Rapper Ismo veroordeeld voor beledigen homo's en Joden

Geen categoriejun 26 2018, 16:00
Ik heb er ook nog nooit van gehoord, maar de niet zo beste man schijnt nogal een populaire boy te zijn op internet. De Hoge Raad heeft hem nu echter een geldboete opgelegd wegens groepsbelediging en dat wekte mijn interesse!
'Super agressief uiterlijk, echt zo'n straatschoffie, kon al niet veel van terecht komen' dacht ik toen ik zijn clip ging bekijken. "Flikkers geef ik geen hand" en "Ik haat die fucking Joden nog meer dan de nazi’s" poneert de man stellig in zijn clip. In eerste instantie lijkt hij niet het meest heldere licht van zijn gemeenschap maar wie weet had hij wel goeie reden voor zijn overtuigingen, ik keek verder.
Na de hele clip te hebben gezien op RTL Nieuws blijf ik toch echt bij mijn eerdere hypothese en voeg daar graag aan toe dat het toch echt een randdebiel van het eerste uur is die veel te makkelijk weg is gekomen met zijn straf en hét boegbeeld is voor alles wat er mis is gegaan met de integratie in de Nederlandse samenleving.
Dat zo'n flapdrol met z'n debuutalbum op nummer 1 binnen weet te komen op iTunes is absoluut zorgwekkend en niet langer meer een kwestie van smaak, maar oordeelt u vooral zelf:
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=frTkFOPZfiE&feature=youtu.be[/embed]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten