Verstikkende politieke correctheid en multiculturalisme doet Nederlanders hun land verlaten

1024px-2008_Pulaski_Day_Parade
Foto: In tegenstelling tot Nederlanders hebben Polen geen moeite met vaderlandsliefde. Zie hier een Pulaski-parade in New York. Bron: Salon Nowojorski / Wikimedia Commons.

Polen, Roemenië en Hongarije zijn voor steeds meer Nederlanders een stuk aantrekkelijker dan hun eigen land. Een verstikkende politieke correctheid, islamisering en multiculturalisme zijn voor de meesten de hoofdredenen om te vertrekken, zo meldt de Telegraaf.

In het artikel vertellen diverse Nederlanders over hun situatie in Nederland, hun redenen voor vertrek en hun nieuwe situatie. Zo gaf een stel aan dat zij hun wijk in Rotterdam ‘volledig Turks’ zagen worden. Polen zou Nederland als voorbeeld zien van hoe het niet moet. Zij noemen de hoge werk- en belastingdruk waardor heel het leven in Nederland in het teken staat van werken en niks overhouden. Een schril contrast met het leven in Polen en Hongarije, waar, zo zeggen zij, respect en de gemeenschap centraal staan.

Sommige van deze Oost-Europagangers beschouwen hun nieuwe thuisland als een ‘fort tegen de oprukkende islam’ waar types als Orban ze geen hol uitmaakt omdat ze zelfs met zulke leiders zich nog steeds vrijer voelen dan hier in Nederland. Prachtig wat ene Ramautarsing (nee, een andere) zegt: “Die Poolse cultuur is zo sterk. Reken maar niet dat je daar als nieuwkomers een tegencultuur kunt opzetten. Nederlanders gaan direct op hun rug liggen, in Polen is het: tot hier en niet verder. Die vaderlandsliefde bevalt mij veel beter.”

Je kunt het ze ergens ook niet kwalijk nemen. De Zwarte Piet discussie, ‘fijne feestdagen’, een gebrek aan buurthuizen en een opleiding  als reden voor criminaliteit, ‘sociaal-economische achterstand’, totaal geen inzicht in wat er nu in de Koran staat of wat verschillende imams nu zeggen, iedere terrorist of crimineel is weer een individueel geval en iedere vorm van kritiek komt natuurlijk weer van een islamofoob of een rechts-extremist. Er zullen er nog wel meer vertrekken komende jaren…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

173 reacties

 1.   

  Nog meer ex-Nederlanders welke vanuit een buitenland hier Nederland virtueel komen onderschijten.
  Het grote voordeel is natuurlijk wel, dat de overgebleven Nederlanders daardoor steeds positiever gaan worden.
  Alle beroepsjankers verzamelen en vertrekken aub!!!!

  1.   

   Inderdaad. aan iedereen hier op DDS die kritiek op alles en iedereen heeft, vertrek lekker naar Hongarije en dan hebben wij geen last meer van jullie!

   1.   

    Henk-Jansen, ook vanuit Hongarije zal ik je kop volschijten en vertellen dat je een geborneerde oetlul bent. Of denk je nog steeds dat internet bij de landsgrenzen ophoudt?

    1.   

     Belgie was te duur dan maar naar Hongarije.
     We willen een goed leven, kijk maar uit, straks krijg je daar een heksenjacht op die buitenlanders. Piep je wel ff anders. :) :) :)

     1.   

      Er zijn ook Nederlanders die net over de grens in België wonen omdat de huizen daar goedkoper zijn en ze belastingen kunnen ontduiken.

     2.   

      In Hongarije zullen ze anders tegen een Nederlander kijken dan tegen iemand uit de derde wereld. Geen heksenjacht op Europeanen tenzij iemand zoals jij misschien. Het is een beschaafde land die helaas haar minpunten heeft zoals elke andere land. Het was de tweede land in Europa waar een parlement kwam en de metro. En Hongarije levert als land de meeste Nobelprijswinnaars in Europa.

     3.   

      Dat is geen belastingontduiking, trollemans. Het is volkomen legaal.

      Als een land een onredelijk hoge belastingdruk hanteert moet het niet raar opkijken dat veel rijken vertrekken. Dat deden meer dan 100.000 miljonairs alleen al naar België.

     4.   

      Floris bevestigt dat hij om fiscale redenen Nederland ontvluchtte. Vervolgens beklaagt hij zich om uitkeringen die hij vanuit Nederland misloopt.

      De trieste moraal van een platte profiteur.

      Hij meent het recht te hebben ons mooie land onder te schijten.

     5.   

      Niet alleen fiscale redenen, trollemans. Het was 30 jaar geleden al duidelijk dat Nederland een kutland aan het worden was. Ik heb gelijk gekregen.

      Helaas is België steeds meer op Nederland gaan lijken. De policor terreur heeft heel West-Europa in haar greep gekregen.

    2.   

     Het verschijnsel EU is vele trollen ontgaan. Ze prijzen de corrupte leiders, zij zijn gek met de “zegeningen” die de EU ons gebracht heeft (zoals jaren stilstand in salarissen terwijl de economie boomt, het zuur van Balkenende bezorgt nog steeds oprispingen), maar mensen die daadwerkelijk gebruik maken van die paar dingen die wel in het voordeel van het volk kunnen zijn, zijn landverraders en niet nationalistisch genoeg. Wat moet dat erg zijn met zo´n kronkel te leven, opgesloten in je kleine IP-tje en denkend dat er niets is als je eigen ipv4 terwijl de wereld op ipv6 verder draait. Ze snappen de theorie van de EU, maar de praktijk dat mensen daar gebruik van maken “moeten we niet willen met z´n allen”.

     1.   

      @ Buitenbeentje: het is gewoon een zieke poging om emigranten monddood te maken. Bedacht door de psychopaat Quispel en gretig overgenomen door z’n mede-trollen.

      We hebben de Nederlandse nationaliteit en stemrecht maar zouden op DDS geen recht van spreken hebben? Te belachelijk voor woorden.

 2.   

  Dat deze weg-met-onsers nog een podium krijgen.

  1.   

   De trollen hebben hun onderbuik weer geledigd. Drie achter elkaar.

   1.   

    Floris,

    Ja, ik zag het.

    1.   

     ja ook jij zeikstraal hoort daarbij engnek

   2.   

    I.d.d. en er is alweer een topic vervuilt door sukkeltje William Hustten en Co.

    1.   

     @mari geef eens aan waar die vervuiling uit bestaat.
     Wil je misschien allemaal gelijkgezinden op dit blog?

     1.   

      Waarom zou ik dat doen? als het zo duidelijk is als een klontje/ klare wijn.
      Gelijkgezinden hoeft van mij niet, echter kwallen die alleen maar kunnen flamen zoals jij (en meer zoals welbekend) moet ik niet.
      Waar ik een hekel aan heb, zijn mensen die denken een mening over van alles en nog wat te moeten hebben, maar er de ballen verstand van hebben.
      Dan taal Bami gaan spelen en met hun oneliners (snipen) hele topics vervuilen met hun slap geonaneer en beledigen van anderen.

     2.   

      Ik heb hier nog nooit een serieuze bijdrage van mr Kong alias Sarko gelezen.

      Het is een zure, verveelde SPer die hier met geen ander doel komt dan om te trollen.

      En dat is dan een man op leeftijd met kinderen. Kan het nog triester?

 3.   

  Ik vind het een kwalijke zaak
  voor de oudere generatie.
  Ze hebben zich ingezet en hard gewerkt
  voor het huidige Nederland.
  Nu worden ze naar mijn idee
  niet gehoord en mishandeld, velerlei manier.
  Mensen die geen houding hebben, kunnen
  de ander niets geven, daarvan weten zij
  in ieder geval wel een positie bij in te nemen.

  Degene die het prachtig samen hebben
  verpest, wens ik dan ook een schitterende,
  eenzame en egocentrische toekomst, toe.

  Petra Hermans

  1.   

   Prachtig, de ketel is leeg en de raven zijn gevlogen maar je kunt je frustratie van een mislukt leven toch nog kwijt………..

 4.   

  Laaten we blei sein mit politik korekthijt omdat sonder dat sou de islam in Neederland nit mer bestan en sou ik nit mer nar de turkse baker kunen

  1.   

   Ik vind wel dat Quispel hier iets van mag zeggen. Oh, sorry, jij bent Quispel en dit is een mislukte grapje van hem.

 5.   

  Heel West-Europa wordt steeds onleefbaarder. En de redenen zijn inderdaad de verstikkende politieke correctheid en de mislukte multicul.

  Daar komt de financiële druk die veel mensen voelen nog eens bij. Zij mogen kromliggen om de parasitaire nepvluchtelingen en gelukszoekers in de watten te leggen.

  Gekke Henkie regeert.

  1.   

   En de Visegrad landen willen deze rotzooi niet overnemen. Overigens zij kunnen zo ballast niet eens dragen, zij staan allemaal onderaan de ladder in Europa. En vergeet niet zij hebben enorme zigeuner probleem vergelijkbaar met de moslimprobleem hier.

  2.   

   “Zelfs als ik op Zuid zou wonen, zou ik niet emigreren.
   Nooit zou ik er in slagen in het buitenland te integreren”.

   GG, dat heb ik ooit ook gedacht maar de politiek heeft voor mij anders beslist en mijn lot bepaald. En dan moet je of je wilt of niet maar makkelijk is het nooit als het je onvrijwillig heeft overkomen. En blaaskaken zoals Quispel en co. maken je het zeker niet makkelijker als je ze tegenkomt. En die zijn er altijd en overal.

   1.   

    Ni28man,

    Nederland is een veilig land. Mogelijk in tegenstelling tot het lamd dat jij ontvluchtte. Zou ik mijn koffers pakken en emigreren, dan ben ik een gelukszoeker en geen politiek vluchteling.

 6.   

  De kop boven het artikel klopt geheel. Maar er zijn meer tekortkomingen in dit ‘prachtige land’ (dixit trollen Guus en Ernst) die in de nabije toekomst voor een nog grotere exodus gaan zorgen: onbetaalbare huizen & eeuwige woningnood, overbevolking & voortgaande islaminstroom, gebrek aan natuur & recreatiemogelijkheden, gebrek aan ruimte & privacy, gebrek aan tradities & nationale gevoelens, stijgende werkdruk & belastingen, afbraak van verzorgingsstaat & sociale zekerheden, stijgende filedruk & lasten/zorgkosten en nog 20 andere punten waardoor Nederland onleefbaar wordt.

  De trollen zullen trachten u te overtuigen dat Nederland subliem is en voorop loopt in veiligheid & welvarendheid etc.

  1.   

   Goed verwoord, Holland!

   1.   

    Floris en Holland wonen al jaren niet meer in Nederland.

    I rest my case.

    1.   

     Dat lijkt me ook het beste Quispel. Je hebt toch niks zinvols meer te melden.

     1.   

      Mond vol tanden?

     2.   

      Quispel staat vaak met z’n mond vol tanden. Bij Holland heb ik dat nog nooit gezien.

    2.   

     En wat maakt het voor jou uit dan?

  2.   

   Mooi verwoord, Holland.

  3.   

   Nederland is helemaal niet vol, in de randstad misschien maar in de rest van Nederland is nog ruimte zat. En ja ik kan je inderdaad zeggen dat Nederland zeer welvarend is. Qua BBP per hoofd van de bevolking staan we op de 12e plek en verder staan we op alle internationale ranglijsten bij de bovenste landen. Onze overheid doet fantastisch werk alleen een kleine minderheid aan pvv’ers en fvd’ers vinden van niet!

   1.   

    Q.e.d.

    1.   

     Er is zoveel ruimte in Nederland dat het gros van immigranten in groningen woont, en niet in den haag/ rotterdam / amsterdam!

   2.   

    Als ik langs de weiland rijd zie ik ook nog veel ruimte, even de koeien wegjagen. Wilt jij soms een stad Nederland en alle natuur weghebben want waar is natuur nu goed voor? Een plan D66 waard dus niks.

    1.   

     Ik vind boerenland geen natuur. Nederland produceert 5 keer zoveel vlees als dat we zelf op kunnen eten. Als we al die koeien en varkens wegdoen is er genoeg ruimte voor de steden om uit te breiden zonder schade toe te brengen aan de natuur.

     1.   

      Weer zo´n dijenkletser. Wat denkt H-J te doen met vrijgekomen land? Gooi er nog wat stedenbouw tegen aan, Want nieuwe natuur, nee, dat zou te gek zijn voor woorden. Heel NL een grote hoop asfalt, met daaromheen torenflats. Een geranium op je balkon mag dan niet, want daar komen vogeltjes er op af en die schijten op het balkon van de buren beneden. 17, 18, 19, 20 miljoen en nog niet genoeg. Maar die koeien, die zijn vervuilend joh.

     2.   

      Henkie-Ernst is totaal van de pot gerukt.

     3.   

      Ik pas, je bent dommer dan ik dacht, dus het valt niet uit leggen. Welterusten.

   3.   

    De rest van Nederland blijf jij gewoon met je poten van af .Kook lekker gaar in je eigen sop spuitelf

  4.   

   Ik zie dat de naar het buitenland geëmigreerde weg-met-onsers weer zijn gearriveerd.

   1.   

    Wat jammer toch voor je oude zuurpruim dat je niet weg kunt uit je benedenwoning ergens in Zuid-Holland. Maar gelukkig ben je hartstikke blij met dat gave, overbevolkte, zwaar verontreinigde, stressvolle stukkie Nederland, dus jij zit goed: gefeliciteerd hoor!

    1.   

     Guus woont in een relatief rustig kerkdorp ergens in de Alblasserwaard of zo.

     Als hij in Rotterdam-Zuid zou wonen piepte hij wel anders.

     1.   

      Floris,

      Zelfs als ik op Zuid zou wonen, zou ik niet emigreren.

      Nooit zou ik er in slagen in het buitenland te integreren.

     2.   

      “Nooit zou ik er in slagen in het buitenland te integreren.”
      ——————————————————————–
      Guus, dat onthult alles over de enorme rigiditeit waar je mee behept bent. Als SGP’er ben je natuurlijk kleinburgerlijk en kost het bovenmenselijke moeite om je geboorteplekje los te laten. Al die vreemde mensen in het buitenland is ook wel beangstigend. Nee, dan kunnen ze beter allemaal als vluchteling naar Nederland komen, dan blijft het tenminste voor jou behapbaar en te overzien.

     3.   

      Zo moeilijk is dat niet, Guus.

      In België, waar 30 jaar geleden echt sprake was van haat tegenover Nederlanders (en dat is er nog, zij het in mindere mate) zijn wij moeiteloos geïntegreerd.

      Mijn zoon heeft zelfs voor de Belgische nationaliteit gekozen.

     4.   

      “…zijn wij moeiteloos geïntegreerd.”

      Proest.

     5.   

      Holland,

      Nee, ik ben té veel Nederlander.

     6.   

      Floris beweert moeiteloos geïntegreerd te zijn in België en maakt zich hier elke avond kwaad over Nederland.

      Wonderlijk.

     7.   

      Guus meent een oordeel te kunnen vellen over de mate waarin mijn gezin in België is geïntegreerd.

      Dat is razend knap van hem.

     8.   

      “Floris beweert moeiteloos geïntegreerd te zijn in België en maakt zich hier elke avond kwaad over Nederland.”
      ————————————————————-
      Dit forum gaat lang niet altijd over Nederland, domme man.

      Dat Nederland (en de rest van West-Europa) naar de kloten is geholpen door klootzakken zoals jij zal ik onder de aandacht blijven brengen. Daar zullen jouw futiele pogingen om mij en andere emigranten monddood te maken geen enkele verandering in brengen.

      Je bent een fascist.

     9.   

      Floris,

      Je bijdragen op dit forum tonen wat mij betreft een schrijnend gebrek aan integratie.

     10.   

      Wat jou betreft…

      Dat zegt dan meer over jou dan over mij.

     11.   

      Floris,

      Je bijdragen zeggen iets over je: alsmaar foeteren op Nederland, het land waar je vertrok, niet meer wilt wonen, maar toch niet van los komen kon.

     12.   

      Ik heb het meestal over West-Europa, waar dezelfde wantoestanden heersen als in Nederland.

      Dat ik nog steeds een emotionele band heb met Nederland is normaal. Mijn zoon, die in België is geboren, heeft dat totaal niet. Daarom is hij ook Belg geworden.

     13.   

      Floris,

      Je spreekt continu specifiek over Nederland: Nederland is doodziek, we worden geregeerd door idioten, etc etc..

      Dit terwijl je al jaren geleden je koffers hebt gepakt om dit “doodzieke” land te ontvluchten.

     14.   

      De zieke trol genaamd Guus Geluk negeert doelbewust dat ik (net als vele anderen) het stelselmatig over heel West-Europa heb en niet alleen over Nederland.

      Wat is deze man toch een vieze gladdekker.

      Mag ik een teiltje?

      Vuile grefo.

     15.   

      Goh, hoe komen we er toch bij dat Floris permanent woedend is?

     16.   

      Ernst-W*m kan het onderscheid niet maken tussen afkeuring van trolgedrag en woede.

      Daar kan hij mogelijk niets aan doen. Hij is geestelijk meervoudig gehandicapt.

     17.   

      Foris,

      Jij spreekt constant over Nederland.

    2.   

     Holland,

     Verontreinigt, overbevolkt, stressvol? Nee, in mijn benedenwoning, ergens in Zuid-Holland, is het prettig wonen.

    3.   

     Guus kan zijn kerk niet missen hoor daar wordt ie iedere zondag genaaid hahahaha

 7.   

  De islam is een verijking vor Neederland. Ik ben dol op de turkse bakers waar ik elke dag voor ontbeit, midag en avont nar toe kan gan om dar herlik van de brod te smulen. Vor mei is het ok leker goedkop omdaat baker mei een uitzonderingpositie geeft :)

  1.   

   Nu doe je het expres, Quispel. Of maakt Svetlana geen fouten of theatraal veel. Voor deze bijdrage zou ik je als opdrachtgever niet uitbetalen.

   1.   

    :-)

   2.   

    laat DDS gewoon los Ni28 hopeloos gevalletje hier

  2.   

   De eigenaar van dit blog zou met moderatie op dit forum moeten beginnen. Een forum is namelijk het gezicht van een blog. Wat ik nu lees zou ik als eigenaar niet toestaan. Een stel trollen die andere lezers jennen en grove uitspraken uitlokken want geen normaal weerwoord die tegen deze irritante wijze bestand is. Tactiek die een blog naar de knoppen kan brengen en dat is ook de bedoeling van deze georganiseerde trollenclubje waarschijnlijk ingehuurd door de brave linkse broeders. Links is niet vies van de smerige methodes en de vraag is wat DDS eigenlijk wilt bereiken. Ik zou diep nadenken in iedere geval.

   1.   

    Hahahaha, Ni28 merkt dat hij bij elke discussie afgetroefd wordt en gaat nu zeuren om censuur. Deze zelfbenoemde ‘free speech’ aanhangers geven alleen om de vrijheid van meningsuiting als het in hun eigen straatje past. Heb je een andere mening dan mag je de mond gesnoerd worden.

    1.   

     “Ni28 merkt dat hij bij elke discussie afgetroefd wordt”
     ———————————————————–
     Dezelfde neerbuigende taal als Quispel.

     Je staat nog steeds onder verdenking een alias van hem te zijn. Mocht dat niet zo zijn dan ben je in ieder geval net zo’n grote hufter.

     1.   

      Iedereen staat bij jou toch onder verdenking, paranoïde jongen?

      :)

     2.   

      Niet iedereen, en met paranoïa heeft dat niets te maken, domme man.

     3.   

      Bingo Floris, ruime bingo!

    2.   

     @ Henkie, ik ben het helemaal eens met Ni28, er mag wat mij betreft wel eens wat vaker ingegrepen worden, niet normaal wat Jullie hier neerplempen! Misschien eens een voorbeeld nemen aan Elsevier, onzin of beledigingen worden daar direct verwijderd en zo hoort het ook. Hoewel daar bijna nooit op gereageerd wordt door andere lezers, maar hier blijft iedereen maar voeren, en zichzelf verdedigen!

    3.   

     Henk-Jansen, ik wordt niet bij elke discussie afgetroefd, in tegendeel. Maar als jij onder aftroeven domme opmerkingen begrijpt zoals je zelf maakt dan mag je dat van mij denken. Het gaat niet om een andere mening maar het trollen op een blog die jouw ideeën niet verwoordt. Ik trol ook niet op “Joop” zoals jij hier doet. Jullie zorgen hier niet voor een discussie maar lokken alleen het schelden uit met de groeten van “Joop” of een ander onbenul.
     Als je mij wilt aftroeven moet je nog uit je korte broek uitgroeien.

     1.   

      “Ik trol ook niet op “Joop” zoals jij hier doet.”
      —————————————————-
      Rechtse mensen hebben daar geen behoefte aan.

      Dat is een zeer veelzeggend gegeven. De “linksmensch” kan niet omgaan met een geluid dat afwijkt van het linkse evangelie en probeert dat geluid op alle mogelijke manieren te smoren. Trollen is één van die manieren.

     2.   

      Ik constateer dat Floris en Holland c.s. gevoelens van woede ervaren bij kennisname van meningen die ze niet delen, een emotionaliteit die ik hier bij hun oppponenten nooit aantref.

     3.   

      De autist Quispel, die door zijn geestelijke beperking weinig van emoties begrijpt, meent bij anderen emoties te zien die er niet zijn.

      Het is zijn doel anderen boos te krijgen en als dat niet lukt schrijft hij ze simpelweg boosheid toe.

      Het is niveau kleuter.

     4.   

      “meent bij anderen emoties te zien die er niet zijn.”

      :)

    4.   

     val dood lul krijg een enge ziekte en sterf heeeeel langzaam

     1.   

      Hiervoor werd er nog gepleit voor een beter taalgebruik. Het valt mij op dat U wel heel veel op hebt met dood gaan, ziektes e.d. Liefst zo inhumaan mogelijk.

   2.   

    Mee eens, maar wordt niet naar geluisterd.
    Moderatie kennelijk niet in het belang van dds.
    Inmiddels mis ik ook een aantal van de gouwe ouwe serieuze reaguurders die ik graag las.
    Bye bye.

 8.   

  Als ik geen kinderen en kleinkinderen zou hebben gehad, zo ik inmiddels aan mijn stutten hebben getrokken. Nederland verlaagt zich tot een bananenrepibliek, geregeerd door een zichzelf overschattend geheel. Ik zou mij ook richting Hongarije verplaatsen, een land wat zijn IK en alles wat daarbij hoort verdedigt. HIer worden wij geregeerd door nitwits met hun eigen programma, gelieerd aan de EU en Soros. Het slechtste wat ook maar kon overkomen.

  1.   

   Sorry voor mijn taal fouten, te snel en te boos om daar op te letten

  2.   

   Als het u niet bevalt in dit land ben ik u graag behulpzaam met het inpakken van de koffers. Toedeledoku!

   1.   

    Veel mensen ontvluchten al de randstad en verhuizen naar Oosten van het land. Je zou kunnen zeggen waarom verhuizen ze niet naar het Noorden b.v. Friesland. maar ja van één keer in de 30 jaar een Elfstedentocht.,hier en daar een kievitseitje en een paar koeien op stal brengen ook geen welvaart en daarbij nog dat idiote taaltje.
    .

   2.   

    Sletvana, als alle Nederlanders vertrekken, wie moet dan je uitkering betalen? Van je
    ” landgenote ” heb je niks te verwachten , die werken ook allen niet .

   3.   

    Goh, Svetlana Quisper maakt geen fouten meer.

   4.   

    Je vergeet de taalfouten halve tamme.

   5.   

    Nou kom maar langs dan ik wacht met smart op je arcasia plantsoen enschede hoe laat ben je er ????

   6.   

    Zweeetsok, wat val jij toch door de mand. Op momenten schrijf de als een geretardeerd kind (een ander woord zou een belediging voor vele kinderen zijn), op andere momenten bijna goed Nederlands. Laat ik je geruststellen: als er iemand dit eens zo mooie land moet verlaten ben jij het wel Trolletroel. Ga nog even onder die turkse bakker door, is jouw dag ook weer goed. Ik heb in ieder geval hogere normen en waarden en zal dus tot mijn laatste snik Nederlander blijven in hart en ziel.

    1.   

     Wie is Zweetstok?

     1.   

      Had ik het over Zweetstok? Lezen hebben ze jou ook nooit geleerd.
      Laat ik even uitleggen: één van jouw trolnamen is voor mij geen Zweetstok maar zweeetsok, één van jouw misschien wel tien trollennamen) het ligt er te dik bovenop, een goed lezer heeft aan één woord meer dan genoeg, Zweetsok is die liefhebster van de Turkse bakker. Verder zal ik hieraan geen woord meer vuil maken. Als jij tijd teveel hebt om hier de hele dag door te trollen, kun jij je beter aanmelden voor schoonmaakwerkzaamheden in een AZC. Doe nog iets nuttigs.

     2.   

      Iemand die niets beters met z’n tijd weet te doen dan de hele dag trollen op een blog waar hij door de overgrote meerderheid wordt uitgekotst is psychisch ziek.

      Geen normaal mens doet zoiets.

     3.   

      Mevrouw Penis, ik plaats hier uitsluitend bijdragen onder de naam Quispel.

      Ik ben van uw leugenachtige aantijgingen niet gediend.

  3.   

   Kom op zeg, doe je kinderen en kleinkinderen een plezier en verhuis 1500 km oostelijk.
   Zo’n ontevreden figuur bezoek je liever eenmaal per jaar.

   1.   

    Ga jij maar de Internationale zingen in Friesland, verder kom je toch niet.

 9.   

  Maar natuurlijk wel de Nederlandse AOW blijven ontvangen want het leven in oost Europa moet natuurlijk wel leuk blijven. Noemen wij dit geen economische vluchtelingen?

  1.   

   Nee domme Klaas want ze krijgen daar geen uitkering en hebben hun sporen met hard werken al verdiend.

  2.   

   JanKlaasen, ik ontvang AOW, maar heb ook 50 jaar premieheffing volksverzekeringen (AOW premie) betaald. Wil jij me nu het recht daarop ontzeggen?

   1.   

    Ik ben van mening dat als je niet meer in Nederland woont ook je recht op de aow vervalt.

    1.   

     Natuurlijk vind jij dat Henkie. Jij kunt nu immers je punt maken? Als rancuneuze links extremist maakt het jou geen mallemoer uit of iemand 50 jaar premie heeft betaald – jij kent immers geen onderscheid tussen recht en onrecht. Dat is alleen voorbehouden aan weldenkende mensen

     Maar bedenk wel dat dat dan ook opgaat voor je moslimbroeders die weer terug zijn gegaan naar hun vaderland. En dan ook geen kinderbijslag meer Turkse en Marokkaanse moedertjes in het buitenland.

     Heeft iemand als eens gezegd dat je een asociale rat bent? Nee? nou bij deze dan: je bent een domme, asociale rat.

     1.   

      Dankjewel voor het compliment, Holland. Ik vind gewoon dat als je Nederland moedwillig de rug toekeert je ook niet je hand moet ophouden voor uitkeringen.

     2.   

      Domme jongen, de AOW is geen uitkering. De AOW is een volksverzekering met premieheffing/betaling.

      Henk-Jansen is Ernst Quispel, dat staat inmiddels wel als een paal boven water. Toch heeft deze pathologische leugenaar de afgelopen dagen meermalen gezworen dat hij slechts onder 1 nick op DDS reageert. Maar wie gelooft een psychopaat nou nog?

     3.   

      Ik bevestig hier de paranoïde sukkel Holland nog maar eens dat ik uitsluitend bijdragen plaats onder de naam Quispel.

     4.   

      De al zo vaak ontmaskerde leugenaar Quispel meent dat zijn “bevestiging” enige indruk maakt.

      Hilarisch.

    2.   

     @ Holland: laat die hufter toch in z’n sop gaarkoken.

     Ik ben al jong geëmigreerd en heb daarom nauwelijks recht op AOW (een heel klein bedrag). Wel heb ik jarenlang het maximum aan premies volksverzekeringen betaald . We praten dan over forse bedragen waar ik nooit meer iets van terug zie.

     Klagen daarover doe ik niet want de lagere belastingen op kapitaal in België hebben dat ruimschoots gecompenseerd. Maar toch: het systeem van verplichte verzekeringen is niet bepaald eerlijk.

     1.   

      Waarom richt Floris, die al dertig jaar in België woont, zich niet op zijn inburgering in België?
      Wat bezielt hem om na zoveel jaren weg te zijn te blijven doorzeiken over Nederland, een land waar hij niet wil wonen en hij niks vindt?

      Zijn er in België geen fora waar hij zijn woede kan uiten?

     2.   

      Quispel, deze discussie is al vele malen eerder gevoerd. Als ik wil zeiken over Nederland dan doe ik dat en heb jij daar helemaal niets over te zeggen. Bespaar je de moeite dus verder.

     3.   

      Floris geeft toe dat hij naar het buitenland emigreerde vanwege fiscale redenen. Hij wenste dus de belastingen te ontduiken en dat is hem kennelijk gelukt Nu beklaagt hij zich over het feit dat hij vanuit Nederland niet alle uitkeringen krijgt.

      De moraal van een profiteur die vervolgens een zeer grote mond heeft over economische asielzoekers uit het Midden Oostn en Afrika die hij beschouwt als immorele gelukzoekers.

      Triest.

     4.   

      “Nu beklaagt hij zich over het feit dat hij vanuit Nederland niet alle uitkeringen krijgt.”
      —————————————————————–
      Ziehier weer een schoolvoorbeeld van de valsspelerij van trol Quispel.

      Ik scheef letterlijk dat ik er NIET over klaag.

      De bijzonder zwakke en leugenachtige debater Quispel blijft zichzelf maar in de voet schieten.

      Je zou bijna medelijden krijgen met zo’n brokkenpiloot.

     5.   

      “Wel heb ik jarenlang het maximum aan premies volksverzekeringen betaald . We praten dan over forse bedragen waar ik nooit meer iets van terug zie.”

      Als dat geen klagen is, weet ik het niet meer, Floris.

     6.   

      Ben je daarna gestopt met lezen, autist?

      Ik schreef: “Klagen daarover doe ik niet want de lagere belastingen op kapitaal in België hebben dat ruimschoots gecompenseerd.”

      Hou toch op met jezelf belachelijk te maken, domme man. Iedereen hier lacht je vierkant uit.

     7.   

      Ja Floris, in de vervolgtekst gaf je toe in België te zijn gaan wonen om de Nederlandse belastingen te ontwijken. Op die profiteursmentaliteit wees ik al eerder.

     8.   

      De EU, waar trol Quispel altijd voor in de bres springt, propageert vrij verkeer van mensen en goederen, maar wanneer een Nederlander binnen de EU emigreert, om wat voor reden dan ook, dan is Leiden in last.

      Dan mag je van trol Quispel ineens geen kritiek meer uitoefenen op je vaderland.

      Deze man is een zuivere fascist en een vijand van de VVM.

     9.   

      “maar wanneer een Nederlander binnen de EU emigreert, ”

      Ik betwist niet het juridische recht van Floris om dit land te ontvluchten omdat hem dit financieel beter uitkomt. Belastingvlucht is mogelijk en het vrije verkeer van mensen en goederen is binnen de Schengenlanden toegestaan.

      Ik zet slechts een morele kanttekening bij iemand die al 30 jaar niet meer in ons land wil wonen en hier dag in dag uit bagger uitstort over mijn mooie land en zijn bestuurders. Het is spuwen in de bron waaruit je voortkomt dan wel bijten in de hand die je voedde en opvoedde.
      Consequent is hij ook niet, want hij maakt vrij gebruik van de het vrije verkeer binnen Europa om vervolgens zeer kritisch te zijn over de totstandkoming van de EU: het mag geen eenheidsstaat worden, behalve dan als het gaat om zijn persoonlijke behoefte om van het ene fiscale gebied naar het andere te kunnen springen. Hij heeft dus belang bij een gebrekkige ontwikkeling van de EU omdat hem dat fiscaal meer profijt oplevert.
      Floris heeft maar één criterium, namelijk zijn persoonlijke belang. Trouw aan een natie, laat staan respect voor het land die hem maakte tot wat hij is en de mogelijkheden bood om zich te ontwikkelen heeft hij niet. Zoals de moderne liberale narcist meent dat niet de cultuur en samenleving waarin hij opgroeit hem kansen biedt maar dat alles op eigen persoonlijke kracht is verworven.

      Het is duidelijk dat in die levenshouding er weinig ruimte is voor moraliteit en daar heeft Floris begrijpelijkerwijs ook een broertje dood aan. Als iets hem het schuim op de lippen brengt is het wel de Gutmensch, de imaginaire gestalte die hem herinnert aan zijn gebrek aan waarden.

     10.   

      “Trouw aan een natie, laat staan respect voor het land die hem maakte tot wat hij is en de mogelijkheden bood om zich te ontwikkelen heeft hij niet.”
      ——————————————————————–
      Dit is interessant om te horen van een trol die nationalisme veroordeelt en het imperialisme van de EU van harte ondersteunt. Hahaha. Vuile hypocriet.

      Mijn vaderland is gekaapt door linkse honden.

      Dat is voor mij mede reden geweest om het te verlaten.

      Als ik in de jaren 30 had geleefd had ik nazi-duitsland ook de rug toe gekeerd.

     11.   

      “Mijn vaderland is gekaapt door linkse honden.
      Dat is voor mij mede reden geweest om het te verlaten.”

      Ach, we hebben nu ineens met een politieke vluchteling te maken.

      Het verhaal verandert voortdurend.

     12.   

      Floris houdt zich hier ook stil. Waarschijnlijk beseft hij zijn laatste restje geloofwaardigheid hiermee te hebben verloren.

      Ik laat het hier maar bij. Ik hoop dat je nog een oog dicht kan doen

     13.   

      “Floris houdt zich hier ook stil.”
      ————————————-
      Als iemand niet binnen de door trol Ernst gehanteerde tijdslimiet reageert “houdt hij zich stil”.

      Is dit om te lachen of te huilen?

      Ernst-W*m is een fascist van het zuiverste water.

    3.   

     hahahahahaha jammer maar jij blijft gewoon betalen dombo hahahahaha wat heerlijk hahahahaha

    4.   

     Ik van mening dat wanneer je altijd links hebt gestemd je recht op AOW vervalt en bij leven je organen eruit moeten worden gerukt, uiteindelijk hebben jullie genoeg schade aangericht aan de maatschappij.

 10.   

  Als rechts-extremisten dit land verlaten en zich beter thuis voelen in bruine landen als Polen, Oostenrijk en Hongarije, hoor je mij noet piepen.

  1.   

   Ze wilden liever naar een sjieke Haagse wijk, maar daar zijn de huizen te duur.

   1.   

    Da´s een grapje zeker. Ik kijk hier uit mijn raam naar de bergen in de ondergaande zon (het is hier een uurtje vroeger donker). De bergen zijn op hun mooist in de lente en de herfst. Op dit moment zijn de aantal schakeringen groen niet te tellen. Van diep donker groen van de naaldbomen tot al die kleuren groen van de uitlopende loofbomen en lariksen met daartussen het wit van bloeiende bomen, allemaal zonder een stap te verzetten. De hele dag buiten geweest in de heerlijke berglucht, in de tuin gewerkt en gezeten, een praatje gemaakt met de buren. Mijn auto staat thuis nooit op slot, alles wat ik in mijn tuin laat staan staat er morgen ook nog, kinderen die voorbij komen zeggen goeiedag en hun ouders ook. Respect, saamhorigheid, beleefdheid, discipline, ver van alle rompslomp, herrie en immigranten.

    Een huis in Den Haag? Niet als ik geld toe krijg.

    1.   

     Ja Buitenbeentje, zo mooi kan het zijn. Ik herken dat. Ik woon in een ander (buiten)land dan jij, maar de natuur is ook hier volop, omringend en overweldigend. Kilometers woud waarin je kunt zwerven, weidse vergezichten zonder een spoor van de menselijke hand, alles in bloei en kleuren in zo’n scala dat je het nauwelijks kunt bedenken.

     En wat je zegt: de mensen zijn lief en vriendelijk, hebben alle tijd voor een praatje, de kinderen zeggen gedag, mijn garagedeur en auto staan de hele dag open en iedereen staat klaar om de ander te helpen.

     Ik hang beslist niet in nostalgie, maar besef terdege dat dit toch het leven is zoals dat oorspronkelijk bedoeld is. En helaas in Nederland al lang verleden tijd.

     1.   

      Ik zie dat de heren van het Vreemdelingenlegioen het hier roerend met elkaar eens zijn: Nederland is poep en je bent een loser als je dit afschuwelijke land niet ontvlucht.

      Met landverraad heeft dit uiteraard niets te maken.

  2.   

   Klinkt dat mooi, noet piepen?

   1.   

    De halve tamme heeft een lichte vorm van dyslexie (onder andere).

  3.   

   Bruin is je kont, Quispel.

 11.   

  Zo, de trollen willen Nederland schoon hebben. Ieder met een andere mening moet maar oprotten. Zo laat je zien wat je in huis hebt, ga maar zo door. Dit zijn de echte weg-met-onsers, deze trollen, die islamisering toejuichen en eigen cultuur weg willen doen samen met de critici ervan. Reikt naar communisme. De rode trollen!

  1.   

   Slap reaguursel.. je kan beter

   1.   

    Ik kan zeker nog beter alleen bent jij de moeite niet waard.

 12.   

  Alle extremisten die dit land verlaten zijn we hier beter kwijt dan rijk. Misschien kunnen ze hun gekke geert meenemen

 13.   

  kom op mensen zullen wij eens een DDS dag organiseren .gezellig samen ergens afspreken onder het genot van een bakje koffie en een koekje

  1.   

   Op zich geen slecht idee. Ik zou die koppen van Quispel, Guus en Beukman wel eens live willen zien.

   1.   

    Ik jou ook Holland

    1.   

     да, вы смеете смотреть на нас?

     1.   

      который захватывает камеру с телеобъективом для друзей AFA

    2.   

     Zo zegt Quispel het altijd.

  2.   

   Misschien verstandig om ook wodka te schenken!

  3.   

   Een gezellige trollendag?

  4.   

   Valt het je op Danny dat links hier niet op reageert ???? angsthaasjes die bang zijn dat het misschien eten wordt door een rietje dan de komende weken hahahahahaah

   1.   

    idd robroy het zo jammer ik zou de koppen van deze gasten wel eens willen zien ..laat ik mijn werk kistjes met stalen neus thuis! gewoon gezellig bakje koffie drinken of een glas wodka ook goed .

    1.   

     Die hebben allemaal een holle, glazige blik in de ogen. Beetje zoals Merkel.

 14.   

  Svetlana vertoont koekoek gedrag.
  Het nest en de verworvenheden van de bouwers overnemen en de bouwers moeten maar vertrekken.

  1.   

   Svetlana hangt aan de draadjes van Quispel.

 15.   

  Even snel gelezen wat hier wordt neer gekladderd goed bezig DDS hahahahahahaha .
  Jullie gooien werkelijk je eigen glazen in dombo’s

 16.   

  Hoe kan het toch dat dit bericht mij niet verbaast. Suggesties trollen.

 17.   

  Iemand die twee nationaliteiten heeft en zich weer nestelt in zijn land van de roots direct de AOW in trekken.
  Iemand met alleen de Nederlandse nationaliteit moet zich kunnen vestigen waar hij wil met behoud van de AOW

 18.   

  In Hongarije is je geld ongeveer drie keer zo veel waard, het leven is hier nagenoeg onbetaalbaar geworden. Bovendien geen policor, geen multikul, geen islampleaserij, geen Pechtoldjes, geen genderneutrale toiletten, geen “racisme !” roepende beroepsslachtoffers, geen geschijt op vaderlandse geschiedenis etc. etc. etc. Zo gek nog niet dus !

  1.   

   Hongarije lijkt me prima. Maar die politieke EU sadisten hebben in 2012 de AOW leeftijd verhoogd en die staat nu op bijna 68!
   Met andere woorden , als oudere arme autochtoon boven de 60 val je net buiten de boot! 65 jaar was nog te overzien geweest.

   1.   

    Ja jammer genoeg, maar als het leven zo goedkoop is in Hongarije hoef je toch niet te wachten tot je 68 bent?

    1.   

     Ik ga mijn situatie online niet uitleggen (dat begrijpt u waarschijnlijk wel) , maar Ik MOET wachten tot mijn AOW. Tot die tijd ben ik verbannen in eigen land. Kan geen kant op.

 19.   

  Ons buitenlands duo Hollandse Floris tracht zichzelf aardig te overschreeuwen.
  Denken zeker dat het een goede verdediging is.
  Best wel zielig

  1.   

   Heb mededogen, EU kok, deze mannen roepen hard dat zo reuzeleuk is in het verre buitenland maar ze bevinden zich nochtans in een permanente koliek van woede.

   Zou dat niet iets met elkaar te maken hebben?

   1.   

    Lul je weer met jezelf, zielige vijfkoppige trol?

   2.   

    Ik denk inderdaad dat ze door de lokale bevolking uitgekotst worden en dat zal de reden zijn dat ze de godganse dag op de DDS zitten.

    1.   

     Zou het niet jouw reden zijn, Quispel de trol?

     1.   

      Ni28: Quispel heeft toch meermaals vandaag gezworen en bevestigd dat hij slechts onder 1 nick hier op DDS reageert. Dat moeten wij eerbiedigen.

      Hahaha hahaha…….

     2.   

      De simpelheid van geest viert hier weer hoogtij.
      Reduceer allen met een andere mening tot een persoon en je hebt een tegenstander en honderd medestanders.
      En zo creëert de meute hun eigen schijnbare meerderheids-gelijk en rust in het hoofd.

  1.   

   DolleDries wat doe je nou ? de waarheid mag hier niet worden weergegeven .nou raken de DDS narren ernie quisluis uecock sweetlana jostieklaasen guusgelul nog ontdaan ze gaan al bijna huilen de zielepootjes..boehoe snik snik sobsob

 20.   

  Dat is het succes van de EU, vrij verkeer van goederen en personen.

  1.   

   Haha die Dries, onze complot denker. Je dacht zeker ik moet iets gruwelijkers verzinnen anders maak ik geen indruk meer. Kijk daarom zit ik niet op Facebook dan lees ik al die onzin ook niet.

 21.   

  Nu de bedrijven nog.

 22.   

  Ik vrees dat de schrijver van het artikel het goed ziet en dat degenen met mogelijkheden die zelf wat opbouwen vertrekken. Het Gajes blijft achter. In Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht is in sommige buurtjes al te zien waar dat toe leidt. Er zullen bij ongewijzigd beleid steeds meer van die buurtjes in het land komen.

 23.   

  Nederland een veilig land, stelt Guus G. Nou dat valt wel tegen. Mijn vader is een onnoemelijk aantal keren bestolen. Uit mijn broer zijn huis is door dieven alles meegenomen. Zelf ben ik zo ook bestolen plus nog twee keer op het erf.
  Dan door de door de macht van de VS gecreëerde bankencrises (in meervoud) onteigening van bedrijven en onroerend goed van de Nederlandse bezitters en de onteigening van bezit door de Nederlandse overheid door valse voorstelling van zaken van rendementen en de daar uit voortvloeiende belastingheffing.
  Eigen mening wordt ook nog eens afgestraft. Met een van de multicult afwijkende mening hoef je niet aan te komen bij de overheid en veel instellingen en zelfs bedrijven. Zelfs als je er maar van wordt verdacht, is het al mis. Een groot deel van de eigen bevolking wordt politiek buiten gesloten. Vele duizenden worden stiekem doorlopend, dat is vaak al jaren, bedreigd door extreem linkse groepen, die bijvoorbeeld anoniem berichten allemaal leugens, vervalsingen, verdachtmakingen e.d. naar werkgevers, klanten en wat dies meer zij sturen.
  In dagbladen e.d. publiceren talrijke journalisten, die er op zijn uitgezocht de waarheid te onderdrukken en nog meer die waarheid te verdraaien of bij te kleuren. Enzovoort. Het is allemaal veel en veel erger dan door de meeste mensen wordt beseft. Zo ook in andere westerse landen.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!