Links-islamitisch verbond van jongerenorganisaties laat zien wat voor toekomst er komt

Komende zaterdag gaat het links-islamitisch verbond weer verder in Rotterdam. Niet in de vorm van politieke partijen in de gemeenteraad, maar in de vorm van politieke jongerenorganisaties (PJO). De jongerenpartijen van de PvdA, SP en GroenLinks gaan meelopen met NIDA in een mars voor de Palestijnen. Dit is de toekomst, links hand in hand met de islamisten.

De organisaties zullen stil staan bij ‘het lot van de Palestijnen’ en de status in de Gazastrook. Een excuus om alsnog met zijn allen bij elkaar met elkaar op te komen, als een verbond dat er nog niet is, maar wat zeker wel zal komen. Een waarschuwing voor het toekomstbeeld van later. De linkse PJO’s vormen de ontwikkeling van de linkse ideologie en het linkse discours over een decennium. Dan is dit beeld niet iets waar we blij van worden.

Eén aanwezige bij de demonstratie valt op: Amin Abou Rashed, die bekendstaat als de fondsenwerver voor Hamas, geeft op Facebook aan bij de bijeenkomst te zullen zijn. Hij was vorige maand in de Tweede Kamer bij een bijeenkomst van de ngo Oxfam Novib, naar eigen zeggen met ambtenaren van minister voor Ontwikkelingssamenwerking Sigrid Kaag (D66). Het ministerie liet in een reactie aan Elsevier Weekblad weten dat het een stagiair naar de workshop had gestuurd, maar niet op de hoogte was van de komst van Rashed.

Dat de linkse PJO’s ook nog met Rashed in verband gebracht willen worden, is al helemaal zorgelijk. Het slaat nergens op dat de politieke implicaties niet duidelijk zijn van deze actie, dus het moet een moedwillige keuze zijn geweest. Het lijkt op een soort ‘de vijand van mijn vijand is mijn vriend’ gehalte te hebben, maar dan is nog de vraag wat dit zal betekenen in de toekomst.

Is het niet beter om een seculier vs. confessioneel politiek gevecht aan te gaan, dan een rechts vs. links-islamitisch? Aan de andere kant, het is niet zo raar dat links en islamisme samen gaan, uiteindelijk vormt het een vorm van autoritarisme door middel van een Theocratie, of Socialistische Heilstaat. Lijkt dat te voorbarig en te extreem? Dat zou u kunnen denken, maar het gaat allemaal stapje voor stapje en dit soort fundamentele consequenties bedenken is een noodzaak, als er fundamentele discussies moeten plaatsvinden.

Hieronder de verdere onderbouwing van niemand minder dan David Suurland, die de link onderzocht heeft tussen het Communisme, Nazisme en Jihadisme:

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

49 reacties

 1. Two Ravens Black Kettle

  Verbonden door Jodenhaat.

  Je zult ze nooit zien protesteren tegen Isis
  Niet voor de Nigeriaanse meisjes
  Niet voor de witte meisjes in Rotherham, Malmo, Telford, Cambridge ad infinitum
  Niet voor genitaal verminkte meisjes
  Niet voor de slachtoffers van eerwraak of het lot van kindbruidjes.
  De tientallen door moslims vermoorde Joodse mensen in Europa ?
  Homo’s aan hijskranen in Iran; no problemo.
  Onthoofde meisjes in Saoedi Arabia; who cares
  Gestenigde vrouwen in Afghanistan; handen voor de ogen
  Maar die Joden
  Die weerzinwekkende kleine democratie in die middeleeuwse zandbak
  Dat werkt als een bloedrode lap op de antisemitische stier.

  Ze komen maar voor 1 enkel doel uit hun schijnheilig decadent nest: de Joden.

  1. meijer61200

   Geen speld tussen te krijgen Two Ravens Black Kettle. De extreem linkse meute zet alles in om Joden verdacht te maken, met medewerking van de fascistenblaadjes/sites, die in de burgeroorlog die er onvermijdelijk aankomt, als eerste worden stil gelegd. Denk aan de NRC,VK,Trouw, de verkrachters van JOOP. Israël is een superieure entiteit in die zandbak. Technologie, verdediging, democratie enz.enz. Daar kunnen de barbaarse zandapen, en de extreem linkse media een puntje aan zuigen. In Israél géén kindbruidjes, géén kopvodden, geen onthoofdingen, stenigingen. Israël is een voorbeeld voor het vrije westen.

   1. Holland

    En met medewerking van de antisemieten Ernst Quispel, Guus Gelul, Henk-Jansen e.a.

   2. Two Ravens Black Kettle

    Klare taal.

    Vandaar dat ze op geenstijl steevast de Volkischer Beobachter, de NSNB-Handelsblad en (oké die is dan van mij) de bezettingskrant Trouw genoemd worden.
    En dan zwijg ik nog over de Staatsmedia die momenteel overuren draait om de laatste islamitische terreuraanslag in de doofpot zien te krijgen en het CBS duimzuigverhaal over de criminaliteit te promoten.

    Bij hoge uitzondering zapte ik naar standpunt.nl op Staatsradio 1 voorgezeten door de Staatsambtenaar Ghislaine Plag (onderdeel wegkijken) met de gebruikelijke blik PC-robotten die zichzelf tooiden met even holle als valse begrippen als ‘journalist’ en ‘deskundige’.

    De vraag luidde (en dit op de eerste werkdag na een islamitische terreuraanslag, over prioriteiten gesproken)

    “Het is goed te merken dat Nederland steeds veiliger wordt”

    Drie verheugende feiten:
    1) alle inbellers op 1 na geloofden het rapport niet, nog de ‘deskundigen’
    2) 80% was het oneens met de stelling
    3) nog maar een pathetische 709 mensen namen de moeite om te stemmen op dat politiek correct Draaihals-programma. De NPO is een sterfhuis.

    Ze leven in een cocon betimmerd met kilometers dikke stalen platen.
    En het is zoals U het aangeeft; de haat jegens Israël is bijna tastbaar wanneer je naar die lui luistert.

    1. Tinneke

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  2. Ben Zine

   Ware woorden Ravens.

  3. Marija

   Een poosje terug dacht ik nog: als er in ons land een grote aanslag wordt gepleegd door Moslim extremisten, dan worden de kaaskoppen wel wakker.
   Nu denk ik: die worden nooit meer wakker, zijn geestelijk dood hartstikke dood. Wij weldenkende Nederlanders kunnen het tij niet meer keren.
   Sluit deze website en je ogen, zie en hoor niets meer, geef je over want dat is de doelstelling.

   1. Pit

    @Marija: We vinden het natuurlijk verschrikkelijk, maar islam? Nee daar komt het niet door. De man was gewoon in de war. Ja geloof het of niet, er lopen hier zelfs gasten rond die vinden dat het jouw en mijn schuld is.

    #zuigtrollen

  4. Steve Van der Vekens

   En het feit dat de ‘gematigde islam’ niet op straat komt om “Niet in mijn naam!” te schreeuwen, doet de indruk ontstaan dat ze het terreur stilzwijgend goedkeuren.

   En jezelf dan afvragen waarom de multikut niet werkt?

 2. poldi

  Deze mars is niet voor de Palestijnen, maar tegen de Joden.
  In de Syrische oorlog zijn zeker 5000 Palestijnen omgekomen.
  In april heeft de Syrische luchtmacht zware bombardementen uitgevoerd op het Palestijnse “vluchtelingen”kamp Yarmoek, nabij Damascus. Niemand maakte zich er druk om.
  Egypte grendelt de Gazastrook nog steviger af dan Israël, maar dit vermag niemand tot de verbeelding spreken.
  De inwoners van de Gazastrook zuchten onder de terreur van Hamas, maar niemand maakt er melding van.
  Het is werkelijk “no Jews, no news”.
  De demonstratie valt ongetwijfeld onder het recht op de vrije meningsuiting. Wanneer laten wij van de andere kant eens massaal van ons horen?

  Ik wordt ziek van dat links anti-semitisch geteisem

 3. poldi

  Plagiaat
  ———
  Ongelofelijke naïevelingen onze linkse Nederlandse jongeren, demonstreren “samen” met je toekomstige onderdrukkers en moordenaars!
  Geen weet ook van de joodse geschiedenis in het midden-oosten en het zogenaamd palestijns volk wat nooit heeft bestaan, laat staan de staat palestina!

  De term Palestina is ontleend aan de Filistijnen een volk uit eerdere tijden.

  De Romeinse bezetter gebruikten deze Latijnse naam voor Judea om de Joodse identificatie met Israël te minimaliseren. Het Arabische woord ‘Filastin’ is ontleend aan de Latijnse naam.

  palestijnen zijn gewoon arabieren die zich ongeveer 50 jaar terug die naam hebben laten aanmeten, niet meer en niet minder.

  De zogenaamde bezetting is een creatie van de arabieren om de joden te kunnen verdrijven en in conflict te blijven met Israël, met als doel het werk van hitlers holocaust af te maken!.

 4. Two Ravens Black Kettle

  En nog steeds stemmen veel leden van de Joodse gemeeschap in Nederland op het Kartel.
  Nog meer open grenzen
  Nog meer islam
  Nog meer tribale twisten, nog meer Jodenhaat
  Ik begrijp daat helemaal niks van.
  Het is inmiddels een existentiële zaak geworden voor veel Joden in Europa.
  Collectief Stockholm syndrom ?

  Ik kan het anders echt niet verklaren.
  Esther Voet tegen wie de PvdA komende zaterdag ook gaat protesteren vind het zo jammer dat diezelfde PvdA niet meer in de regering zit ?
  Dezelfde PvdA die decennialang wegkeek, de sluizen wagenwijd openzette, islam boven alles heeft gezet en steevast partij koos voor de agressor.

  Tsja
  NL gaat Zweden achterna
  Want de Joodse Gemeenschap zijn de kanaries in de mijn en in talrijke Europese steden trekken ze weg omdat ze zich niet meer veilig weten in dit doodziek door het PC-virus vernietigd continent.

  1. springmaarachterop

   Blijkbaar zijn er ook anti Semitische joden, een andere verklaring is er niet voor waarom zij op die landverraders clubjes stemmen.

 5. Two Ravens Black Kettle

  5 minuutjes
  Zeer goed commentaar van (notabene de links-liberale) Brendan O’Neill
  (debat in synagogue na de moordaanslagen in Parijs)
  (inderdaad er zijn nog een handjevol oprechte linkse mensen op de wereld. In NL heb je er bijvoorbeeld een stuk of tien (ondermeer Sylvain Ephimenco, Martin Sommers, Eddy Terstall, Paul Scheffer, Carel Brendel)

  Links is een antisemitische beweging geworden.

  Brendan O’Neill – The intellectually lazy left
  https://www.youtube.com/watch?v=choCy-Fto7o

 6. palko

  Je moet wel heel diep gezonken zijn om je als onderdeel van een politieke partij voor het karretje van uiterst dubieuze partijen als NIDA of Denk te laten spannen. Hopenlijk worden de demonstranten zaterdag warm onthaald in Rotterdam door fatsoenlijke, hardwerkende en weldenkende burgers.

  1. Marija

   Nee hoor, een paar nieuwsgierige maar niks doende sukkels, hebben inmiddels ook geleerd de kop om te draaien.
   Nederlanders komen niet meer in opstand, zijn volkomen suf gel.uld.

   1. Steve Van der Vekens

    De bullebakken van vroeger zijn plots mietjes geworden.

 7. Two Ravens Black Kettle

  Vrijdag werden er lokale verkiezingen gehouden in de UK.
  Er werd verwacht dat Labour enorm ging huishouden, zeker na alle recente schandalen, de wanstaltig opererende clown Theresa May en het simpele feit dat de cons al 8 jaar aan het regeren zijn.
  Het werd een fiasco.

  Een van de grootste reden: De Virulente Jodenhaat binnen Labour.
  Het is niet alleen in NL dat links een verbond heeft gesloten met de antisemieten.

  De Britten zeiden gelukkig nee tegen de Linkse bruinhemden.

  1. JanKlaasen

   Je vergeet erbij te zeggen dat de partij van Nigel farage compleet weggevaagd is.

   1. Ni28

    Farage vond zelf de partij overbodig na de Brexit.

    1. Pit

     @Ni28: Jan is uit de W i m – stal en de erfenis van Farage is natuurlijk de gezegende Brexit. Opdat NL spoedig zal volgen!

 8. poldi

  No Jews, no news.

  Links & Islam gaan protesteren voor palestijnen. LOL.
  Dat diezelfde Palestijnen worden gebruikt om te sterven voor de machthebbers van Hamas zal ze worst wezen.
  Dat in Libanon honden een beter leven heben dan Palestijnen, ook.
  Dat Palestijnen slachtoffer zijn bij Iraanse luchtaanvallen in Syrie….who cares?
  Dat Palestijnen nergens zo een vrij & goed leven hebben als onder Israelisch bewind……dat weten ze niet!
  Ga vooral protesteren jongens…..het zal helpen als een druppel water in de Sahara

 9. Ni28

  Van de jeugd moet je het hebben. Arme Nederland!

  1. Ni28

   De jeugd verkoopt haar ouders aan de islamitische vijand onder de mom van wederzijdse liefde. De jeugd werkt aan de dictatuur, zij zijn moe van de vrede.

 10. Frits Jansen

  ooooooooh wat doodeng!

  1. Ni28

   Ja, Frits Jansen, het is doodeng alleen simpele zielen hebben het niet door.

   1. Pit

    @Ni28: Frits is uit de W i m – stal

    1. Ni28

     weet ik, Pit, hij kan het niet verhullen.

     1. Stork

      En Ni28, retorische vragen zijn natuurlijk ook gewoon vragen. En domme retorische vragen zijn ook vragen.

    2. Ernst Quispel

     Wie is die W I M toch?

   2. Steve Van der Vekens

    We hebben het allemaal door, maar niemand durft het openbaar zeggen.
    De aanslag van Osama Bin Laden, was bedoeld om een ‘koninkrijk’ (het wereldwijde kalifaat) te stichten, welk hij nooit zou zien, maar waar hij de grondlegger van is.

    Hoe word Osama Bin Laden in Islamitische kringen genoemd?
    Volgens mij iets in de aard van Keizer.

    1. Steve Van der Vekens

     De islam heeft dus tijd en denkt niet in jaren, maar in generaties.
     Bin Laden gaf het startschot.
     Hoe langer wij wachten om de islamieten door gefakete onenigheid te deporteren, des te gevaarlijker het hier wordt.
     Je bent immers nooit te oud om de keel overgesneden te worden.
     (gebeurt voortdurend, maar mogen we niet weten van linkse media)

     Wie procentueel meer kans wil maken om zo aan zijn einde te komen, moet vooral verder pamperen.

 11. Gosselaar333

  De buitensporige kritiek op Israël heeft natuurlijk niks met antisemitisme te maken. Volgende week laat men vast hetzelfde geluid horen in een mars voor de slachtoffers van Hamas.

 12. Ritter

  Zover is het dus al gekomen.

  Jongeren organisaties van de linkse partijen werken samen met een islamitische fundamentalistische partij die o.a. hoofddoeken wil bij de politie en Hamas steunt.
  ————
  Gazaanse terroristen bezweren de Joden uit Israël te verdrijven
  https://brabosh.com/2018/05/07/pqpct-hzd-2/

  1. van Urk

   Een gelijksoortig Linkse jongerenorganisatie dat ook gevoed werd met Israel-haat en Palestijnse jeugdleiders uitgenodigd kregen werden opeens verrast door een moordenaar genaamd Breivnik.

 13. palko

  Ik herken op de foto een paar gele borden met de tekst: Recht om asiel aan te vragen. Maar ik zie nergens borden met de tekst: Plicht om asiel aan te vragen in de eigen regio, danwel in het eerste veilige land.

 14. Steve Van der Vekens

  Links bestaat uit de ‘degelijke’ middenklasse.
  Door de toevoer van vreemd gespuis, is links bang dat die migranten onze verworven rijkdom gaan afpakken.
  Dus wat doen ze? Ze zorgen er met hun: meer meer voor dat het lijkt dat ze handelen uit liefdadigheid, maar de verborgen agenda is de kosten van die migratie af te schuiven op de arme onderklasse. Daarom zijn die zo fanatiek. Des te meer migranten, des te sneller zal de arme onderklasse eerder bezwijken, en dat is wat groen links wil, hun centjes veilig stellen dmv een conflict te creëren waar zij boven staan. Ze denken: “Als het moet gebeuren, dan niet in mijn tijd, en hiervoor moet het proces versneld worden, zodat ze kunnen zien waar en wanneer ze moeten tegendemonstreren.
  Links heeft verkrachtingsbloed aan de handen.

 15. sjun

  Zo bleek zelfs de Noor Anders Behring Breivik een vooruitziende blik te hebben. Triest dat hij de methoden van de tegenpartij overnam die eveneens andersdenkenden de mond tracht te snoeren.

 16. Frits Jansen

  Alle angsthazen en andere lafaards let op: het wordt VERSCHIKKELIJK
  Als Hagenaar weet ik: “overdreiven” is ook een vakg

 17. HEM

  De Duitsers kwamen allemaal tegelijk, zij komen één voor één.
  Politici kunnen om de hete brij heen blijven draaien, maar ik zeg het rechtuit:

  We zijn allang in oorlog!

 18. Jantje

  Waarom denk ik gelijk aan Breivik als ik dit lees?

 19. Frits Jansen

  Waarom zijn ze links? Voor mij staat links voor socialisme. Voor hoge belastingen voor hogere inkomens.

  Waarom zijn het islamisten? Dat zijn radicale moslims, maar dit lijken me gewone moslims.

  Leve de betrouwbaarheid van DDS!

  1. HEM

   Er bestaan geen “gewone moslims”.
   Als een moslim ook maar iets gematigder wil worden, wordt hij door zijn kinderen op het matje (grapje?) geroepen.
   Iedere moslim is een infiltrant in onze maatschappij, ook al beseft hij dit zelf soms niet.
   Op uittreden staat de doodstraf. Dit is te vergelijken met desertie in oorlogstijd!
   Open de ogen en zie wat er gaande is.

  2. sjun

   Voor mij staat links voor shariasocialisme nivellering van het onderwijs, nivellering van kansen, vervuiling van het publieke domein afname van de veiligheid op straat en afnemend vrij besteedbaar inkomen. Socialisme moet wel heulen met islam om niet evenals de nationale variant van het socialisme nu al op de mestvaalt van de geschiedenis terecht te komen.

 20. monach

  De koran is verschrikkelijker dan Mein Kamph. Links heeft geen idee wie zij steunen.

  1. Frits Jansen

   Heeft u Mein Kampt wel eens gezien? Staat op internet, inclusief vertaling voor wie geen Duits kent.

   Ik kan de lezing van Mein Kampf iedereen aanbevelen die last heeft van slapeloosheid want er is geen doorkomen aan. Ook al omdat racistisch gedachtegoed maar al te bekend is, of je het leuk vindt of niet.

   Subtiel verschil is trouwens dat de Koran 1500 jaar oud is (en destijds zeer modern was!) terwijl Mein Kampf maar een eeuw oud is.

   Rutte had zijn eigen versie: “Mijn Kamp”, maar dan doelde hij op de Tukker die voor minister speelde.

  2. Stork

   Monach: Je wordt op de hielen gezeten door Frist (Ernst Quispel) die zich haast te vermelden dat het allemaal wel meevalt. Trek zelf de conclusie zou’k zo zeggen.

   1. Rechtsaf

    @Stork de isalmlovers doen er alles aan om de koran/islam uit de wind te houden, beetje bagatelliseren, beetje goed praten etc etc

  3. Ernst Quispel

   Sukkel.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.