Oh nee! De Nederlandse media is ‘te wit’

Wat een absolute verschrikking! De Nederlandse media is ‘te wit’ volgens de NRC. Samen met Pakhuis de Zwijger gaan zij op onderzoek uit wat ‘de witte blik’ doet met de inhoud van onze dagelijkse televisieprogramma’s.

Het hele programma staat natuurlijk in het teken van deugen en vooringenomen conclusies waar linkse mensen zich heel schuldig over gaan voelen. Zo wordt er al beslist dat er een ‘witte blik’ is, dit effect heeft op de inhoud, dit erg is en wat we eraan kunnen, nee moeten, doen!

Al drie jaar lang is bekend dat zo’n 97% van de mediaredacteuren blank is. Dat minimaal de helft niet is weggepest en vervangen op basis van deug- en diversiteitsbeleid is natuurlijk een absolute schande voor de mensen van de NRC. Je kunt nog kaartjes kopen voor 31 mei om te zien hoe moeilijk deze mensen het zichzelf maken door anti-blank sentiment te willen verkondigen maar óók gelijkheid willen prediken. Hierdoor lopen ze geheid in de val waar de blanke niet beter, slechter of anders maar gelijk is, terwijl meer niet-blanken op één of andere manier een aanwinst zouden zijn maar wederom niet beter, slechter, anders maar gelijk zijn.

Er staat een lijstje met namen en foto’s van sprekers op de site, onthoudt ze en bekijk na afloop wiens mening je in het vervolg veilig kunt negeren. Dat zullen er nogal wat zijn schat ik zo in.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

22 reacties

 1. Ni28

  Dat bedoel ik mee met: Toen was alles nog heel gewoon. En de onzin van toen, daar kon je nog om lachen. De onzin van vandaag ontbreekt het aan humor.

  1. van Urk

   Tijd dat ze bij NRC wat van die “witten” een lange vakantie toezeggen en die vervangen voor wat meer kleur.

  2. meanstreak2099

   en het gaat er alleen maar slechter op worden

 2. lIN-T

  Waarom zeggen die blanke verwarde NRC journalisten niet hun baan op?
  Verbeter de witte wereld begin bij jezelf.

 3. NoDoubt

  Door voortdurend allerlei mensen toe te laten, krijg je dat het voortdurend verschuift. Straks de gender-neutralen in het geding, de travestieten, de documentlozen. Het heeft wel een voordeel want zo krijgen uiteindelijk ook PVV’ers en FdD’s de ruimte in omroepland. Die worden nu totaal genegeerd terwijl er veel stemmers zijn. En de laatste stap worden de Islamisten. En dan is alles voorbij want die zijn niet zo tolerant. Ga zo door.

 4. A3aan

  Dus, als een nieuwsmedium het niet voor elkaar krijgt een gedegen onderzoek te doen, niet een gedegen artikel op papier kan krijgen ga je maar zeiken over de huidskleur als of er verder niets te melden is. Ik wordt te oud voor dat gezever, doe normaal dan…

 5. Gerlos

  Toch is dit vreemd als je in een blank land geboren bent en er woont.

 6. Ernst Quispel

  “Dat minimaal de helft niet is weggepest en vervangen op basis van deug- en diversiteitsbeleid is natuurlijk een absolute schande”

  Je hoeft niemand weg te pesten. Een gelijke behandeling bij benoeming is voldoende.

  1. van Urk

   Ik denk dat het toch wat anders ligt want het schooloordeel tegenover leerlingen en studenten is anders hard. Pesterijen op de werkvloer komen ook tussen “witten” voor. Het aanbod aan zwarten die opgeleid zijn om hoofdredacteur of journalist te kunnen gaan worden is gewoon te klein. Het kan zijn dat ze grotendeels te laag opgeleid zijn of dat zij liever wat anders willen worden. https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/meer-allochtonen-op-televisie-~bb1e7f80/

  2. sjun

   Dan blijft het te wit hè…

 7. HEM

  Door “nergens voor geschikt te zijn” dwingen anderskleurigen positieve discriminatie af en infiltreren op die manier in onze media, overheid etc. met de bedoeling de zaak over te nemen en hier een moslimstaat te vestigen.

 8. HierBenIk

  Gaan we nu dan ook maar in elk willekeurig Afrikaans land roepen dat de media ‘te zwart’ is. Kom op mensen we leven in een land waar blanke mensen wonen, heeft niets met discriminatie te maken, maar met demografie.

 9. toetssteen

  Wit/zwart? Welk een nonsens! Lijken komen in de richting van wit; blanke mensen zijn roze/beige. Iemand die weleens een palet in handen heet gehad weet wat ik bedoel.
  Zwart is net zulke kul, het gaat dan om donkerhuidige mensen. Mja, neger is daarom een correcte term. Immers het betekent donker( zie Rio Negro). Donker is idem een dingetje voor op het palet.
  Enfin, wanneer komt er een actie voor Vietnamese/ Chinese/ Indonesische/ Ambon/Indiaanse/ Indiase medelanders?

 10. Noppes

  Ik vind dit de perfecte weerspiegeling van de samenleving die gelukkig ook nog steeds voor het grootste deel blank als room is

  1. Frits Jansen

   Maar 9% van de wereldbevolking is blank.
   Zonder onderdrukking behouden wij niet de overmacht,

 11. sjun

  Kom maar weer eens terug wanneer de Nederlandse belastingbetaler te wit is.

 12. lugar

  De media is mijn nog niet wit genoeg!

  White power!

 13. lugar

  Het gekleurde meiske op de foto van het artikel heeft een slavenring in haar neus, is dat verplicht als je kroeshaar hebt?

 14. Frits Jansen

  Als we het over diversiteit hebben: hoeveel procent van de reaguurders is vrouw? Ik schat nul. Helaas, ik ben ook een man.

  1. Holland

   Je schatting is onjuist. We hebben hier op DDS Tinneke, Jetske, Paaldanseres, Mar, Rosasolis, (soms) Gielah en nog een paar andere. Je hebt het ALTIJD fout Jansen, leer dat nu eens onbenul.

 15. Frits Jansen

  Sylvana Simons moet terug uit de politiek in de media, en weer de TV presentatrice worden die ze ooit was.

  1. Holland

   Sylvana Simons was ooit ook kapster. Dat lijkt me het beste einddoel voor haar: helemaal haar niveau.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.