Sir Paul McCartney doet Carpool Karaoke met James Corden… Deze video MOET je zien

Lachen, huilen, gieren, brullen, maar bovenal zingen

James Corden was de afgelopen week bezig met een speciale Britse week voor zijn The Late Late Show. De manier waarop hij die speciale week afsloot was werkelijk schitterend. Hij nam Paul McCartney — ja, die van The Beatles — met zich mee bij een schitterende reis door Liverpool; de oude stad van McCartney en natuurlijk van The Beatles zelf.

Het mooiste van het filmpje is dat je ziet dat McCartney echt totaal ontspannen en relaxt is. Het blijft natuurlijk een heer (hij was de gentleman van het stel), maar de manier waarop hij omging met Corden én met alle fans die hij tegen kwam tijdens de opnames is werkelijk schitterend. De man is een levende legende — daar is hij zich bewust, maar tegelijkertijd voelt hij duidelijk een band met al die miljoenen fans die hij heeft. Heel bijzonder om te zien hoe zo’n man zich aan de ene kant heel bewust kan zijn van zijn populariteit, maar ze tegelijkertijd allemaal toch op een rijtje houdt. Daar slagen niet zo heel veel mensen in. Kijk maar naar de meeste supersterren; die zijn zo gek als een deur. Paul McCartney ab-so-luut niet.

Ik zou zeggen: geniet ervan op deze mooie zondag… Dan gaan we hierna weer verder met het normale nieuws (waar we zelden blij om worden).

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. meanstreak2099

  inderdaad een mooie video en hoe een ster toch gewoon is gebleven

 2. lugar

  The Beatles, ik was van de Stone, The Cornerstone

 3. Two Ravens Black Kettle

  Ontroerend
  Een fantastisch tussendoortje in mijn dagelijkse maaltijd dosis Jordan Peterson, D.o.u.g.l.a.s M.u.r.r.a.y, Dave Rubin, Joe Rogan, James Delingpole, Sam Harris, Mark Steyn, Louder with Crowder, Ben Shapiro en Brendan O’Neill waarvan je meer leert dan alle MSM ter wereld bij elkaar opgeteld.

 4. Two Ravens Black Kettle

  En ik blijf het schandalig vinden dat de naam D.o.u.g.l.a.s. M.u.r.r.a.y., groot denker en schrijver van de No1 bestseller The Strange Death of Europa niet door die *domde internetfilter komt.

 5. ZwartePiet

  Geweldig.
  Klasse, dit.
  Daar kan de huidige generatie Engelsen een voorbeeld aan nemen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.