ALS VERWACHT: 31-jarige Bevrijdingsdag-terrorist is ‘asielzoeker uit Syrië’

Goh, dat is wel echt heel schokkend zeg.

Jammer genoeg voor alle politiekcorrecte wegkijkers in ons land bericht De Telegraaf dat de Bevrijdingsdag-terrorist een asielzoeker is uit Syrië. Hij heeft een verblijfsvergunning en woont minstens een half jaar in Den Haag. Dat vertellen buurtbewoners aan de krant. Hun informatie, voegt De Telegraaf daar aan toe, “wordt bevestigd door een bron dichtbij het onderzoek.”

Toen bekend werd dat een 31-jarige malloot had ingestoken op een aantal mensen bij en voor een eetcafé in Amsterdam terwijl iedereen Bevrijdingsdag vierde berichtten wij meteen dat omstanders beweerden dat hij “Allahu akbar” riep toen hij toesloeg. Ook was op foto’s duidelijk te zien dat het om een man uit het Midden-Oosten ging. Ten 1 + 1 bij elkaar op en je komt uit op 2: het ging om een terroristische aanslag.

De politie en de media spraken echter meteen over een “verwarde man.” Zo proberen de autoriteiten en hun bevriende fopjournalisten radicaal-islamistisch terrorisme onder het tapijt vegen. Het ligt niet aan de ideologie, maar aan de geestesgesteldheid van de dader! Niets te zien jongens! Wat Prozac erin en klaar!

Ongelooflijk genoeg blijven de politie, de politiek én de media desalniettemin volhouden dat het puur en alleen om een “verwarde man” gaat. Zelfs De Telegraaf doet daar nog steeds aan mee:

De man ligt momenteel in het ziekenhuis nadat hij gisteren door agenten werd neergeschoten in zijn been. De politie stelt dat de man, die in Den Haag woont, bij haar en de hulpverleningsinstanties bekend staat vanwege verward gedrag.

Ook burgemeester Krikke van Den Haag stelde dat er geen andere signalen dan zijn verwardheid bekend zijn. Een uitvoerig onderzoek is naar de man ingesteld. Zijn woning is gisteren doorzocht en er wordt onderzoek gedaan naar de achtergronden van de verdachte.

Ik opper maar een scenario hoor. Maar als deze man erom bekend staat dat hij vrouwen in rokjes systematisch beledigt, dat hij roept dat homo’s van het dak gegooid moeten worden, en zo verder, is dat volgens de politie dan “verward gedrag”? Of kwalificeren ze dat dan wél als extremisme?

De vraag stellen is hem beantwoorden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

61 reacties

 1. DutchDropveter

  @Guus @Erns @EUcock

  Gaan we weer ontkennen of gaan we de ontwijkingskaart spelen?

  1. Floris

   De mogelijkheden zijn:

   – Ach, er zijn tenminste geen doden gevallen.

   – Ze zijn niet allemaal zo.

   – De man is getraumatiseerd door het westerse geweld in zijn land van herkomst.

   – Christenen hebben veel meer slachtoffers gemaakt dan moslims.

   – Zijn uitkering was nog niet binnen.

   Vult u maar aan…

   1. DutchDropveter

    maar het interesseert me geen reet wat Ernst de Zorg manager vind of denkt met zijn seniele oude babyboomer brein. Deze man heeft geen eens een echte baan. Ik denk dat hij de touwtjes aanelkaar aan het knopen is met geld van het trollen. Best sneu. Ernst het kan ook anders alleen jij bent te laat afgeschreven en af!

    1. Floris

     Ik geef slechts aan wat de uitvluchten van dit soort NSBers zijn.

   2. Original NL

    Tis allemaal de schuld van Pim,Wilders,Baudet….hè trolletjes!

   3. denk eens na

    het wordt ramadan binnen kort

    1. denk eens na

     Ik vraag me toch af waarom niet gewoon afgeknalt? Een zieken hond verlos je toch ook uit zijn lijden, en deze moslim is meteen bij zijn maagden , dat was de bedoeling toch?

 2. Vit

  “DE MULTICULTURELE SAMENLEVING IS EEN VERRIJKING VAN ONZE SAMENLEVING”

  Citaat van oud-voorzitter van het Europees Parlement

  J.P. Balkenende

  1. DutchDropveter

   achja in 2005 tekende hij ook bij het kruisje waardoor we niks meer te vertellen hebben in ons eigen land.

  2. Vit

   Ps, Jan Pieter verdiend een schop onder zijn ballen.

   1. Floris

    Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat die operatief zijn verwijderd.

    1. denk eens na

     wat hij in zijn teen had , had hij in zijn kop moeten krijgen

  3. Adriaan

   @Vit, vriend Pechtold heeft dit ook gezegd.

  4. buitenbeentje

   Alleen jammer dat Balkenende nooit voorzitter van het Europees parlement is geweest. De PVU liet een steek vallen.

   1. EU kok

    Ja hallo buitenbeentje, spelbreker.
    Feiten worden hier niet op prijs gesteld.

    1. DutchDropveter

     Oud, seniel, babyboomer, betaalde trol? hà! afgeschreven!

   2. Vit

    Enigszins genuanceerd:
    “Tijdens het Nederlands voorzitterschap van de Europese Unie (1 juli – 13 december 2004) was hij voorzitter van de Europese Raad van regeringsleiders en staatshoofden.”
    https://www.parlement.com/id/vg09lljrp5z5/j_p_jan_peter_balkenende

    1. Vit

     Ps, Hoi Kok

 3. Ruud562

  Michael, even terzijde: het was in Den Haag, niet in de baggerstad Amsterdam, waar je nu dit meer zou verwachten.

  Maar goed, van dit steekinteeltgeval lopen er nu duizenden hier rond, is geen extremist maar een praktisch islamaanhanger. Een van de velen die wekelijks de moskee bezoeken en dan aanhoren wat ze met niet-gelovigen en andersdenkenden moeten doen. En aangezien die veelal labiel zijn vanwege inteelt kunnen we nog meer verwachten.
  Verbieden, sluiten van die haattempels, oppakken/uitzetten van die imans??? Nee joh, valt onder goddienstvrijheid, weet je nog?

 4. Ruud562

  Met labiel e.d. doel ik natuurlijk op de aanhangers van de islamideologie!

 5. Westerling

  Als de Nederlandse overheid zijn autochtone burgers niet kan beschermen tegen de moslims, dan heeft de autochtone burger het recht om zichzelf te beschermen tegen de moslims.

 6. JanKlaasen

  Gelukkig, het is een asielzoeker. Dan kan nu dit forum eindelijk ontploffen. We gaan nu een staaltje rassenhaat zien wat zijn weerga niet heeft. Let op dat wordt lachen. Nu komen de Tokkies. 🙂

  1. Floris

   Ernst hoopt veel rassenhaat te zien. Dan kan hij zich weer verheven voelen boven de “tokkies”.

  2. Ni28

   Ben jij dan teleurgesteld dat het geen blanke ultrarechtse racist was? Jammer dan, volgende keer misschien beter.

  3. Rechtsaf

   @Jantje klotsen; met gasten zoals jij zou ik ook graag even de ring in willen, ipv het te veroordelen dat een asielzoeker die niets met onze cultuur heeft gaat lopen schreeuwen ga jij je eigen volk een beetje afzeiken..

  4. Pit

   @Code_W_i_m: (_|_)

   Fijn heh, zo’n messtekende allochtoniër die hier namens de islam landgenoten de pleuris steekt.

  5. Ernst Quispel

   We hoeven niet te wachten op het politieonderzoek, het staat vast, het is een islamitische terrorist die de voorschriften uit de Koran uitvoerde. Te paard, te paard, we zijn verraden!

   Ik denk dat er nu voldoende reden is het beleid uit te voeren dat Floris hier voorstelde: “Ik pleit niet voor vervolging, maar voor een verbod. De hier aanwezige moslims staan dan voor de keuze: emigreren naar een moslimland of dat fascistoïde geloof afzweren.
   Het verbod betreft alle uitingen in de openbare ruimte alsmede het sluiten van de haath*tten”

   1. DutchDropveter

    @Ernst wij wachten het onderzoek af 😉

    Maar ik kan u nu alvast vertellen dat niet naar buiten gebracht wordt wat het motief was. Dat recht heeft de staat nou eenmaal. Daarom door het beestje niet bij de correcte naam te noemen krijg je vanzelf deze situaties.

    Dat gezegd te hebben kun je dus stellen dat u naar de reactie wijst welke verwijst naar het probleem. Dat maakt u dus bijzonder hypocriet.

 7. Ni28

  Door het verzwijgen van de identiteit van een crimineel maken de instanties het nog erger. In wezen nemen zij het voor de terrorist op. Het doel is om geen smet op de asielzoekers te werpen maar mensen zijn niet dom. Onze beleidsmakers zijn net kleine kinderen die iets proberen te verzwijgen voor de ouders. Open spel is eenmaal eerlijker, lijkt mij en dat het een ramp wordt door de enorme aantallen moslims hier is ook voor iedereen duidelijk. De politiek faalt twee keer op een zaak.

 8. DolleDries

  Duidelijk een chirurg zonder werk.

 9. Westerling

  In Duitsland hadden ze voor verwarde mannen het Aktion T4programma.

 10. Ernst Quispel

  De officiële berichten van de politie veroorzaken nog wat cognitieve dissonantie maar het lijkt behoorlijk de goede kant op te gaan: het was een heuse islamitische terrorist!!

  De euforie op DDS is ontroerend. Men moest er zo lang op wachten!

  1. Rechtsaf

   @Ernst je kunt je sarcasme maar moeilijk onderdrukken ook omdat het jou islamitische islam hartje raakt natuurlijk..

  2. Floris

   Als Ernst is uitgeluld doet hij nog een hopeloze ridiculiseringspoging. Je zou bijna medelijden krijgen met zo’n debater van niks.

  3. Holland

   Die ongewassen aap Quispel heeft de meeste last van cognitieve dissonantie: het veroorzaakt nogal wat stress in zijn hoofd dat het toch een moslimterrorist was en dat alle weldenkende DDS-reaguurders dit direct herkenden en het bij het rechte eind hadden.

   Ernst faalde voor de zoveelste keer en staat weer met de broek op zijn enkels.

 11. DolleDries

  De politie in de deelstaat Noordrijn-Westfalen wordt overspoeld met tips over terreurverdachten. Omdat het aantal potentiële terroristen sterk groeit kan de staat de controle verliezen, bericht Die Welt.
  In 2017 werkte de politie van Noordrijn-Westfalen aan 14.000 gevallen van potentieel islamitisch terrorisme, dat wil zeggen meer dan ooit tevoren. Noordrijn-Westfalen is met 18 miljoen inwoners de dichtstbevolkte staat van Duitsland.
  Enige informatie over de verdachten komt van buren of bekenden, die waarschuwen voor radicaliserende individuen.
  In 2014 was het aantal zaken veel lager, met ongeveer 7 400 onderzoeken. Vanwege de enorme toename van het aantal gevallen heeft Noordrijn-Westfalen gewaarschuwd dat dit tot een verlies van controle zal leiden.
  Sinds het begin van de migrantencrisis heeft Duitsland meer dan 1 miljoen migranten toegelaten en een reeks terroristische aanslagen meegemaakt.
  De veiligheidsdiensten van het land hebben niet kunnen voorkomen dat de Tunesische migrant Anis Amri de kerstmarkt van Berlijn aanviel. Als gevolg hiervan kwamen 12 mensen om het leven en raakten 56 mensen (zwaar) gewond.
  Bron:
  https://voiceofeurope.com/2018/05/german-state-is-losing-control-due-to-massive-increase-in-terror-suspects/

 12. dannyvermeulen69

  voor de zoveelste keer word je met je neus in de feiten geduwd ..Ernst trekpopklaasen eucock sweetlana etc en al die landverraders meer hier op DDS .ze reageren hier alsof het de gewoonste zaak is..iets zegt mij dat er nog wel meer ellende gaat komen met dit soort
  figuren

  1. DutchDropveter

   @danny heb er een paar uurtjes ingestoken maar wat me opvalt dat het allemaal babyboomers zijn. Mensen die niet tegen ongelijk kunnen, mensen waarvoor het bedje altijd kant en klaar heeft gestaan en nooit moeite hebben moeten steken in wat dan ook.

   * huizen waren goedkoop
   * banen in overvloed
   * Multicultie droom
   * Populistisch D66

   Het kon allemaal niet op nu ze alles opgevreten hebben en hun gezinswoning willen inruilen voor een apartement / residentie (want zorg nodig) willen ze de hoofdprijs voor deze woningen. En wie mag straks hun AOW betalen? juist de jongeren! En voor wie is er dadelijk geen AOW / Pensioen meer over? Juist de Jongeren. En dan hier als babyboom profiteur de jeugd opzadelen met allerlei tollerantie en wegkijk opdrachten.

   Geloof me maar deze generatie gaat voordat ze de kist in kruipen het land helemaal leegzuigen.

   1. JanKlaasen

    Reken maar.

   2. dannyvermeulen69

    zou me niks verbazen dat deze club van landverraders vuile uitbuiters zijn de ex belasting ambtenaars ex gemeente werkers ex politieker je kan ze in deze groep plaatsen en vergeet vooral niet de eeuwige beroeps werklozen ..allemaal houden ze hun handjes boven hun hoofd kom maar binnen met je moord knecht gratis huis gratis zorg gratis geld en voor de haat baard gratis keukenmes .hoppa kan gewoon .we stonden erbij en keken er naar .als je de cijfers er na slaat die ik zelf al zo een 40 jaar volgt rijzen de aanslagen met of zonder handlangers door islam gerelateerde zaken de pan uit .,

    1. toetssteen

     @Danny Vermeulen
     Ik denk dat u gelijk hebt.

    2. Robert Leiden

     @Danny…
     Dus jij volgt al 40 jaar de cijfers over aanslagen in NL?
     Ben ik toch benieuwd hoeveel doden er sinds Theo van Gogh zijn gevallen in NL?

     1. denk eens na

      Dat zullen we nooit weten, dat zijn allemaal a4tjes maar dan voor 90% zwart gemaakt.

 13. Bloem

  Hebben onze volksvertegenwoordigers de aanpak van het Vichy regime gekopieerd? Heulen met de vijand zolang het pluche beschikbaar blijft

 14. Peter Loosduinen

  Wat voor schade zal deze mongool nog meer mogen aanrichten voor hij ons land wordt uitgepleurd ???

  1. dannyvermeulen69

   zal geen enkel bandje worden want zijn pootje is gewond..zal wel op zijn wenken bediend worden in het ziekenhuis .kamertje alleen. leuk nachtzustertje erbij halal voer,

 15. meijer61200

  Goh???

 16. sjun

  Het zal uit dankbaarheid voor geboden kost, onderdak en kansen geweest zijn dat deze apotheker met zijn cultuurverrijkende bijdrage kwam. Victor Orban en Mateusz Morawiecki bleken een zeer wijs besluit te hebben genomen hun landgenoten hieraan niet bloot te willen stellen.

 17. Svetlana

  de islam kent geen terroristen maar alleen maar vriendelijke, hulpzame, nette mensen. Nooit in het verleden heeft een moslim ooit terrorisme gepleegd omdat terrorimse alleen maar door anti moslims gepleegt wordt zoals door extreme rechtze beweegingen . Neederland kent veele geweldige hartwerkente opgeleite moslims die vaak een bakkerij bezitten. Daar maken ze van die heerlike turkse brood waar ik en mijn kinderen elke dach heerlik kunnen smulen

  1. Vit

   Goed we hebben weer geglimlacht.

  2. DutchDropveter

   Sventlana doet denk ik een opleiding aan de theater opleiding richting cabaret.

 18. dannyvermeulen69

  nou en daar hebben de volgende halvezool sweetlana aka nickname 2 van een de landverraders ..en stik in je turkse brood en neem die koters mee naar allaland

  1. palko

   @danny, svetlana probeert met wat bewust gemaakte taalfouten de indruk te wekken dat hij/zij de Nederlandse taal niet beheerst. Zelfs een klein kind heeft dat door. Ik voel geen enkele drang om op dit soort non-berichten te reageren. Helaas voor Svetlana.

   1. dannyvermeulen69

    heb je em door zou me niks verbazen als een van de slapjanussen qwispel. guusgelul .trekpopklaasen. linksdoor de bocht. eucock etc een slap toneel spel tentoonstellen omdat de landverraders het niet kan winnen van de waarheid die hier geregeld aan het licht worden gesteld. dus gaan ze maar zandbak gedrag vertonen,

 19. palko

  Asielzoeker uit Syrië? Bedoeld wordt dus een nepvluchteling uit Syrië. Zeg dat dan gewoon.

 20. A3aan

  Héél simpel, géén tijd en geld meer aan besteden, géén aandacht meer aan schenken anders dan, RETOUR land van herkomst en nóóit meer in Nederland.

  1. DutchDropveter

   Terug sturen en een hek om het land heen en alles wat er overheen komt vliegt of onderdoor graaft opblazen.

   Het volk kiest zelf elke keer voor een bepaald regime. Volk krijgt wat het verdiend. Doei!

 21. Bes Tolen

  Floris, dat je dat weet. Toegegeven, het is geen w.o.b.geval.

 22. Two Ravens Black Kettle

  Deze hele regering, de knielslaaf van Frau Merkel voorop heeft bloed aan de klauwen.
  En er zal nog heel veel meer bloed stromen.
  Maar ach
  Volgens de Media is het nog nooit zo veilig geweest en moeten we quote-que-quote West Europa veranderen in een mix tussen Soviet Rusland en het M-Oosten.
  En zolang het vee op ze blijft stemmen zal het er zeer donker uit gaan zien voor de komende generaties.
  Met de complimenten van de virtue signalling ouders en grootouders.

 23. nietzonderverzet

  De Nederlanders worden dagelijks op alle mogelijke manieren benadeeld door de import, zij het niet door overvallen inbraken etc, dan wel door het nieuws halende extremen zoals deze import.
  Nederland is in oorlog en wij dienen ons daartoe te bewapenen. Van de autoriteiten is hoegenaamd niets (meer) te verwachten namelijk.
  Dát is de huidige gang van zaken zoals we er nu voorstaan.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.