Levensgevaarlijke justitieminister Grapperhaus wil ISIS-kids terughalen uit het gevallen kalifaat

Foto: Nederlandse burgers moeten in gevaar worden gebracht, omdat het hart van minister Grapperhaus bloedt van medelijden met kinderen die zijn grootgebracht - en gehersenspoeld - door terroristische ouders. Nou, maak de borst maar nat. Nederland wordt binnenkort één groot heropvoedingskamp voor ISIS-kids. Tenminste als het aan de minister van Justitie en Veiligheid ligt. Ferd Grapperhaus opperde namelijk gisteren bij Pauw dat hij dolgraag het kroost van gedode of gevangengenomen ISIS-terroristen wil terugbrengen naar Nederland. Dat ze daar zijn geradicaliseerd kan hem niet schelen. Die kinderen moeten gewoon naar Nederland:
"Het kabinet onderzoekt of kinderen van Nederlandse Syriëgangers uit Syrische kampen gehaald kunnen worden. Dat zei minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) in het televisieprogramma Pauw dinsdag. ,,De kinderen moeten daar weg. Ze moeten daar niet in een kamp zitten." Hij onderzoekt met de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) hoe de kinderen op een veilige manier kunnen worden teruggehaald. ,,Het is een uiterst moeilijke materie", aldus Grapperhaus. ,,Ik vind het vreselijk verkeerd dat kinderen zich in dit soort gebieden bevinden.""
Zoals wel vaker als het gaat om mensen uit het Midden-Oosten naar Nederland halen wordt de zaak weer eens belicht vanuit slechts één hoek: die van de begunstigde zelf. Natuurlijk is het voor een ISIS-kind prettiger toeven in het rijke en opgeruimde Nederland, dan in het arme en kapotgeschoten Syrië. Maar Grapperhaus niet alleen minister van rechtvaardigheid en justitie, maar ook van veiligheid. En dat betekent dat je niet zomaar honderden kinderen kan teruglaten die door volkomen doorgedraaide en geradicaliseerde ouders zijn opgevoed. Natuurlijk - we kunnen er een handjevol terugnemen, en die uitermate goed monitoren. Maar honderden kinderen met terreurwortels naar Nederland laten komen... are you kidding me? Heeft de CDA-minister enig idee welk risico hij daarmee neemt in ons land? Ik zal die vraag maar beantwoorden: nee, dat heeft hij niet. Want z'n hart doet zo'n zeer, en het enige medicijn daartegen is de grenzen wagenwijd openzetten voor alle minderjarigen uit het inmiddels verslagen ISIS-kalifaat. Jottem!

Nederlandse burgers moeten in gevaar worden gebracht, omdat het hart van minister Grapperhaus bloedt van medelijden met kinderen die zijn grootgebracht – en gehersenspoeld – door terroristische ouders.

Nou, maak de borst maar nat. Nederland wordt binnenkort één groot heropvoedingskamp voor ISIS-kids. Tenminste als het aan de minister van Justitie en Veiligheid ligt. Ferd Grapperhaus opperde namelijk gisteren bij Pauw dat hij dolgraag het kroost van gedode of gevangengenomen ISIS-terroristen wil terugbrengen naar Nederland. Dat ze daar zijn geradicaliseerd kan hem niet schelen. Die kinderen moeten gewoon naar Nederland:

“Het kabinet onderzoekt of kinderen van Nederlandse Syriëgangers uit Syrische kampen gehaald kunnen worden. Dat zei minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) in het televisieprogramma Pauw dinsdag. ,,De kinderen moeten daar weg. Ze moeten daar niet in een kamp zitten.”

Hij onderzoekt met de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) hoe de kinderen op een veilige manier kunnen worden teruggehaald. ,,Het is een uiterst moeilijke materie”, aldus Grapperhaus. ,,Ik vind het vreselijk verkeerd dat kinderen zich in dit soort gebieden bevinden.””

Zoals wel vaker als het gaat om mensen uit het Midden-Oosten naar Nederland halen wordt de zaak weer eens belicht vanuit slechts één hoek: die van de begunstigde zelf. Natuurlijk is het voor een ISIS-kind prettiger toeven in het rijke en opgeruimde Nederland, dan in het arme en kapotgeschoten Syrië.

Maar Grapperhaus niet alleen minister van rechtvaardigheid en justitie, maar ook van veiligheid. En dat betekent dat je niet zomaar honderden kinderen kan teruglaten die door volkomen doorgedraaide en geradicaliseerde ouders zijn opgevoed. Natuurlijk – we kunnen er een handjevol terugnemen, en die uitermate goed monitoren. Maar honderden kinderen met terreurwortels naar Nederland laten komen… are you kidding me? Heeft de CDA-minister enig idee welk risico hij daarmee neemt in ons land?

Ik zal die vraag maar beantwoorden: nee, dat heeft hij niet. Want z’n hart doet zo’n zeer, en het enige medicijn daartegen is de grenzen wagenwijd openzetten voor alle minderjarigen uit het inmiddels verslagen ISIS-kalifaat. Jottem!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

28 reacties

 1.   

  Het is een kwestie van tijd voordat ook de ouders terug kunnen komen. Want dan zal het argument zijn dat deze kinderen niet zonder ouders kunnen opgroeien.

  Het is een domme zet die veel ellende zal veroorzaken in Nederland .Want deze kinderen zijn opgegroeid met haat voor het Westen. En deze haat voor het westen en haar levenswijze zal er vroeg of laat uitkomen in een of andere vorm.

  1.   

   Vervloekt is het Humanisme en hun opvoedingsideeën!
   We steven door hen af op een oorlog!

   1.   

    Dan kun je ook het christendom vervloeken.
    Het lijkt erop dat tegen moslims alleen islamitische straffen adequaat zijn. En die zijn hardhandig.

    Een man die een klein ISIS-strijdertje maakt moet zijn pik afgehakt worden, zoals een dief de hand wordt afgehakt waarmee hij stal.

 2.   

  Wat een merkwaardige prioriteiten heeft deze minister. Me dunkt dat er voldoende binnenlandse kwesties aangaande justitie en veiligheid zijn die dringend aandacht behoeven. Maar nee hoor, dit afstotende mannetje (hij heeft wel iets van een boosaardige gnoom, of een kobold) heeft zich opeens ten doel gesteld om zich te ontfermen over kinderen van IS-strijders vele duizenden kilometers van Nederland verwijderd, kinderen die vanaf dag 1 zijn geïnstrueerd en geprogrammeerd om te haten en te doden. Jeugdige zelfmoordterroristen dus, die Grapperhaus naar Nederland wil halen. Om nog maar te zwijgen over de ouders van die kinderen, die vervolgens naar alle waarschijnlijkheid samen met die kinderen OOK naar Nederland komen. En die minister gaat over binnenlandse veiligheid ? De pure gekte, de compleet van de realiteit losgezongen waanzin in Den Haag kent werkelijk geen grenzen.

 3.   

  Klinkt misschien heel raar, maar gisteren keek ik even naar het vragenuurtje, hij moest vragen beantwoorden, het leek wel alsof hij gedronken had. Een rare snuiter!

 4.   

  Grapperhaus is een levensgevaarlijke gek die nu al verantwoordelijk is voor de aanslagen straks. Er zou een proces tegen hem mogelijk moeten zijn wegens staatsgevaarlijke en staatsondermijnende activiteiten.

 5.   

  Is dat niet de man die strenger wil gaan straffen?

 6.   

  Elke dag, Molendag te Nederland.
  Molendag. Nationaal.
  Iedere dag, een helder licht.

  Tim, je maakt mijn dag,
  helemaal!

  Petra Hermans

 7.   

  Ook de CDA gaat links. Elke spoor begrip voor realiteit wordt opzij gezet en Grapperhaus keert zijn tweede wang toe als een goede christen vast aangespoord door zijn medechristen Seegers. Voel met je hart, denk met je hersenen, ik kan het niet genoeg benadrukken.

 8.   

  Grapperhaus wilt aanzet tot haat harder straffen en op andere kant haalt hij misdadige mensen met hun kinderen naar binnen. Met andere worden, kijk uit met je kritiek op ons en onze stappen die je zeker niet leuk gaat vinden. Een bananen koninkrijk in wording?

  1.   

   Als aanzetten tot haat DOOR fanate moslims strenger wordt gestraft, moet ook aanzetten tot haat TEGEN moslims meedogenloos worden gestraft.

   Intussen dient de Vrijheid van Meningsuiting in de allereerste plaats om politiek debat mogelijk te maken. Is dat niet ook wat die haatbaarden willen?

  1.   

   Wat een trollenbericht weer van GG. Altijd het zelfde met die lui. Ze proberen steeds de aandacht van het onderwerp af te leiden. Wat mij betreft gooit de redactie dit soort gasten er af.

   1.   

    Viertel,

    Uw trol-beschuldigingen en uw oproep wat u betreft te bannen zegt meer over u dan over mij.

    Ik moet constateren dat er nimmer iemand is verbannen voor een off-topic-bericht en zeker niet als dat slechts een enkele maal geschiedt.

    1.   

     Als jij nu beloofd Guus Geluk, om je voortaan in je commentaren bij het onderwerp te houden, dan trek ik mijn ‘oproep’ bij deze terug.

     1.   

      Viertel,

      Zojuist heb ik hieronder on-topic gereageerd.

 9.   

  DDS houdt niet van kinderen, zoveel is duidelijk.

  1.   

   Frits Jansen houdt niet van Nederlandse burgers.
   Dat is nog veel duidelijker.

 10.   

  Aboutaleb, de moslim heeft het zelf gezegd dat jonge ontspoorde kinderen kunt je zo goed als afschrijven. Correctie: Afschrijven of naar Nederland, de menselijke afvalbak sturen. Komt op hetzelfde neer.

 11.   

  Het enige waar je nu nog op hoopt wanneer je weer hoort dat een vriend van het Kartel een bloedbad aanricht
  Al-stu-blieft niet weer alleen onschuldigen
  Niet weer alleen dood gereden kinderen, in stukken gerukte pubers, dode baby’s
  Laat het voor één keer alstublieft een mededader zijn.
  Iemand die mede verantwoordelijk is voor de verkrachtingsgolf.
  Iemand die mede verantwoordelijk is voor de moordpartijen
  Iemand die kinderen terug naar de R’ham beulen stuurde.
  Iemand die al decennia lang alles in de doofpot moffelde en piste over de lijken
  Kleine kinderen liet verkrachten, met benzine overgoten, verminkt, folteren, moord
  De draaihalzende Gutmensch
  Gewoon
  Eén keer een henchmen
  Geen onschuldigen

  Maar gelukkig heeft de Beenloze Rutte en zijn kabinet besloten om teruggekeerde jihadisten hand en spandiensten te verlenen.
  Samen in innige samenwerking met de D’66 magistratuur die de liguidatie van Fortuyn beloonde.
  (terwijl de voltallige moreel dode MSM zag dat het goed was..)

 12.   

  Grapperhaus lijkt inmiddels zijn keutel te hebben ingetrokken: het kabinetsbeleid blijft ongewijzigd.

  https://www.ad.nl/politiek/minister-zaait-verwarring-over-kalifaatkinderen~a19aef9e/

  1.   

   @Guus Geluk. De enige verwarring was over: welke kinderen uit de kampen zouden toegelaten worden om naar Nederland te komen. Eerder was het besluit om alleen babies en zeer jonge pubers toe te laten. Maar niet ouder kinderen, omdat velen zijn al gehersenspoeld, en kunnen gevaarlijk zijn. Volgens de CDA houdt de regering zich vast aan het recent besluit om alleen kinderen onder 5 jaar toe te laten.
   Merkwaardig is het bericht van gisteren dat alweer een aanslag door een familie in Soerabaja heeft plaats gevonden. Ook de “kinderen” hadden zwaarden, toen de familie alweer een politie gebouw aanvielen.

  2.   

   Wellicht doet die linkse gristen (die zijn het ergst), met zijn in verhouding te grote hoofd en te kleine oogjes, er beter aan om eerst even rustig na te denken voordat hij zich ontlast van zijn verbale poep.

 13.   

  Volkomen naar verwachting, het pseudo-humanisme blijft hardnekkig op koers, de EUrocratische agenda dient met alle middelen te worden opgevolgd

  Alle eerdere berichten betreffende het tegendeel, waren gewoon “part of the show” en dienden enkel om de illusie van keuze te handhaven.

  Maar het resultaat stond allang vast.

  De kruik gaat altijd net zolang te water tot ze breekt.

 14.   

  Het gvd te gek voor woorden dat er überhaupt al aan wordt gedacht om dat giftig addergebroed hierheen te halen!
  Ten eerste is dat addergebroed totaal, maar dan ook totaal verknipt, ten tweede wordt het hier geplaatst bij ander addergebroed, ten derde kunnen de gemeente(n)besturen
  en zorginstellingen etc. het nu al niet aan, kijk alleen al naar de falende jeugdzorg en GGZ! Kijk naar die kwestie van die “verwarde” uit Den Haag op 7mei18!
  Dus nee, geschifte Grappenhaus c.s., laat dat gebroed daar, waar het thuishoort!

 15.   

  Als je deze man ziet handelen en hoort praten dan heeft waarschijnlijk zijn Pa zijn mr titel gekocht.

 16.   

  Welaan, als er stel negentig procent minder immigratie was geweest dan had het milieu niet onder die immigratie geleden. Dat moest helaas van de milieupartijen en die gaan nog steeds door met het verpesten van het milieu.

 17.   

  Individuele rechten zullen wel voorgaan op de te verwachten moord op onschuldigen. Dat is toch de regel? Stoppen met Verelendung.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!