Nederlandse ISIS-slachter Victor Droste zegt nog altijd in Syrië te zijn. Prima jongen, vooral daar blijven!

Een geradicaliseerde Nederlandse postbode die de afgelopen jaren lekker de stoere jihadist heeft uitgehangen in Syrië zit nog altijd in jihadistisch gebied in het Midden-Oosten, zo verkondigt de geflipte bekeerling vandaag. Mooi zo, gozer, lekker blijven daar!

Weblog GeenStijl maakte vanochtend melding van Victor Droste. De jihadistische pipo, die enige jaren geleden zichzelf tot de radicale islam bekeerde en met ISIS ging meevechten in Syrië, zou namelijk in Den Haag gesignaleerd zijn. Lekker dan, voor de Hagenaren. Leven ineens in een stad samen met een kneitergestoorde yezidi-verkrachter, homovermoordende en soldatenonthoofdende ISIS-freak.

Maar loos alarm, aldus Droste zelf. De voormalige postbode zit nog altijd in Syrië zegt hij. Want als hij terugkwam naar Nederland, zou hij toch niet naar de Hofstad gaan? Dan zou hij lekker in Zwolle zitten. Bij pappie en mammie:

“Het weblog schreef dat de bekeerling gesignaleerd zou zijn bij de Haagse As Soennah-moskee. “Een leugen”, zegt Droste. “Waarom zou ik naar Den Haag gaan? Zwolle is veel leuker en dichtbij mijn ouders.”

De Syriëganger is absoluut niet in de As Soennah-moskee, verklaart hij. “Misschien is het een bekeerling die op mij lijkt.””

Dat Droste (toegegeven: naar eigen zeggen, en bijster betrouwbaar is een ISIS-jihadist natuurlijk niet) trouwens niet in Nederland maar in Syrië zit, is niet vanwege lack of trying. In december van afgelopen jaar klaagde de blonde moslim dat hij “gewoon naar huis” wilde. Alsof het dapper was gaf hij aan zichzelf te zullen uitleveren aan Turkse soldaten. Maar dat is duidelijk niet gebeurd. En dat was niet de eerste keer dat Victor de Jihadistenvlerk weer naar Nederland probeerde te komen, want de zomer ervoor schreef hij een melodramatische brief aan de rechtbank Rotterdam. Over dat hij wellicht de tocht naar Nederland “niet zou overleven.” Yep, drama queen.

We moeten het dus nog maar afwachten of deze doorgedraaide postbode zich ooit nog komt melden in ons land. Bijzonder rouwig zou ik niet zijn, als droeftoeter Droste nooit arriveert op Schiphol. Wat mij betreft blijft deze terroristische mafklapper lekker gewoon voor altijd in het primitieve terroristengat waar hij zich nu verschanst. Opgeruimd staat netjes!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. Adriaan

  Hij heeft waarschijnlijk nog maar één wens en dat is martelaar worden. Ik mag hopen dat zijn wens uit zal komen.

  1. Vit

   Ps, Dus makkelijke te herkennen als hij oversteekt.

 2. Floris

  Die sik. Walgelijk gewoon.

 3. Guus Geluk

  Gelukkig maar dat GeenStijl even onderuit ging. Loopt ‘ie debiel hier niet rond.

  1. Vit

   Het zou kunnen dat ze hem hebben verward met Abu Babyschudder, die zal ondertussen weer vrij zijn.

   1. Guus Geluk

    Vit,

    Licht me eventjes bij, wie bedoelt u?

    Ik weet niet alles.

    1. Vit

     Rudolph Holierhoek, als twee druppels water lijken ze op elkaar

     https://www.geenstijl.nl/5138807/abu-babyschudder-2-jaar-in-cel-voor-kindermoord/

     1. Vit

      Deze rat had ook connecties bij de As Soennah-moskee.

     2. Guus Geluk

      Zevenentwintig maanden voor het doodschudden van een baby.

      Kan het nog gekker?

     3. Vit

      Laten we het daar maar niet over hebben want dan raak ik weer van streek.

     4. Guus Geluk

      🙁

     5. Floris

      “Zevenentwintig maanden voor het doodschudden van een baby.

      Kan het nog gekker?”
      —————————————————————-
      Zijn vader is rechter.

     6. Guus Geluk

      Floris,

      Kijk aan.

  2. Control

   ‘ie

   🙂

 4. Lukasandro

  Die horen hier niet thuis waar ze met de noorderzon naartoe vertrokken zijn ”Kalifaat ” daar horen ze met hen kinderen thuis.Nederland zou géén enkel moeite voor moeten doen om deze terroristen hierheen te halen en willen berechten naar Nederlandse maatstaven.Die moeten in Syrie blijven en daar berechten.Dat is hen zorg als Syrie hen niet kan berechten als ze maar niet naar Nederland komen!!!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.