Annabel Nanninga (FvD) haalt de 'rugpijn' van Jean-Claude Juncker onderuit met hilarische grap

Geen categoriejul 15 2018, 14:00
U kent mij als een kritisch persoon van zo veel partijen, ideeën en plannen. Zij het het CDA, VVD, Forum voor Democratie, you name it. Dat kan soms nogal cynisch overkomen, dus dan is het leuk dat de politiek ook gewoon hele grappige momenten met zich mee kan brengen. Goed voor de ziel en goed voor de gemoedstoestand. Dit keer is het fractievoorzitter van FvD Amsterdam, Annabel Nanninga. Met een foto en een grap maakt ze een parodie van het hele 'Juncker heeft rugpijn' verhaal.
Zoals u nu wel goed weet, is er een hele controverse rondom het rare gedrag van Jean-Claude Juncker ontstaan. Op een internationale bijeenkomst van de NAVO liep hij te waggelen en heen en weer te wiebelen terwijl hij probeerde een trappetje op te komen of vooruit te komen. Dit leverde hele vreemde en grappige beelden op, maar het zorgde ook voor een cruciale vraag: wat is er in vredesnaam met die vent aan de hand?
Veel mensen riepen 'dronkenschap'! Met de reputatie van Juncker zou dat nog geen eens echt een raar idee zijn, maar de Europese Commissie en Europese leiders hadden het over een zenuwpijn in de rug, waardoor hij moeilijk vooruit kwam. Hoe dat dan de rest van zijn rare gedrag verklaart, dat vertelt niemand, maar het is in elk geval een absurde situatie geworden. Een situatie waarop Nanninga hilarisch op reageerde.
https://twitter.com/ANanninga/status/1018142248180043777
Nice pun Nanninga, you made my day!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten