Moskeedebat: Theo Hiddema laat zien hoe de bezem er door kan!

Geen categoriemei 30 2018, 15:00
Het gaat weer eens los in de Tweede Kamer! Volstrekte onwil, gemekker en gejammer aan de ene kant en concrete oplossingen en maatregelen aan andere zijde. Kijkt en leest u mee hoe het moskeedebat zich voltrok:
[embed]https://twitter.com/THiddema/status/1001777671636963328[/embed]
Zoals te zien en te lezen valt stelt Hiddema voor om artikel 140 van het strafrecht in werking te stellen. Eenieder die zich schuldig maakt aan discriminatie en haat zaaien binnen de context van (in dit geval) de islam, dus imams, moskeebestuur, Schriftgeleerden en andere predikers, kunnen worden vervolgd als zijnde een onderdeel van een criminele organisatie. Zij maken zich namelijk schuldig aan overtredingen op basis van artikel 137 c en d, de zogenaamde antidiscriminatie artikelen. Door de situatie op deze manier te benaderen wordt het mogelijk voor de overheid om de middelen die dit mogelijk maken, te confisqueren! 'Moskee weg en de fondsen ook!' aldus Hiddema.
Kees van der Staaij van de SGP vroeg nog naar welke concrete maatregelen er nou zullen worden genomen maar dat antwoord is natuurlijk het bekende riedeltje. 'Eerst kijken hoe we het transparant kunnen maken en dan pas kijken wat we er aan kunnen doen als er een probleem is.' was het antwoord vanuit de VVD. De SGP lijkt het idee van de nummer twee van FVD wel te zien zitten:
[embed]https://twitter.com/DominiqueHeyde/status/1001799440334774278[/embed]
Kunnen ze de staatskas mooi mee spekken, zo'n moskee executieverkoop!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten