Yes! Referendum over donorwet komt met reuzensprongen dichterbij

Geen categoriemei 06 2018, 20:00
Ze zijn nog maar 48 uur bezig, maar ze zitten nu al op 30.000 handtekeningen. Zo doe je dat.
Het gaat goed met de actie om handtekeningen in te zamelen voor een raadgevend referendum over de controversiële donorwet van Pia Dijkstra. Je weet wel, dat is die draconische wet waardoor onze organen automatisch ter beschikking worden gesteld van Vadertje Staat na onze dood. Als we dat niet plezant vinden moeten we ons daar uitdrukkelijk tegen verzetten.
GeenStijl laat weten dat er in 48 uur al 30.000 handtekeningen ingezameld zijn:

Zijn het de nieuwsbrieven van de vrienden van Meer Democratie? Is het de oproep van Thierry 'Je Suis En Vacances' Baudet? Of hebben we gewoon allemaal enorm veel zin in een donorreferendum? Hoe dan ook: We klokken 30.000 binnen 48 uur (= vergelijkbaar met OekRef maar sneller dan de Sleepwet), en dat stemt ons hoopvol.

Zoals het roze weblog terecht stelt zit het werk er nog niet op. Maar al te vaak zie je dat dit soort acties na een tijdje inkakt. Dat moet natuurlijk ten koste van alles voorkomen worden. Daarom is het van het grootste belang dat iedereen die dat nog niet gedaan heeft de oproep voor een referendum nú nog tekent. Dat doe je dus op referendum.nl.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten