Oepsie! New York Times geeft toe: Palestijnse megasalarissen voor terroristen toch geen groot rechts complot

Optimised by Bayyraq.com
Foto: Vanuit de Gazastrook schieten terroristische Palestijnen raketten af op Israël. Bron: Amir Farshad Ebrahimi / Flickr.

Zoals de Israëlische consul generaal in New York al zegt: dit moet wel de rectificatie van het jaar zijn!

De New York Times heeft een artikel over extreem-rechtse complottheorieën op Facebook noodgedwongen moeten aanpassen. De redelijk linkse krant – die in september 2016 aankondigde Hillary Clintons presidentiële ambities te steunen – had namelijk geschreven dat het sociale medium van Mark Zuckerberg zucht onder de last van rechtsextremistische angstverhalen, waaronder het verhaal dat Palestijnse terroristen een salaris zouden krijgen van hun eigen overheid. Heb je Israëli’s vermoord? Nou, dan geeft Mahmoud Abbas je voor de rest van je leven een riant inkomen. Voor wat – Joden doden – hoort immers wat.

Schokkend verhaal, maar gelukkig: het was dus een extreem-rechts complotverhaaltje. Kunnen we allemaal weer rustig gaan slapen: de Palestijnse overheid zit vol met lieverdjes. Klaar!

Of, nou ja, het verhaal klopte dus wél. En dus was de New York Times gedwongen om hun artikel te rectificeren. Palestijnse terroristen worden namelijk wél financieel beloond voor de bloedbaden die ze aanrichten. De krant plaatste het volgende tekstje:

“Een eerdere versie van dit artikel bevatte een abusievelijke referentie naar Palestijns handelen als een voorbeeld van het type extreem-rechtse complotverhalen waardoor Facebook geplaagd wordt. In werkelijkheid hebben Palestijnse regeringsdienaren toegegeven dat zij geldbedragen overmaken naar de families van Palestijnen die gedood zijn terwijl ze aanvallen op Israëli’s uitvoerden, of veroordeeld voor terroristische daden en gevangengezet in Israël; dat is geen complottheorie.”

Dat u het dus weet: Palestijnen krijgen keiharde cash voor het ombrengen van Israëli’s. Geen complottheorie, maar dus gewoon de keiharde waarheid. Bij dezen bevestigd!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

9 reacties

 1.   

  Al sinds aeons bekend
  En het Orwelliaans agitprop.manifest genaamd de NYT (cq WP) (de parochiebladen en ‘t ultiem PC-catechisme van ‘t vergeild Kaaskop-MSM creatuur) geeft het nu met minzame, ijle lettertjes toe.
  Journalisten zijn de Ordetroepen van de Doofpot; hun geliefkoosde heilige graal, met hatelijke jaloezie bewaakt.
  Vrijwillige Goebbelsianen
  Dissidentenjagers, boekenverbranders, moordenaarsklerken, urnenbegravers, inteelthuilers, Naakte Keizer dienaren en Deuglynchers
  Leugenaars op industriële schaal
  In NL via de Staat gefinancierd.
  Dat vinden we normaal.
  Zo worden we opgevoed
  (maar niet op de wereld gezet)

 2.   

  Hebben die Fransen niet ook zoiets ????

 3.   

  En de EU draagt daar financieel bij. Je kunt dus stellen dat ook Nederland de moordenaars van de Joden rijkelijk betaalt.

  1.   

   minister Kaag is medeplichtige want zij maakt miljoenen extra over omdat Trump de financiering tijdelijk stopzet. Maar zonder dat zij onderzoek doet of het geld wel juist besteed wordt, kan zij voor het internationaal gerecht worden gesleept. Vergelijkbaar is geld overmaken voor het inhuren van van een huurmoordenaar. Leuk onderzoekje voor Hiddema.

 4.   

  Dat dit gegeven, dat al heel lang bekend is en door de palestijnen nooit is ontkend, in eerste instantie door dit linkse VOD als een complottheorie werd weggezet is veelzeggend.

  Ook de VS, ooit een rechts land en de hoop van het westen in bange dagen, is in de nietsontziende klauwen van de linkse leugenaarsbende geraakt.

  De kiem was er al langer, al sinds de hippie-revolutie, maar 8 jaar Obama heeft alles in een stroomversnelling gebracht. Ze kozen een zwarte president met stijflinkse ideeën en sympathie voor de islam. De gevolgen zijn desastreus geweest.

 5.   

  Timmie, ik heb net begrepen
  dat Twitter ergens in schijnt te geloven.
  Dus, dat moeten we dan maar aannemen.
  Zo gaan mensen met elkaar om.
  Ze nemen de voornaam en alles wat er
  niet bij zal horen, erg serieus.
  Met andere woorden, het interesseert ze
  allemaal geen zak. En weet je, mij eigenlijk
  ook niet bij dit soort waardeloze figuurtjes.
  Laat maar zitten.

  Petra Hermans

 6.   

  Één raket geeft je binnen de islam meer inkomen dan werken. Eén steen geeft je een financieel goed weekend. Slachtoffertje spelen geeft je meer rust en voldoening dan de wijsheid.
  Geweld, leugen en repressie Islam ten top! Kenmerken van een valse religie.
  Het wordt tijd dat de zelfhatende elite in West Europa de ogen opent.
  Ach, dat zal wel niet.

  Wie de joden haat wordt overgegeven aan zijn eigen oordeel!
  De zelfhatende elite zijn zo Midden Oosten geil dat ze zelf de Islam koesteren.
  Je ziet het oordeel komen! Mij de zelfhatende elite zijn er blind voor.

  De zelfhatende elite zijn als kinderen die verwent hun eigen leven vernietigen.

 7.   

  De NYT en hun even debiele ideologisch gedreven Fake News broertje Washington Post zijn de woordvoerders van de democratische partij.
  Het zijn geen kranten.
  Allang niet meer.
  Ze creëren Fake nieuws, verzwijgen hard nieuws, lopen met een grote boog rondom de feiten heen en van de waarheid krijgen ze uitslag.

 8.   

  Met dank aan de hypocrieten van de EU en in Nederland zijn dat vooral die oliedomme, corrupte gladjakker van een Timmermans en onze eerste islamitische minister Kaag.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!