Gaan we weer! Politie moet ingrijpen bij acz Weert. Want “verwarde” kansenparel staat te zwaaien met twee messen

Verwarring blijkt besmettelijk te zijn.

Het is ronduit schokkend — je verwacht zoiets totaal niet — maar de politie heeft vandaag moeten ingrijpen bij het azc in Weert. Rond half elf besloten twee kansenparels om zich eens lekker te misdragen. Waarom ze dat deden is nog niet helemaal duidelijk, maar wat we wél weten is dat één van de twee vervolgens met twee messen begon te zwaaien.

Gek genoeg is dit alles behalve de eerste keer dit jaar (of zelfs maar de afgelopen maand!) dat het niet helemaal je van het gaat op het azc:

Vorig week verrichtte de politie alweer de negende aanhouding vanwege de ongeregeldheden die op maandag hadden plaatsgevonden. Het ging om de vierde verdachte van een winkeldiefstal die maandagmiddag werd gepleegd bij de Albert Heijn-supermarkt aan de Dries in Weert. Kort na de winkeldiefstal zijn in de Louis Regoutstraat drie azc-bewoners gearresteerd vanwege het belagen van een agent, twee van hen worden nog verdacht.

Toen de politie een tweede winkeldief wilde arresteren ontstond er een rel met de kansenparels. Als reactie werden twee ‘asielzoekers’ extra aangehouden wegens geweld en vernieling.

Oh ja, en natuurlijk zijn alle daders minderjarig, aldus de politie.

Nou, welkom in Nederland hoor, heren kansenparels. Snel maar weer terug naar je eigen land. Misschien dat je je daar wél weet te gedragen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

27 reacties

 1. DutchDropveter

  @Guus @Ernst @EUcock Vast een christelijke man toch?

  1. Pit

   Als Pim Fortuyn premier was geworden had Nederland er heel anders voorgestaan. Toch goed dat er een God is.
   -Ernst Quispel-

   http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/04/column-jan-roos-debat-dividendbelasting-was-de-begrafenis-van-het-laatste-beetje-vertrouwen-in-de-politiek

  2. Pit

   Als Pim Fortuyn premier was geworden zou dit soort gespuis Nederland niet zijn binnengekomen.

   1. DutchDropveter

    Uiteraard en als Pim er was geweest hadden de trollen ook niks om over te schrijven.

    Maandag zal ik eens wat schrijfels van deze moraalridder naar zijn collega’s sturen eens kijken hoeze dan naar Ernst kijken. DIe laf onder zijn advocaten pseudoniem actief is hier. Helaas heb ik een directe verbinding gevonden en ga je lang uit op je bek Wi-m!

    P.s. DDS bepaalde namen en woorden uitsluiten is samenwerken met de duivel. Het vertrouwen is dan ook beschadigd.

    1. Pit

     @Dutch: Ziet er goed uit, warm houden!

     1. DutchDropveter

      Het inmiddels ram volle dossier-tje heb ik nu wel compleet ik wacht even op de eerste werkdag. Als Ernst aangeeft dat hij een verwarde man is dan trek ik me terug maar ik heb het idee dat hij dit bij zijn volle verstand doet.

     2. Pit

      @DDV: Geinig ook dat W i m helemaal stil is gevallen. We gaan de goeie kant op!

    2. meijer61200

     Dropveter; Kudo’s als je het fascistische uitschot E.Q., G.G., F.J. en nog een paar het zwijgen weet op te leggen. Moderator DDS doet er geen moer aan. Ik hoop dat die eikels languit op die vieze kankerbekken gaan, kan hun mammie pleisters plakken. Je zou duizenden DDS volgers een enorm plezier doen. Succes!!

     1. DutchDropveter

      Op dit moment heb ik de personen achter de aliassen Guus en Ernst wel helemaal ontmaskerd.

      Ik kan hier natuurlijk niet alles neerzetten maar laat ik het zo zeggen beide zijn al op leeftijd en moeders leven allang niet meer.

      Zoals verwacht hebben Guus en Ernst prive contact het is niet dat ze bij elkaar op de koffie gaan maar spreken elkaar geregeld.

      Beide hebben een kleine baan maar geen fulltime vaste baan. Ik kan dit nog niet geheel bevestigen maar het ruikt ernaar dat ze overleven (geld vangen) voor het trollen. Echter je bent wel compleet achterlijk om in het begin je werkelijke naam te gebruiken…

      Dit word bevestigd door het feit dat DDS bepaalde namen geblokkeerd heeft in de reacties. Probeer maar eens hut-ten of wi-m (zonder streepjes) in een bericht te zetten.

      Dit is dus tevens weer een feit dat de moderators hier op DDS wel degelijk wat doen.

     2. Pit

      @DDV: Goed werk, binnenkort meer!

 2. denk eens na

  We lopen tegen ramadan , dit is vast het voorproefje wat ons te wachten staat de hele mmaand

  1. Hetzalwelweer

   Nu bij Veronica, Meimaand steekmaand……de meest verwarrende personen nu van dichtbij, ze hebben allen een trauma…..de Islam…..Maar nee het hoort bij de inburgering, je moet eerst iemand steken voordat je als verward benoemd kan worden. Je probeert een haattempel in de fik te steken, geen gewonden geen doden….niets…maar je bent wel een terrorist. Je steekt 3 mensen neer in Den Haag, dan ben je verward, geen terrorist…..welkom in Nederland, kuuroord voor “verwarde” mensen….

   1. Hetzalwelweer

    In NL is er geen sprake van terrorisme omdat zij die aanslagen plegen “verward” zijn…In NL is er geen sprake van…..niets….omdat onze eigen Rutte “verward” gedrag vertoond……Hij “Die zich niets kan herinneren” onze vaderlander, de beschermer van het Hollislamsche Goed, de Eu beschermengel zit daar niet voor ons beste mensen, alleen voor zichzelf.

 3. Rechtsaf

  ja binnenhalen is niet moeilijk ze het land weer uit krijgen is een heel ander verhaal..

 4. Ben Zine

  Zou die veelvuldig voorkomende “verwardheid” bij migranten verband kunnen houden met de in die kringen opmerkelijke gewoonte om met neven en nichten te trouwen ?

 5. dannyvermeulen69

  ja weer duidelijk als er wat word geschreven over pvv of fvd ..is het eerste couplet van smeagol Ernie Qwispeldork en de rest al geschreven nog voor een ander reageert! behalve als er weer voor de zoveelste keer een islam parasiet of mocro haat baard mensen verwond of dood ergens in Europa en of Nederland dan moeten de land verraders eerst eens flink nadenken welke uitvluchten ze kunnen bedenken die er niet zijn dus gaan ze weer zuigen liegen feiten verdraaien slachtoffers achterwegen laten,

  1. Pit

   @Danny: Lees even wat W i m allemaal schrijft over de afschuwelijke verkrachting van onze ‘democratie’ in het algemeen en de fascistisch-nazistische links-moord op Pim Fortuyn in het bijzonder.

   Als Pim Fortuyn premier was geworden had Nederland er heel anders voorgestaan. Toch goed dat er een God is.
   -Ernst Quispel-

   http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/04/column-jan-roos-debat-dividendbelasting-was-de-begrafenis-van-het-laatste-beetje-vertrouwen-in-de-politiek

   1. dannyvermeulen69

    Ja Pit ik heb em gelezen dat uitschot van een Qwispel gaat over lijken ..typisch wat de overheid ook doet .de laffe vuilspuiter is al meerder keren aangeboden de mensen hier direct in de oog aan te kijken en zijn slappe gezwets uit te braken oog om oog tand om tand.maar de vuile landverrader.durft niet,

   2. Ben Zine

    “Toch goed dat er een God is.”

    Dat is inderdaad een bijzonder schokkende uitspraak, ik had dat nog niet gezien maar vind het werkelijk te walgelijk voor woorden. Er wordt gewoon even een laffe koelbloedige moord met voorbedachten rade goedgekeurd. Ongelooflijk… Hier wordt echt een grens overschreden.

 6. palko

  Bijna iedereen die tegenwoordig een misdrijf pleegt wordt tegenwoordig ‘verward’ genoemd. Immers bijna het gehele politieke spectrum, D’66 voorop, vindt dat namelijk lekker politiek correct klinken. En hoeft zodoende niemand te beledigen. Mag ik even een teiltje?

  1. DutchDropveter

   Niet geheel correct.

   Als het geen moslim betreft wordt er gewoon open kaart gespeeld als het een moslim betreft is het vrijwel altijd een verwarde man. Dit om bepaalde partijen en anders denkende niet in de kaart te spelen want in Den Haag weten ze ook wel dat er een probleem is.

   Dit kabinet zal waarschijnlijk de tijd niet uitzitten. Wat zijn ze aan het doen? Nederland zo verschrikkelijk mogelijk achterlaten zodat de nieuwe partijen de rotzooi mogen opruimen en hun op de buhne kunnen roepen dat ze het slecht doen 😉 Dit is allemaal onderdeel van het smerige spelletje.

 7. Gerard Boerma

  Wij moeten een burgerwacht annex geheime politie met verstrekkende bevoegdheden op de benen zetten om dat volk het vuur aan de schenen te leggen.
  Er zijn momenten dat de belang van dit rapaille terzijde geschoven moeten worden om een goede zaak te dienen.
  Geef mij 4 jaar om dat volk beschaving bij te brengen en het zaad dat ik gezaaid heb zal bloeien.

 8. Mart

  Naast de standaard baard(of wat daar voor door moet gaan)schijnen de meesten een mes bij zich te hebben.Ga dààr eens wat aan doen verdomme.

  1. Hetzalwelweer

   ja idd, wat moet je met een mes als je je toch niet scheert.

 9. Baron von Munchhausen

  Neééééééééé, dat doen AZC bewoners niet!!!!!!!
  Het zijn gevluchtte PVV ‘ers!!!

 10. Robert Leiden

  Waar maakt iedereen zich nou druk over?
  Hier en daar iemand die uit zijn dak gaat, ramen ingooit en met een mes zwaait.
  Bij de gemiddelde studenten vereniging kunnen ze dat tijdens de ontgroening veel beter.
  Wacht dacht je van die brommerclub’s?
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2009368/wapenman-fabian-k-is-consigliere-van-no-surrender

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.