Islamoloog Montasser AlDe’emeh waarschuwt: “Laat geen vluchtelingen meer binnen, want we importeren een burgeroorlog”

Montasser AlDe'Emeh bij Canvas in 2016. Screenshot Canvas.
Foto: Montasser AlDe'Emeh bij Canvas in 2016. Screenshot Canvas.

Hij ging undercover bij ISIS en komt tot de conclusie dat er onmiddellijk een stop moet komen op de massa-immigratie (van vluchtelingen).

Islamoloog Montasser AlDe’emeh was undercover bij ISIS. Hij gaf belangrijke informatie door aan de Belgische inlichtingendiensten. Daardoor zijn mogelijk meerdere aanslagen verijdeld.

Tijdens zijn werk, en door zijn relaties in extremistische kringen in België, is AlDe’emeh tot een verontrustende maar heldere conclusie gekomen: het opengrenzenbeleid van de Europese Unie moet direct beëindigd worden. We importeren te veel problemen. Sterker nog, volgens hem importeren we zelfs een burgeroorlog:

“Laat geen vluchtelingen meer binnen want we importeren een burgeroorlog. We moeten eerst weten wat we moeten doen met de mensen die we hier nu hebben.”

Ook heeft hij één en ander te zeggen over de manier waarop ouders van radicaliserende jongeren én politici omgaan met deze problematiek:

“Waarom hebben politici niet de ballen om de probleemwijken in te gaan en tegen die ouders te zeggen: neem eindelijk verantwoordelijkheid voor je radicaliserende kinderen, grijp in, alvorens wij de politie moeten inschakelen. Nee, in plaats daarvan prijzen zij onvoorwaardelijk de multiculturele samenleving. Dat is toch niet normaal?”

En ja, daarmee heeft hij natuurlijk een goed en belangrijk punt. Ouders van radicaliserende jongeren worden veel te weinig aangesproken op het wangedrag van hun kroost. We doen alsof zij totaal geen invloed hebben op hun kinderen. Dat is wat gek aangezien we zelf onze kinderen opvoeden met de gedachte dat we wel degelijk invloed hebben op ze… wat natuurlijk zeker zo is.

Het wordt tijd dat ouders in dat soort gemeenschappen ook verantwoordelijkheid nemen voor hun kinderen. Het zal eens tijd worden.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

95 reacties

 1.   

  Dit roepen mensen die niet met het politiek correcte virus zijn besmet al jaren hoor, dus zo nieuw is dit niet, we zullen drastische maatregelen dienen te nemen!

  1.   

   Ik heb mijn schaatsen al jaren geleden uit het vet gehaald.

   1.   

    @ Vit.
    Jij óók al ?
    Maar bovendien heb ik een lange gummi-lat en enkele andere “wapens” voor ‘t grijpen gelegd.
    Voelt erg goed moet ik zeggen.

    1.   

     Ik ben al jaren niet meer oproepbaar, maar vaardigheden verleer je nooit.

  2.   

   Was jij niet degene die hier bepleitte alle moslims in Nederland op te sluiten in concentratiekampen en ze op straffe van deportatie gedwongen te steriliseren?

   1.   

    Dat lijkt me -om te beginnen- prima maatregelen.

    1.   

     Pappen en nat houden is meer zijn ding.

    2.   

     Q.e.d.

     1.   

      @ Kwispel.
      Jodenhater.

     2.   

      @Corfo: Het is een jodenfoob!

     3.   

      Blablabla! Blaaskaak en pisvlek. Het coëfficiënt van alles wat fout is met dronken en ondoordacht voortplanten.

     4.   

      @Corfo&Pit ++++++++

    3.   

     Holland zit verstrikt in zijn islamofobie.

     1.   

      @ Guus G.
      @ Holland heeft volkomen gelijk, evenals Viktor Orban.
      Dhr. Orban heeft vast gezien hoe het de landen vergaat die wél -tig duizenden z.g. “vluchtelingen” hebben opgenomen. Dat onze Nederlandse “staatsman” Rutje wegkijkt en óns leugens verkoopt en bedriegt, dat ontgaat de niet denkenden in NL, waaronder diverse reaguurders op dit forum.

     2.   

      @Corfo: Je ziet het, Geen Geluk is een inteeltpapegaai, hij praat na wat zijn collega multinicker iedere keer weer als een mantra herhaald zonder dat hij de werkelijke inhoud kent. Islamofobie, wat een ongekend bezopen niveau.

     3.   

      Trol Pit,

      Als je bepleit dat moslims moeten worden opgesloten in concentratiekampen ben je geen islamofoob meer: ik durf gerust te stellen dat je dan niet goed snik bent.

     4.   

      Weet je wanneer je niet goed snik bent, als je je samenleving ten gronde laat richten zoals jij doet Guus Gelul!

     5.   

      Springmaarachterop,

      De samenleving gaat ten gronde als we doen wat jij bepleit.

     6.   

      Je moet niet alles geloven wat die zakkenwasser van een Quispel neerpent, die liegt alsof het gedrukt staat, er is nooit gerept over concentratiekampen, dat maakt die trol ervan.

     7.   

      Springmaarachterop,

      U hebt nimmer gepleit om moslims op te sluiten in concentratiekampen? Dat is goed nieuws.

      Echter, Holland vond het een heel goed plan: “dat lijkt me -om te beginnen- prima maatregelen”.

     8.   

      Ik heb het over internerings kampen gehad in geval van een burgeroorlog naar Amerikaans voorbeeld zoals destijds met de Japanners, en daar maakt die liegende trol concentratie kampen van.

     9.   

      Springmaarachterop,

      Je ziet toch wel in dat de suggestie tot het opstarten van interneringskampen te gek voor woorden is?

     10.   

      In geval van een burgeroorlog, nee hoor dat is broodnodig om de vijfde colonne, waar ik jou overigens ook toe reken, kallt te stellen.

     11.   

      Er is natuurlijk geen enkel verschil tussen interneringskampen en concentratiekampen. In beide gevallen worden vrije burgers zonder enige vorm van proces op basis van hun geloofsovertuiging opgesloten in kampen.
      Springmaarachterop wil het woord concentratiekampen liever niet horen omdat het zo vervelend doet denken aan het opsluiten van Joden in kampen. Toch is dit precies wat hij voorstelt. Hij is een onnozele hals en erger is daarom dat weinigen hier nadrukkelijk afstand nemen van deze perverse waanzin.

     12.   

      Het is heel simpel, ik weiger zonder strijd onze hard bevochten samenleving over te geven aan moslim barbarisme, en wat politiek correcte krotenkokers daar van denken interesseert mij niets.

     13.   

      De barbaar die zich verzet tegen barbarisme.

      Wie neemt dit serieus?

     14.   

      Dat verschil is er inderdaad niet:

      “Een concentratiekamp is een kamp waar mensen, meestal onder militaire dwang, bijeengebracht worden. Het is een inrichting om politieke tegenstanders of anderszins ongewenste mensen op grond van etnische, religieuze of sociale kenmerken te isoleren en psychisch en/of fysiek te breken, in sommige gevallen te doden. Het insluiten in een kamp gebeurt doorgaans voor onbepaalde tijd, door administratieve handelingen, zonder tussenkomst van een rechtbank en rechtshulp en zonder enig recht op inspraak. Het begrip concentratiekamp is voor een groot deel bepaald door het gebruik ervan tijdens de Tweede Wereldoorlog”

      Als we concentratiekampen gaan opzetten, geven wij ons daarmee over aan barbarisme, zoals de Duitse samenleving in de jaren ’40.

     15.   

      Er is niets fobisch aan het kritisch volgen van de Islam.

     16.   

      Aan goed geoutilleerde interneringskampen met uitstekende hygiene, redelijke mate van comfort, prima medische verzorging en een humane behandeling om uitgeprocedeerde en illegale allochtonen in te plaatsen in afwachting van hun definitieve uitzetting, is niks mis. Dat doet Australie ook en die zal je toch niet gauw van barbarij beschuldigen Guus.

      En als jij dat per se concentratiekampen wil noemen om de boel flink aan te dikken en het erger te laten lijken – mijn zegen heb je.

    4.   

     Hand in hand terug naar eigen zand. Niets mis mee.

   2.   

    Zeg nu eindelijk waarom jij voor de vele moslim migranten bent? Jij bekritiseert iedereen die tegen is dus mag je nu vertellen waarom jij voor bent. Zo lang bent je ongeloofwaardig.

    1.   

     @Ni28: Hij gaat jouw vraag niet beantwoorden beste Ni28, jouw vraag is retorisch. En als hij al een poging doet dan zal dat een omzichtige poging zijn met als doel de aandacht af te leiden. Zo zijn trollen, dat is waarom hij hier rondzwerft.

     1.   

      Daarom stel ik juist die vraag, Pit. Als hij hem niet beantwoord wat ik ook verwacht verraadt hij zichzelf met zijn trol werkzaamheden.

     2.   

      @Pit Ernst en co zijn zéér warme pleitbezorgers van de islam die het te pas en te onpas verdedigen, sterker nog of beter gezegd, erger nog ze vinden het verschrikkelijk dat er niet nog véél meer islam is in Nederland..

    2.   

     Ik ben niet voor (moslim)immigranten. Ik bepleit een scherp toelatingsbeleid voor immigranten, het liefst in Europees verband.

     1.   

      Dus je geeft toe dat de huidige immigratie beleid niet deugd en deze islamisering in de hand werkt. Dat blijkt anders niet uit jouw reacties.

     2.   

      @Ernst jawel dat doet Ernst wel, het feit dat Ernst een “toelatingsbeleid” wenst te voeren zegt dat je enorme voorstander bent van moslimmigranten en ook nog in Europees verband..

     3.   

      “Ik bepleit een scherp toelatingsbeleid voor immigranten “Het punt is dat die er niet is volgens deze islamoloog. Door welke partijen komt dat toch door?

   3.   

    Blablabla! Blaaskaak en pisvlek. Het coëfficiënt van alles wat fout is met dronken en ondoordacht voortplanten.

  3.   

   Een begin zou zijn kwaadwillenden en/of uitgeprocedeerden in detentie te zetten in afwachting van uitzetting.

   1.   

    @Vit: Ze kraken gewoon een paar huizen, herenigen zich met familieleden, verdwijnen in het illegale circuit. Het wachten is op en generaal EU-pardon. Hebben de kwaadwillende EU- en Haagse bestuurders toch nog hun zin. Laat de EU volstromen met ‘vluchtelingen’, ga ze desnoods halen met schepen of vliegtuigen.

 2.   

  Westerse landen hebben de grenzen geopend voor de moslims en hebben daarmee Europa met een enorm probleem opgezadeld. Deze mensen zullen nooit integreren en werken en zorgen daardoor voor een parallelle samenleving. Als deze door slaat kan het tot een burgeroorlog komen. Dat zeg ik al zelf langer.

 3.   

  Vroeger toen ik klein was en ik bij de buren wat vernield of gestolen had. Ging mijn moeder met mij naar die buren om mijn excuses aan die mensen aan te bieden. Maar deze neanderthalers die wij binnen gehaald hebben. Die hebben dat fatsoen niet. En zullen dat ook nooit leren.

 4.   

  De kou is weer weg zo terug moeten zij alleen de vraag is hoe .
  Voor de geen die geld heeft of andere in zijn thuisland die
  daar voor zorgen is de keuse trein / vliegtuig wel eerst ff betalen
  geen geld ? geen probleem enkelband met een ketting is genoeg
  zij hebben geen haast en het is gezond lopen volgens de hart stichting .
  Trouwens een foto in omloop brengen in hun thuisland met daarop
  een paar honderd man aan een keting met de mars back to shit hole
  zal de drang tot hier naar toe komen afnemen .

 5.   

  Wat is de zin van het aanspreken van geradicaliseerde ouders. Van oma, de spin in het web, tot aan de broers en zusters hebben vanaf de moedermelk de haat en de radicalisering erin gepompt en nu moeten we deze mensen vragen hun kinderen in het gareel te krijgen. Maar dat hebben ze toch al gedaan; hun gareel. Zij zijn trots dat hun lieve jongen wil sterven voor de goede zaak, allah is groot.

 6.   

  Straks gaan ze allemaal 6 weken op vacantie naar hun land waaruit ze gevlucht zijn maar terug sturen kan niet want dan worden ze vermoord.
  Na 6 weken komen ze allemaal gezond en wel weer naar Nederland.
  Dit is toch totale waanzin dat zij op vacantie gaan naar het land waaruit ze gevlucht zijn en daar 6 weken blijven.
  Met andere woorden ze kunnen wel degelijk naar hun land terug keren.

 7.   

  Om tot de conclusie te komen zoals die van Montasser, hoef je écht geen “islamoloog” te zijn.
  Héél veel normaal denkende mensen hebben dezelfde conclusie al jaren geleden getrokken. Een enkele op dit forum verdwaalde en verdwaasde figuur is een andere mening toegedaan, hoewel zij geen enkele ervaring hebben met “vluchtelingen”; géén “vluchteling” in hun buurt wonend, géén “zingende” moskee naast hun huis enz. enz.
  Figuren zónder enige ervaring met die islamitisch parasieten hebben hier de grootste mond over “tolerantie, normen en waarden”, zij weten veelal zelfs niet hoe die woorden te schrijven.
  Al heel lang én heel vaak gezegd : met “vluchtelingen” haal je het slechtste deel der islamitische wereld binnen.
  De bewijzen hiervan worden steeds duidelijker.

  1.   

   Groot gelijk, Corfo. De echte politieke vluchteling kan alleen maar met ongenoegen aanzien hoe hij in een zak gegooid wordt met deze nieuwe soort parasiterende vluchtelingen. De echte vluchteling is hier samen met de gastheer de slachtoffer van.

 8.   

  Quispel wilt niet uitleggen waarom hij voor het opnemen van moslim asielzoekers is. Hij valt liever iedereen aan die hier op tegen is. Hij is iemand die nooit zelf een ander zou helpen. Hij betaalt graag voor hulp op afstand maar als je voor een glaasje water zou aanbellen, doet hij niet open. Mensen die dat wel doen maar problemen zien in grote migratie valt hij aan en bestempelt ze als racisten en fascisten. Hij is de verbeelding van onze politiek die zo ruimhartig mensen binnen laat maar laat het daarna de bevolking opknappen. Quispel en de huidige politiek gaan hand in hand.

  1.   

   @Ni28: Ik gooi het eerder op multinicken-trollerij. Deze trol ervaart een orgasmisch genoegen wanneer mensen serieus ingaan op onderwerpen die hij als multinicker expres en bewust saboteert.

   https://www.youtube.com/watch?v=BNuRs4LXKJg

   1.   

    Trol Pit,

    Kent ge de betekenis van het woord “hypocrisie”? Dat bent u namelijk, uitermate.

    1.   

     @ Guus G.
     Wat is : “uitermate hypocrisie “?
     Evenals @ Kwispel en eerder al @ Kong, raak jij ook verstrikt in je eigen leugens en waanvoorstellingen.
     Gewoon proberen te denken Guus, maar daar heb je kennelijk veel moeite mee gezien jouw vreemde “reacties”.

     1.   

      Heer corfo,

      Ik lieg zelden. Soms, maar niet vaak.

     2.   

      Guus komt af en toe heel serieus over en doet soms echt mee in discussies. Dan slaat plotseling zijn trollengemoed weer toe en krijgt de overhand. Het vervelende van dat soort figuren is dat je nooit echt een dialoog krijgt, maar altijd het eigen gelijk de overhand heeft. Agree to disagree is er niet bij. Beter mijdt men dat soort figuren, want elke opmerking hun kant op vernielt dit forum. Weer een thread vertreiterd, hij blij.

     3.   

      @Corfo: Je ziet hoe de rugdekker reageert. Het zijn twee handen op één buik + een zooitje multinickers.

    2.   

     De gemiddelde man liegt maar liefst drie keer per dag, oftewel ruim duizend keer per jaar. Vrouwen liegen echter gemiddeld maar één keer per dag. Dat blijkt althans uit een nieuw Brits onderzoek.

     Slechts vijf procent van de deelnemers vertelt helemaal nooit een leugen, zo blijkt uit een onderzoek onder 2.531 volwassen Britten dat werd uitgevoerd door de koopjeswebsite HushHush.com.

     Ruim de helft van de mannen geeft toe drie keer dag een leugen te vertellen, zo schrijft de Daily Mail. Zo’n 14 procent liegt zelfs meer dan vijf keer per dag. Van de vrouwen zegt 57 procent dat ze één keer per dag liegen en 17 procent beweert drie keer per dag een leugen te vertellen.

     Emoties

     Vrouwen blijken het vaakst over hun emoties te liegen. Zo’n 27 procent zegt regelmatig ‘Het gaat goed’, terwijl dat dan helemaal niet zo is. Van de mannen zegt 45 procent vaak te liegen over iets wat ze hadden moeten doen maar niet gedaan hebben.

     Ruim 70 procent geeft toe regelmatig te liegen tegen familie, vrienden en collega’s om de ander z’n gevoelens te sparen.

     Werk

     Zo’n 31 procent van de ondervraagden liegt vaak op het werk, 27 procent liegt tegen de partner of familie en 22 procent liegt tegen vrienden. Dat laatste doet 45 procent van de mannen en slechts 9 procent van de vrouwen met enige regelmaat.

     Van de vrouwen voelt 62 procent zich schuldig om een leugen, van de mannen slechts 23 procent. Ruim de helft van de mannen zegt te liegen om het leven makkelijker te maken en 71 procent van de vrouwen doet het om hun ware gevoelens te verbergen.

     En dan heb je je vriendje uit kerk nog niet gesproken. Bipsje AU?

     1.   

      DFTT.

   2.   

    Ben met je eens. Quispel verwijt iedereen niet inhoudelijke reactie maar als hij zelf om inhoud gevraagd wordt geeft niet niet thuis. Inhoudloze lafaard is het!

 9.   

  Wat een gekibbel tegen elkaar inplaats van reageren op het topic.
  Negeer die Ernst Quispel, hij neemt grotendeels de discussie over en dat is jammer.

  1.   

   @Mening: Zoals je ziet gaat het genoeglijk die kant op, ik voor mijzelf heb lang geleden al besloten deze multinickende troll te negeren.

   1.   

    Hou toch eens op met dat paranoïde geneuzel over multinicks. Ik reageer hier alleen onder de naam Ernst Quispel. Dat doe ik al maanden.
    Vroeger, maar dat was voordat ik me als Quispel meldde, heb ik wel andere nicknames gehad maar die bestaan niet meer.

    Multinicks komen hier waarschijnlijk wel voor maar voor zover ik kan nagaan niet voor Kong, Beukman, kok, Klaasen of Guus.

    1.   

     Jij hebt zelf al toegegeven dat je ook onder EU kok opereert, nu al vergeten?

   2.   

    @Pit zelfs zijn multinicks verdedigd Ernst zéér openhartig, precies die..

  2.   

   Quispel wilt aandacht maar te veel aandacht is misschien wel de oplossing.

 10.   

  Die burgeroorlog zal komen, zeker als GR linkSS zijn racisme tegen de blanken doorzet en mensen uit hun huizen laat zetten en de daders ook nog 8 weken de tijd geeft!En als de krakers het er niet mee eens zijn kunnen ze, de illegale, daartegen ook nog in beroep?
  Ja hoe haal je het bloed onder de nagels vandaan.
  Het bed bad en brood is weer niet goed genoeg.
  De terrorist Wassink wil ze meer een permanente status geven.
  Dát doet er toe in dit land, de gekte van de islamitische partijen, zoals Denk en Gr-linkSS.
  Daar moeten we tegen ageren.

 11.   

  Door de massale instroom van illegalen vanuit de islamitische landen die onder het mom van “vluchteling” migreren naar Noord/West Europa islamiseert Europa steeds meer.

  Iedereen ziet dit onder zijn ogen gebeuren behalve de politieke elite en hun vriendjes in de media.

  Als er een referendum zou worden gehouden over de (vaak illegale) massa immigratie in Noord/West Europese landen zou de uitkomst ongeveer hetzelfde zijn.

  De meeste inwoners van Europa willen dat er een einde komt aan de (vaak illegale) massa immigratie die onder het mom van “vluchteling” plaatsvind.

  Alleen de politieke elite (en hun vriendjes in de media!) willen een “open grenzen” beleid.

  Daarom wil de politieke elite het referendum ook afschaffen.

 12.   

  Guus G.

  ZOEK HET VERSCHIL

  “Een concentratiekamp is een kamp waar mensen, meestal onder militaire dwang, bijeengebracht worden. Het is een inrichting om politieke tegenstanders of anderszins ongewenste mensen op grond van etnische, religieuze of sociale kenmerken te isoleren en psychisch en/of fysiek te breken, in sommige gevallen te doden. Het insluiten in een kamp gebeurt doorgaans voor onbepaalde tijd, door administratieve handelingen, zonder tussenkomst van een rechtbank en rechtshulp en zonder enig recht op inspraak. Het begrip concentratiekamp is voor een groot deel bepaald door het gebruik ervan tijdens de Tweede Wereldoorlog”

  “Een interneringskamp is een faciliteit om grotere groepen personen vast te zetten, waarbij de controle op politieke tegenstanders of politiek onbetrouwbaar geachte bevolkingsgroepen centraal staat.

  Krijgsgevangenkampen zijn eveneens interneringskampen, waarbij hier echter steeds internationaal-rechterlijke normen dienen te worden nageleefd.”

  1.   

   Diepe zucht. Kennelijk is de logica van populistisch rechts tegenwoordig dat we moeten overgaan tot het afschaffen van de rechtsstaat en het massaal opsluiten van gelovigen en andersdenkenden.

   Eng clubje.

   1.   

    Guus en Ernst,

    Heb je het verschil niet gevonden. Heb ik het gehad over opsluiten van mensen. Ik heb alleen jullie stelling weerlegt “Een concentratiekamp is het zelfde als een interneringskamp.” Niet dus. Maar ja lezen moet ook geleerd zijn. Alleen met dure woorden gooien maakt je nog niet intellectueler.
    Trouwens als we zo doorgaan schaffen we zelf de rechtstaat af. Uitspraak van een zekere Donner. (Zeer gelovig)

    1.   

     We hoeven r er niet eens een hek om heen te zetten Rottermerplaat is groot zat.

    2.   

     Op Urk had je vroeger ook een interneringskamp voor gedeserteerde buitenlandse officieren tijdens de eerste wereldoorlog. Zo,n verschrikking was dat ook weer niet gezien de verhalen hierover.

     1.   

      Heer van Urk,

      Wilde je dat we op Urk een detentiekamp neerzetten van moslimgezinnen?

     2.   

      Wat wil jij dan Guus Gelul wanneer er een burgeroorlog dreigt, alle moslims maar ruim baan geven?

     3.   

      Guus@ Misschien dat ze dan geestelijk wat beter opgevoed worden. ;-)

     4.   

      van Urk,

      Of het worden broeiplaatsen van radicalisering en geweld.

     5.   

      Dat zijn het al waar moslims geconcentreerd wonen!

     6.   

      Tja, moslims integreren beter in dorpen als Urk dan in steden waar Links regeert.

     7.   

      Moet ik begrijpen dat het interneren van alle moslims in Nederland best wel een goed idee is?

    3.   

     Ik zie dat Stanly2000 het opsluiten van de Nederlandse moslims in interneringskampen kennelijk niet zo’n raar idee vindt.

   2.   

    @ Guus G.
    Jij begrijpt er nog steeds helemaal niks van Guusje.
    Het “afschaffen van de rechtsstaat in Nederland” is reeds enige tijd aan de gang hoor !
    Als z.g. gelovigen en/of andersdenkenden zouden moeten worden opgesloten in kampen, maakt niet uit hoe jij die kampen benoemt, zal dat zijn omdat zij een groot gevaar voor de NL-samenleving zijn. En zoals jij wel weet, zijn héél veel parasiterende islamieten en veel links populistische “politici” en groot gevaar voor NL, dus…………….opsluiten die lui of het land uit jagen.
    Dat zou een diepe zucht van opluchting teweeg brengen.

 13.   

  Het is mooi dat dit eindelijk breder onderkend wordt dan op weblogs en fora. Een gedegen uitzettingsbeleid maakt dat zulke lieden en de hen radicaliserende familie iets te verliezen krijgt. Intussen zien we (alweer) dat een Trumpmaatregel uiterst doordacht bleek te zijn geweest.

 14.   

  Waarom nu de paniek Montasser? Waarom geen waarschuwende berichten vorige jaar en in 2016 voordat de grootschalig moslim terroristen acties plaats vonden in Frankrijk, Belgie, en Duitsland? Waarom alleen de Belgische veiligheidsdienst waarschuwen?
  Hij had een interview op TV kunnen doen, of voor meerdere Europese kranten. Maar waarschijnlijk kreeg hij goedbetaald door zijn vriendjes in Isis. Er zal nergens een burgeroorlog in Europa komen wegens Isis. De oorlog van Bosnie, Kroatie, en andere
  delen van de vroegere Yugoslavie is al lang voorbij. En de meeste moslim vluchtelingen uit die landen zijn jaren geleden terug naar hun thuisland.

  1.   

   Rosasolis@ Volgens mij hebben dat wel meer personen dat geprobeerd. Maar de politieke correcte politiek en hun stemvee zijn ziende blind en horende doof.

 15.   

  Adecco Group, Mitsubishi, Audi NL,
  NL Leiderschap zonder enig inzicht, maar vol
  van boerenhufters, Nuon & Mazda.

  Yes, we cannot!

  Petra Hermans

 16.   

  Trol Ernst en trol Guus hebben het topic weer volledig gekaapt. In plaats van aandacht te schenken aan de waarschuwende woorden van een deskundige stuurt trol Ernst de discussie meteen richting “concentratiekampen” en trol Guus doet dapper mee.

  Het zijn forumvervuilers.

  1.   

   Ik noteer dat Floris geen afstand neemt van het voorstel alle moslims in Nederland in kampen op te sluiten.

 17.   

  Laten we alle asielzoekers en schorremorrie wat hier niet thuishoort maar opvangen in Amsterdam….Daar wonen volgens de autoriteiten zoveel lieve mensen….dus dat moet kunnen.

 18.   

  Ik had mijn bid kleedjes al klaar liggen, kunnen ze nu in de vuilnisbak gedeponeerd worden of voor de zekerheid nog maar even bewaren.

 19.   

  Die Montasser is een nare nan, dat zie je aan zijn smoel. Zal wel gedomineerd worden door zijn eigen ambities.

  1.   

   Frits = Sveetlana

 20.   

  Als er een Burgeroorlog komt dan maak dat een eind aan de wapen discussie.

 21.   

  Zo, die man heeft ook weer zijn media-momentje.
  Hoezo “open-grenzenbeleid”? Alleen erkende vluchtelingen komen er in, en nog maar een fractie van het totale aantal want de meesten worden in de regio opgevangen. Dat ze daar de kans lopen terrorist te worden deert ons niet: het mantra is “opvang in de regio”.
  Massa-immigratie hadden we van gastarbeiders. Eigenlijk wilden ze allemal terug, maar door averechts overheidsbeleid voelden velen zich rond 1980 gedwongen hier te blijven.

  Een burgeroorlog riskeren we veeleer door Wilders (+ voorgangers en opvolgers), die er electoraal brood in zien om groepen in de autochtone bevolking tegen elkaar op te zetten. Je moet nu al reuze oppassen op verjaardagen of je misschien met een PVV- of DDS-aanhanger te doen hebt. Dus beslist alleen over koetjes en kalfjes praten. Liever zelfs niet over het weer, want de zon verwijst al naar het zonnige midden-oosten.

  En rechtse kringen blijven maar mekkeren dat er meer politie moet komen. De politie reageert door vooral aan zichtbaarheid te werken. Met de bestrijding van zware criminaliteit scoor je niet, muggeziften geeft wel de indruk dat je heel hard aan het werk bent.

  We hadden al de Slag bij Pijnacker, en naarmate er meer Afghanistan-veteranen bij de politie komen wordt de politie zelf een geducht gevaar. Vanwege de broodnodige zichtbaarheid zoeken ze zelf ruzie.

  Zo kreeg ik laatst voor het eerst van mijn leven een bekeuring als voetganger. Als de politie iemand vermoordt wordt dat ALTIJD met de mantel der liefde bedekt. Maar niet voor lang meer!

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!