Voor de duvel niet bang! Op maandag 19 maart houdt FVD een grote verkiezingsrally in het hol van de leeuw

Geen categoriemrt 18 2018, 17:00
Het spektakel begint om 19:30 uur. De locatie: Amsterdam Zuid. De toegang? Die is gratis.
Goed nieuws voor Amsterdammers die overwegen om een stem uit te brengen op Forum voor Democratie: morgen (maandag dus) organiseert de partij een speciale verkiezingsrally in de hoofdstad. Dat kondigt de partij aan in een video die op YouTube is gezet.
Mijn respect en waardering voor Forum voor Democratie nemen tegenwoordig weer met de dag toe. Er werden enkele fouten gemaakt rond de kandidatuur van Yernaz Ramautarsing, maar dat ligt nu echt wel achter ons. Of, zoals Henk Otten vandaag zei tijdens de rondvaartocht door de Amsterdamse grachten: "Dat is overgewaaid."
De chutzpah, van Baudet, Hiddema en Nanninga is ronduit inspirerend. Deze drie mensen zijn voor de duvel niet bang. Ze gaan 'gewoon' naar het hol van de leeuw en organiseren er vervolgens ook nog even een feestje. Een ander mens zou hard wegrennen -- met de staart tussen de poten -- maar de FVD'ers niet. Sterker nog, ze lijken ervan te genieten.
En ja, dat is een buitengewoon goede eigenschap in de politiek, zeker in de huidige tijd. De politiek was nooit geschikt voor watjes, maar tegenwoordig moed je écht stalen zenuwen hebben, zeker als je toevallig rechtsconservatief of rechtsliberaal bent.
Overigens is de officiële Facebook-pagina van het evenement hier te vinden. Het is open voor iedereen, je hoeft dus geen lid te zijn van FVD.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten