Stenengooiende Gaza-terroristen doen net alsof ze gehandicapt zijn om buitenlandse pers te neppen

Rellende Palestijnen in Gaza sparen kosten noch moeite om zichzelf zo zielig mogelijk te presenteren naar de wereld.

Wie het conflict tussen Israël en de Palestijnen al geruime tijd volgt, moet op een gegeven moment wel op de term ‘Pallywood’ gestuit zijn. Het is een toespeling op de Amerikaanse filmstudio’s in Hollywood, die met allerlei dramatische trucs een filmset kunnen laten lijken op een oorlogsgebied, zodat kijkers het idee krijgen dat het allemaal nét echt is.

Pallywood doet eigenlijk hetzelfde, zij het met een politieke motivatie. Want ook de Palestijnen willen voor het maximale effect gaan bij de kijkers (in het Westen), en zijn bereid daarvoor zelfs de waarheid te offeren. Zie bijvoorbeeld de verhaallijn die Hamas en vrienden proberen op te zetten rondom de “Grote Terugkeermars”. In werkelijkheid is dat een georganiseerde vorm van terrorisme; Hamas stuurt gewapende gekken richting het grenshek om daar molotov-cocktails te gooien, brandjes te stichten en stenen te gooien naar soldaten.

Maar in Europa moeten we vooral denken dat het hier gaat om schietgrage Israëlische soldaten, die er ongeacht wie er voor hen verschijnt als een stel dolle cowboys op los schieten. Pangpangpang, hoe meer Palestijnse doden hoe beter! Aldus het beeld dat Hamas graag neerzet Natuurlijk heeft het Israëlische leger een betere ethiek dan dat, maar beelden spreken nu eenmaal luider dan daden. En dus moet je de beelden zo bijstellen dat het gewenste effect wordt bereikt. Want als Hamas hier voor de waarheid ging, viel de halve Westerse wereld nu over hen heen in plaats van over de Israëlische regering.

Gelukkig hebben we ook nog oplettende lieden zoals Hananya Naftali, die de sabotage van Pallywood gewoon doorziet voor wat het is. Hier snapt de gewiekste jongeman Hamas bij het omtoveren van terroristen tot zogenaamde kruklopende gehandicapten. Kijk goed naar de foto’s: al deze gasten steunen gewoon op hun beide benen en proberen hier doodleuk de boel in de maling te nemen. Betrapt, boefjes.

En mazzel tov, Hananya! Hopelijk openen je ontmaskeringen wat naïeve westerlingen de ogen – want dat is hard nodig.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

39 reacties

 1. Dirk van Jurie

  In 1948 kregen ze de kans op land, zij, hun leiders, wilde dat niet, ze wilde het hele land. Daarom zeiden de Arabische onderhandelaars destijds nee tegen alle mogelijke opties. De joodse onderhandelaar zeiden ja en sindsdien is Israël uitgegroeid tot een prachtig democratisch land dat plaats biedt aan allerlei verschillende nationaliteiten. Als je Israël aanvalt, ja ook met stenen, dan grijpen ze je. Je kunt dat dus maar beter niet doen. Wil je vrede met Israël? Nou dan krijg je vrede.

  Overigens, de kans dat de chip (Intel) in jouw computer uit Israël komt is nogal groot.

  1. Control

   ‘in jouw computer uit Israël’

   🙂

   1. nogmaals

    Kan control zijn/haar reactie svp toelichten?

    1. Guus Geluk

     Nogmaals,

     Control is één en dezelfde persoon als Dirk van Jurie en Stork. Het betreft een trol die met zijn aliassen slechts tracht te provoceren (anderen op dit blog imiteren, zoals hij hier deed, bijvoorbeeld).

    2. sjun

     Het zijn ook enkel maar de intel-processors die er ontworpen zijn en voortdurend verbeterd worden. Wat voor bijdrage LEVERt dat steevast provocerende, ruziezoekende, klagende en rellende mengvolk van regionale zwerfarabieren eigenlijk aan de wereldeconomie?

 2. Steve Van der Vekens

  En dan maar beelden laten zien van gewonde kindjes. Heb net het linkse nieuws gezien, een Palestijnse man zit te huilen om zijn getroffen kind en zegt met krokodillentranen dat het leven voor hem geen zin meer heeft.
  Nergens hoor je de linkse media zeggen: “Laat je kinderen thuis en offer ze niet op als kanonnenvoer.
  Door hun kinderen voor hun kar te spannen hopen ze medelijden op te wekken, maar wij zijn beschaafd en dus slimmer.
  Iemand dat zijn kind de vuurlinie instuurt, ziet zijn kind niet graag.
  Vandaar dat ik weet dat het krokodillentranen zijn.
  De Palestijnen waren gewaarschuwd, dan neem je je kinderen toch niet mee?
  En het achterlijke Europa maar huilen om de dode kindjes, zonder de oorzaak te benoemen. (onverantwoorde ouders, voor zover je het nog ‘ouders’ kan noemen.

  1. denk eens na

   Je moet maar afwachten of het wel zijn eigen kind is, een moslim kan liegen of het gedrukt staat dat zijn we wel van dat gajes gewent

  2. Mart

   Met al dat binnengeroepen tuig wordt het gemiddelde IQ alleen maar minder,dus het verbaast mij dus niet dat velen hier intrappen.

   1. Steve Van der Vekens

    Gelukkig zijn wij geen achterlijke millenials en kunnen wij nog voor onszelf denken.
    Dat is een geschenk voor het leven en pakt niemand ons af.

 3. Two Ravens Black Kettle

  Het was inspirerend en hartverwarmend om te zien hoe zorgvuldig, voorbeeldig en humaan de jongens en meisjes van de IDF hun eigen bevolking (Arabier, christen, Jood etc) en democratie beschermden tegenover de -deels door Europa en NL gefinancierde- terroristen.
  Bij mijn weten zijn er ook geen onschuldige slachtoffers gevallen bij de terroristen invasie.
  Dat geeft ook meteen de mentaliteit en professionaliteit van deze kloeke helden en heldinnen weer.

  Dat de Israël-hatende MSM niet de terroristen maar de slachtoffers de schuld geven zal niemand meer verbazen.
  Zij kiezen altijd partij voor de agressor en het islamisme.

  Het inktzwarte antisemitische convenant tussen Links en het islamisme. Het heeft in Engeland de winst gekost van het Jodenhatende Labour bij de laatste lokale verkiezingen maar in NL is Jodenhaat helemaal ingeburgerd en bon ton.

  Gelukkig voor onze Joodse vrienden hebben ze nog een tweede Thuisland.
  Het door de elite verkrachtte Europa is alles wat ik heb. Voor ons geen tweede thuis.

  Wel hoop ik dat de tolerante, vredelievende en mensvriendelijke Israeliërs niet de fout te maken om veel NL’se Joden à la Anders Joods Geluid toe te laten want zij streven een dystopische wereld na. Als het aan hen ligt wordt Europa één grote antisemitische overkokende ketel van haat, bloedbaden en islamisme.

  Hetzelfde geldt overigens voor de Oost-Europese landen.
  Laat de D’66’r Chamberlain mentaliteit geen vat krijgen op jullie bruisende samenleving. Hou de NSB’r buiten de poorten hoe hard Judith Sargentini ook roept dat ook Oost-Europese kinderen dood moeten door aanslagen.

  God Speed to Oost-Europa en Israël.
  West-Europa is een verloren gebied. West-Europa pleegt collectief zelfmoord.

 4. Two Ravens Black Kettle

  De MSM is de gretige en hitsige lichtekooi van Hamas en Hezbollah.
  Niets meer, niets minder.
  Zij zijn het vrijwillige propaganda bureau van terrorist en co.

  De gewetenloze MSM-maffia zal pas stoppen met hun eenzijdige en haatdragende berichtgeving wanneer Israël volledig is vernietigd.

  Geen wonder dat geen hond nog hun dagelijkse giftige litanieën gif wil lezen in hun falende Lügen-kranten.
  En zou de anti-Israëlische Deug-Zender NPO niet vanuit de staat gefinancierd worden dan waren ze al decennia geleden failliet. Nu zijn ze alleen moreel volstrekt failliet.
  Gifmengers die terroristische aanslagen in de doofpot duwen (hoeveel ‘verwarde mannen bestaan er op de wereld !!’), het islamisme hand en spandiensten verlenen en een belangrijk bouwsteen vormen in het verdrijven van de Joodse gemeenschappen uit Europa.

  En ondertussen kunnen honderduizenden meisjes in Europa verkracht en gefolterd worden door racistische islamitische bendes terwijl de ‘kwaliteits’media doet of hun neus bloedt.
  Geen reportages in Rotherham
  geen reportages over Malmo
  Keulen probeerden ze met alle macht in de doofpot te houden.
  Er is niets verachtelijkers dan een ‘kwaliteits’journalist.

 5. Diederik van Walsum

  Ik heb het vast niet verkeerd gelezen toch ….wie gaat er nou met een baby naar een “demonstratie” toe als men van tevoren weet dat er giftige rook hangt van inbrand gestoken autobanden….er traangas word afgestoken en met scherp en rubberkogels word geschoten ?
  Ik las namelijk vanmorgen dat er een baby aan Palestijnse kant overleden is door inademing van traangas.

  Ik weet wel het waarom …..de waarde van een mensenleven is in de islamitische wereld niet zoveel waard en daarbij zijn de vrouwen gereduceerd als een soort broedmachine , dus wat is het probleem ?

  1. Koos sssss

   citaat: Wie gaat er nou met een baby…”

   De palestijnen gokken erop, dat de gemiddelde EU-burger volstrekt imbeciel is. En dat is nog de winnende gok ook.

 6. DolleDries

  Facebook
  ‘As Soennah-moskee gebruikte mogelijk belastinggeld voor promofilm vrouwenbesnijdenis’
  De As Soennah-moskee ontvangt als erkend kerkelijk goed doel subsidie uit belastinggeld van de Nederlandse staat. Over wat zij doen met dat geld, geeft de moskee geen openheid. “Daarmee is de instelling in overtreding”, zei CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt tijdens het radioprogramma WNL Haagse Lobby.
  De As Soennah-moskee kwam onlangs negatief in het nieuws toen bleek dat zij een filmpje hadden gemaakt waarin zij pleiten voor vrouwenbesnijdenis. “Als dat filmpje met een gift gemaakt is, dan is dat voor 52% gesubsidieerd door uw en mijn belastinggeld”, zegt Omtzigt.

  De moskee is een erkend goed doel en heeft een zogenoemde ANBI-status. Giften aan goede doelen met die status mogen afgetrokken worden van de belasting. “Eigenlijk legt de overheid een extra bedrag neer”, zegt financieel journalist Jean Dohmen. “Daar wordt grootschalig gebruik van gemaakt.”
  CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt is al jaren bezig om goede doelen tot meer transparantie te dwingen. Kerkelijke goede doelen moeten sinds 2016 elk jaar een jaarverslag publiceren. “Een heleboel kerkelijke instellingen publiceren helemaal niets”, zegt Omtzigt. Toch raakte in al die tijd slechts één kerkelijke instelling zijn ANBI-status kwijt.
  Overtreding
  Ook de in opspraak geraakte As Soennah-moskee publiceert volgens Omtzigt geen overzicht waarin staat wat ze het geschonken geld doen. “De moskee heeft helemaal niets op hun website staan. Die is dus in overtreding. Dan kan de belastingdienst dus gewoon de ANBI-status intrekken”, aldus Omtzigt
  Omtzigt pleit voor meer controle op wat dit soort instellingen met het geld doen dat zij van de overheid krijgen. “Als je al niet begint met het controleren van de verplichtingen die je oplegt, dan kom je er niet.”
  Misbruik van onze vrijheden
  In het regeerakkoord staat dat de geldstromen transparant moeten worden gemaakt. “Heel belangrijk”, zegt Omtzigt. “Geldstromen uit onvrije landen, waarbij misbruik wordt gemaakt van onze vrijheden, zullen worden beperkt. Ik wacht met smart op hoe minister Dekker (Rechtsbescherming) dit gaat doen.”

 7. Ritter

  Pallywood, of het permanente fake news van de Palestijnen
  https://brabosh.com/2018/05/15/pqpct-ias/

 8. Pjotter

  Als je de NL en andere EU media volgt wordt je echt doodziek over heel deze nu dagen durende ellende, nagenoeg 100% van alle commentaren is Israël veroordelend over buitensporig geweld en die arme Palestijnen in hun open gevangenis, als hunj leiders al het geld wat inmiddels richting Gaza is gegaan hadden besteed aan hun land was het (zelfs met hulp van Israëlisch) maar nee, infiltratietunnels, wapens en dagelijkse raketbeschieting en nu weer een bod van 100.000 dollar voor degene die de USA ambassade in Jeruzalem op blaast, haat geweld, bloed en destructie is het enige waar zij het leven mee vullen.

  Israël staat volledig in zijn recht hier tegen op te treden en doet dit op een wijze die bewondering verdiend.

 9. Ernst Quispel

  Zo proberen we de 50 doden en duizenden door gewonden door meedogenloze scherpschutters van het Israëlische leger onder ongewapende Palestijnse burgers weg te spinnen.

  1. DolleDries

   Mooi getal 50 dat kan geen toeval zijn om iets minder(goedkoper) te laten lijken maak je er 49 van om iets veel erger(duurder) te maken maak je er 50 van.
   Er is geen enkel bewijs dat er zoveel doden zijn gevallen.

   1. Dirk van Jurie

    En DolleDries, als je geen stenen gooit, geen raketten afvuurt en geen terreurtunnels graaft, dan is Israël best een aardige buur hoor.
    Als je graag dood wilt moet je met stenen en raketten gooien, succes verzekerd!

 10. Gosselaar333

  Ongewapende Palestijnse burgers!! Je bent vredelievende vergeten Ernst . Haha altijd en overal met gestrekt been erin die Ernst

  1. Mart

   De plaat voor Ernstig zijn kop is niet te doorbreken….zelfs niet met causticsoda.

 11. Pedrito

  Een reden te meer om op deze nep-gehandicapten met scherp te schieten om ze op basis van volledige invaliditeit uit te schakelen. Heerlijk toch de martelaar uithangen op aarde. Wegen de grote vraag zijn in de moslimhemel de aan martelaren toegezegde 73 maagden niet meer leverbaar.

  1. Robert Leiden

   Brandende autobanden en stenen als wapens tegenover militaire sluischutters.
   Je zou nog medelijden met die soldaten krijgen.
   Dat die muur illegaal op de akkers van Palestijnse boeren is gebouwd wordt gemakshalve maar even vergeten.
   Het gaat niet om 73 maagden. Het gaat om wederrechtelijk afgenomen grond.
   http://www.madeinillegality.org/de-israelische-nederzettingen-zijn?lang=fr

   1. gister

    hoe kun je grond dat niet van iemand is afnemen?

   2. Ritter

    Robert Leiden

    “afgenomen grond”?
    —————-

    1. Leugen: Israël werd opgericht op grond die eigendom was van de Palestijnse Arabieren.

    Waarheid: Voordat Israël werd gecreëerd heeft haar grondgebied nooit behoord aan de Palestijnse Arabieren en werd al sinds de Middeleeuwen geregeerd door geen enkele Arabier. Het was eeuwenlang een Turkse provincie tot het werd veroverd door Groot-Brittannië aan het einde van de Eerste Wereldoorlog. De Volkenbond [de voorloper van de huidige Verenigde Naties] gunde aan het einde van de oorlog het bestuur over “Palestina” aan Groot-Brittannië in ruil voor haar inzet om het gebied te veranderen in een Joods thuisland . De gronden waarop de Joodse immigranten zich vestigden voordat de staat Israël werd opgericht, werden door de Joden aangekocht ver boven de toenmalige marktprijzen en in de meeste gevallen woonden er helemaal geen Arabieren. Vrijwel geen Arabieren werden eruit verdreven.

    2. Leugen: De Joden kwamen naar Palestina als buitenlanders en vreemdelingen terwijl de Palestijnen de werkelijke inheemse bewoners waren van het grondgebied.

    Waarheid: ‘Palestina’, het Land van Israël is of ‘Eretz Yisroel’, wordt sinds Bijbelse tijden ononderbroken bewoond door Joden. De meeste families van ‘Palestijnen’ migreerden naar ‘Palestina’ in de tweede helft van de 19de eeuw tijdens dezelfde periode van Zionistische golven van migratie. De grootste etnische bevolkingsgroep in die tijd waren de Turken. In 1948 waren de ‘Palestijnse Arabieren’ families van migranten die afkomstig waren uit Libanon en Syrië. Ironisch genoeg werden zij in de eerste plaats gemotiveerd om ‘Palestijnen’ te worden dankzij de Zionistische beweging die kapitaal en werk brachten naar ‘Palestina’ en de leefomstandigheden op het verschraalde en verdorde land aanzienlijk verbeterde. Grote aantallen zogenaamde ‘Palestijnse’ Arabische dorpen en gemeenten hebben van oorsprong Hebreeuwse namen die in het Arabisch werden gemodifieerd. Het wordt moeilijk om in de grond van ‘Palestina’ te graven zonder Joodse artifacten boven te halen die soms duizenden jaren oud zijn. Intussen werd tweederde van het territorium van het Britse Mandaat Palestina in de 1920er jaren afgesneden van het in 1917 aan de Joden beloofde thuisland, om Jordanië op te richten, een Arabische Palestijnse staat die veel groter was dan Israël. Het resterende territorium, West-Palestina, werd aldus het Joodse thuisland. Dat was de oorspronkelijke ‘tweestatenoplossing’ van toen, dezelfde ‘uitvinding’ die thans wordt gepromoot door het opnieuw willen opdelen in 2 staten van het Westerse resterende deel van Palestina.

   3. Ritter

    Robert Leiden

    “Brandende autobanden en stenen als wapens tegenover militaire sluischutters.”

    Wel, het ligt toch iets anders. Gewapende terroristen met explosieven. En daar zijn opnamen van.
    ———
    IDF releases details of how it prevented a Hamas border crossing from Gaza
    https://www.jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/IDF-releases-details-of-how-it-prevented-a-Hamas-border-crossing-from-Gaza-556484

  2. Steve Van der Vekens

   Wie zegt er dat die maagden nog wel maagd zijn?
   Ik zou het zomaar niet geloven, maar ja, een gebrainwashte die alleen maar ‘Als Allah het wil’ kan denken kan je alles wijsmaken.

 12. Bes Tolen

  Men mag zich als het om lang geleden gaat, zich wel eens afvragen wat er van oude verhalen, als ze al zo oud zijn als beweerd, waar en terecht is. In ieder geval lijkt me matiging van optreden gewenst. Van beide zijden. Hopelijk kan Trump hier zegenrijk werk doen zodat een vredige toekomst binnen bereik komt. Dat de haviken flink moeten inbinden zal noodzaak zijn maar om ze zover te brengen de grote kunst.

 13. Ritter

  Hamas bedreigt Joden nabij de Gazastrook

  Hamas heeft een video uitgebracht waarin het dreigt de inwoners van Joodse plaatsen in de buurt van de Gazastrook te vermoorden en adviseert hen, hun huizen te verlaten voordat het te laat is.

  http://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabid/381/nid/33993/language/nl-NL/Default.aspx

  1. gister

   hamas wordt verkeerd begrepen ritter, ernst en z’n vrienden zullen jou wel even bijpraten

 14. Ernst Quispel

  “Stenengooiende Gaza-terroristen”

  Wat een smerige en leugenachtige framing van de humanitaire schande in Gaza.

  De stenengooiende burgers worden terroristen genoemd en de vieze sluipschutters die bewust mensen neerschieten worden gerespecteerd.

  Gadver.

  1. Floris

   Israël verdedigt zich tegen de palestijnse agressie.

   De palestijnen roepen dit over zichzelf af.

  2. van Urk

   Nou neem maar van mij aan dat deze “burgers” op krukjes gewoon Hamas soldaten zijn die van jongs af aan gehersenspoeld zijn in de Hamas Jugend zomerkampen die getiteld worden als “pioniers van de bevrijding”. Gewonde Israelische soldaten vertelden schokkende verhalen aan hun familieleden zoals het gebruik van kinderen door Hamas. Ze hebben kinderen gezien in de wijk Sheijaya in Gaza met wapens in hun handen. Een van de soldaten vertelde dat een terrorist in hun richting rende met een baby op zijn arm en een geweer in zijn andere hand. Ach de foto,s vertellen meer: https://www.franklinterhorst.nl/Hamas%20doodscultuur%20in%20Gaza.htm

  3. sjun

   Keer het maar weer om Ernst. Zo onderhand begint het elke lurker al op te vallen. En dat laatste is hard nodig omdat ook in Nederland een soortgelijke mindset gespot kan worden als Pallywood belichaamt. Israeli’s bieden een uitstekend voorbeeld ter navolging met betrekking tot bescherming van eigen ingezetenen door zich niet als buurman’s gek te laten gebruiken.

 15. sjun

  Maar Gazanen zijn toch nagenoeg allen mentaal gehandicapt? Bestaan er geen IQ scorestaatjes over het gebied?

 16. rexm

  Ze hebben de laatste 70 jaar kansen genoeg gehad om vrede te sluiten, helaas hebben ze alles verpest.
  Laten we eens stoppen om die ambtenaren te betalen van onze belasting centen en voor de rest zoeken ze het maar uit daar.

 17. rexm

  Ernst Quispel, komt volgens insiders van de zelfde planeet als die potentiële terroristen.

 18. Luctor et emergo

  Krankzinnige gedachte om te verwachten dat Israël geweldloos blijft. Men kan zich eenvoudig weg niet veroorloven dat deze massa door de grens heen breekt. Volgens mij was er ook tevoren gewaarschuwd om niet in de buurt van de grens te komen!

  p.s. moeten de Duitsers nu ook een mars voor terugkeer naar Oost Pruisen/Königberg beginnen?

 19. Troelstra

  Is een cultuur welke kindsoldaten inzet ziek of niet? Bedenk dat Sigrid al-Qaq hier vele honderden miljoenen Euro’s aan gratis geld weggeeft.

  IDF heeft bewijs dat Hamas kinderen vanaf 8 jaar naar de rellen aan grens met Israel stuurt. Krijgen NIS 300 ($ 83) als ze gewond raken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.