Moeder vergeet haar drie maanden oude baby in de auto: baby overlijdt

Geen categoriejul 29 2018, 16:00
Het was snikheet. En nee, dan kun je een baby natuurlijk niet in de auto laten.
In Indiana heeft een moeder ongetwijfeld de slechtste dag uit haar leven gehad. De vrouw had haar baby van 3 maanden oud meegenomen, maar was hem vergeten toen ze de auto uitstapte. De baby zal dus in slaap zijn gevallen toen zijn moeder reed.
Omdat ze hem vergeten was en het snikheet was overleefde de kleine het voorval niet. Aiden werd dus maar drie maanden oud.

De moeder van het jongetje bracht haar dochtertje naar school maar vergat haar zoontje af te zetten bij de dagopvang en begon - net als iedere andere dag - aan haar werkdag. Toen zij rond half 5 terug kwam bij haar auto, was het 3 maanden oude jochie niet meer bij bewustzijn. Ze haalde hem uit de auto en begon hem mond-op-mondbeademing te geven, maar dit mocht niet meer baten. Haar zoontje, Aiden, was al overleden.

Een ware nachtmerrie voor ieder mens, natuurlijk. De vader van het jongetje is naar de media gestapt "zodat dit niet nog een keer gebeurt." Met andere woorden, zodat andere ouders extra opletten en voorkomen dat ze hun kind in de auto achterlaten.
Al met al is Aiden de 29e baby die dit jaar is omgekomen op de achterbank vanwege het warme weer in Amerika.
Gelukkig is het weer onderhand wat koeler in Nederland, waardoor het risico op dit soort vreselijke drama's minder groot is. Toch is het van belang om het nog maar eens te herhalen: let op, let op, let op. Als je kinderen hebt, herinner jezelf er dan steevast aan dat je je kind mee uit de auto neemt. Check de achterbank voor de zekerheid als je je kind hebt meegenomen zonder het echt te realiseren, bijvoorbeeld omdat je in gedachten bij die doktersafspraak was.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten