Buitenlandse media: ‘Zweedse overheid investeert 5 miljoen kronen in “seks met blonde vrouwen-les” voor immigranten’

Inburgeren.

De Zweedse overheid wil volgens een reportage van Fria Tider maar liefst 5 miljoen Zweedse kronen, wat neerkomt op een half miljoen euro, investeren in een speciaal onderwijsproject voor immigranten uit Afrika en het Midden-Oosten. Nou ja, ‘onderwijsproject’ is wellicht een beetje over the top. De ‘lessen’ bestaan er namelijk uit dat immigranten uit die regio’s leren hoe ze seks kunnen hebben met blonde vrouwen.

Wat?

Ja, volgens Voice of Europe (één van Geert Wilders’ favoriete websites) is het echt waar:

A portion of the money will be spent on the government’s sex information website “Youmo”, which provides translation in Arabic, Somali and Dari. The goal of the website is to teach migrants “health, sexuality and gender equality”. On the website, sex information is illustrated, among other things, with several pictures of foreign men with blonde, Swedish women.

Eén van die cartoons zie je boven dit artikel staan. Bij de tab “verliefd zijn” zie je zo’n afbeelding, waar dan onder meer bij staat als uitleg dat “verliefd zijn is over het algemeen een prettig gevoel. Sommige mensen zijn heel vaak verliefd geweest, anderen nooit.”

De Zweedse regering laat weten dat het doel van de website is om “nieuwkomers” beter te laten inburgeren. Ik hoor Thierry Baudet al roepen, “homeopatische verdunning!”

Hoewel het project natuurlijk nogal overdreven is — gaan we nu mensen al vertellen hoe ze moeten daten? — is niet alles slecht. Zo moet zelfs VoE toegeven dat de ontwikkeling van de website er vooral op gericht is “om de onderwerpen prostitutie en mensenhandel, eer-gerelateerd geweld en onderdrukking, inclusief besnijdenis van meisjes, seksueel geweld en seksuele misdrijven” aan de kaak te stellen. Dat zijn natuurlijk wel degelijk belangrijke onderwerpen die gecovered moeten worden. Het is wat merkwaardig dat de Zweedse overheid relaties tussen mensen van verschillende afkomsten actief promoot omdat het een overheid niets aangaat wie met wie uitgaat, maar de bedoeling erachter is natuurlijk goed: ze hopen dat dit voor inburgering zorgt en dus voor sociale cohesie.

Dat is dan weer tegen het zere been van websites als Voice of Europe die dan natuurlijk meteen weer roepen — of in ieder geval insinueren — dat de toekomst van ‘de autochtone bevolking’ (lees: blanken) ‘op het spel staat!!11!1!’ En dan nog wat uitroeptekens erachter. Natuurlijk is dat zwaar overdreven. De reden om tegen dit soort propaganda van de Zweedse regering te protesteren is niet dat ‘de blanken’ anders ‘een minderheid gaan vormen’ (ten eerste is dat niet zo, ten tweede: wat als dat wel zo is? Huidskleur maakt niet uit, het gaat om hoe mensen zich gedragen en de waarden die ze aanhangen), maar dat het de staat gewoon geen zak aangaat wie het met wie doet. De bedoeling van de Zweedse regering is goed, maar de uitwerking is zo betuttelend dat je er ongemakkelijk van wordt.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. Guus Geluk

  Eens.

 2. Ni28

  Voice of Europe was een baken van hoop in de donkere tijden van het communisme in het Oostblok. Ondanks de communistische stoorzenders kon je horen dat het westen normaal leefde en geen gevaar voor ons was. In deze tijd heeft dit zender zijn taak behouden en houd zich bezig met andere gevaar. De zender blijft actueel.

  1. Ni28

   De benadering van Michael over de VoE klinkt nogal negatief. De VoE was voor ons toen wat de DDS voor sommigen nu is, een andere stem dan de reguliere politiek correcte nieuws.

  2. Guus Geluk

   Voice of Europe bericht, evenals enkele andere alternatieve media, tamelijk eenzijdig. Wat dat betreft doet het niet onder voor CNN (behalve dat CNN links is en VoE populistisch rechts).

   https://voiceofeurope.com/category/western-europe/

   1. Ni28

    De andere zijde wordt namelijk al opgevuld door MSM.

    1. Guus Geluk

     Yep, zo vullen ze elkaar aan. 😉

 3. Ritter

  Kennelijk leven deze migranten nog in het stenen tijdperk.

  We zien het ook in Nederland en andere landen met (vaak illegale) migranten.

  Vaak hebben ze (islamitische) waarden/normen/levenswijze die niet compatibel zijn met de westerse waarden/normen/levenswijzen.

  1. AS210854

   Maar ze weten wel in welk land ze het beste af zijn. Maar als het op normen en waarde aan komt weten van niks. Dit is toch niet geloofwaardig. Dit val gewoon onder de categorie pakken wat je pakken kunt maar aanpassen ho maar.

 4. Diederik van Walsum

  Duitse taferelen in Rotterdam: Een jonge vrouw is zaterdagochtend 6:30 ernstig gewond geraakt bij een gewelddadige verkrachting in de wijk De Esch in Rotterdam.

 5. Floris

  “Huidskleur maakt niet uit, het gaat om hoe mensen zich gedragen en de waarden die ze aanhangen.”
  ——————————————————————————
  Huidskleur maakt an sich niet uit.

  Wel is het zo dat het overgrote deel van de immigranten uit Afrika en het Midden-Oosten andere waarden aanhangt, onder andere inzake vrouwen.

  Dat is de reden dat de Zweedse overheid zich genoodzaakt ziet om ze bij te brengen meer respect voor vrouwen te tonen en duidelijk aan te geven dat “prostitutie en mensenhandel, eer-gerelateerd geweld en onderdrukking, inclusief besnijdenis van meisjes, seksueel geweld en seksuele misdrijven” ontoelaatbaar zijn.

  Het is toch van de ratten besnuffeld dat dit überhaupt nodig is?

  West-Europa, nog steeds de meest beschaafde plek op de planeet, is volgestroomd met barbaren met het beschavingsniveau van Mohammed.

  Hoe stom kan je wezen om dat te laten gebeuren?

  En nadat het kalf is verdronken proberen ze met dit soort “cursussen” de put te dempen.

  Ik denk niet dat het gaat lukken. De barbarij zit te diep in hun cultuur en geloof ingebakken.

 6. denk eens na

  Wel eens gehoord dat je op een arm lengte en een meter afstand dient te houden van die verkrachters?

  1. A3aan

   Yep, één armlengte onder het roepen van “nee”.

   Zal ze leren die importers.

 7. Nasrani

  Zweden, een socialistische heilstaat. Zoveel heil dat de autochtone bevolking ‘s avonds de deur niet meer uit durft. Ik gun Zweden van harte zijn socialisme.

 8. henk vintage

  Waarom zou je als blonde vrouw seks willen met een immigrant.
  Dat aanranden gaat gewoon door ondanks of dankzij de les.

  1. Bloem

   Geloof me, dat soort vrouwen heb je maar genoeg. Meestal stranden gemengde huwelijken na een aantal jaar na veel geweld en inderdrukking waarna de man de kindeten onderbrengt bij familie in verweggistan, buiten bereik van de Nederlandse wetgeving. Een zekere mijnheer van den Heuvel heeft er voldoende van in zijn dossiers om er tv programma’s mee te kunnen vullen

  2. Bloem

   Geloof me, dat soort vrouwen heb je maar genoeg. Meestal stranden gemengde huwelijken na een aantal jaar na veel geweld en onderdrukking waarna de man de kinderen onderbrengt bij familie in Verweggistan, buiten bereik van de Nederlandse wetgeving. Een zekere mijnheer van den Heuvel heeft er voldoende van in zijn dossiers om er tv programma’s mee te kunnen vullen

 9. Duke

  Na deelname aan de cursus heet het geen verkrachting meer, maar ‘stage lopen’ of ‘praktijkervaring opdoen’. Wir Schaffen Das op zijn Zweeds.

 10. Gerlos

  Wat is een verschil tussen een blonde of zwarte WIP.

 11. WWW

  Vrouwenbesnijdenis, dat is een onderwerp waar Nederland zich heel diep voor moet schamen. De politiek en de rechtsstaat kijken beiden de andere kant op wanneer het over dit onderwerp gaat.
  De feministische groenlinks-feeksen hebben ook tegen de motie gestemd van Agema op het actief vervolgen en in kaart brengen van besnijdenis van jonge meisjes.
  Waarschijnlijk denken ze, die kinderen zijn toch maar moslim of zwart en is het niet erg dat hun klit eruit wordt getrokken of met een scheermesje wordt weggehaald. Zolang ze zelf maar van seks kunnen genieten, de rest zal ze worst zijn.
  De christen unie verschuilt zich achter het feit dat het al verboden is. Maar als er geen actieve opsporing is, dan is de wet een wassen neus.

 12. TheWarPope

  Deels mee eens. Etniciteit, ras etc. doet er niet toe. Overal zijn toffe mensen, en overal zijn rottige mensen. Maar het is nou eenmaal wel zo dat homogene samenleving op gebied van religie, cultuur – en dus ook etniciteit – beter functioneren. Dat heb je dit soort ‘gezeik’ simpelweg niet.

  Landen waarvan de bevolking meer dan een etniciteit heeft, zal ook frictie hebben, ondanks dat zij wellicht dezelfde religie of cultuur delen. Dat houd je simpelweg niet tegen. Er zal altijd een groep zijn die zich ‘onderdrukt’ óf ‘superieur’ voelt. Mensen zullen altijd wel ruzie maken.

 13. Gerrit vL

  ‘Ik hoor Thierry Baudet al roepen, “homeopatische verdunning!”’
  Net als de heer Baudet heeft de heer Van der Galien blijkbaar ook geen idee van wat homeopatische verdunning inhoudt. Er wordt voor het gemak maar wat geroepen -kennelijk wordt verwacht dat zoiets indruk maakt. Het tegendeel is echter waar. Het geeft alleen een inkijk in de onkunde van de betrokken personen.
  Het principe van homeopatische verdunning is dat daardoor de wezenlijke en positieve kracht van de oorspronkelijke stof vrijkomt. (Precies het tegenovergestelde dus van wat de heer Baudet met zijn opmerking wilde suggereren.) Je kunt er in geloven of niet, je kunt het ervaren hebben of niet, maar dat is nu eenmaal het principe. En dat verandert niet door iemands (afwijkende) mening erover.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.