Rechts-radicale EU partij smijt even radicaal met EU-geld; champagne, diners en feesten!

Het gaat weer lekker daar in Brussel! Eerst blijken ze daar Palestijnse terreurgroepen indirect te financieren en nu financieren ze ook de terreur aan tafel, in hotels en vergaderzalen van rechts-radicale feestgangers! Zo lezen we op het AD.

Dinertjes, flessen wijn en kerstcadeaus zouden als zoete koek worden uitgedeeld door leden van ENV (Europa van Naties en Vrijheid). De PVV maakt ook deel uit van deze partij maar PVV-leider in Europa Marcel de Graaff legt de schuld compleet bij de Franse levensgenieters binnen de partij. Door de nieuwe regels die dit soort praktijken tegen moeten gaan, mag mede-PVV’er Auke Zijlstra z’n relatiegeschenk van €5000,- weer compenseren met een korting op het budget. De leren mappen met partijlogo zijn namelijk niet meer oké en net zo hard zelfverrijking. Gewoon weer goedkope mapjes, net als de rest van het volk!

Marine Le Pen en haar partijleden krijgen de kans om hun exorbitante uitgaven te verantwoorden. ‘Genieten’ of ‘was het waard’ zijn het soort (hilarische) antwoorden waardoor ze dik vier ton mogen gaan terugbetalen. Of er een geldige reden voor bestaat lijkt eenieder natuurlijk heel sterk.

De enige uitleg die SP-Europarlementariër Dennis de Jong nog enigszins zou begrijpen is als het ze was te doen om zoveel mogelijk geld te verbrassen zodat het niet naar andere EU doelen kon gaan. Als dat al zo was hadden ze het nog veel bonter kunnen maken (al kost de maanden onderzoek ook flink wat tijd en geld) en hoe dan ook moeten ze waarschijnlijk flink lappen! De EU hanteert nu flink strakke regels, alles boven de €60,- moet worden geregistreerd.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

29 reacties

 1. Bloem

  Soory maar het verhaal is zeer onsamenhangend en het lijkt incompleet. Misschien nog eens naar kijken en dan opnieuw plaatsen?

  1. Blue monday

   Wat snap je niet?
   De EU-club waar ook de PVV deel van uit maakt, heeft de BLOEMETJES buitengezet.

   1. Bloem

    Beste heer Blue Monday, kunt u niet begrijpend lezen? Waar staat dat ik het niet begreep (“wat snap je niet” is spreektaal die duidt op ongeletterdheid)? Begreep de inhoud, intentie en doelstelling van het stuk volkomen, het blijft echter een rommelig stuk waarin een deel van de informatie klaarblijkelijk ontbreekt.

    1. Ernst Quispel

     Het zal de heer Bloem inmiddels wel duidelijk zijn dat zijn rechts-populistische vrinden in Brussel zich niet door een hogere moraal wisten te onderscheiden.

     1. Bloem

      Niets menselijks is de zogenaamde populist vreemd. Het tegenstrijdige is, dat het juist de PVV is, die al tijdenlang roept een einde te maken aan dit soort misstanden, liefst door opheffing van het meest corrupte orgaan van Europa. Niet de Griekse of Italiaanse overheid, doch de EU…….

     2. Bloem

      BTW waaruit blijkt dat ik dat ik vrinden heb onder rechts-populisten in Brussel? Het simpele feit dat ik kritisch aankijk tegen het huidige EU-beleid, zegt volgens mij niets over vrienden in Brussel?

 2. denk eens na

  Goed moment voor een EUxit.

 3. Blue monday

  Zo kennen we de PVV weer….zelf in bruin rechtse kringen is het altijd de schuld van een ander.

  1. Holland

   Blauwe heeft een obsessie voor kleuren. In zijn eigen nick een koeleurtje. En in elke domme reactie die hij plaatst figureert wel een keer de kleur bruin. Zou hij een bruinwerker zijn?

 4. Ni28

  De stijgende EU budget heeft te maken met de levensstijl van de EU-parlement leden. Links of rechts het maakt niet uit. De uitgekeerde gelden aan diverse landen zijn ook niet altijd gecontroleerd en gezien het feit dat er nogal wat corrupte landen bij zitten zou het juist moeten. Weet u wat controle kost, zegen ze dan en is daarmee de kous af. Een goed geleide unie zou veel minder geld kunnen kosten maar het is makkelijker om meer geld te vragen dan zichzelf te controleren. En minder leuk.

  1. Blue monday

   Hoe opmerkelijk dat je het zo weet te draaien dat het de schuld van de EU is.

   Laten we ons op de feiten richten, wie zich lam heeft gezopen en gesnoven met ons europees geld….

   1. swetsnek

    Juncker ????? dombo hahaha

 5. Ni28

  Het Pavlov reflex: zeg PVV! En hap, daar gaan ze weer.

  1. Blue monday

   Zeg links, zeg islam en jij houdt je mond?

   1. Syntha

    Nee. Ik zal even mijn mond opentrekken. Weer een terreur aanslag in Luik, Belgie, na het roepen Allah is groot. Drie doden, Zo goed?

 6. Guus Geluk

  “Door de nieuwe regels die dit soort praktijken tegen moeten gaan, mag mede-PVV’er Auke Zijlstra z’n relatiegeschenk van €5000,- weer compenseren met een korting op het budget. De leren mappen met partijlogo zijn namelijk niet meer oké en net zo hard zelfverrijking”

  Mijn hemel, wat een puinzooi maken de EU-politici er weer van. En de populisten doen even hard mee, dat blijkt maar weer.

  1. Blue monday

   Niet alle populisten maken deel uit van dat zooitje ongeregeld…dat is toch teveel eer.

   Het is overigens helemaal de schuld van de EU die deze verleiding mogelijk maakt, die arme drommels waren bij voorbaat kansloos….

   1. Guus Geluk

    Monday: “Het is overigens helemaal de schuld van de EU die deze verleiding mogelijk maakt, die arme drommels waren bij voorbaat kansloos….”

    Proest.

  2. Stanly2000

   Guus, mijn hemel, wat een puinzooi maken de VVD-politicus (Krikke) er weer van. En de populisten doen even hard mee, dat blijkt maar weer.

   1. Guus Geluk

    Stanly2000,

    Doet u een “jullie-doen-het-ook-en-dan-is-het-goed”?

 7. Ernst Quispel

  Ik neem aan dat de PVV nu uit de ENV stapt?

  1. Bloem

   Beste heer Q, wanneer u het forum verlaat zal ik hoogst persoonlijk een brief aan uw geliefde partij (PVV) schrijven met het verzoek om de ENV te verlaten. Deal?

   1. Ernst Quispel

    Ik begrijp uw verlangen, heer Bloem, dat ik me hier terugtrek.

    Tot mijn spijt kan ik niet aan uw verzoek voldoen.

 8. deelszon

  Hier likken onze antisemitische islamlovertjes hun dikke bruine vingertjes bij af natuurlijk

  1. Blue monday

   Ja, dat doet pijn he? Dan kun je het beste maar een beetje dwaas bij DDS gaan roeptoeteren.

 9. Guus Geluk

  Het zijn de omgekeerde deugdmensjes: altijd vol op het orgel tegen de EU, deugen, deugen en nog eens deugen, maar nu blijken de deugdmensjes met de broek tot op de enkels te staan.

  1. denk eens na

   Exit EU zo duidelijk/?

 10. Gerlos

  Juncker is nog steeds onwel van de vele liters champagne wat hij op gezopen heeft.

 11. Frits Jansen

  Dank zij al mijn contacten in alle lagen van de bevolking ken ik een geheim dat ik u wel wil verklappen als u belooft het voor u te houden: de feesten bij DDS slaan alles! Waarbij de redactie een onverwachte voorkeur aan de dag legt van extreem-linkse moslima’s, liefst van die terroristische types die hun eigen kalasjnikov meenemen het bed in.
  In dit saaie leven is een beetje gevaar héél lekker.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.