Sinterklaasfeest verpesten in Rotterdam, BIJ1 waagt een poging!

Ja, het is nog maar mei maar de Nederlandse cultuur verpest zichzelf niet, daar is hulp bij nodig! Sylvana Simons en die andere professionele racisme-schreeuwer Jerry Afriyie, organiseren deze maand een zogenaamde BIJ1komst.

Altijd al een traditie om zeep willen helpen, jezelf moreel verheven voelen boven de rest omdat je jezelf nét wat harder vind deugen én je expertise op het gebied van slachtofferschap uit je huidskleur put? Zoek niet verder! BIJ1 heeft je nodig, nu harder dan ooit, om Rotterdammers te pesten en vervolgens te kunnen gaan janken over hoe racistisch iedereen is! Je hebt het namelijk volgens jezelf het beste met Nederland voor en jij bent toch ook Nederlander? Staat gewoon op je ID-kaart…

Ze willen het allemaal heel grondig en serieus aanpakken door op verschillende niveaus te kijken hoe het Sinterklaas feest ‘inclusiever’ kan worden gemaakt, zodat nooit meer iemands gevoelens zullen worden gekwetst en BIJ1 éindelijk met droge ogen andere vormen van slachtofferschap meer aandacht kan geven. Misschien gaan ze volgend jaar wel naar Brabant om een alcoholvrij-carnaval te organiseren voor alle moslims in die provincie!

Ben je dus in de gelegenheid om op 17 mei de BIJ1komst bij te wonen en heb je ook van die lijpe ideeën, ga erheen en krijg ook de titel ‘wit’ en ‘racist’, tijdelijk kosteloos en een leven lang geldig! Pas op met hoe je daar je koffie bestelt!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. Supernoodle

  Het is haast om te lachen, als het niet zo treurig is.
  Wat een idioten.

 2. vikingkiowa

  Ik dacht dat er op europees niveau was afgesproken geen make-up meer op dieren te testen ??.. en wacht maar tot vegetariërs gaan beginnen over die fruitsalade op haar hoofd.. of de dierenbescherming mochten er slangen uit komen

 3. Stork

  Zie ginds komt Sylvana van klagen steeds klaar.

  1. Mart

   …en krijgt van dat klagen een flinke kietelaar……kon het niet laten ERNST.

 4. Gerlos

  Zullen wij deze idiote mafkikkers eens een bezoek brengen op 17 mei a.s. en van vertellen dat wij deze idioterie niet willen en dat het eens afgelopen moet zijn met dat gezeik over ZWARTE PIET en en weet ik wat nog meer want alles is bij hun geloof ik racisme.

  1. Ernst Quispel

   Gerlos roept dapper op vanachter zijn laptop.

 5. Gerlos

  Ernst ik neem aan dat jij de eerste bent die zich aanmeldt.

  1. Ernst Quispel

   Nee, maar ik weet zeker dat jij je hooivork al uit het vet hebt gehaald.

   Je lijkt me een zeer dappere man.

   1. toetssteen

    @EQ
    Ik denk dat Gerlos een potje roet gaat gebruiken. En groot gelijk Gerlos! Pikzwart hoort Piet te zijn, hij is immers niet menselijk. Rijdt samen met Sint over de daken, nou eh, als dat geen mythe is!

 6. Gerlos

  Ernst valt me tegen van je, maar ik gebruik geen hooivorken of andere attributen, gewoon netjes je mondje roeren daar kom je het verst mee toch Ernst.

  1. dannyvermeulen69

   Gerlos .ernst qwispel doek zit in de overgang ontkennis fase .het een monument beweert HET dat wij wel durven zittend achter een toetsenbord en het andere moment weer het verhaal van de opstand met hooivorken..ik heb HET al een paar keer gevraagd ergens afspreken oog om oog tand om tand,, maar dan geven de lafaards niet thuis,

 7. lanex

  Kijk, dat die Simons krankjorem is weten we. Maar het zijn juist de linkse faciliterende kliek deugers die dit allemaal mogelijk maken die de “zwarte Piet” moeten krijgen. Simons en Ayfirie zijn niet eens relevant meer.

 8. hitje89

  Allen even naar Facebook en commentaar leveren bij1 rotterdam. Het is inderdaad treurig, Afriyie is uitgenodigd. Er staat ook een foto bij van de blokkade op de Erasmusbrug, wat nu met twee maten meten?
  Bijeenkomst verstoren kan ook nog.

 9. Lex

  Ik had nog zo gehoopt dat ze op zou hoepelen terug waar ze behoord Suriname.

 10. Mart

  Wat zou die Zwarte Piet daar in Suriname met haar uitgevreten hebben?En dan vlucht ze naar Nederland ,kom ze hun daar wèèr tegen,in rijen van vier nog wel.Erg fustreerend!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.