index

20 maanden cel en tbs voor smeerpijp wegens ontucht 4 tot 10 jarige meisjes

Geen categoriemei 01 2018, 20:00
Bart C. 27-jarige pedagogisch medewerker bij een buitenschoolse opvang Partou in De Bilt, is veroordeeld wegens ontucht met meisjes van 4 tot 10 jaar. 20 Maanden cel en tbs met voorwaarden omdat hij de meisjes onder andere vroeg om hem in het kruis te trappen. Zo meldt de Volkskrant.
De officier van Justitie eiste oorspronkelijk 30 maanden cel en tbs met voorwaarden. Deskundigen menen dat er bij C. sprake is van een seksueel-masochistische stoornis (joh) en adviseerden dan ook tbs met voorwaarden. De reden die zij hiervoor geven is om te voorkomen dat C. zijn behandeling voortijdig zou staken. De advocaat van C. was hier natuurlijk faliekant op tegen.
De rechter meent echter dat C. de ernst van de daden niet inziet. Hij mag van de rechter dan ook niet meer in De Bilt komen of contact zoeken met de slachtoffers, hun gezinnen en minderjarigen in het algemeen.
Chris Hesen, C.'s advocaat, vind tbs met voorwaarden 'disproportioneel' omdat hij niemand zou hebben betast of verkracht. Alsof je door kleine meisjes in je kruis laten trappen niet tbs-waardig is...
C. zat zelf als een klein meisje te janken bij het horen van de uitspraak en bood zijn excuses aan. Misschien trapte iemand hem tijdens de uitspraak nog één laatste keer in z'n kruis, we will never know...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten