Nationaal Comité weigert gesprek met azijnpisser/initiatiefnemer lawaaiprotest

Het Nationaal Comité 4 en 5 mei heeft geen zin in een gesprek met de initiatiefnemer van de lawaaidemonstratie, die op het moment van de dodenherdenking op de Dam de stilte zou willen verstoren.

‘Respectloos’, is het enige wat het Nationaal Comité te zeggen heeft over de oproep via het Facebook-evenement ‘Geen 4 mei voor mij’ om tijdens de twee minuten stilte de zaak flink te gaan verstoren. De demonstratie is dan ook gelukkig verboden.

Net als met de Zwartepiet discussie en die Grauwe Eeuw wappies is ook dit weer zo’n oproep om heel erg kut te doen omdat iets mogelijk racistisch is, zodat men vervolgens weer lekker slachtoffertje kan spelen als ze worden geweigerd. Niet netjes je probleem en/of de oplossing formuleren via de daarvoor beschikbare kanalen. Niet jezelf democratisch opstellen en in discussie gaan met anders denkende mensen. Nee, gewoon direct keihard janken, kut doen en bitchen tot iedereen je haat. Het Nationaal Comité benoemt ook het feit dat er gewoon een mogelijkheid was voor mensen om met elkaar in debat te gaan over dit onderwerp maar daar waren de initiatiefnemers niet bij aanwezig.

Want waar gaat het nu eigenlijk om? Dodenherdenking zou racistisch zijn want alleen de 22.000 blanke slachtoffers zouden worden herdacht. Het comité benadrukt echter dat er het hele jaar door nauw contact is met tal van groepen van nabestaanden en belangenorganisaties, ook met groepen uit de voormalig Nederlands-Indische en Indonesische gemeenschappen.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. Gerlos

  Heeft geen zin om met deze activisten in gesprek te gaan, nu mag de rechter donderdag een uitspraak doen, een hamerstuk en vele male NEE NEE NEE NEE stel idioten.

  1. LoesSpirit

   Helemaal eens Gerlos

 2. Duke

  Erg goed van het comité om deze drammende dwazen niet te zien als serieuze gesprekspartner.

 3. Adriaan

  De enige en juiste beslissing van het comité. Met dit soort randdebielen wil je niet praten.

 4. DolleDries

  Op uitnodiging van de socialistische premier van de Duitse deelstaat Rheinland Pfalz , Marlu Dreyer, houdt de voorzitter van de Europese Commissie Jean Claude Juncker, vandaag ter nagedachtenis aan de 200ste verjaardag van Karl Marx, de grondlegger van het Communisme, een toespraak in Trier, de geboorteplaats van Karl Marx.
  Dat Juncker daarmee met zijn zoals intimi fluisteren door alcohol vertroebelde geest , een man herdenkt wiens filosofie heeft geleid tot de dood en het verderf van miljoenen burgers , het ineenstorten van talloze landen waarvan de leiders heilig geloofden in het Communisme en Socialisme, is kennelijk voor hem van geen enkele betekenis .
  Op de voorgrond treden, zich laten bewierrooken kan slechts tot deze zeer ongelukkige beslissing hebben gevoerd. Of zou het zo zijn, dat Juncker het tot zijn taak rekent aanwezig te zijn bij de herdenking van alle bekende Europese politieke figuren, want dan zouden wij hem toch ook hebben moeten zien op de verjaardag te Brauna am Inn , afgelopen 20 april, waar een kunstschilder met de initialen A.H. werd geboren.

  Ofschoon Juncker een ere burger is van Trier, is zijn optreden op z’n minst gezegd verbazingwekkend te noemen, ofschoon het zachtjes wegdrijven van de EU richting het Marxisme in Europa voor velen niet nieuw zal zijn. Maar blijft onverlet dat Juncker’s aanwezigheid in Trier om de geboortedag te vieren van een man wiens ideologie geleid heeft tot het ontstaan van twee van de meest ondemocratische stelsels en landen ter wereld , Rusland en China , vraagtekens oproept bij mensen die nog wel in democratie geloven.
  Zelfs de voormalige secretaris -generaal van de toenmalige USSR , Michail Gorbatsjov , heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij verbaasd was te zien hoe EU leiders in de afgelopen 10, 15 jaar pogingen hebben ondernomen ( en dat nog steeds doen ) om een nieuwe Sovjet Unie van Europa te creëren.
  Bron Geennieuws

 5. Rechtsaf

  Voorstanders “Ernst, Guus, Frits,”kom er maar dit is jullie echt op het buikje geschreven, ik denk zelf dat jullie niet kunnen wachten om er een islamitisch feest van te willen maken, liefst antisemitisch natuurlijk..

 6. Rechtsaf

  Die gasten moet echt serieus van dat plein af timmeren en als ze eraf getimmerd zijn door slaan..

 7. palko

  Juiste reactie van het Nationaal Comité. Dit soort beroeps actifascisten moet je de deur wijzen. En mochten ze toch lawaai maken tijdens de herdenking op de dam dan hoop ik van harte dat omstanders zich even totaal niet meer kunnen beheersen.

 8. sjun

  Doorgaans komt het ook bij deze lieden vast wel binnen als hen lik op stuk in een universeel begrepen taal verduidelijkt wordt dat zij de grenzen van het betamelijke te ver opgerekt te hebben. We gaan vanzelf zien hoe dat uitwerkt als zij besluiten de gok te nemen.

  1. Hetzalwelweer

   Mede dankzij Rutte weet ik nu hoe ik de meute moet bedonderen, ik kan mij het gewoon niet meer herinneren, simpel….”uit welk land kom je?” . “weet ik niet”. :”Ben je een IS terrorist met hetzelfde geheugen als onze best Markje?”, : “dat zou best kunnen, maar als ik het niet meer weet, pin mij er dan niet op vast”. Dat zou jezus ook zeggen, toen ie aan het kruis hing….tenminste….men zegt dat ie er gehangen zou hebben, weet het ook niet meer….proost

 9. DolleDries

  15 kwaadaardig linksen slaan één man in elkaar

  https://www.liveleak.com/view?t=zaIV_1525218133

 10. buitenbeentje

  525.600 minuten in een jaar en juist in die 2 minuten dat anderen stil willen zijn lawaai willen maken, dat is links Nederland ten voeten uit.

 11. Rosasolis

  Vandaag een artikel in Trouw over deze 4 mei oproerkraaiers. Een aantal zijn de 2de of 3de generatie van vroegere Nederlandse Indische immigranten. Velen zijn kleurlingen die blijkbaar zijn onder de indruk van politieke partijen zoals Denk of Bij 1. Dat velen van hun ouderen of groot-ouders moesten zien hoe zij door de oorlog in de Jappenkampen konden overleven, weten deze oproerkraaiers niet (meer). En de later gedwongen vertrek van duizenden uit toenmalige Indie, interesseert hun ook niet. Laat deze idioten doorgaan met hun lawaai kabaal gedurende de hele dienst op de Dam. Dan ziet heel Nederland, of in Amsterdam, of op de TV, wat soort wezens het zijn! Hun hele betoog zal zeer averechts gaan werken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.