Nieuw slachtoffer van Tariq Ramadan meldt zich: 45-jarige vrouw doet aangifte vanwege seksueel misbruik

In totaal zijn er nu drie vrouwen die beweren dat de “hoogleraar” hen seksueel misbruikt heeft.

In Frankrijk heeft een 45-jarige vrouw aangifte gedaan tegen Tariq Ramadan. De reden laat zich onderhand raden: ze zegt seksueel misbruikt te zijn door de ‘islamistische geleerde.’ Volgens de vrouw misbruikte hij haar verschillende keren tussen het begin van 2013 en juni 2014. De vrouw is al de derde die zich meldt met dit soort klachten. Ramadan zit dan ook al in voorlopige hechtenis.

Helaas zijn de vrouwen die de moed hadden om aangifte te doen vervolgens in een ware nachtmerrie terecht gekomen. Eén van de drie vrouwen is Henda Ayari. Deze voormalige salafist — die nu een feminist is — kreeg na haar aangifte de ene doodsbedreiging na de andere van Ramadans volgelingen. Daarbij wordt ze ervan beschuldigd dat ze onderdeel uitmaakt van een ‘zionistisch complot’ tegen meneer de islamoloog.

Knettergek natuurlijk, maar ja, dit is hoe islamisten al decennialang rollen. Als één van hen betrapt wordt op het plegen van misdrijven roepen ze “zionisten!” en dat moet dan het einde van de discussie zijn.

Ayari beweert dat Ramadan haar op bijzonder agressieve wijze aanviel. Hij misbruikte haar niet ‘zomaar,’ hij gaf haar zelfs het gevoel dat hij haar zou vermoorden. De andere vrouw die aangifte heeft gedaan (maar die anoniem blijft) schept eenzelfde beeld van de ‘geleerde.’ Hij gaf haar, zegt ze, “klappen in het gezicht,” en dwong haar tot “anale seks, verkrachting met een object en verschillende vernederingen.” Eén van die vernederingen? Hij zou haar aan haar haren naar een bad hebben gesleept waar hij vervolgens over haar heen plaste.

Ziek.

Natuurlijk roept Ramadan dat het allemaal onzin is, dat het een complot is, en dat hij de vrouwen zal aanklagen wegens laster. Dat is hartstikke leuk, maar hij heeft wel één klein probleem: de verhalen van de vrouwen lijken wel degelijk geloofwaardig te zijn. Daarom zit hij dus al vast en kan hij vrijwel zeker een bijzonder lastige rechtszaak tegemoet zien.

Voor mensen denken: wie is dat ook alweer, die Ramadan. Meneer was niet alleen “integratie-adviseur” in Rotterdam in 2009, maar ook gasthoogleraar aan de Erasmus Universiteit, hoogleraar aan de University of Oxford en, oh ja, de kleinzoon van Hassan al-Banna. Dat is de islamistische extremist die de Moslimbroederschap heeft opgezet. Je weet wel, dat is de groepering die feitelijk aan de basis stond van allerlei radicaal-islamistische terreurorganisaties als Al Qaeda en Hamas.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. Guus Geluk

  De #meto campagne was er niet voor niets. Zo dikwijls zijn vrouwen het slachtoffer van smerige mannen.

 2. Ernst Quispel

  De enige reden voor dit bericht is het feit dat Ramadan een moslim is.

  1. Rechtsaf

   @ernst ja en jij als zéér, zéér, zéér warme pleitbezorger van de islam zal alles in het werk stellen om de islam te verdedigen en zelfs te rechtvaardigen, telkens weer opnieuw.
   Je zal het verdedigen met alles wat in je zit, sterker nog, aanmoedigen, verheerlijken, en nog veel sterker!! je aanbidt het en vindt het echt verschrikkelijk dat hier in Nederland niet meer islam is..

   1. DolleDries

    Valt op dat Ernst altijd een verzachtende verklaring zoekt voor misbruikers.
    Zou hij soms te veel glaasje pedo op hebben

  2. sonar

   Kwispedoorlam door deze reactie geef jij zelf het bewijs dat jij moslim bent,of een bekeerling en dat zijn de gevaarlijkste.
   Ik denk dat jij bij de AIVD geregistreerd staat als gevaarlijk.

  3. HW

   Je hebt ze niet allemaal op een rijtje, jij draaikont en achterbakse idioot.
   Feit is niet alleen dat hij moslim is, maar ook verdachte in deze zaak en lekker in de bajes zijn vakantie geniet.

 3. Ritter

  “It is in the nature of Islam to dominate, not to be dominated, to impose its law on all nations and to extend its power to the entire planet.”Muslim Brotherhood founder Hassan al-Banna

  https://youtu.be/0N-5uGF9eYs

  1. Ernst Quispel

   Q.e.d.

 4. Babaji538

  Toevallig, zeg.
  Het zal toch allemaal niet waar zijn?
  Goede studie.

  Petra Hermans

  1. Rechtsaf

   @Babji vaginamonoloog: toevallig, zeg.

 5. Two Ravens Black Kettle

  De Bruggenbouwer van Groen Links.
  Weigerde het stenigen van verliefde meisjes te veroordelen.
  Links zag dat het goed was
  Vetgespekt met miljoenen gemeenschapsgeld door het Kartel.
  Stond ook in de universiteitscollege
  Zijn haat jegens de Westerse samenleving te inprenten op de Snowflake generation.
  Het kan en mag allemaal in dit verrotte cultuur marxistisch bananenland.

 6. Two Ravens Black Kettle

  De vriendin van de Staatsmedia, Petra Stienen en nu kamerlid voor Groen Links heeft deze levensgevaarlijke Salafist altijd verdedigd.
  Petra Stienen is dan ook een graag geziene gast bij Talkshows (zeker tijdens de Arabische Lente)

 7. meijer61200

  Een vrouw van 45??? Zijn pedo-hoofdman deed het met een kind van 9. Dus waar maken we ons druk om. Goed voorbeeld doet goed volgen. Raar overigens dat ik hier niets over lees op de NSB site van de witte onderbroekenman JOOP!!

 8. vanhetgoor

  Wat moet die vrouw geleden hebben. Tegen je zin geneukt worden lijkt me geen pretje, maar misbruikt worden door een derde generatie vrouwenhater lijkt me een gruwel.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.