Rapper Ismo veroordeeld voor beledigen homo’s en Joden

Ik heb er ook nog nooit van gehoord, maar de niet zo beste man schijnt nogal een populaire boy te zijn op internet. De Hoge Raad heeft hem nu echter een geldboete opgelegd wegens groepsbelediging en dat wekte mijn interesse!

‘Super agressief uiterlijk, echt zo’n straatschoffie, kon al niet veel van terecht komen’ dacht ik toen ik zijn clip ging bekijken. “Flikkers geef ik geen hand” en “Ik haat die fucking Joden nog meer dan de nazi’s” poneert de man stellig in zijn clip. In eerste instantie lijkt hij niet het meest heldere licht van zijn gemeenschap maar wie weet had hij wel goeie reden voor zijn overtuigingen, ik keek verder.

Na de hele clip te hebben gezien op RTL Nieuws blijf ik toch echt bij mijn eerdere hypothese en voeg daar graag aan toe dat het toch echt een randdebiel van het eerste uur is die veel te makkelijk weg is gekomen met zijn straf en hét boegbeeld is voor alles wat er mis is gegaan met de integratie in de Nederlandse samenleving.

Dat zo’n flapdrol met z’n debuutalbum op nummer 1 binnen weet te komen op iTunes is absoluut zorgwekkend en niet langer meer een kwestie van smaak, maar oordeelt u vooral zelf:

https://www.youtube.com/watch?v=frTkFOPZfiE&feature=youtu.be


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. Ritter

  De (islamitische) rapper geeft aan hoe er over het algemeen in islamitische krijgen over Joden en homo’s word gedacht.
  ———-
  Schokkende beelden. GingerTurk wil nieuwe Shoa
  https://www.geenstijl.nl/3360511/ntr_onbevoegd_gezag_turken_hat/

  1. Original NL

   Welkom….welkom in mijn land!

 2. Pescador

  En zo denken de meeste turken en marrokanen er over en ook over ons nederlanders trouwens

 3. Nasrani

  islamitisch tuig. Zijn we mooi klaar mee. Maar verder is de islam wel een vredelievende ideologie.

 4. sjun

  Hij oogt als een typisch maanziek Mohammedaans fatje. Broek tot net boven de enkels, getrimd baardje model apenkop en zonder snor omdat Mohammed er volgens de islamitische overleveringen ook zo bij liep. Zulke jongens scheppen een klimaat voor grote schoonmaak. Sneu voor diegenen die hun best doen om hier iets op te bouwen en de leefomgeving te veraangenamen.

  1. Ernst Quispel

   Gelukkig hebben we Henk Bres als autochtoon tegenwicht.

   1. sjun

    Henk bedreigt en beschimpt dan weer geen ingezetenen.

    1. Ernst Quispel

     Dat klopt, sjun, Henk doet niet aan bedreigen, hij voegt de daad bij het woord en sloeg homo’s in elkaar en maakte zich zodanig schuldig aan gewelddadig gedrag dat hij 18 maanden moest brommen.

  2. lugar

   @Sjun: Een islambeciel die een jij-bak doet, waar kennen we dat toch van?

 5. Svetlana

  Ik vind hem ontiechelijk knap. Ik zou voor hem bijn benen spreiden en mijn mond wagenwijd openen

 6. Gerlos

  Geweldig goed geïntrigeerd in de Hollandse democratie deze droplul Rapper Ismo (fobiel)

 7. palko

  Wat is dat toch met al die rappers? Als je helemaal niets kunt, kun je altijd nog rapper worden. Misschien kunnen ze beter lid worden van een athletiekvereniging?

 8. nienke

  @Svetlana.

  Ik vind hem ontiegelijk knap.
  Ik zou voor hem mijn benen spreiden en mijn mond wagenwijd openen.

  Over smaak valt niet te twisten.

 9. Cas-v86

  Ach, gewoon een typisch voorbeeld van een zwakbegaafd gedegenereerd Marokkaantje. Geen aandacht geven.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.