Europese Commissie: 'Juncker was niet dronken, maar heeft last van 'ischias', zenuwpijn'

Geen categoriejul 13 2018, 16:00
Jean-Claude Juncker werd gisteren op social media helemaal afgemaakt. Op een filmpje is te zien hoe Juncker aan het ronddolen was en niet meer op eigen benen kon staan. Hij werd dan ook vaker bijgestaan door andere wereldleiders, zoals onze eigen Mark Rutte. Onze torenhoge Nederlander hielp de voorzitter van de Europese Commissie overeind te blijven. Is die nu dronken? Volgens de Europese Commissie niet en heeft hij last van zenuwpijn.

Volgens hem had Juncker last van een aanval van ischias, een vorm van zenuwpijn die begint in de rug en doorloopt naar het been. "Het was een zeer pijnlijke aanval, met krampen. Juncker had eerder al openlijk gezegd dat zo'n aanval de mogelijkheid om te lopen beperkte en dat was woensdag het geval."

Volgens de woordvoerder slikt Juncker medicijnen en voelt hij zich nu beter. Berichten in de media dat hij dronken was, noemt de woordvoerder smakeloos en oneerlijk. Hij zei er verder bij dat Juncker niet van plan is om het de komende tijd rustiger aan te doen.

Veel mensen geloven dat niet, omdat Juncker al langer beschuldigd wordt van het zijn van een alcoholist en een zware drinker. Elk officieel kanaal wil er niet bij dat hij een zware drinker zou zijn, maar dat er allemaal redenen zijn. Om eerlijk te zijn, als ik naar de filmpjes kijk, dan zie ik echt een dronkeman, maar goed, ik ben geen medicus. Oordeelt u het zelf maar wat het zou kunnen zijn en of de framing van de Europese Commissie wel of niet gewerkt heeft.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten