niet dat er door boeddhisten een genocide plaatsvindt op de de Rohingya’s maar vindt die geheel terecht, zoals de nazi’s de Holocaust evenzeer een noodzakelijk beleid vonden.

     1. Holland

      Ik ontken wel dat er een genocide plaats vindt. Blijkbaar ben jij niet in staat om meer dan drie regels tekst tot je te nemen.

     2. Floris

      Lezen is niet Wim’s ding. Hij heeft het te druk met typen.

  4. Pit

   @Nasrani: Wim probeert een zoveelste ‘maar-zij-ook-je’ te doen om ons af te leiden van de leringen van Mohammed die de wereld bepaaldelijk geen prettiger oord hebben gemaakt. De islam is hem heilig, de islam is hem lief.

   1. Ernst Quispel

    Wie is Wim?

    1. Holland

     Wim is zo in verwarring dat hij zijn eigen naam niet meer weet. ‘Hoe heet ik ook al weer, hoe heet ik ook al weer’ roept hij weeklagend in het rond.

     1. Floris

      Wim waant zich een acteur. Hij leeft zich in zijn vele rollen in en vergeet daarbij zijn eigen identiteit. Hij wordt hiervoor behandeld maar tot op heden slaan de medicijnen niet aan.

     2. Pit

      @Holland: Dat is ook verrekte lastig na talloze bewezen nicks.

    2. Ernst Quispel

     Ik krijg geen helder antwoord, ik denk dat Floris en Holland het ook niet weten.

     Laten we maar hopen dat ze ervoor behandeld worden.

     🙂

 4. ayreonaut

  Ik hoor dat de politici weer in een grot zitten

 5. Ni28

  Dweilen met de kraan open helpt niet.

  1. robroy

   iets groters dan ???

 6. Ritter

  Honderd rechtse en linkse Franse intellectuelen luiden noodklok over islamisme

  ‘Islamisme is het nieuwe totalitarisme’

  https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/03/franse-intelligentsia-luidt-noodklok-tegen-islamisme-597764/

 7. Guus Geluk

  Een goede zaak dat de Franse politie de bedreiging voor de samenleving efficiënt heeft kunnen uitschakelen.

  1. denk eens na

   De oplossing is de hele familie , ook ooms en tantes nichtjes en neefjes ,als ongewenst vreemdeling verklaren, dan weet de dader dat hij ook zijn hele familie er pijn mee doet als hij tot een terroristische daad overgaat. de israelische methode .

   1. Guus Geluk

    De Israëlische methode is niet de Westerse methode en het tot de Westerse methode maken is niet verstandig.

    1. Ernst Quispel

     Niet verstandig lijkt me een understatement, Guus, het is barbaarse waanzin.

     1. denk eens na

      Waarom//? uitleg graag!

     2. denk eens na

      Nederland heeft aan 2 milj moslims al een hele kluif . Israel zit tussen 100 milj moslims maar heeft het beter voor elkaar als ons( de nederlandse brave burger)

     3. Guus Geluk

      “Waarom//? uitleg graag!”

      Toe, denk eens na, een beetje nadenken nu.

     4. Ernst Quispel

      Denk eens na weet zeker dat er in Nederland 2 miljoen moslims wonen.
      Vergis je niet, met dit soort domoren hebben we hier te maken!

     5. denk eens na

      Wil je terrorisme bestrijden of pamperen? Wat denk je dat werkt? De Israel methode werkt dat is 100%

     6. Guus Geluk

      “Wil je terrorisme bestrijden of pamperen?”

      Het is mijn streven terreur te bestrijden en daartoe alle Westerse middelen en methoden aan te wenden.

     7. denk eens na

      Nog 1 voor ernst: asielzoekers kosten de belastingbetaler 28.000 per persoon per jaar maal 35.000 instromers jaarlijks maal 30 jaar lang, en nog hebben we voedselbanken voor de nederlandse burger, de oplossing is zooo simpel.

     8. denk eens na

      Noem eens iets positief wat mohamed ons brengt in onze maatschapij, 1 ding?

     9. Rechtsaf

      @denk eens na, Ernst en Guusje zijn antisemieten tot op het bot, ze verdedigen de islam met alles wat ze kunnen..

     10. Guus Geluk

      Pit, Rechtsaf etc etc komt wer eens met een onwaarheid.

  2. Original NL

   En jammer dat de franse politiek deze samenleving er bepaalt niet veiliger op heeft gemaakt.

 8. Gerlos

  En de linkse partijen blijven de moslims maar knuffelen en wij zien hoe ze langzamerhand de boel rustig aan het overnemen zijn.
  Slaap lekker rustig door linkse knuffelaars totdat hier in ONS LAND de bom barst.

  1. Steve Van der Vekens

   En denk mar niet dat het gezellig oorlogje wordt. Eer wij terug beginnen vechten zijn er al duizenden de keel over gesneden.

 9. Babaji538

  Macron was gisteren, te Nederland.
  Vandaar.

  Petra Hermans

 10. WWW

  Geen enkel bericht over de grootste gebeurtenis van de Syrische oorlog tot nu toe. De bevrijding van de oost Ghouta is een feit. Niet op deze site en niet op het NOS journaal.
  Totale censuur in Nederland is een feit.

 11. Steve Van der Vekens

  Islam en Marrokanen onder dwang van het leger het land uit.

 12. Steve Van der Vekens

  Enne, praten over oplossingen?
  Als ze hier in de eerste plaats niet waren, moest er geen oplossing gezorgd worden. Daar hebben wij allemaal voor gewaarschuwd maar Guus en Kwispel blijven hiervoor willekeurig stoïcijns doof.

  1. Steve Van der Vekens

   Gezocht. iPhone-woordenboek.

 13. poldi

  Wat zijn we in Europa toch blij met de import van islam achterlijken en de linkse gekkies die dit genetisch afval beschermen.
  Zal niet de laatste keer zijn. Deze gasten zijn totaal onberekenbaar en onbetrouwbaar. Schizofrene religie met fascistoide trekken in combinatie met laag iq.
  Goh, wat raar dat landen als Polen, Slowakije, Oostenrijk en Hongarije er liever geen Moslims in hebben. Waarom zou dat zijn?

 14. Ruud562

  Alle maar enigszins verdachte islamaanhangers opsluiten en afzonderen van de buitenwereld! Verder geen moslims meer toelaten en/of hun faciliteren!

  Want de islam is een kankercel in een gezond lichaam!
  Daarom, als je nu niet doeltreffend optreedt is het over met onze veiligheid, vrijheid en vrede!
  Maar ach, ten aanzien van de veiligheid én vrijheid, dat is al behoorlijk aardig aangetast!

  Maar we blijven politiek correct en deugzaam, hé, door weg te kijken en door manipulatie van feiten en waarheden!

 15. Vit

  @Guus

  Weleens van Marocchinate gehoord, beesten zijn het die islamieten.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Marocchinate

  1. Guus Geluk

   Ja, dat deden de Sovjets ook toen zij Berlijn in handen hadden.

   Beesten zijn nog milder dan mensen.

   1. springmaarachterop

    De Sovjets hadden miljoenen doden te betreuren door de Duitsers dus hun gedrag valt te begrijpen, die Marokkanen handelden gewoon uit barbarisme!
    Barbaar is overigens afgeleid van Berber…….

    1. Guus Geluk

     Nee, ik ga niet alle misbruik weer framen als islam of moslimcrimes. Daar ga ik niet mee in. Er is barbaars gehandeld – in het bijzonder door de Nazi’s – en dat waren de moslims niet.

     Overigens, het leger in Oost-Myanmar heeft zich schuldig gemaakt aan massa-verkrachtingen, maar dat werd hier goedgepraat.

     1. Vit

      Goed praten kun je het niet, maar in die culturen is het al gezegd ‘Oog om oog tand om tand’, zelf geef ik de voorkeur aan de kogel.

     2. Vit

      Ps, Aan de daarop rechthebbende, dat wel.

    2. Ernst Quispel

     Nee, het woord barbaar heeft een oudere oorsprong.

     https://nl.wikipedia.org/wiki/Barbaar

    3. Pit

     @Springmaarachterop: Geen Geluk is een warm islampleitbezorger. Zodra het gaat over de hem zo geliefde volken, denk aan de Marokkanen, de Arabieren, de Palestijnen en andere Arabische en Aziatische volkeren met een islamitische achtergrond, dan schiet Geen Geluk direct in zijn rol van bagatelliseren en doet hij een ‘maar-zij-ook-je’ om ons af te leiden van de leringen van Mohammed die de wereld bepaaldelijk geen prettiger oord hebben gemaakt.

     Dit is een bekende trollenstrategie. Als je dat soort trollen wijst op oorlogsmisdaden door Marokkaanse oorlogshufters, dan schiet Geen Geluk deze varkens te hulp door te wijzen op misdaden door andere groepen. Zo is Geen Geluk’s islamcirkel weer rond.

  2. Guus Geluk

   Russische soldaten, excuses.

  3. Pit

   @Vit: Dank voor de informatie, ik wist dat niet.

   1. Vit

    At your service.

   1. springmaarachterop

    Blijkbaar keren die Boeddhisten niet graag de ‘andere wang’ toe , en gelijk hebben zij…..de kruik gaat net zo lang te water tot hij barst….

    1. Guus Geluk

     Ik begrijp dat de islamofoben graag doen alsof de moslims het aan henzelf hebben te wijten dat er een etnische zuivering plaatsvindt, maar in Myanmar is geen minderheid veilig. Ook christenen worden vervolgd. In India en Nepal idem dito.

     Maar ik veronderstel dat die het ook aan zichzelf hebben te wijten?

     Jullie zijn ziek.

     1. Holland

      Wat ben je toch een smerige leugenaar Guus. Vanochtend heb ik al aangetoond dat Myanmar christenen helemaal niet vervolgd. En dat ze zeker niet gewelddadig worden verdreven. Myanmar neemt pas de 23e plaats in op de lijst van Open Doors, wat betekent dat 22 andere landen het slechter doen. De top 10 wordt ingenomen door islamitische landen in het Midden-Oosten, jouw vriendjes.

     2. Guus Geluk

      Holland draait weer om de zaken heen. In India is het geweld ten opzichte van christenen schrikbarend toegenomen. Dit boeddhistische land neemt op de Open Doors-ranglijst inmiddels een hogere plaats in dan Saoedi-Arabië, een conservatief-islamitisch land.

      Myanmar kent een grote intolerantie tegenover minderheden als moslims en christenen, moslims worden er ook daadwerkelijk vermoord, verdreven, etc, etc.

     3. Holland

      Guus, als jij beweert dat India een boeddhistisch land is, diskwalificeer je je volledig en plaats je je buiten iedere discussie. “In India is het boeddhisme met een aandeel van 0,7% (2001) een kleine religie, met iets meer dan 8 miljoen volgelingen.” (wikipedia).

      Een duidelijker bewijs dat je eeuwig uit je nek kletst is nauwelijks te bedenken.

     4. Guus Geluk

      Excuus, ik doelde natuurlijk op het hindoeïsme, Myanmar is grotendeels boeddhistisch.

      https://www.opendoors.nl/ranglijst/india

      En zeg niet dat Open Doors onbetrouwbaar is.

   2. Holland

    Ach ja, de NOS en Human Rights Watch. Dat is zoiets als Hamas vragen iets positiefs over Israel te melden.

   3. Vit

    @Guus
    Het valt me op dat jij het alleen over gevolg hebt, maar niet over de oorzaak.

    1. Guus Geluk

     Deze moordpartijen hebben weinig met religie te maken, maar meer met een verregaande intolerantie ten opzichte van minderheden als moslims en christenen. Die zijn vogelvrij.

     1. Vit

      Bij boeddhisten moet je wel heel ver gaan kan ik je verklappen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.