Richard de Mos is klaar met ‘haatimam’ Fawaz Jneid: “Deze haatprediker is niet welkom in Den Haag”

Jneid heeft een gebiedsverbod in Transvaalkwartier en de Schilderswijk. Maar vrijdag preekte hij vrolijk toch gewoon lekker bij de Schilderswijk in de buurt.

De politiek is daar natuurlijk woedend door. CDA-raadslid Danielle Koster noemt het bijvoorbeeld “een provocatie” van jewelste. En VVD’er Frans de Graaf concludeert dat Jneid de boel bewust probeert op te naaien. Zijn oplossing? Een uitbreiding van het gebiedsverbod:

Natuurlijk los je daar niets mee op. Want dan gaat hij gewoon aan de rand van dat nieuwe gebied preken. Daarom wil Hart voor Den Haag/Groep De Mos, van Richard de Mos, dat er veel harder wordt ingegrepen. Jneid zou persona non grata moeten worden in Den Haag:

‘Deze haatprediker is niet welkom in Den Haag,’ aldus raadslid Nino Davituliani. Zij pleitte in raadvragen aan burgemeester Pauline Krikke (VVD) voor een stadsbreed verbod, iets wat de partij eind mei ook al voorstelde.

Natuurlijk is ook dat niet genoeg. Deze man is geboren in Tripoli, Libanon. Wat moet gebeuren is dan ook vrij simpel: hij moet gewoon op het vliegtuig naar zijn geboorteland gezet worden. Hij is een gevaar voor de orde. Hij indoctrineert Nederlandse moslims bewust met zijn radicale gedachtegoed en zet ze op tegen de rest van de samenleving. Zo iemand is niet alleen niet welkom in Den Haag, maar ook niet in de rest van het land.

Als daar een wetswijziging voor nodig is, het zij zo.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

25 reacties

 1. Bloem

  Roepende in de woestijn. De Mos kan willen wat hij wil en mw. Koster van het CDA en dhr. de Graaf van de VVD roepen nu om het hardst voor de bühne, echter vinden het eigenlijk wel prima zo. Immers dragen CDA en VVD samen met het rattenclubje D66 regeringsverantwoordelijkheid en zouden daarmee kinderlijk eenvoudig een eind kunnen maken aan het verblijf van deze subversieve man binnen onze landsgrenzen. Dat gaat echter nooit gebeuren zolang het partijkartel het voor het zeggen heeft in Nederland.

 2. palko

  Dit soort ongedierte hoort niet in een beschaafd land thuis. Een gebiedsverbodje of een stadsverbodje zijn wat mij betreft pleisters op een houten been. Alleen een totaal verbod tot toegang tot en aanwezigheid in Nederland helpt.

  1. Bloem

   Beste Palko het is juist het ongedierte dat deze heer binnen heeft gehaald en hem gedoogd hier te blijven. Deze heer is slechts een symptoom van het beleid (de kwaal) waar de demos voor gekozen heeft

 3. Meester Kong

  Heb je daarvoor een wetswijziging voor nodig?

  @Bloem
  Partijkartel voor al uw onvrede.

  1. lugar

   @Kong: Jij wil meer islam dus voor jou is een haatimam geen probleem.

   1. Meester Kong

    @pit
    Friese doordrammer..

    # weg met pit/islam/christendom

    1. lugar

     @Kong: Help me even op weg.

     Dat weg met islam ben ik helemaal met je eens, dat is geen religie maar een levensgevaarlijke veroveringsideologie die onze vrijheid zal kosten. Maar het christendom? Hoe komt het dat jij daar zo’n last van hebt dat je daarvan af wilt? Wat is er met je gebeurt dat je zo tegen het christendom aantrapt?

     1. Adriaan

      @lugar, dit zijn retorische vragen. Ik heb gemerkt dat de trollen geen thuis meer geven, zodra je kritische vragen gaat stellen. Ernst is daar ook zo’n meester in.

   2. DolleDries

    https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/lijsttrekkers-eensgezind-islam-geen-bedreiging-voor-nederland~b86c87e9/

    Gezien Kong zijn bloed rode tomaten hart blijft volgen heeft hij volgens bovenstaande geen bezwaar tegen meer islam.

   3. EU kok

    lugar 12 uur ago
    heb ik een baan, een prima baan in wisselende diensten. Morgenochtend, als jij naar de kerk gaat, ben ik voor dag en dauw weer paraat om ons land te dienen met vrede en veiligheid.
    .
    Proest.
    Willen we meer of minder internetten onder werktijd?

    1. lugar

     @Cocksucker: ” Proest. Willen we meer of minder internetten onder werktijd?”

     Misschien bepaal ik dat wel helemaal zelf, domme jongen en uitkeringstrekker. Als ik nou premie betaal dan kun jij maandelijks je uitkering incasseren.

     🙂

  2. Bloem

   Heeft niets met onvrede te maken, eerder berusting in het feit dat het nu eenmaal niet anders is dan het is.

  3. Siemien

   @Kong het wordt tijd dat mafketels zo jij eens stelling gaan nemen tegen de islam, de realiteit is namelijk dat het er is of je wilt of niet, maar dat hoor ik niet, sterker nog, als de islam aangevallen staan jullie vooraan om het te verdedigen..

 4. Ni28

  Het wordt de hoogste tijd dat er een aantal wetten aangepast of veranderd worden. Schurken zoals Fawaz kunt je niet stoppen maar eigen mensen die tegen protesteren wel. Hier klopt iets niet. De vijand wordt beschermd en eigen mensen vervolgt. Wij leven niet in een tijd wanneer je met eigen toekomst moet spelen.

 5. NoDoubt

  Elke imam is in essentie een ‘haat’imam, want er is geen erkenning van de Nederlandse staat. De sharia law is bepalend, zoals Mohammed heeft bepaald. Diyanet moskeeën worden aangestuurd door Imam Erdogan, en daarvan weten we inmiddels wat hij van Europa vindt en Turkije systematisch aan het zuiveren is. Moslims zullen en kunnen niet integreren omdat 35% van de Koran uit haat bestaat naar Keffirs en 65% haat vanuit de Hadith (de levenswijze van Mohammed) daarnaast heeft Mohammed afgedwongen dat Mohammed en Allah niet bekritiseerd mogen worden. Dus als een imam anders preekt, is hij een afvallige en staan mensen als IS, Brotherhood, Hezbollah op. Het aantal no go zones is al gigantisch en zal zeker niet afnemen.

 6. Tguard

  Arme man wil alleen maar zijn geloof op een juiste manier prediken. Vrijheid van geloof en idd het is beter om vrouwen te besnijden en ze te verstoppen in lakens. Het is beter om homo’s te stenigen want dat staat immers geschreven. Natuurlijk mag je je vrouw niet slaan maar vanzelfsprekend wel een corrigerende tik geven als ze de( regels ) niet naleeft.
  Geen muziek want dat is de duivel. Overspel stenigen, logisch toch? Anders gelovigen die worden of uit de weg geruimd of ze geloven in de waarheid.
  Als de overheid wil dat wij de islam omarmen en zien als een beschaafd geloof zullen ze dir soort idioten moeten aanpakken. Doen ze dit niet zal het merendeel van de bevolking de islam als negatief ervaren en de fatsoenlijke hardwerkende moslim consequent confronteren en associëren met dit soort randdebielen. Pak aan en weg met die mafklapper(s)

  1. lugar

   @Tguard: “Doen ze dit niet zal het merendeel van de bevolking de islam als negatief ervaren…”

   Excuseer mij voor het intrappen van de open deur, maar kun je mij een paar voordelen van de islam noemen? Eentje mag ook.

 7. nienke

  Het moet toch kunnen deze ellendeling op het vliegveld te zetten en nooit meer 1 stap op de Ned.bodem weet zeker dat het kan maar wil men dit wel???
  Punt 2 begrijp ik niet dat hij zoveel aanhangers hier heeft ondanks dat men weet wat deze duivel predikt.
  Hoe zit dat met de moslims die zijn preken aanhoren en het ermee eens zijn.
  De moslims weten hoe hij in elkaar steekt waarom dan toch naar zijn preken luisteren??
  Opdonderen met dit soort gespuis, het land uit wie durft dit monster te laten terug keren naar z’n zandbak.

  1. hitje89

   Mee eens, moet je eens zien wat er gebeurt als wij protesteren. Ongehoord en ongelooflijk dit Nederland.

 8. Siemien

  Na ja zeg, deze imam is toch een verrijking van onze maatschappij?
  In Den-Haag wensen ze graag veel meer islam en een nieuwe weg in te slaan en daar hoort deze vriendelijk meneer toch ook bij.
  Er zijn hier een paar reaguurders die het echt héél erg met mij eens zijn..

 9. falschirmjager

  De moslims zijn hier niet om gezellig mee te doen , maar de boel
  uittevreten en zichtbaar ons land over tenemen.Pas de wet aan. Stop de islam.

 10. Gerlos

  Sluit deze rat dan eindelijk eens op zodat we verlost zijn van zijn haat tegen ONS ONGELOVIGE.

 11. Arie B

  Belachelijk! Als zijn invloed zo verderfelijk is dat hij niet in de Schilderswijk mag prediken, dan is het op andere plaatsen ook niet beter. Strik er omheen en naar een of andere woestijn sturen..

 12. JanusK56

  Opvallend dat dat islamgajes nog zoveel aanhang heeft (zelfs met kinderen!).
  Of juist niet opvallend? Is er dan toch sprake van een verborgen islamagenda?
  In ieder geval zou het mogelijk moeten worden om iedereen die naar toespraken van dat islamgajes gaat nader te onderzoeken en desnoods o n s land uit te flikkeren!
  Maar de wegkijkende deugmens én politiek richten hun pijlen liever op een Wilders of Baudet, want d i e zijn pas gevaarlijk!

 13. Rationalist

  Ik vraag me toch oprecht af hoe lang het nog gaat duren voordat er in NL een aantal mannen zich gaan organiseren en een militie oprichten die vervolgens afrekent met dit soort baardapen.

  Er moeten toch wel een aantal gasten zijn die dit soort lui meer zat zijn dan dat ik ze ben?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.