Rechters in Marokko spannen samen met Marokkaanse criminelen in West-Europa. Gevolg: tientallen gestolen auto’s

Moroccan-judges
Foto: Marokkaanse rechters. Bron: Morocco World News.

“Ik heb morgenvroeg met rechter in theehuis afgesproken.” Aldus Marokkaanse criminelen die nu voor de rechter staan vanwege een grote operatie waarbij tientallen auto’s gestolen zijn. Om niet ontdekt te worden, knoopten de in Europa actieve autodieven banden aan met de gerechtelijke macht in Marokko.

De Belgen hebben het er maar weer mooi mee: niet alleen wordt de minister van Justitie daar aangeklaagd door doorgedraaide ISIS-moeders die vinden dat ze wat te eisen hebben van de Belgische overheid, maar ook blijkt het land misbruikt te zijn als invoergebied voor gestolen auto’s die linea recta naar Marokko werden gereden om daar verkocht te worden in het illegale circuit.

De wijze waarop de Marokkaanse bende van dieven en helers zo lang uit het zicht van de autoriteiten heeft kunnen blijven, is omdat de criminelen het kennelijk op een akkoordje hadden gegooid met rechters uit Rabat en omstreken. Als een lid van de autodievenbende onverhoed in z’n kraag was gegrepen, hoefde men alleen maar even een middagje met de magistraten in een theehuis te zitten, en alles wat gepiept. De Belgische politie wist dit soort telefoongesprekken op te vangen:

“- Aziz C. (vanuit Antwerpen): “Heb je al met de rechter gesproken?”

– Adil C. (vanuit Marokko): “Nee, hij was al weg. Ik heb enkel de procureur gesproken.”

– Aziz: “De rechter woont in Meknès tegenover de zus van …”

– Adil: “Ik heb morgenvroeg met rechter in theehuis afgesproken.””

De Marokkaanse jatmozen hadden behalve het inpakken van de gerechtelijke macht ook op de weg een geraffineerde aanpak:

“Volgens de openbare aanklager had de bende een uitgekiende aanpak. Elke gestolen auto werd afzonderlijk naar Marokko overgebracht. Per vrachtwagen zou goedkoper zijn, maar dat zou de aandacht van de douane trekken. Voor elke auto werden ook geldige documenten van een gelijkaardige wagen gestolen. De Marokkaanse douane controleerde toch nooit of de documenten overeenkwamen met het chassisnummer.”

Maar ondanks hun verfijnde methoden zijn de dieven natuurlijk doodgewoon tuig van de richel. Vandaag begon hun rechtszaak, en justitie eist 4 á 5 jaar cel voor de bendeleden die de gastvrijheid van West-Europese landen hebben misbruikt om auto’s te stelen en die naar Marokko te brengen voor een portie wederrechtelijke zelfverrijking. Weg met die lui!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

22 reacties

 1.   

  Je verwacht het niet…. Ergens is de geïmporteerde mentaliteit door vigerende cultuur gevoed.

  1.   

   Wat kan onze sjun toch deftig schrijven!

   Er is geen touw aan vast te knopen maar het heeft academische allure, zullen we maar zeggen.

   1.   

    Ergens anders las ik over de definitie van de trol:

    Een trol (mv.: trollen) in een internetomgeving is een persoon die op Usenet, fora, websites of chatkanalen berichten plaatst met het doel voorspelbare emotionele reacties (bijvoorbeeld woede, irritatie, verdriet, of scheldpartijen – ook wel flames genoemd in internetjargon) van andere mensen uit te lokken,[1] opzettelijk verkeerde informatie (desinformatie) te geven of zichzelf expres anders voor te doen.[2] Het gebruik van het woord trol in deze zin, is afkomstig van de vroege uitsluitend Engelstalige internetgemeenschap.

    1.   

     Deze beschrijving wordt door de trollen omgedraaid in hun voordeel daarom zijn het ook trollen. Maar je muziek is geweldig, Hans Zimmer.

   2.   

    cognitieve dissonantie eikel

   3.   

    Wat leuk dat je even je digitale beurspoortje komt achterlaten Ernst.

 2.   

  Tim heeft volkomen gelijk.

  Maaaaar

  Zouden de Nederlandse en Engelse rechters ook maar 1 millimeter beter zijn ?
  In Nederland beloonden ze gretig en met strakke vochtige pantalon de moordenaar van de toekomstige premier. Het waren ideologische geloofsgenoten.
  In Engeland en Zweden werken ze al decennialang samen met islamitische verkrachtingsbendes
  In Duitsland zijn ze in niets te onderscheiden van de Inquisitie.

  Dus wat dat betreft complimenten aan de Marokkaanse rechters.
  Ze zijn zo corrupt als de neten
  Onderdeel van het misdaad syndicaat.
  Maar ze verschillen in niets met de Politieke Rechtbanken die West en N-Europa in een 1984 dystopie aan het veranderen zijn.
  Sterker nog ik denk dat deze criminelen minder gevaarlijk zijn dan veel creaturen die zich in West-Europa rechter mogen noemen.
  Dat zijn de gevaarlijke lui.
  Die lui die innig samenwerken met de MSM-Gestapo.
  Zie Tommy Robinson

  De tijd dat het Westen naar andere landen kan vingerwijzen is al heel lang voorbij.
  De schaduw van Orwell ligt metersdik over ons schiereiland.

 3.   

  Niet verwonderlijk in dit corrupte land, en maar euro’s die kant opsturen o.a teveel Kinderbijslag, AOW, en veel andere toeslagen waar geen enig toezicht op is.

 4.   

  Marokkaanse criminelen, Marokkaanse rechters, wat is het verschil eigenlijk met heersende corruptie zoals in al dit soort landen aanwezig is. Alleen het inkomen.

  1.   

   Ik verwacht dat u het zelfde zegt van Nederlandse criminelen en rechters.
   We gaan toch niet discrimineren??

   1.   

    We gaan juist meer en meer discrimineren. Wat is daar mis mee? Al dat Marokkaanse rif-tuig moet het land uit. En Nederlands tuig? Zwaar straffen.

    1.   

     @Adriaan Fritsje bagatelliseert alles een beetje door moraalriddertje te spelen hier, vindt het dus prima wat die lui allemaal doen, sterker nog, blijkbaar vindt Fritsje dat Nederlandse criminelen dit ook allemaal mogen doen want ja je mag niet discrimineren..

   2.   

    Vooruit, waarom is Volkert van der Graaf de moordenaar van Pim Fortuyn vrijgelaten en nu al zonder beperkingen? Straks treft hij zomaar verwarde mannen met lage bloedsuikerspiegel?

 5.   

  Ach na “onze” asielzoeker uit Irak die hier zijn hele leven een uitkering genoot na te zijn “gevlucht” uit Irak en ondertussen peddelde tussen NL en Irak om daar vet bij te verdienen als RECHTER, verbaasd mij niets meer.

  1.   

   Inderdaad, dit wil je niet geloven!!

   Maar, helaas, is dit dus wel de waarheid!!

   De controle en het screenen bij binnenkomst in Europa stelt NIETS voor, dus lopen ze door heel Europa rond!!!

   Dankzij oa. de EU>

 6.   

  Floris, welke om economische redenen naar het land van Molenbeek, doorgedraaide ISIS-moeders en georganiseerde auto export is vertrokken,is als lokale deskundige hier de grote afwezige.
  Een ding betreffende Floris is duidelijk, vanwege het geld sluit hij liever de ogen voor wat er in zijn zelf verkozen land gebeurt.
  Diep, diep droevig hoe diep sommige ex-Nederlanders kunnen zakken.

 7.   

  Nooit te beroerd pm wat bij hun uitkering bij te klussen.
  Maar dar waren Jacobse en Van Es, pure blanken.
  Marokkanen integreren sneller dan je denkt.

 8.   

  En dan maar een rechtzaak aanspannen voor de uitspraak “Willen jullie meer of minder Marokkanen” .
  En Marokko doet gewoon mee met dit tuig en die gematigde moslims die je nooit ziet of hoort die steunen in het geniep deze broeders.

 9.   

  Meer of minder?

 10.   

  Willen we meer of minder criminelen in Nederland? Minder! Minder! Dan is het toch niet zo vreemd wanneer iemand roept dat we minder Marokkanen willen?

 11.   

  Heeft de VVD een filiaal in Marokko dan? Wist ik niet eens.

 12.   

  Ophangen en die rechters ook, en ik weet nog wel een paar gasjes

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!