Max Verstappen crasht in kwalificatieronde en kan niet meer verder verder

Geen categorieapr 07 2018, 21:00
Onze raceheld, Max Verstappen, had een mooi vooruitzicht en reed goed, maar door een crash zal hij zondag waarschijnlijk als vijftiende in de race moeten starten. Dit doet niet alleen ons, fans, verdriet, maar vooral Max Verstappen die aangaf dat dit seizoen nog beter zal zijn dan het vorige seizoen.

Tijdens de eerste kwalificatie voor de Grand Prix van Bahrein is Max Verstappen gecrasht. De Nederlander was bezig met een snelle ronde toen hij de controle over zijn wagen verloor.

De auto van Verstappen raakte van de baan en kwam in botsing met een muur langs het circuit. Hierbij raakte de auto zodadig beschadigd dat een vervolg van de kwalificatie niet meer mogelijk was. Verstappen zelf bleef ongedeerd.

Zelf heb ik nooit iets gehad met racen, maar Max Verstappen heeft mij, net als Raymond van Barneveld met darten, toch de liefde laten voelen voor de Formule 1. Geen idee wat de regels zijn, maar ik kijk met genot naar de filmpjes en acties van Max Verstappen.
Des te meer dat ik hem meer gun dan een crash, maar dat is nu wel eenmaal de uitkomst van zijn rijstijl. Hij neemt veel risico en dat betaalt soms uit en soms gaat het gigantisch fout. Op de vijftiende plaats heeft Max Verstappen nog veel kans om erg ver te komen. Dat heeft hij al eerder laten zien.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten