Beau van Erven Dorens gaat los op Kemna en Gosschalk: “Lik mijn reet!”

Er is niets veranderd.

Beau van Erven Dorens maakte tijdens de uitzending van RTL Boulevard van gisteravond duidelijk dat hij 100 procent lak heeft aan castingbureau Kemna en Job Gosschalk. Hij heeft namelijk een brief ontvangen van de advocaat van het bureau. Duidelijk met de bedoeling om hem het zwijgen op te leggen.

Nou, daar is Van Erven Dorens niet van onder de indruk.

“Dat geloof je toch niet, dan interesseert het je toch geen reet wat er allemaal gebeurd is. Kijk en deze hele brief van jou, Christiaan Alberdingk Thijm, hier…” op dat moment liet Beau de brief zien. “Lik mijn reet.”

Waarom? Nou, omdat Beau zelf ervaring heeft met Gosschalk. “Ik 1994 heb ik ook tegenover hem gestaan. Toen heeft hij gezegd: ‘Beau, misschien is het wel een goed idee als jij je broek uittrekt, want dan kan ik die foto’s in Duitsland verkopen.’ Dus dat heeft altijd in mijn achterhoofd gezeten. ‘En hier is een map met allemaal mensen die je voor zijn gegaan.’ En toen liet hij foto’s zien van allemaal mannen met harde penissen etcetera.”

“Dus toen dit naar buiten kwam dacht ik: Jezus, al die tijd, dertig jaar lang, heeft dit roofdier daaraan gewerkt.”

Omdat hij het zo erg vindt dat geen enkele “groot acteur” opstaat “die zegt dat dit moet veranderen” doet Beau het zelf maar.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Viertel

  Prima actie van Beau van Erven Dorens. Hij heeft tenminste het lef om de stuitende hypocrisie van de (door links beheerste) cultuur- en mediawereld aan de kaak te stellen.

 2. rosmalen53

  Jezelf eerst het val in laten naaien om hogerop te willen komen en als je dan eenmaal een vet betaalde baan hebt waar heel Afrika van kan eten mensen een trap na geven door dan pas je waffel open te trekken en kinderachtig gaan roepen “me too”

 3. JanKlaasen

  Zucht, links heeft het weer gedaan. Straks komt er wel weer iemand om de islam er bij te slepen.

  1. Viertel

   Absoluut is links hier schuldig. Nog maar 20 jaar geleden wilden senatoren van PvdA (Brongersma) en GroenLinks (Meijer) pedofilie vrijgeven. De hemel zij dank dat die perversiteit toen niet is doorgegaan (om het cynisch te zeggen: met dank aan Marc Dutroux). Dat bij Job Gosschalk pedofiele trekjes heeft, is wel duidelijk. Want hij was/is vooral geïnteresseerd in de opgeheven knotsen van jongelingen.

  2. Ernst Quispel

   Uiteraard heeft links het gedaan: linkse mannen zijn seksueel veel vitaler dan rechtse mannen die vaak met impotentie kampen.

 4. Babaji538

  Naast het feit, dat de linkse kerel
  voortdurend volslagen ontwijkende lichaamstaal afstoot,
  zijn lippen aflikt en knipperende ogen laat zien,
  had ik graag gezien dat beide heren
  het bovenste knoopje van de blouse dichtdoen.

  De rechtswereld lacht zich kapot om beide heren.
  Zeker wanneer ze, beweren, dat men “elkaar de hand
  boven het hoofd zal houden”.

  Pannenkoeken zonder poedersuiker is lang, niet
  altijd zo lekker!

  Petra Hermans

 5. Pescador

  Beetje laat mischien ?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.