Minister Kaag wil de grenzen wagenwijd openzetten voor ‘migranten’ in Libië

Wat ze zitten in “inhumane” opvangcentra.

Minister Kaag is zich een hoedje geschrokken nu ze met eigen ogen gezien heeft hoe migranten leven in opvangcentra in Libië. Die mensen leven volgens haar namelijk in een ware hel. De opvangcentra zijn vreselijk. Er vinden moorden plaats, verkrachtingen, en martelingen. Het is vreselijk.

Natuurlijk is dat heel erg. En ja, daar moet iets aan gebeuren. Dat kan ook best. Ik verzin maar wat: als het in Libië te onrustig is kun je centra neerzetten in andere landen in de regio en die mensen daar naartoe vervoeren. Of je kunt vanuit de NAVO of de VN een deel van Libië innemen — om het bot te zeggen — en daar de kampen neerzetten, die je dan laat runnen door VN’ers.

Helaas is dat niet de oplossing die Kaag voor ogen staat:

“Aan welke kant je ook staat in dit debat, we zijn allemaal mensen. Wij hebben ontzettende mazzel gehad dat wij in Nederland zijn geboren. In die positie kunnen we wat terugdoen. Daar hoort een humaan asielbeleid bij. Dit is niet humaan.”

Dat zijn van die vreselijke linkse drogredenen om de grenzen maar wagenwijd open te zetten voor een ieder die wil komen. Ja, we zijn allemaal mensen. Maar nee, we hebben geen “geluk” gehad dat wij geboren zijn in Nederland. We zijn daar geboren omdat onze ouders (in de meeste gevallen) Nederlander zijn, en onze grootouders, en onze overgrootouders, en ga zo maar door. Dat is geen “geluk” maar het logische gevolg van, je weet wel, biologie. Kaag doet net alsof we bij onze geboorte op magische wijze geteleporteerd zijn naar Nederland. Je reinste flauwekul, natuurlijk.

En trouwens, als het wel ‘geluk’ was op de manier waarop Kaag dat bedoelt, dan nog zijn we niet verplicht om die mazzel maar met iedereen te delen als dat ten koste van onszelf gaat. Wat is er in vredesnaam “eerlijk” aan het totaal kapotmaken van ons land omdat mevrouw Kaag een schuldgevoel heeft?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

76 reacties

 1. Pit

  Sigrid al-Qaq lijkt het allemaal prachtig te vinden, de belastingbetaler betaald immers. Leuker kan ze het niet maken, wel duurder.

  O ja, laten we ze meteen met het vliegtuig halen want volgens de couranten wil 70% van de Nederlanders wel helpen dus waarom niet meteen met vliegtuigladingen tegelijk?

  Overigens, als je de echte vluchtelingen al ophaalt, zorg dan ook dat ze op termijn weer terug moeten i.p.v. het eeuwige recht hier te blijven.

 2. Guus Geluk

  Dat is inderdaad geen kwestie van geluk, maar van hard werken. De vrede en welvaart in West-Europa wordt in stand gehouden door hardwerkende West-Europeanen. Als Afrikanen nu ook eens gingen bouwen in plaats van afbreken, zodat het Westen niet voortdurend hoeft bij te springen, zouden zij ook “geluk” bezitten.

  In Uruzgan hadden Nederlandse militairen bijvoorbeeld een weg aangelegd, zag ik laatst in een documentaire, maar zodra deze waren vertrokken, raakte de weg in verval. Gewoon, omdat de Afghanen – of de terroristen – liever slopen dan bouwen.

  Herkolonisatie, zeg ik je.

  1. Holland

   He, een dissident geluid. Guus wil bewijzen dat hij toch geen trol is. Ga zo door Guus en wellicht nemen we je nog eens serieus.

   1. Guus Geluk

    Heb eerder voor herkolonisatie gepleit, of beter gezegd: een “adoptie” van Afrikaanse naties. Hoewel zoiets praktisch onuitvoerbaar is.

    1. Bloem

     U beweert zowaar iets waar de meeste forumbewoners zich prima in kunnen vindenn

     1. Guus Geluk

      Ik denk dat de meningen hieromtrent verdeeld zijn.

      Wat we zien is dat Afrikaanse leiders economieën kapotmaken, migratie naar het Westen aanmoedigen, kinderarbeid gedogen, oorlog voeren om de macht. Ontwikkelingsgelden komen uiteraard niet bij de bevolking terecht en als de ene corrupte leider verdwijnt, komt de andere ervoor in de plaats.

      Je zou deze Afrikaanse landen onder Westerse controle moeten brengen en er orde op zaken moeten stellen.

     2. Siemien

      @Bloem trap er niet in, wat we zien is dat Guusje donders goed weet dat het tegenovergestelde gaat gebeuren dus vrachtladingen vol naar Nederland en daarom zegt Guusje dit..

     3. Guus Geluk

      Een blik in het regeerakkoord leert dat voor vrachtwagens migranten weinig animo bij de coalitie is.

     4. WimsulsumCode

      Goed gesproken Guus!
      Zo zag ik onlangs ook een documentaire waar een Nederlandse politicus een kijkje ging nemen in een land midden in Afrika.
      Hij was verbaasd dat er gewoon mannen stonden rond te kijken, niets deden, en vroegen of ze een ziekenhuis voor hen werd gebouwd.

     5. Pit

      @Siemien & Erik: Brussel zit al zo diep in de achterwerken van onze regering dat zelfs Al-Qaq alleen maar wat symboolpraatjes houdt. Brussel legt ons gewoon snoeiharde quotums op en Rutte c.s. slikken het.

      Boot-, vlietuig-, en vrachtwagenladingen vol zullen ons de komende tijd bereiken, alles om de verdeel en heerssleutel in het slot te houden.

      #omvolken

     6. Guus Geluk

      “Zo zag ik onlangs ook een documentaire waar een Nederlandse politicus een kijkje ging nemen in een land midden in Afrika.”

      Erik, welke documentaire bedoel je? Deze wil ik ook weleens zien. 2DOC NPO?

     7. Siemien

      @Pit het punt is, als je je kop tot aan je nek in het beton hebt gestoken zie je ook niets en kun je lekker onverschillig een beetje nuanceren en je vooral dom houden, nou die houding zie ik bij Guustaafstra en co

  2. Vit

   Ik val bij deze van mijn stoel Guus.

  3. Bloem

   Beste heer Geluk, wat zegt u nu?!?

   1. Pjotter

    Guus heeft de wind uit Denemarken opgesnoven.

    1. sonar

     Ik denk dat het coke was.

  4. Peter Selie

   Ik denk dat de meningen hieromtrent verdeeld zijn. Mooi verwoord GG, maar ik vertrouw geen Agent Provocateur.

 3. Ritter

  Als je doet wat Kaag wil dan zet je de poorten open voor een stroom migranten die niet meer is te stoppen. Want half Afrika wil naar Noord/West Europa.

  Want ook moet later dan de familie overkomen! Daar zal dan zeker gebeuren. En deze migranten zullen “reclame” maken voor potentiële nieuwe migranten.

  Want je haalt een kamp leeg……….en binnen korte tijd zal het kamp weer “gevuld” zijn met nieuwe migranten die naar Europa willen.

  Daarbij importeer je nog meer islam en mensen die dus de islam en bijbehorend gedrag meenemen naar Europa. Ook van deze migranten zullen de meeste niet integreren.
  ———
  Karskens: Vluchtelingenpolitiek grootste bedrog van de 21e eeuw
  https://www.youtube.com/watch?v=DstSklx-p8s

 4. Ni28

  Logica kent vele gezichten. Wat Kaag hier uitspat is niet eens vrouwenlogica in de goede zin van woord maar logica van een Palestijnse sympathisant genaamd Kaag. Je moet je al schuldig gaan voelen omdat je in Nederland geboren bent en het beter hebt dan iemand anders elders. Dat daar iets bij vooraf ging in het ontwikkeling ontgaat deze minister helemaal. Nederland vol proppen met kansloze vluchtelingen is een oplossing van iemand die de hersens niet gebruikt. Moet het ook hier zo rotzooi worden? Dat het overal in het Midden Oosten en Afrika zo bende is kunnen wij niet als onze schuld beschouwen. Het is de onmacht van de corrupte regeringen en religieuze bendes. Daar moet je wat aan doen en de mensen daar leren voor zichzelf zorgen want dat is het probleem Alleen maar geven leidt tot meer ellende. Hebben wij eigenlijk in deze regering een minister die deugd?

 5. Vit

  Hoe komen we van die achterlijke trut af, godsamme wat een blind paard.

 6. Ni28

  Het lijkt zo onlogisch waarom moet een uitgerangeerde spion uitgeschakeld worden? Ik denk dat een spion uitgeschakeld is pas als ie dood is. Er is vast iets wat die man wist wat een ander nerveus heeft gemaakt.

  1. Ni28

   Sorry, hoort bij ander artikel.

 7. oeioeivogel

  Met andermans leer is het goed riemen snijden, ofwel ons belastinggeld. Het merendeel van deze “vluchtelingen” zijn economische vluchtelingen en zitten uit vrije wil in deze kampen dus het is vrij aan hen om deze kampen te verlaten als zij het daar zo slecht hebben en terug naar huis te gaan. Zij maken hun keuze om in die kampen te blijven en daarom hoeven wij hun niet te helpen m.i. Mensen die vluchten voor oorlogsgeweld of vervolging om geloof of geaardheid etc. mogen wel geholpen worden.

  1. Peter Loosduinen

   oeioeivogel
   Zeker ! Echte vluchtelingen op TIJDELIJKE basis.
   Situatie gewijzigd ? Terug naar eigen land.

   1. oeioeivogel

    @Peter Loosduinen
    Mee eens.

   2. sjun

    Opvang in eigen regio scheelt alweer neveneffecten als oplopende elkaar versterkende sociale, culturele, psygische, juridische, curatieve en economische kosten in Nederland. Daarnaast biedt dat werkgelegenheid en de gebieden van herkomst en voorkomt het er een braindrain.

 8. HW

  Ze is getrouwd met een Palestijn.
  Als ze al een voorbeeld functie wil vervullen laat ze dan ophoepelen richting Gaza, dan kan ze laten zien hoe je in je eigen land een toekomst opbouwt. Daar heb je Nederland niet voor nodig.
  Een groot deel van deze Afrikaanse import komt hier om te profiteren.

  Ook het afgeven van een paspoort gaat veel te gemakkelijk.
  Er zouden harde voorwaarden moeten komen, waarbij integratie voorop zou moeten staan.
  Na 5 jaar nog niet geïntegreerd, geen baan, leven van de bijstand betekent geen paspoort en retour land van herkomst. Multicult moet afgelopen zijn, aanpassen of ophoepelen.

  1. Seneca

   Het gebied dat bekend staat als Palestina heeft zoveel steun uit het buitenland ontvangen, dat het bedrag, omgeslagen per inwoner, € 500.000,00 bedraagt. Een half miljoen € per persoon! Wat doet men er mee? Auto’s kopen (het aantal bolides in dit gebied, steekt het aantal bolides in Dubai naar de kroon. een goed verstaander…

 9. Ernst Quispel

  Mevrouw Kaag deugt en dat is hier een doodzonde.

  1. Gijsje

   Mevrouw Kaag deugt helemaal niet, dat is het probleem. Deugers zetten de goed opgebouwde verzorgingsstaten onder druk. Deugers zien niet de problemen door de opname van massa’s laag opgeleide vluchtelingen. Deugers willen niet geloven dat onder een groot gedeelte van de onderdrukte, zielige vluchtelingen een zeer anti westers moraal leeft. De deugers kijken weg van situaties als Keulen en Telfort. Deugers brengen meisjes en dames, die niet in de patriachale culturen van de vluchteling horen, in gevaar. Deugers brengen joden en homo’s in gevaar. Deugers gaan mee in de slachtofferrol van de vluchteling om crimineel gedrag te bagatelliseren. Kortom deugers kunnen niet omgaan met vluchtelingen en niet westerse mensen. Dan geldt de maatschappelijke waarden en normen van de westerse samenleving niet meer en zo creëren deugers gevaarlijke situaties voor de autochtone en goedwillende allochtone inwoners.

   1. Kees

    De Afrikaanse landen hebben de laatste 50 jaar alles bij elkaar meer dan 2500 miljard aan ontwikkelingsgeld gehad, en dat heeft niet geholpen. Dan zijn er andere oorzaken, die liever niet besproken worden.

  2. Koos sssss

   Zij deugt en wij mogen de rekening daarvan betalen.

   1. Ernst Quispel

    Ja, deugdzaamheid is niet gratis.

    1. Archetype01

     mooi dat je dat begrijpt, wil jij dan zelf de rekening dragen als jij wilt deugen?

     we kunnen het invoeren als “Deug belasting” waar je je optioneel voor inschrijft, om je goede gevoel af te kopen.

    2. Ni28

     Hoeveel hebt jij voor over? Het bedrag die je met je trollenwerkzaamheden verdiend?

     1. Ernst Quispel

      “Hoeveel hebt jij voor over?”

      Ik zou er wel wat voor over hebben als jij je inburgeringscursus voor de Nederlandse taal eens een keer zou afronden.

     2. Pit

      @Ni28: Gelukkig trek jij je niets aan van Wimpies taaltrollerij. Zelf heeft hij de lagere school niet afgerond en is tweemaal blijven zitten in de vijfde klas, vandaar dat hij anderen graag de maat neemt, zo zijn zuigtrollen.

      Hij bakt er zelf dus helemaal niets van. Een kleine bloemlezing uit zijn taalkundige dwalingen:

      – Vrijheidheid (de-pvv-is-weer-helemaal-zichzelf-zendt-video-met-keiharde-islamkritiek-van-drie-minuten-uit-op-publieke-omroep)
      – popging (slotpeiling-sleepwetreferendum-53-gaat-morgen-voor-de-wet-stemmen/)
      – Lagten (belachelijk-leefbaar-rotterdam-is-tegen-ondernemerschap-allochtonen-er-moet-een-stop-komen-op-niet-westerse-winkels)
      – tamnelijk onnozele anier : (euthanasiestijging-van-8-procent-in-2017-elk-jaar-meer-aanvragen-door-gewenning-een-zorgelijke-trend)
      – beweerdt (pechtold-ambieert-een-baan-als-cabaretier-nee-joh-d66-is-juist-hartstikke-voor-referenda)
      – beel (d66-wethouder-pakt-hooivork-erbij-ik-ben-enorm-teleurgesteld-in-de-partij-over-de-wijze-waarop-het-referendum-om-zeep-is-geholpen)
      – coor (walgelijke-pechtold-is-een-trieste-leugenaar-d66-keerde-zich-vorig-jaar-al-tegen-het-bindend-referendum)
      – maleise (/stem-denk-bij-gemeenteraadsverkiezingen-aldus-stemadvies-van-salafistische-haatprediker-uit-utrecht)

  3. van Urk

   Ze zou inderdaad pas deugen als zij ook in haar eigen domein een vluchteling opnam of vrijwilligerswerk deed in bijv. AZC,s. Maar wat ik begrepen heb wil zij juist die vluchtelingen zo snel mogelijk laten terugkeren naar hun eigen regio,s van waar ze vandaan komen. Er zijn genoeg vliegtuigen beschikbaar en ook het geld is er volgens Kaag maar er zijn bepaalde obstakels die voor de nodige vertraging zorgt.

   1. Frits Jansen

    Volgens mij is ze zelfs met een vluchteling getrouwd. Ja, maar met één, want ze is zelf geen moslima, geloof ik.

  4. WimsulsumCode

   Ernst-Wim begint een beetje Svetlana te volgen. Ze hebben vast samen gesmuld bij de turkse bakker.

  5. Ben Zine

   “Mevrouw Kaag deugt”

   Ernst levert een inhoudelijke bijdrage aan de discussie. 🙂

  6. Ni28

   Hoeveel vluchtelingen bent je bereid op te nemen? Lullen kunt je wel maar anderen moeten het doen, zeker.

  7. sjun

   Tussen deugen en deugmens zit een behoorlijk verschil.

 10. buitenbeentje

  Gaat ze nu ook op bezoek in verpleeghuizen?

 11. Bon-vivant

  Gelukkig heeft Michael van der Galien hele praktische en eenvoudig uit te voeren oplossingen voor dit probleem (ik citeer):
  “…als het in Libië te onrustig is kun je centra neerzetten in andere landen in de regio en die mensen daar naartoe vervoeren. Of je kunt vanuit de NAVO of de VN een deel van Libië innemen — om het bot te zeggen — en daar de kampen neerzetten, die je dan laat runnen door VN’ers.”
  Ik stel voor om Michael onmiddellijk minister voor “buitenlandse problemen” te maken.

  1. WimsulsumCode

   Is er hier iemand die onder de indruk is van deze bijdrage van Bon-bon Wim? Of het grappig vindt?

   1. Pit

    @Erik: Nee dank je!

   2. Vit

    War zegt ze?

   3. A3aan

    Heeft ie wat bijgedragen dan?

  2. Holland

   Het zou nog beter zijn als Bon-Wim uit de doeken zou doen wat er tegen opvang in de regio is. Alle weldenkende mensen, alsmede tal van organisaties pleiten daarvoor.

   Bon-vivant is een smerige trol. De zoveelste van de megalomane Wim-idioot.

  3. Ernst Quispel

   Scherp, Bon-vivant.

   1. Ni28

    en dom.

 12. rexm

  Denk dat muts Kaag bij de VS moet zijn, die hebben de Arabische lente ingang gezet, stuur die gelukszoekers maar naar onze grote vriend Trump.

  1. Ritter

   rexm

   Dat was dan Obama samen met zijn Europese vrienden. En met name Merkel die met haar “open grenzen” beleid een stroom gelukszoekers op gang heeft gezet die niet meer valt af te remmen.

   Overigens zitten in de z.g. “vluchtelingen” kampen veel asielzoekers die uit Afrika komen en die helemaal niet uit oorloggebied komen……….de meerderheid zelfs.

   Dus Kaag kan beter bij Merkel zijn.

   1. Henk-Jansen

    Nee, dat was Obama niet, dat waren zijn voorgangers. Die meenden dat de VS de wereldpolitie moesten zijn en daarom het midden-Oosten in brand hebben gestoken!

 13. AS210854

  Die vinden hier ook plaats. Dus wat is het verschil nu, als het daar om gaat.

 14. Rosasolis

  Ik heb ook gelezen in een recente uitgave van Open Doors, dat het werkelijk een grote nachtmerrie in Libie is. Deze enorme groep vluchtelingen mogen niet gestuurd naar asiel centra’s in Europa. En buurlanden kunnen ze niet opnemen, of willen dat niet. Dit is een zeer ernstige humanitaire ramp. De enige hoop is dat er en samenwerking komt vanuit de buurlanden, maar onder leiding van de VN en de Rode Kruis. Ik heb nergens gelezen dat S. Kaag, nog onze regering, van plan zijn om deze mensen naar ons land te steuren.

 15. Ni28

  Wij hebben rationeel denkende ministers die hun emoties baas zijn. Als je bij elke ellende op aarde zo gaat reageren zoals Kaag doet is het einde zoek. Zij moet beseffen dat zij als vrouw kan voelen maar als minister reageren.

  1. Rosasolis

   Er zijn ook veel mannen die sympathie voelen voor humanitaire ellende.
   Waaronder ministers. Ik heb niet gemerkt dat S. Kaag “reageert op elke ellende
   op aarde”, zoals u beweert. Zij lijkt me een zeer stabiele minister.

 16. Gerlos

  Hoe krijgt ze dit in haar malle kop om dit te willen, het overgrote deel van de Nederlandse bevolking is klaar met onze MULTI CULTI SAMENLEVING die volgens geleerde hotemetoten een verrijking zou wezen, nou vergeet het maar heel veel ellende. Dus hoe erg het ook is voor deze vluchtelingen/gelukzoekers is er maar één oplossing en dat is opvang in de regio en daar zorgen dat het menselijk wordt voor deze mensen,

 17. Frits Jansen

  Dat Kaag al die stakkers naar Nederland wil halen is volgens mij niet gezegd. En dan nog is het bespottelijk te zeggen dat ons land daardoor “totaal vernietigd” zou worden.

  Die Kaag heeft volgens mij bij uitstek de deskundigheid om met een creatieve oplossing te komen die voor alle betrokkenen aanvaardbaar is. In Libië lijkt mij de eerste opgave om daar een (één) normaal land van te maken, in plaats van een land met meerdere regeringen die met elkaar concurreren, een vorm van marktwerking die echt te ver gaat.

  Geluk dat je in een fijn land geboren bent? Hie vliegt de DDS redacteur uit de bocht. Natuurlijk is het voor mijn ouders geen toeval dat ik in Nederland geboren ben, want daar woonden zij, maar een onschuldige baby heeft wel degelijk geluk als hij niet in Libië geboren wordt.

 18. M. Keyzer

  ”Migranten”. Kaag kan deze ”migranten” opvangen in haar eigen huis en verzorgen met haar eigen geld. Daarnaast moet Kaag persoonlijk aansprakelijk gesteld worden wanneer deze ”migranten” criminele daden verrichten. Ik zie niet in waarom de Nederlandse burger opgezadeld moet worden met de zorg en de kosten van de zogenaamde ”migranten”.

 19. Birrocudaq

  In India wonen meer dan 240 miljoen armen die zo goed als niets hebben en dit is al honderden jaren zo,natuurlijk niet met de zelfde getallen, dit komt door de geweldige bevolkings groei daar. Maar dit is ook zo in Afrika.Keneya heeft nu ongeveer 140 miljoen mensen en dat zou in 2050 500 miljoen zijn en dat is maar 1 van de vele landen daar, die dus allemaal moeten eten en genoeg grond moeten hebben om dat te kunnen verbouwen. De bossen zullen dan wel geen eetbare dieren meer hebben wat een ramp is voor de natuur en het milieu. Bovendien is China daar nu zeer actief en zal in feite genieten en gebruik maken van wat nog eventueel door de jarenlange hulp ,waar wij zeer royaal aan meebetaald hebben, is bereikt.Kort geleden is trouwens bericht dat Afrika zelf een of andere deal met China heeft gemaakt.Onmiddelijke geboortebeperking is een noodzaak, die overigens altijd door de religieen is en wordt tegengewerkt of verboden.Verder een zeer strenge controle hoe het geld wordt gebruikt en niet komt bij de kleine corrupte bovenlaag

 20. waakhond

  Kaag de merkel van Nederland.

 21. Babaji538

  Onlangs, nog een prachtige foto gezien én verspreid
  van een meisje in de leeftijdscategorie van 8 tot 9 jaar
  met gescheurde kleren en in verwachting van een “UN Peacekeeper”.
  In feite, gebeurt het hier in de buurt ook, dus het maakt geen verschil.

  Petra Hermans

 22. M. Keyzer

  ”Migranten”. Kaag moet deze ”migranten” opnemen in haar eigen huis en ze verzorgen met haar eigen verdiend geld. Daarnaast moet Kaag persoonlijk verantwoordelijk gesteld worden wanneer deze ”migranten” criminele daden begaan. De zorg van Kaag haar ”migranten” moet niet ten koste gaan van de Nederlandse burgers.

 23. Baron von Munchhausen

  Kaag is onderdeel van het kabinet wat de gekte van milieu/klimaat wil uitvoeren! Hoe gaat Kaag dit rijmen als al die Afrikanen naar Nederland willen komen! Ook deze Afrikanen scheiden, gelijk koeien en varkens, methaan gas af!
  Voorts waar huisvesten we deze Afrikanen? Nederland moet toch groen blijven? Stoppen we ze in de grond of, het meest logische, Nederlanders het land uit jagen?
  Tevens willen deze Afrikanen eten; wat? Nederland moet toch meer verantwoorde agrarisch handelen? Wat minder opbrengst geeft!
  En wie betalen hun het levensonderhoud? Juist…………. U!!!
  De mallemolen draait in Den-Haag steeds harder! De EU-fielen in de 2e kamer krijgen doorlopend orgasmes, Pechthold voorop, want ………………….het moet van de “Zonnekoningen/innen” in Brussel!
  Halleluja, arm toekomstig Nederland!

 24. Ernst Quispel

  Ik zag zojuist Kaag op het journaal. Ze wenst slechts de opvangcentra in Libië te verbeteren. Uit niets blijkt dat ze opvang in Nederland beoogt dan wel de grenzen voor deze groep vluchtelingen wil openzetten.

  1. Rechtsaf

   @ernst verdedigd natuurlijk een draaikont, probeert het natuurlijk te bagatelliseren.

   Wetende dat zij dan natuurlijk bedoeld dat er nog meer geld naar Libië zou moeten.

   1. Ernst Quispel

    “Wetende dat zij dan natuurlijk bedoelt dat er nog meer geld naar Libië zou moeten.”

    Dat zou wel eens kunnen kloppen, waarmee Rechtsaf ook toegeeft dat ze niet de grenzen open wil zetten maar andere oplossingen zoekt voor deze humanitaire ramp.

 25. Bes Tolen

  In het kabinet zitten een boel lieden, die blijkbaar daar in zitten omdat ze zo weinig met Nederland te doen hadden. De feiten liegen niet.

 26. Dollaert

  Jammer, dat de president van de russische federatie zijn verantwoordelijkheid niet neemt.
  De veiligheid van Rusland is ook in gevaar met zulke idioten aan het bewint in dit strategisch gelegen land aan de noordzee genaamd “Nederland”. Rossiya, osvobodi nam ot etih idiotov! Ogromnoye Spasibo! Slava Rossiya!

 27. Banale Baviaan

  Het woord ‘gastarbeiders’ is taboe dus gebruiken we het woord ‘vluchtelingen’ maar om goedkoop voor de multinationals van de NWO te komen werken. Als er 25% uiteindelijk aan het werk gaat is dat een winst situatie voor de multinationals. Voor de 75% die hierheen komen om slechts van onze faciliteiten te komen profiteren draait de nederlandse belastingbetaler op. Door voornamelijk gelukszoekers uit moslimlanden hierheen te halen houd je de oliestaten te vriend en bijkomend voordeel is dat de islam politieke druk uitoefent in de europese landen, zodat de cultuur van de individuele lidstaten steeds verder naar de achtergrond verdwijnt en we dus straks langzaam maar zeker geen Nederlanders, Fransen of Duitsers zijn maar Europeanen zijn.

 28. Bes Tolen

  Dat dat wijf hier in de regering zit, is schandalig. Het toont wat voor regering we hier hebben. Dat ze haar eigen volk, de Palestijnen in de steek laat voor hier. Onbegrijpelijk want als er ergens verbetering in de positie van een volk moet komen, is het wel daar. Maar blijkbaar en dat is al meer geopperd door velen, vindt de Palestijnse elite dat niet zo nodig. De Nederlandse regering blijkbaar ook niet, die ook de Nederlanders onverschillig laat. En dat is dus iedere regering een pak van hetzelfde laken.

 29. rafi

  Helemaal eens met de schrijver van dit artikel. Daar is geen speld tussen te krijgen.

 30. Pescador

  Laat ze die gasten zelf maar in huis nemen en betalen van haar salaris, dom ding

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.