Pervers persoon had een werkende camera geplaatst in een sauna in Nederasselt voor een aantal jaar

Moet u zich voorstellen, u gaat lekker naar de sauna, misschien ook nog met uw oudste zoon of dochter, om te relaxen en genieten. Dan komt u er later achter dat er camera’s zijn geplaatst om u in het geheim op te nemen. Allemaal voor het genot van een perverse ziel. Het is gebeurd in Nederasselt

Afgelopen week deed de eigenaar van de sauna aangifte, nadat online videobeelden waren opgedoken die waren opgenomen in de kleedkamers van de sauna. Op de filmpjes was duidelijk te zien hoe klanten zich omkleedden, onder wie leden van het Nederlandse vrouwenhandbalteam.

De politie heeft de sauna vanochtend doorzocht. Daarbij zijn ook drie andere camera’s, gebruikte plafondplaten en bekabeling in beslag genomen. De drie camera’s waren tijdens de doorzoeking niet meer in werking.

Opgenomen op een zeer intiem moment waarin je jezelf letterlijk en figuurlijk blootstelt. Ik kan nog steeds niet begrijpen hoe iemand het in zijn of haar hoofd haalt om dan camera’s te gaan ophangen of verstoppen om daarna mensen op te gaan nemen. De vraag is nu ook of het ergens in het land ook gebeurt. Dit soort gebeurtenissen confronteren ons altijd met de vragen waar we liever niet over willen nadenken, maar het liefst willen wegdrukken. Het stemt in elk geval niet vrolijk.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. Ernst Quispel

  De vraag rijst waarom de ‘perverse ziel’ niet eenvoudig een kaartje kocht bij de sauna.
  Deze manier om naar blote mensen te kunnen gluren lijkt me nogal omslachtig.

  1. eRik2017

   @Ernst-Wim vraagt zich altijd af……..
   diegenen die zich altijd openlijk afvragen dat zijn de ergsten!
   Jij hebt toch ook fetisj Wim? Kelen afsnijden… want daar heb je het steeds over. En jouw dingetjes op een seksdatingsite? Nou en nog niet te spreken van seksfeestjes bij Oxfam.

   Ouwe snoeper die je bent 😉

   1. Henk-Jansen

    Doe eens normaal joh, asociaal persoon dat je bent. De volgende keer als je een discussie wil starten gebruik dan argumenten in plaats van deze onzin!

    1. eRik2017

     Ome Henk van Partij Wim komt er ook nog even overheen pissen!
     Je moet wel een Wimmer zijn als je vindt dat Wim discussies op de inhoud voert.

     1. Henk-Jansen

      Ernst is een van de weinigen hier met een goede kijk op de wereld en die inn een discussie altijd netjes blijft. Hij noemt in ieder geval niemand pedo zoals jij en jouw vriendjes altijd doen!

     2. eRik2017

      Net als jij vindt Ernst-Wim zichzelf een geweldig debater, en gaat geweldig op de inhoud in. Hij spuugt op lageropgeleide mensen, die zijn volgens hem dom zijn en alleen maar gelden kosten voor de samenleving omdat deze groep als meeste zou roken. Dat zijn dus de mensen die bijvoorbeeld in de havens en trasport werken om de economie gaande te houden. en de politieagent op straat die voor onze veiligheid zorgt.
      Ook kunnen deze mensen volgens hem geen eigen beslisingen nemen en moet de staat of een aangewezen persopon dat voor hen doen.

      Ik heb hem nooit pedo genoemd, maar ik heb hem wel eens gecontronteerd met Vereniging Martijn, en het valt dna op dat hij heel erg zenuwachtig wordt.

      Verder spuugt hij op elke vorm van oranjetrots, en hij zit al jaren met allerelei verschilledne nicks

      En ga zo maar door!

      Je bent zelf een Wimmer van Partij Wim. Logisch dus dat je hem verdedigd.

     3. swetsnek

      henk jansen je tikt niet zuiver als er hier eentje de boel aanjaagt is het qutspel wel met zijn arrogante houding en nu ik erover nadenk jij bent geen haar beter

     4. Henk-Jansen

      Ik kan natuurlijk niet voor hem praten maar ik kan me niet voorstellen dat hij op lageropgeleiden spuugt. Wat ik me wel goed voor kan stellen is dat hij een hekel heeft aan mensen die geen argumenten in een discussie gebruiken, zeer discutabele bronnen aanhalen of zelfs gaan schelden. En daar heeft hij helemaal gelijk in!

     5. Floris

      Ernst blijft altijd netjes…

      “Je bent heel duidelijk, trieste achterlijke homohater.”

      Een typerende uitspraak van “nette” Ernst vandaag. Daarvan zijn er hon-der-den te vinden.

      Het kan goed zijn dat Henk-Jansen een alias van Wim is, maar als dat niet zo is dan is het bord voor z’n kop heel dik. Wim is de grootste provocateur en zuiger van dit blog.

     6. Henk-Jansen

      Nee Swetsnek, laten we zeggen dat jij zo’n fantastisch persoon bent als je mensen continue uitscheldt of zelfs de dood toewenst!

     7. Ernst Quispel

      Floris, ik schoot inderdaad uit mijn slof vanwege de opmerking van Swetsnek: “we haten geen homo’s maar ze hoeven ook niet aan mijn kont te zitten duidelijk pedootje ??”

      Ik geef toe dat ik scherp was en mogelijk wordt van mij verwacht dat ik niet als enige steeds beschaafd blijf, maar wat vind je nou van de kreet van Swetsnek?

     8. Ernst Quispel

      “Ik heb hem nooit pedo genoemd, maar ik heb hem wel eens gecontronteerd met Vereniging Martijn, en het valt dna op dat hij heel erg zenuwachtig wordt.”

      Een absurde uitspraak. Ik heb me over die vieze pedoclub nooit anders uitgelaten dan dat ik het verbod toejuich. Je bent hier slechts aan het trollen.

     9. Floris

      “wat vind je nou van de kreet van Swetsnek?”
      ————————————————
      Jij roept zulke reacties over jezelf af.

   2. Pit

    @Erik: We hebben een rugdekker, een echte!

    1. eRik2017

     Kan geen toeval zijn he @Pit?

     #onthenken #ontwimmen #rugdekken

  2. DolleDries

   Je moet er maar opkomen op zo idee ,niet je geheimpjes vertellen hier Ernst anders wordt het dringen met de Kongen ,Beuken en de Kokken.

  3. Rechtsaf

   @ernst ja jij weet natuurlijk wel hoe je dat moet doen achter je toetsenbordje

  4. Guus Geluk

   Omdat zulke gestoorde personen deze beelden niet louter gebruiken voor eigen plezier, de bestanden lekken online uit.

 2. Babaji538

  Te laat.
  Zoals gewoonlijk, weer, veel te laat.

  Petra Hermans

  1. Pit

   @Petra: Vaginamonoloog, weer, veel te laat, zoals gewoonlijk.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.