De Volkskrant geschokt: onze voorouders waren donker gekleurd!

De Volkskrant geschokt: onze voorouders waren donker gekleurd!

Joh. Dat meen je niet?

Ik word soms zo ongelooflijk moe van de knettergekke ideeën die linkse nep-journalisten hebben over de rechtse medemens zeg. Lees dit bijvoorbeeld:

Dit is natuurlijk een truc. Een verzinsel van die linkse wetenschap, bedacht om te laten zien dat we allemaal één grote gelukkige multiculturele mensenfamilie zijn. Want kom, u denkt toch niet écht dat de Britten van oorsprong, nou ja... zwárt zijn?

En dan de uitleg:

In het Londense Natural History Museum ondergaat de zwarte man die het middelpunt is van alle commotie het onbewogen.

Een in siliconen uitgevoerde, verweerde twintiger met opvallend lichte ogen en halflang krullend zwart haar - en die donkerbruine huid dus. Haast sereen kijkt hij vanaf zijn sokkel de museumzaal in, het hoofd iets naar rechts gebogen en de linkerwenkbrauw een tikkeltje opgetrokken. Spottend bijna, alsof hij wil zeggen: dat hadden jullie niet verwacht hè?

Dat hadden ze inderdaad niet verwacht.

Want de man op de sokkel is niemand minder dan de 'Cheddar Man'. Het oudste nagenoeg complete prehistorische skelet van Groot-Brittannië, in 1903 opgegraven in een grot in Somerset, en sindsdien zo'n beetje de oervader van de Britten. Zo'n tienduizend jaar oud, toen er nog geen landbouw was in Engeland en zelfs Stonehenge nog gebouwd moest worden.
En uitgerekend díé was zwart, volgens de foto-precieze reconstructie die het museum in februari onthulde.

Alleen een bijzonder onnozele ziel had zoiets "niet verwacht." Iedereen met ook maar iets van een opleiding weet dat homo sapiens vanuit Afrika naar de rest van de wereld emigreerde. Dus ook naar Europa. Aangezien Afrikanen nogal donker gekleurd zijn -- en de vroegste homo sapiens dat ook was, dat weten we van opgravingen -- zou het eerder verbazingwekkend zijn als de vroege Europeanen blank waren en blauwe ogen hadden. Dát zou schokkend zijn geweest en nieuwe theorieën veroorzaakt hebben over de mogelijkheid dat 'Europeanen' Afrika verlieten omdat ze albino's waren en ze verstoten werden door hun Afrikaanse stammen. Ofzo.

En dit:

Dat is even wennen. De prehistorische grottekeningen van Lascaux, de handafdrukken van Altamira, de kindervoetstapjes in de beschilderde grot van Chauvet: niet gemaakt door witte mensen, zoals de tekeningen en documentaires altijd uitbeelden - maar door zwarte. De jagers die de mammoeten achterna zaten? Zwart. De kunstenaars die de ivoren Venusfiguurtjes van Duitsland en Frankrijk kerfden? Precies.

Zoals hoogleraar evolutionaire genetica Mark Thomas terecht zegt "was het altijd gewoon een gok" dat fopjournalisten van de Volkskrant en zogenaamde wetenschappers ervan uitgingen dat "we onze pigmentatie snel kwijtraakten." Dat hebben ze dus gewoon even bedacht. Een normaal mens zou zoiets nooit bedenken, want die begrijpt dat de evolutie over het algemeen behoorlijk langzaam gaat. Een hele soort verandert (in een bepaalde omgeving) niet zomaar even van kleur. Dat duurt generaties en generaties ... en generaties. Het is niet zo dat een Afrikaan naar Nederland komt en tien jaar later blank is. En zijn kinderen ook niet als hij met een Afrikaanse dame trouwt. Nee, ook niet als de kinderen geboren en getogen zijn in Nederland (ik zou zeggen: kijk maar om je heen in de meeste grote steden).

Als zo'n evolutie eenmaal plaats heeft gevonden kan het snel(ler) gaan, maar tot dat moment daar is gaat het natuurlijk heel, heel, heel, heel langzaam. En dan gaat het ook nog met tussenfasen: van zwart naar donkerbruin naar gewoon bruin naar lichtbruin en zo verder. Als dat niet zo was waren er al lang homo sapiens geweest met vleugels. Wel zo handig als je in het hooggebergte woont.

Ja, een onzinnige vergelijking (met huidskleur), maar wel zinnig in zoverre dat je er de idiote redenering van Volkskrant-journalisten mee blootlegt.

Oh, en dat de krant net doet alsof alle rechtse mensen verbouwereerd zijn dat onze voorouders tienduizend jaar (hallo!) geleden donker waren zegt meer over hun idiote denkbeelden over ons van rechts, dan over de denkbeelden van rechtse mensen... En dat is om nog maar te zwijgen over de extreem-racistische denkbeelden die veel linkse 'opiniemakers' blijkbaar stiekem met zich meedragen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties