Rotterdam: er duikt weer een verwarde man op!

Rond 15:45 bij de hoofdingang van het Rotterdamse stadhuis aan de Coolsingel dook ineens een vent met een mes op. Alleen de man zelf is gewond geraakt. Aldus het AD.

De man, die natuurlijk direct ‘verward’ wordt genoemd, zwaaide met z’n mes in het rond op het stadhuis. Een beveiliger sloeg alarm waarop de politie uitrukte. Blijkbaar luisterde de man niet naar de instructies van de politie want hij moest uiteindelijk neer worden gehaald met een taser. Daarna liep de man een bijtwond op door de politiehond.

Getuigen beweerden dat de man om hulp riep en de trap van het stadhuis opliep. Bewakers vonden dat niet zo’n goed idee en drongen de man terug. Hij zou al vaker zijn gezien op het stadhuis. De politie is as we speak de man aan het verhoren, praten met getuigen en camerabeelden aan het bekijken.

Een link met de doodsbedreigingen jegens burgemeester Aboutaleb is nog niet gelegd maar wordt natuurlijk wel onderzocht. Ook is niet duidelijk of hij op dat moment aanwezig was op het stadhuis.

Motieven zijn vooralsnog dus volstrekt onduidelijk maar de politie Rotterdam houdt ons goed op de hoogte van enige ontwikkelingen. Hoe dan de man als verward bekend is komen te staan is volstrekt onbekend.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. sjun

  Zoete lieve Gerritje krijgt de rekeningen van de ongebreidelde intocht weer gepresenteerd. Als ook zij volledig overvraagt in verwarring raakt vallen er aan beide kanten slachtoffers. Om dat te voorkomen moeten overheden hun werk van ordehandhaving zonder aanzien des persoons doen.

 2. Rechtsaf

  Ja je kunt wachten tot een verwarde man, ho sorry, genderneutraal persoon met zijn/haar/het auto inrijd op een genderneutrale menigte

 3. palko

  De met een mes bewapende vent zal niet verward zijn maar eerder verward doen. Ongetwijfeld wordt er stante pede een blik hulpverleners opengetrokken om deze man op kosten van de hardwerkende belastingbetaler hulp aan te bieden. Lang leve de zieligheidsindustrie. Van mij mogen ze zo’n figuur direkt door zijn benen schieten. Door beide benen wel te verstaan. Dan heeft hij geen poot meer om op te staan.

  1. Frits Jansen

   En dan krijgt hij knieprothesen die de belastingbetaler alsnog een vermogen kosten.

 4. Svetlana

  Vast een lekker ding!!!

 5. Gerlos

  Vast een verkeerde stank lucht daar in Rotjeknor, wordt je niet goed van wat nu weer gevestigd wordt.

 6. Nasrani

  Weer een mislukte moslim?

 7. Fortiori

  En de politie houdt DDS goed op de hoogte…

 8. Frits Jansen

  DDS maakt dus verschil tussen een “verwarde man” met een mes en een dito die precies weet wat hij wil.

  Ik pleit voor scherpere messen want “mooie” snijwonden zijn beter te hechten.

 9. Noppes

  Alleen die wat registreren wanneer ik 5 kilometer te hard rijd ja die doen het dus altijd

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.