Stenengooiende Gaza-terroristen doen net alsof ze gehandicapt zijn om buitenlandse pers te neppen

Geen categoriemei 15 2018, 14:00
Rellende Palestijnen in Gaza sparen kosten noch moeite om zichzelf zo zielig mogelijk te presenteren naar de wereld.
https://twitter.com/HananyaNaftali/status/996328290385264640
Wie het conflict tussen Israël en de Palestijnen al geruime tijd volgt, moet op een gegeven moment wel op de term 'Pallywood' gestuit zijn. Het is een toespeling op de Amerikaanse filmstudio's in Hollywood, die met allerlei dramatische trucs een filmset kunnen laten lijken op een oorlogsgebied, zodat kijkers het idee krijgen dat het allemaal nét echt is.
Pallywood doet eigenlijk hetzelfde, zij het met een politieke motivatie. Want ook de Palestijnen willen voor het maximale effect gaan bij de kijkers (in het Westen), en zijn bereid daarvoor zelfs de waarheid te offeren. Zie bijvoorbeeld de verhaallijn die Hamas en vrienden proberen op te zetten rondom de "Grote Terugkeermars". In werkelijkheid is dat een georganiseerde vorm van terrorisme; Hamas stuurt gewapende gekken richting het grenshek om daar molotov-cocktails te gooien, brandjes te stichten en stenen te gooien naar soldaten.
Maar in Europa moeten we vooral denken dat het hier gaat om schietgrage Israëlische soldaten, die er ongeacht wie er voor hen verschijnt als een stel dolle cowboys op los schieten. Pangpangpang, hoe meer Palestijnse doden hoe beter! Aldus het beeld dat Hamas graag neerzet Natuurlijk heeft het Israëlische leger een betere ethiek dan dat, maar beelden spreken nu eenmaal luider dan daden. En dus moet je de beelden zo bijstellen dat het gewenste effect wordt bereikt. Want als Hamas hier voor de waarheid ging, viel de halve Westerse wereld nu over hen heen in plaats van over de Israëlische regering.
Gelukkig hebben we ook nog oplettende lieden zoals Hananya Naftali, die de sabotage van Pallywood gewoon doorziet voor wat het is. Hier snapt de gewiekste jongeman Hamas bij het omtoveren van terroristen tot zogenaamde kruklopende gehandicapten. Kijk goed naar de foto's: al deze gasten steunen gewoon op hun beide benen en proberen hier doodleuk de boel in de maling te nemen. Betrapt, boefjes.
En mazzel tov, Hananya! Hopelijk openen je ontmaskeringen wat naïeve westerlingen de ogen - want dat is hard nodig.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten