In politiek correct Duitsland is het asieldebat verder opgelaaid na ‘rellen van asielzoekers’

In Duitsland krijgt men steeds meer door dat massa-immigratie een zeer slecht idee is voor de samenleving. Verkrachtingen, aanslagen, rellen, het zit de Duitsers niet mee. Naast deze problemen met ‘vluchtelingen’ en asielzoekers, is de opkomst van extreem-rechts een logisch gevolg en dat maakt het alleen nog maar lastiger.

Het gaat nu om ‘rellen’ van asielzoekers die wilden verhinderen dat een man uit Togo zou worden uitgezet. De politiek reageert verbolgen, maar het lijkt een show voor de bühne, omdat men dit natuurlijk allang had kunnen zien aankomen.

Minister Seehofer noemt dit incident een ‘schandaal’ en een ‘klap in het gezicht van de gezagsgetrouwe bevolking’. Seehofer wil verzet tegen het gezag in de asielzoekerscentra niet tolereren. In Berlijn zegt hij hierover dat de weerstand van asielzoekers ‘met harde hand en consequent moet worden tegengegaan.’

De conservatieve minister van Binnenlandse Zaken liet zich al eerder voorstaan op felle uitspraken, zo zei hij vlak nadat hij als minister was aangesteld, dat de islam geen deel uitmaakte van de Duitse cultuur. Ook zei hij, na de migratiecrisis in 2015 en 2016, dat de integratie van immigranten alleen kan slagen als de opname wordt teruggebracht.

Politiek gezien loopt Duitsland altijd wel wat achter op Nederland. In Nederland wordt dit debat al veel langer en een stuk heftiger gevoerd. In Duitsland bestaat er alleen een groter risico dat het te laat komt, omdat er al meer dan een miljoen mensen zijn binnengekomen. Dat is niet zomaar een aantal dat je even snel kan laten integreren en als het fout loopt, dan loopt het ook echt goed fout.

Volgens de Britse krant Financial Times werkt de regering van bondkanselier Angela Merkel aan nieuwe opvangcentra, waar immigranten direct een asielprocedure kunnen starten. Als de asielaanvraag niet wordt gehonoreerd, kunnen ze vervolgens direct worden uitgezet, is de gedachte. Volgens Seehofer is dit humaner dan de huidige aanpak: ‘want op deze manier weten asielzoekers direct waar ze aan toe zijn.’

Het Duitse collectieve schuldgevoel werkt ook al niet mee en daarom zal het publiek debat zich nog stroperiger ontwikkelen dan het al deed. Duimen voor Duitsland en de Duitsers.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

90 reacties

 1. sonar

  Berouw komt na de zonde,het is alleen niet meer omkeerbaar met dat dictatoriale weg met de autochtone bevolking van die NSB’ers van Europese Unie uit Brussel onder aanvoering van ene zuipschuit.

 2. Ritter

  Het is inderdaad “massa immigratie“…………………… de meeste asielzoekers zijn geen echte “vluchtelingen” die veiligheid zoeken maar illegale migranten die naar Noord/West Europa afreizen vanwege de goede sociale voorzieningen die hier “gratis” zijn te krijgen.

  Ze weten precies waar de “honingpot” staat en dus in welk land ze moeten zijn.

  Eenmaal hier zullen verreweg de meesten niet werken maar in de uitkering blijven……….en hun familie laten overkomen en parasiteren op de belastingbetaler.

  Deze massa migratie zal voor grote demografische veranderingen zorgen en in veel gebieden zal de autochtoon vreemdeling in eigen gebied worden. Nu al het geval in veel grote steden van Noord/West Europa.

 3. Ni28

  Seehofer heeft gelijk als hij de procedure drastisch wil afkorten. Hoe langer het duurt hoe minder kans dat uitgeprocedeerden weggaan. De enorme blunder van Merkel is niet glad te strijken. Europa zal nooit meer dezelfde zijn.

  1. buitenbeentje

   Seehofer roeptoetert als sinds 2015 dat het onacceptabel is. Het vervelende van Seehofer is dat hij veel roept, maar daar nooit consequenties aan verbindt. Hij had drie jaar geleden de stekker uit de samenwerking met de CDU moeten trekken, maar daar had hij de ballen niet voor.

 4. denk eens na

  Het woord tijd dat de Duitsers het pak van hun opa van zolder halen en orde opzaken stellen, het enige nadeel is dat het gespuis naar het westen en noorden vlucht, tijd voor ANDERETIJDEN

 5. DolleDries

  Veel mensen herinneren zich vast nog hoe in de voormalige Sovjet Unie twee grote staatskranten de publieke opinie manipuleerden, te weten de Pravda (‘Waarheid’) en Izvestia (‘Nieuws’). De Russische bevolking hadden een passend gezegde voor deze twee kranten: ‘Er is geen waarheid in Pravda, en geen nieuws in Izvestia’. Inmiddels geldt exact hetzelfde voor de Westerse mainstream media. Over vrijwel ieder belangrijk onderwerp krijgt u inmiddels de ‘Pravda’ variant van de waarheid, en de ‘Izvestia’ variant van het ‘nieuws’ te horen en te lezen. Kortom: we worden overvoerd met pure propaganda, die enkel de globalistische doelstellingen van een klein eliteclubje dient. Helaas kunnen veel Westerlingen nog steeds maar niet geloven dat ze zo worden belogen en bedrogen – en dat is precies de reden dat het zo eenvoudig en zo massaal kan worden gedaan.

  Het scenario dat de massamedia keer op keer afdraaien lijkt het volgende script te volgen:
  1. Herhaal de officiële overheidsversie en stel hier geen enkele vragen bij, laat staan twijfels;
  2. Als dat toch gebeurt, beschuldig critici en onafhankelijke media en blogs dan van het verspreiden van ‘nepnieuws’, en noem hen Kremlin-trollen of complotdenkers.
  3. Als de officiële versie na korte of langere tijd toch onhoudbaar blijkt en bomvol gaten en ongeloofwaardigheden zit –denk aan Skripal en Douma-, negeer het onderwerp dan compleet, en ga ‘belangrijkere’ vragen stellen zoals ‘hoeveel suiker is eigenlijk goed voor u?’, of ‘welke bekende Nederlanders doen dit seizoen aan dit of dat TV-programma mee?’
  Sinds de vergiftiging van de voormalige dubbelspion Skripal en zijn dochter door Rusland een compleet kulverhaal is gebleken –oftewel: officieel nepnieuws-, is er amper meer wat over te lezen. Het is niet ondenkbaar dat dit op last van de Britse regering is gebeurd. Dergelijke bemoeienissen met de inhoud van het nieuws komen ook in Nederland voor. Heel soms lekt er iets van dat topje van de ijsberg naar buiten, zoals die keer dat Den Haag er een paar jaar geleden bij Opsporing Verzocht op aandrong om niet meer zoveel criminele Marokkanen in beeld te brengen.
  Dagelijkse dosis kul over vergiftiging Skripal
  Dat de media in Europa en de VS niet meer geïnteresseerd lijken te zijn in de waarheid, in eerlijke verslaggeving van de feiten, is een schande, zo stelt ook Rob Slane op TheBlogMire.com. Slane schrijft dat hij ‘dagelijks begon uit te zien naar de nieuwe dosis kul’ die de media over ons uitstortten over bijvoorbeeld de vergiftiging van Skripal. ‘Ze werden vergiftigd in het restaurant. O nee, het was in de auto. Nee, op de begraafplaats. En toen door de bloemen. Toch niet, het zat op de bagage. Wacht, het was toch de bank. Het zat in de pap. Nee, nee, nee, het zat op de deurknop en was in vloeibare vorm aangebracht.’
  Wat uitermate vreemd was, aangezien het daar twee of drie weken zou hebben gezeten, en dat terwijl het in die tijd flink had geregend en gesneeuwd. En ondanks dit zeer geconcentreerde en besmettelijk gif stonden tal van mensen er zonder enige vorm van bescherming vlakbij, en hen overkwam niets. Desondanks zou het een door Rusland ontwikkeld zeer dodelijk militair zenuwgas zijn geweest.
  Vader en dochter Skripal zouden dan ook in coma en op sterven liggen – totdat Yulia Skripal plotseling aan de telefoon was te horen. Hé, ze is ineens gezond, natuurlijk, sorry dat we vergeten zijn te melden dat ze niet meer op de IC ligt. En met haar vader Sergei gaat het ook weer goed. Overigens wist niemand in welk ziekenhuis ze zouden zijn opgenomen, of zelfs maar waar beide ‘slachtoffers’ zich bevonden.
  Desinformatie en nonsens, maar niet uit Rusland
  Het was bijna grappig hoe deze onzinnige –om niet te zeggen krankzinnige- berichtgeving, die kant nog wal raakte, vervolgens aan ‘Russische desinformatie’ werd toegeschreven – alsof het Kremlin alle grote kranten en nieuwszenders in het Westen controleert en aanstuurt, en ook de leiding had over het politie onderzoek in Groot Brittannië.
  Of dat het Moskou was dat na bestudering van beveiligings- en verkeerscamera’s tot de ‘conclusie’ kwam dat een oogverblindend knappe en super intelligente voormalige KGB agent met de codenaam ‘Gordon’ (of was het toch ‘Cecil’ of ‘Squiffy’?), een specialist in vechtsporten met een voorkeur voor snelle auto’s en nog snellere vrouwen, de belangrijkste verdachte was – totdat de Britse Nationale Veiligheid Adviseur Mark Sedwell een week later erkende dat er geen verdachte was, er zelfs nooit een verdachte was geweest, omdat het onderzoek werd gehinderd door… het gebrek aan camerabeelden?
  Russische desinformatie? Natuurlijk niet, het waren de Britse media die dit uit hun duim zogen, wat vervolgens kritiekloos en blindelings door de Nederlandse media als ‘feiten’ werd overgenomen. Ze verspreidden een enorme lading desinformatie en pure nonsens, meer dan 10.000 ‘Kremlin trollen’ vanuit St. Petersburg de afgelopen 10 jaar hadden kunnen doen. Het zou een regelrechte slapstick kunnen worden genoemd, ware het niet dat het zo overduidelijk bedriegen van het volk in werkelijkheid in- en intriest, zorgwekkend en ook beangstigend is.
  Ook chemische aanval in Douma bleek onzinverhaal
  De chemische aanval in Douma? Zelfde verhaal. Drie landen bombardeerden ‘chemische installaties’ omdat Assad de rebellen weer eens met gifgas zou hebben bestookt, ook al ontbrak daarvan ieder spoortje bewijs, en spraken diverse Westerse journalisten ter plekke met tal van getuigen die volhielden dat die chemische aanval nooit had plaatsgevonden.
  Geen ‘kwaliteits’journalist vroeg zich af of het niet gevaarlijk was om chemische wapenfabrieken te bombarderen, want daar zou het spul toch bij vrijkomen, wat juist nog meer slachtoffers zou veroorzaken? En aangezien dat duidelijk niet het geval was, was dat dan geen bewijs van het feit dat die bommen en raketten geen chemische installaties vernietigden, maar –zoals Syrische officials al verklaarden- onder andere een fabriek voor medicijnen?
  En toen één van de jonge slachtoffertjes die prominent op het NOS en RTL journaal waren getoond plotseling levend en gezond in Den Haag opdook om te getuigen dat hij geen gifgas had ingeademd, maar naar het ziekenhuis was meegenomen om daar gedwongen mee te doen met een in scene gezette panieksituatie –en hij daar enkel water over zich heen gegooid kreeg-, was er geen TV-camera en journalist om hem te interviewen.
  Wéér bleek de officiële versie louter nepnieuws te zijn, dus werd het de hoogste tijd voor de Westerse en Nederlandse media om van script-2 naar script-3 over te schakelen. Skripal, Douma, ze hadden er even massaal en schandalig over gelogen, maar nu de onbenullig gehouden burger dat in de gaten zou kunnen krijgen, schotelen we hem nu snel belangrijkere zaken voor, zoals welke bekende Nederlanders er dit seizoen met een populair TV-programma meedoen.
  ‘Kern van media is doodziek’, propaganda heeft waarheid verdrongen
  ‘Het is duidelijk dat de kern van de media doodziek is,’ vervolgt Slane. ‘Ze bestaan juist om zaken te onderzoeken, de feiten te volgen, en aan de gewone man te berichten wat de waarheid is. En bovenal te fungeren als een rem op een te hoogmoedig wordende staat, zodat die niet de indruk krijgt dat het maar kan doen wat het wil, omdat het toch overal mee wegkomt.’
  Helaas laten de Westerse en Nederlandse media er geen twijfel meer over bestaan dat de waarheid hen totaal niet meer interesseert. Zaken worden niet meer onderzocht, nieuwsberichten worden verdraaid, en ongewenste, ‘politiek-incorrecte’ feiten –zoals ook over de massa immigratie, migrantencriminaliteit en islamisering- worden gebagatelliseerd of ontkend. In plaats van dat de professionele verslaggevers als een rem op de staat functioneren, laten ze zich juist als wapens voor diens propaganda gebruiken – staatspropaganda voor een globalistisch eliteclubje, dat virulent anti-Russisch en pro-islamitisch is, en er alles aan doet de onafhankelijke, soevereine natie-staat te vernietigen.
  ‘Hoe zullen we dergelijke media, die niet of nauwelijks meer iets geven om de waarheid, en die enkel de belangen van de globalistische elite dienen, noemen?’ besluit Slane. ‘Mainstream? Globalistisch Pravda Netwerk lijkt mij een juistere omschrijving.’

  1. DolleDries

   Bron xnieuws

   1. denk eens na

    AL het msm is nep

 6. Gerlos

  Frau Merkel wir schaffen das, dus niet.

 7. Ben Zine

  Wel vermakelijk om te zien hoe de dwangmatig politiek correcte Duitsers he-le-maal gek worden van de problemen die hun innig geliefde voor de vierde keer gekozen Angela heeft gecreëerd met haar “wir schaffen das” politiek. Er is een oud Nederlands gezegde dat hierop van toepassing is: Wie z’n billen brandt, moet op de blaren zitten.

 8. Peter Loosduinen

  Wellicht vinden jullie ( lezers DDS ) dit raar klinken.
  Ik begin weer een klein beetje ( LET WEL klein beetje ) hoop te krijgen, want een groot deel van de Duitsers vindt dat er grenzen zijn overschreden door de politie aan te vallen,

  1. Pit

   @Peter: De beker loopt vanzelf een keer over.

 9. meijer61200

  Langzaam, héél langzaam wordt het linkse geteisem wakker. Dikke Willem heeft niet voor niets al een vet vliegtuig besteld. Op naar Neurenberg 2.0 voor het te laat is!

 10. poldi

  Loopt een beetje uit de hand, is het niet frau Merkel?
  Na jouw “Wir schaffen das” en al die prachtige beloftes over migranten die onze economische problemen zouden oplossen en voor onze pensioenen zouden zorgen. Al die hoogdravende moraliteit om het Duitse schuldgevoel eindelijk te kunnen afwerpen. Het levert niets op en Europa wordt dankzij Merkel een zooitje. Frau Merkel interesseert het allemaal niets, die is alleen met zichzelf bezig.

  1. Pit

   @Poldi: Als je islam importeert en je hebt een grote bek en je hebt je ogen gesloten, dan word je op een dag wakker en dan kom je tot de conclusie dat de import van islam gelijk staat aan zelfdoding.

 11. poldi

  “De Duitse regering wil dat immigranten die geen aanspraak kunnen maken op een asielstatus sneller kunnen worden uitgezet ” En wat doet de NL-regering : tot tigx toe door de juridische procedures en als dan alsnog niet toegelaten gewoon een huis laten kraken, Bed, brood en bad ter beschikking stellen. En ook als ze dan tegen de wet in kraken krijgen ze nog enige weken uitstel voor ontruiming. DAG Nederland. Want reken maar dat dit via social media in Afrika etc. aankomt en een aanzuigende werking heeft/gaat krijgen.

  Wat een oerstomme, slappe en braafste-jongstjes-achtige regering hebben wij toch !

 12. Zcooby

  “In Nederland wordt dit debat al veel langer en een stuk heftiger gevoerd” Ja dat is want ze hier goed kunnen er over Lullen maar actie zoals tegen die krakende illegalen in A’dam ho maar en wat te denken over die tig uitgeprocedeerde asielzoekers. Of die illegale geldstromen naar diverse moskeen? Het zijn zomaar items die al een tijdje spelen. De enige die deze problemen aankaart en in de tweede kamer en op de agenda zet is de PVV en FvD de andere partijen kijken liever de andere kant op of hebben plotseling geheugenverlies.

 13. fusilier

  Aan de kwaliteit van de pers en de media, kun je de mate van democratie in een land afmeten

  1. DolleDries

   Misschien is het nog niet iedereen opgevallen, maar het systeem wordt met de dag arroganter en repressiever. Steeds meer wetten en regels, steeds meer censuur en het blokkeren van pagina’s in de sociale media, en steeds meer druk om te accepteren wat de elite normaal vindt en wat niet. Kortom; we zien in heel Europa een omvangrijke campagne om alles uit te schakelen wat zich tegen het systeem en haar instellingen en instituties keert. Dit soort repressie vraagt natuurlijk om een antwoord, en dat lijkt er ook te komen. Stap voor stap, met veel aarzeling en voorzichtigheid. Maar dat is geen probleem, alle grote dingen zijn klein begonnen. Laten we maar eens rond kijken om te zien wat er zoal aan de hand is.
   Als we eerst naar Nederland kijken zien we dat er wel degelijk hier en daar sprake is van burgerlijke ongehoorzaamheid. Neem bijvoorbeeld het natuurgebied de Oostervaarderplassen. Daar leven paarden, herten en andere grootgrazers. In de winter hebben de dieren het moeilijk en sterven soms van de honger. De eigenaar, Staatsbosbeheer, weigerde de dieren bij te voeren, gesteund door pseudowetenschappers die nooit hun studeerkamer verlaten. Dit schoot veel mensen in het verkeerde keelgat en er kwamen een aantal acties op gang om voedsel te verzamelen en dat naar de dieren te brengen. Toen de boswachters, die zich als knokploeg voor de eigenaar gedragen, dit bijvoeren probeerden te voorkomen, braken er rellen uit. De burgers pikten niet dat hun actie door een verlengstuk van de overheid werd verstoord. Er werd over hekken geklommen, voedsel werd toch naar binnen gebracht en de boswachters werden bedreigd. De ME moest uiteindelijk de boswachters beschermen omdat de helden het zelf niet meer afkonden. En de opzet van de actievoerders werkte; om verdere problemen te voorkomen kreeg Staatsbosbeheer opdracht om toch bij te voeren. Ongehoorzaamheid werkt dus wel degelijk, als je het maar op grote schaal aanpakt. Het bijvoeren is nog steeds niet voldoende, maar de acties gaan ook nog door. Een prima staaltje plaatselijke opstand dus!

   Overigens geven ook de verschillende referenda aan dat de mensen steeds minder naar de overheid luisteren, en de informatie die door de autoriteiten wordt verspreid niet vertrouwen. Ook het referendum over de zogenaamde sleepwet werd weer door de overheid verloren. Rutte komt nu met wat aanpassingen, maar dat is allemaal show. De inlichtingendiensten mogen nu vrij snuffelen in de privézaken van ons allemaal. Dat was ook te verwachten, maar toch blijkt ook nu weer dat als de mensen de kans krijgen om hun mening te geven over wat de overheid doet, men altijd tegen diezelfde overheid stemt. Daarom ook wordt het referendum afgeschaft; Rutte en Co zijn de steeds terugkerende nederlagen beu. Dat heb je met “democraten”, van tegengas moeten ze niets hebben.
   Ook in Duitsland zien we regelmatig de ongehoorzame burger in actie. Neem bijvoorbeeld het verbod op Koerdische symbolen dat door de Duitse regering is afgekondigd. Dit verbod is een heel goed voorbeeld van de arrogantie van de overheid. Immers wie maakt uit welk symbool legaal is of niet? Als je beweerd dat je land een democratie en een rechtsstaat is kun je symbolen alleen maar in de uiterste gevallen verbieden. Dan moeten die symbolen duidelijk met zware misdaden in verband te brengen zijn. Met de Koerdische symbolen, of het nu gaat om vlaggen of foto’s, is dat absoluut niet het geval. De Duitse regering heeft dit verbod alleen maar ingesteld om de Turkse dictator Erdogan een plezier te doen. Het is dus een politieke beslissing waardoor een hele bevolkingsgroep wordt gediscrimineerd. Niet dat de Koerden zich iets van het verbod aantrekken. Bij iedere demonstratie zijn de symbolen gewoon te zien. En terecht; niemand hoeft zich de wet voor te laten schrijven door een stel nepdemocraten, die elkaar overtreffen in liegen en bedriegen. Ook de Koerdische ongehoorzame burger is niet te stoppen.
   Een ander voorbeeld uit Duitsland zijn de steeds in aantal toenemende demonstraties tegen Merkel en haar verraderlijke coalitie. Wat begon met een paar mensen in enkele plaatsen in het oosten van Duitsland, begint nu ook naar het westen door te dringen. Dit tot grote schrik van de nepdemocraten in Berlijn. Wat in Dresden begon is intussen overgeslagen naar Cottbus, Erfurt, Berlijn, Kandel, Hamburg, Mainz, Rostock, Bremen en München. En er komen nog iedere week plaatsen bij. De deelnemers zijn voor het grootste deel gewone burgers die het beleid van Merkel, en dan vooral de open grenzen, meer dan zat zijn. Zij merken de kwalijke effecten van het Merkel beleid iedere dag, en laten zich de wet niet langer door Berlijn voorschrijven. Dus komen ze op de straat, in kleine en in grote groepen. Het antwoord van de regering en de media? Het zouden allemaal rechtse figuren zijn die aan de demo’s mee doen. Zeker zullen er een paar tussen doorlopen, maar de meeste demonstranten zijn gewone mensen, vaak uit de arbeidersbuurten, die het niet langer pikken dat hun leefomgeving onherkenbaar veranderd wordt, en dat de criminaliteit, vooral tegen vrouwen, met de dag toeneemt. Zij zijn niet tegen echte vluchtelingen, en spreken dat ook uit, maar wel tegen de gelukzoekers die Merkel in grote stromen binnen heeft gehaald. En precies deze figuren zorgen voor de meeste problemen.

   De campagne van de regering om de demonstranten in een kwaad daglicht te plaatsen werkt niet. Het brengt juist meer mensen op de straat die verzet aantekenen tegen de regering, tegen het open grenzen beleid, de EU en tegen de islamisering. De mensen die naar de demo’s gaan hebben lang gezwegen. Ze hoopte dat de overheid wel tot bezinning zou komen, maar toen dit niet het geval was zat er niets anders op dan de straat op te gaan. Dat is intussen een trend geworden, met als bijwerking dat steeds meer leugens van de overheid en de pers onderuit worden gehaald. Als burgers de ongehoorzaamheid eenmaal te pakken hebben, is er geen houden meer aan. Jammer is wel dat er ook een aantal linkse groepen zijn die de propaganda van de overheid slikken en tegendemonstraties organiseren. Vaak ook nog met geweld. Links zou achter de mensen moeten staan, in plaats van zich nog verder van de arbeidersklasse te vervreemden, en trouw voor het karretje van Merkel te lopen. Voor de anti-Merkel demonstraties maakt het niets uit, maar jammer is het wel, want op deze manier raakt de rol van links steeds meer uitgespeeld.
   Dit zijn maar een paar voorbeelden, maar het beeld is duidelijk. Met haar arrogantie en dwingelandij is de overheid bezig zijn hand enorm te overspelen. De verschillende regeringen stonden al bekend als zakkenvullers en leugenaars. Nu ruilen steeds meer mensen hun woede en teleurstelling in voor actiebereidheid en vastberadenheid. Dat kunnen de eerste tekenen van een volksopstand zijn. Natuurlijk is het nog niet zo ver, maar het lijkt er op dat de dagen dat de mensen met zich lieten sollen voorbij zijn. Dat is een signaal waar hoop uit spreekt. De machtigen van deze wereld maken zich terecht zorgen, want ze zullen alleen machtig blijven tot wij gezamenlijk zeggen dat het klaar is. En die dag kan niet snel genoeg aanbreken.
   Later we het nog iets duidelijker zeggen; we hebben het recht, zelfs de plicht, om ongehoorzaam te zijn en zelf te blijven denken. De leugens die ons iedere dag bereiken uit de politiek, en door de media worden doorgegeven, werken niet meer. De tijd om op te staan is nu. Morgen kan het al te laat zijn. Wees dus alert en grijp iedere kans. Alleen zo zal een andere wereld, onze eigen wereld, een realiteit worden.
   Bron Stopdebankiers.com

   1. Guus Geluk

    Dries: de copy-paste-reaguurder van DDS.

    1. DolleDries

     Ja en nog iets over de inhoud ErnstGuus.

     1. DolleDries

      Toch nog een vraag ben jij nu Guus van Ernst of het kleine Guusje.

    2. Ernst Quispel

     Hij heeft zelf weinig te melden, Guus, dus dan moet je wat.

     1. Guus Geluk

      Daar lijkt het op.

     2. Rechtsaf

      @Ernst heb je wel eens naar je eigen reactie gekeken, die komt nogal dom over namelijk..

     3. Pit

      @Rechtsaf: Goedemorgen vriend!

      Maak gehakt van het zuigtuig!

     4. Rechtsaf

      @Pit zeker vandaag is gehaktdag geperst in de endeldarm van een zeug

   2. Ben Zine

    “Wat in Dresden begon is intussen overgeslagen naar Cottbus, Erfurt, Berlijn, Kandel, Hamburg, Mainz, Rostock, Bremen en München. En er komen nog iedere week plaatsen bij.”

    Zo begon in 1989 de volksopstand in de voormalige DDR, ik weet dat nog goed. Op een gegeven moment werd de druk zo groot en de situatie zo onhoudbaar dat de regering wel toe moest geven en uiteindelijk de muur viel. Ze hebben hier in Duitsland dus ervaring mee. Ik denk ook dat de Duitse arbeider, die helemaal niet politiek geëngageerd is, of links of rechts of wat dan ook, gewoon schoon genoeg heeft van de dagelijkse gevolgen van de massa-immigratie, dat die Duitser langzaam maar zeker een breekpunt nadert en de leugens, de manipulatie en de dwingelandij van media en regering gewoon niet langer meer accepteert. Dat moment gaat er geheid komen.

 14. Guus Geluk

  In Nederland wordt, onder aamvoering van rechts en de rechtse populisten, het immigratie- en integratiedebat volop gevoerd. Vroeger, voor Fortuyn, lag daar nog zo’n taboe op – Janmaat werd weggehoond. Rechtspopulisten regeerden in Nederland herhaaldelijk mee en duwden van oorsprong rechtse partijen verder naar rechts.

  En dan liggen de sociaaldemocraten natuurlijk nog bewusteloos in de touwen.

  Het migratiebeleid van Nederland is ook één van de meest restrictieve in Europa. Restrictiever dan België en Duitsland. Komisch dat links zegt dat het te restrictief is en populistisch rechts zegt dat het te veel is.

  1. DutchDropveter

   GUUS: Het migratiebeleid van Nederland is ook één van de meest restrictieve in Europa. Restrictiever dan België en Duitsland. Komisch dat links zegt dat het te restrictief is en populistisch rechts zegt dat het te veel is.

   Dus omdat andere landen nóg achterlijker zijn moeten wij er achteraan lopen? Guus zou zijn eigen moeder nog verkopen op de wallen want ja iedereen verdiend geld..

   Guus kap er nou gewoon eens mee joh! Want je begint aardig door de mand te vallen artikelen waar je niet kan stoken ben jij en dan ook niet te vinden daarmee bven je dus selectief aan het trollen met je onderbuik.

   1. Pit

    @Dutch: Geen Geluk is een rugtuffer, hij klimt op W i m p i e s rug en zo tuft hij door forumland op zoek naar discussies die hij kan vervuilen en besmetten.

    1. DutchDropveter

     Ik ben geneigd een keer zijn ware achtergrond hier neer te plempen. Dat is geen dreigement maar genoeg aanleiding naar de zoveelste onwaarheid. Hij ziet zijn opinie als feit en dat maakt hem als persoon heel gevaarlijk. Helemaal als hij bij platformen als Wikipedia en Wikikids actief is. Waarschijnlijk zal ik wel de opmerking krijgen DFTT maar dat boeit me geen mallemoer. Ze hebben kennelijk niet in de gaten hoe makkelijk je iemands ware identiteit naar boven kan vissen en dat is de link met een politieke partij zo gelegd.

     1. Guus Geluk

      DutchDropveter,

      Ik heb niet meer een link met een politieke partij dan enig ander lid op deze site. Bij verkiezingen stem ik doorgaans op één van de drie confessionele partijen. Omdat deze mij in het parlement uitstekend vertegenwoordigen.

      Verder is het niet toegestaan op dit forum andermans privé-identiteit te openbaren. Doorgaans worden trollen die zich daar schuldig aan maken ook verbannen en de commentaren door de redactie uitgevlakt.

      Overigens ziet iedereen zijn mening hier als een feit. U stelt bijvoorbeeld dat landen die meer asielzoekers opnemen “achterlijker” zijn. Nee, die vindt u achterlijk.

     2. springmaarachterop

      Guus ontkent het niet maar dreigt met de redactie, de viespeuk….

     3. Guus Geluk

      Springmaarachterop,

      Ik erken een link te hebben met een politieke partij, net als het grootste deel van de Nederlanders, maar als u suggereert dat ik namens een politieke partij actief ben, is dat een onjuiste veronderstelling.

      Voorts dreig ik nergens mee. Dat lees je erbij. Ik klik nooit bij de redactie.

     4. springmaarachterop

      Ik adviseer DutchDropveter e.e.a. bij uitingsvrij.net te plaatsen, opdat wij allen kunnen vernemen met welke trol we te maken hebben…..

    2. Guus Geluk

     Pit,

     Dit is een valse leugen. Ik ben uitsluitend op dit forum actief.

     1. Pit

      @Geen Geluk: Dat is niet waar Guustaff!

     2. Guus Geluk

      Pit,

      U jokt en dat mag niet, zoals onze premier het zegt. Ik ben op geen ander politiek debatforum dan DDS aabwezig geweest.

     3. Pit

      @Geen Geluk: Mooi, nu alleen nog stoppen met rugtuffen.

     4. Guus Geluk

      Pit,

      Dat doe ik nooit, hoor. Ik ben geen homseksueel.

     5. Ernst Quispel

      Guus, veel mannen op dit blog lijken te tobben met onderdrukte homoseksuele gevoelens en zijn te bang om uit de kast te komen. Het resultaat is woede en frustratie en de neiging voortdurend het onderwerp op homoseksualiteit te brengen.

     6. Guus Geluk

      Ernst Quispel,

      Ja, wellicht komen deze gevoelens daar vandaan.

     7. Pit

      @Geen Geluk: Aardig om te zien hoe jullie elkaar in de letter bevredigen. Jij wilt willens en wetens vereenzelvigt worden met zuig- en tuigtrol numero uno ons aller gekke W i m p i e . Je doet het erom en maakt het er zelf naar!

      Maar genoeg voor vandaag, ik heb alweer teveel woorden aan jou vuil gemaakt.

      #rugtuffer

     8. Guus Geluk

      Pit,

      Opmerkelijk dat het beeld “bevredigen” in u opkomt. Dat beeld had ik niet in mijn gedachten.

     9. springmaarachterop

      Ernst en Guus draaien als twee verliefde lovelyboys om elkaar heen, ja je moet toch wat wanneer welhaast iedereen je hier uitkotst….

      #poepaandepenis

     10. Guus Geluk

      Wat een erotische voorstellingen worden door Pit en Springmaarachterop gemaakt!

      De enige verklaring is dat zij inderdaad kampen met onderdrukte homofiele gevoelens.

      Succes toegewenst.

     11. Ernst Quispel

      “poepaandepenis”

      Q.e.d.

      En veel sterkte toegewenst.

     12. springmaarachterop

      Weer terug van de Aldi Ernst, en was er nog een lekker sloeberwijntje voor je in de aanbieding?

      #strontaanjeknikker

     13. ayreonaut

      Ga nog ff door DAMES, komen jullie een beetje richting mijn niveau.

     14. Guus Geluk

      🙂

  2. DutchDropveter

   Btw rechts is niet per definitie populistisch er worden oplossingen aangedragen dat deze niet in jou straatje vallen maakt het totaal niet populistisch maar vanuit uw kant zeer zielig omdat je argumenten op zijn en je dus de discussie hebt verloren.

   Het leuke is nog dat je partijen aan het verdedigen zijn die sporadisch rechts zijn maar eigenlijk gewoon in het midden zitten. Want als we dan toch naar Europa aan het kijken zijn zijn er genoeg echte rechtse partijen te vinden waar de VVD nog niet eens in de schaduw staat.

   1. Guus Geluk

    DutchDropveter,

    Lees eventjes bij over het “populisme”. Dit artikel is welzeker een aanrader.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Populisme

    1. Steve Van der Vekens

     ‘Populisme’ is een hol begrip.

 15. fusilier

  G.G Als ik morgen onaangekondigd met een hele meute volk bij jouw op de stoep sta. Wat zeg je dan? Kom maar binnen ,en pak maar wat je pakken kunt? Want dat is wat er gebeurd in ons kikkerlandje.

  1. Guus Geluk

   Fusilier,

   Nee hoor, dat is veel te kort door de bocht. Rechtspopulisten willen graag doen voorkomen dat Rutte aan de grens staat met open armen en gratis geld. In plaats daarvan blijkt uit onderzoek dat Nederland, vergeleken bij de rest van Europa, een streng asielbeleid kent.

   https://www.volkskrant.nl/binnenland/nederlands-asielbeleid-bij-strengste-van-eu-landen~a4237990/

   Daarnaast hebben Rutte en Samson gewerkt aan een deal met Turkije om migranten te weerhouden van doorreizen, pakt Rutte III het “asielshoppen” aan en bezitten migranten de eerste jaren geen mogelijkheid tot een uitkering.

   1. Rechtsaf

    @Guus feit is dat dit dus wel gebeurd, sterker nog, men krijgt een zaak geld mee als men weer terug gaat..

    1. Guus Geluk

     Rechtsaf,

     En waarom zou dat zijn, denkt u?

     1. Rechtsaf

      @Guus ben je echt zo naïef door te denken dat wij echt zo streng zijn?
      Als open grenzen het referentiekader is in hoeverre is ons beleid dan streng?
      Grenzen staan wagenwijd open, de zogenaamde “vluchtelingen” krijgen gratis zorg, kost/inwoning liefst compleet ingericht natuurlijk.
      Denk jij echt dat golddiggers bezig zijn met wat voor deals er gesloten worden?

     2. Pit

      @Rechtsaf: Het is bekend dat ‘asielzoekers’ hun verhaal aanpassen en de toelatingseisen kennen. 1 + 1 = 2 + een bijstandsuitkering.

      – Gratis geld
      – Gratis zorg
      – Gratis onderdak
      – Gratis gezinshereniging
      – Gratis… etc…

     3. Guus Geluk

      Rechts-Pit,

      U heeft de link die ik zojuist verstuurde kennelijk niet gelezen: Nederland voert een restrictief asielbeleid en de mensen die hier zijn, ontvangen de eerste twee jaar geen uitkering.

      Als u niet inziet dat het beleid van de regering tégen meer migratie is, heeft u werkelijk een bord voor uw hoofd. Waarom denkt u bijvoorbeeld dat de Turkijedeal is gesloten?

     4. Rechtsaf

      @Guus zoals ik al zeg naïef, je hebt zelf een betonblok voor je harses want de feiten zijn dat mensen die hier komen gratis zorg, kost en inwoning krijgen, dan heb je geen uitkering nodig, dat is hun uitkering het wordt namelijk allemaal betaald, sterker nog, Nederlanders die afhankelijk zijn van de voedselbank hebben het over het algemeen slechter.

     5. springmaarachterop

      ‘Ook het afgelopen jaar verstrekte Nederland verhoudingsgewijs veel verblijfsvergunningen. Van alle asielverzoeken in de eerste negen maanden van 2015 werd 70 procent ingewilligd, tegenover een Europees gemiddelde van 47 procent. In 2014 was dat 67 procent tegenover 45 procent in heel Europa.’

      Je lult uit je gore nek Guus…..

     6. Guus Geluk

      Rechts-Pit,

      Uw stelling open grenzen is eenvoudigweg niet houdbaar. In het regeerakkoord staat bijvoorbeeld een paragraaf opgenomen om het asielhoppen tegen te gaan en om in Europees verband opvang in de regio te organiseren.

      Heeft u werkelijk zo’n bord voor uw hoofd?

     7. Guus Geluk

      Springmaarachterop,

      U stelde eens dat we genocide moesten overwegen en eerder sprak u over deportaties. Als dat uw uitgangspunt is zie ik weinig heil in een discussie over migratie.

     8. Rechtsaf

      @guus een paar miljardjes naar de regio’s en ons gemoedsrust is weer gesust.
      De realiteit beste Guus met betonblok voor zijn harses, is dat er steeds meer golddiggers naar Nederland komen en dan hebben we het nog niet eens over gezinsherenigingen.

      “In het regeerakkoord staat bijvoorbeeld een paragraaf opgenomen om het asielhoppen tegen te gaan”

      En daar houden de golddiggers zich natuurlijk ook aan, echt wat een gezeuzel typ je neer

     9. springmaarachterop

      Dat moet je helemaal voor jezelf weten, ik zoek ook geen discussie met griffo trollen zoals jij, ik toon slechts aan dat je bijnaam Guus Gelul niet voor niets is!

      Nederland kent geen restrictief asielbeleid, er wordt namelijk zo goed als niemand gedeporteerd die hier geen recht op asiel heeft, dit wordt tegengewerkt door de asielmaffia die jij met hand en tand verdedigt…..

     10. Rechtsaf

      @Guus jij bent voorstander van nog meer migratie en dan natuurlijk met name meer islam in Nederland voor de multy-culty, want Nederland moet zich maar eens aan gaan passen..

      #Islamlover

     11. Guus Geluk

      Rechtsaf,

      Vluchtelingenwerk: “De vraag of iemand mag blijven of niet, wordt zeer nauwkeurig overwogen. Migranten die alleen om economische redenen hierheen komen, krijgen geen asiel.”

      Deze week is aan de orde geweest dat Afrikaanse landen illegalen niet willen terugnemen.

     12. Guus Geluk

      Rechtsaf,

      Nee hoor.

     13. Rechtsaf

      @Guus dat zeg ik je hebt een plaat voor je kop..

     14. DutchDropveter

      @guus opvang voor wat? mirganten? die mogen wij weigeren! Echte vluchtelingen zijn het niet en dat kunnen de “mirganten” dan ook niet aantonen want hebben vaak hun identiteitsbewijs opgegeten / weggegooid. Dus laat u zich zo makkelijk voor de gek houden en jij beheerd wiki? pfff proest.

     15. Guus Geluk

      Rechtsaf,

      Ik ben geen voorstander van veel migranten.

    2. Pit

     @Rechtsaf: Als men teruggaat… Momenteel zitten hier 5000 geregistreerde zittenblijvers. Die staan los van de zittenblijvers die niet geregistreerd staan.

     En er is nog meer nieuws een kleine greep uit de eindeloze stroom berichten. Uiteraard heb ik als bronnen:

     – Meer dan de helft van de mensen in de bijstand heeft een niet-westerse migratieachtergrond.
     – Gemeente Delft is uit bezuinigingsoverwegingen van plan het schoolzwemmen af te schaffen. Althans, voor autochtone kinderen. Kinderen van zwarte en speciale scholen mogen wel gewoon op kosten van de gemeente blijven dobberen.
     – Asielzoekers leren de toelatingsvoorwaarden voor Europese landen vanbuiten en passen hun verhaal daarop aan. „Aangemoedigd door hulpverleners en andere gelovigen in een volmaakte wereld.”
     – De politie heeft in het geheim rapporten bijgehouden over vreemdelingencriminaliteit. De politie deed er alles aan om het nieuws (duizenden delicten) onder de pet te houden.
     – Aantal Syrische asielzoekers verdubbeld door gezinshereniging
     – Vorig jaar is het aantal mensen dat betrapt werd op asielhoppen verdubbeld.
     – Levendige handel in gestolen waar bij azc Delfzijl
     – Grote groepen Eritreeërs gaan nog altijd op vakantie naar het land waaruit ze nu juist gevlucht zijn.
     – Wie uit Eritrea naar Nederland vlucht, krijgt vrijwel altijd een verblijfsstatus.
     – Aantal bijstandsontvanger neemt toe, vooral de komst van asielzoekers droeg hieraan bij.
     – Steeds meer mensen met bijstand door immigratie en nieuwe regels
     Etc…

     1. Robert Leiden

      Daar isttie weer… de vakantie vierende Eritreeërs!
      Is uitgezocht, maar dat is waarschijnlijk te veel nuance voor de gemiddelde DDS reaguurder:
      https://www.vluchtelingenwerk.nl/actueel/nieuws/kunnen-eritrese-vluchtelingen-terug-naar-eritrea

     2. springmaarachterop

      Vluchtelingenwerk is natuurlijk helemaal niet partijdig…..

     3. Pit

      @Robert:

      Ik ben de beroerdste niet, ik laat de Eritreeërs er gewoon buiten:

      – Meer dan de helft van de mensen in de bijstand heeft een niet-westerse migratieachtergrond.
      – Gemeente Delft is uit bezuinigingsoverwegingen van plan het schoolzwemmen af te schaffen. Althans, voor autochtone kinderen. Kinderen van zwarte en speciale scholen mogen wel gewoon op kosten van de gemeente blijven dobberen.
      – Asielzoekers leren de toelatingsvoorwaarden voor Europese landen vanbuiten en passen hun verhaal daarop aan. „Aangemoedigd door hulpverleners en andere gelovigen in een volmaakte wereld.”
      – De politie heeft in het geheim rapporten bijgehouden over vreemdelingencriminaliteit. De politie deed er alles aan om het nieuws (duizenden delicten) onder de pet te houden.
      – Aantal Syrische asielzoekers verdubbeld door gezinshereniging
      – Vorig jaar is het aantal mensen dat betrapt werd op asielhoppen verdubbeld.
      – Levendige handel in gestolen waar bij azc Delfzijl
      – Wie uit Eritrea naar Nederland vlucht, krijgt vrijwel altijd een verblijfsstatus.
      – Aantal bijstandsontvanger neemt toe, vooral de komst van asielzoekers droeg hieraan bij.
      – Steeds meer mensen met bijstand door immigratie en nieuwe regels
      – Hoewel…

      https://www.google.com/search?q=vakantie+vierende+eritree%C3%ABrs&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b

     4. springmaarachterop

      Kortom, Robert Leiden lult net zoals Guus Gelul uit zijn nek…..

     5. Pit

      @springmaarachterop: Inderdaad. Hij probeert er een regeltje tussenuit te pakken om zo de aandacht af te leiden van een veel groter probleem, een probleem waar jij en ik de komende jaren nog heel van (financiële) last van zullen krijgen.

   2. DutchDropveter

    de Rechts populist bestaat geen eens in Nederland Guus verzin is wat nieuws of heb je wikipedia weer eigenhandig aangepast? Of ga je kleine kinderen op wikikids van alles wijs maken? Je lijkt wel een pedopastoor.

 16. Rosasolis

  Ze willen naar Duitsland, Frankrijk, of naar Engeland. De invasie van zogeheten “economische vluchtingen” uit arme Afrikaanse zal binnenkort het grootste dreiging van onze tijd en de toekomst voor Europa. Alle EU landen moeten nu samenwerken om dit massale entree van illegalen te voorkomen. Heel Afrika heeft enorme problemen, die alleen zullen verergeren: over-bevolking, extreem droogte, water tekort voor het landbouw, ziektes en vele andere medische problemen, en oorlogen. Maar Europa kan niet een nieuwe leven bieden aan honderd-duizenden illegale vluchtelingen. Die ook vaak de dupe zijn van de mensen-handel: overvolle oude bootjes, of rubber bootjes. Dit gigantische probleem moet door de EU en de UN behandeld worden.
  En zou gauw mogelijk, voordat de mooie zomerse weer nog meer boot-vluchtelingen
  dagelijks naar Italie, en Griekenland brengt.

 17. sjun

  Ik vrees dat er nog eens een moment aanbreekt dat het noodzakelijke omvolkingsdebat niet meer met woorden gevoerd kan worden.

  1. Ernst Quispel

   Omvolking is een typische term uit het rechts-populistisch jargon. Net zoals islamisering, cultuurmarxisme en oikofobie hebben ze geen basis in de werkelijkheid maar roepen ze veel ingebeelde angst op.

 18. Vit

  Ik wens de Duitsers er erg veel plezier mee, eigenlijk hebben ze dat wel verdiend.

 19. Steve Van der Vekens

  En dat miljoen illegalen dat Duitsland binnen gekomen is, zal zich over de komende generaties exponentieel vermenigvuldigen.

  1. Frits Jansen

   Wie zegt dat ze illegaal zijn? Dan hebben we het over mensen wier asielaanvraag is afgewezen en die niet vertrekken. Maar laat het maar aan de Duitsers om die mensen efficiënt “abzuschieben”. Ja, ze worden “afgeschoven”.

 20. Steve Van der Vekens

  Komt Trutti Merkel ook wat laat mee af, met die extra opvangcentra.

 21. Frits Jansen

  Massa-immigratie? Half Berlijn bestaat al lang uit Turken. Die meestal beter Duits spreken dan ik ooit zal leren.
  Hoewel Turken in het algemeen aanmerkelijk minder crimineel zijn dan Marokkanen, heb je ook daar achterbuurten waar enorme families een staat in de staat vormen.

  Dan is het fijn te weten dat asielzoekers uit de betere kringen komen. Het zijn geen arme boertjes die van het platteland werden geronseld om arbeider te worden in het destijds nog geïsoleerde West-Berlijn, maar lieden die het initiatief hadden om te vluchten.

  Vorige week was er een demonstratie van de AFD, de Duitse PVV in Berlijn. Maar er waren tegendemonstraties die een veelvoud aan mensen aantrokken: de overgrote meerderheid wil geen nieuwe nazi’s. De schaamte over 1933-1945 zit bij Duitsers nog steeds heel diep, al hebben alleen hoogbejaarden die tijd nog bewust meegemaakt.

  Tja, die Seehofer is aangetrokken om een rechts Beiers geluid te laten horen. Ik denk dat hij blaast maar niet bijt.

  1. lugar

   @Frits: Wat is jouw mening over nuance in het algemeen en de nuancering van de islam in het bijzonder?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.