PvdA-senator die bende maakte van schoolexamens wil alsnog aanblijven

Geen categoriejul 03 2018, 15:00
André Postema, fractievoorzitter voor de PvdA in de Eerste Kamer, krijgt felle kritiek over zich heen en men wil dat hij opstapt. Zelf ziet hij het natuurlijk allemaal héél anders en wil blijven! Aldus Elsevier Weekblad.
Wat heeft zijn voorzitterschap en rol in de Eerste Kamer nou met de schoolexamenmisser te maken? Meneer Postema is namelijk naast deze rollen ook koepelvoorzitter van het College van Bestuur van het Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO)! Het klinkt allemaal weer als baantjescarrousel en partijkartel he?
Nou ja, niet helemaal. Zijn eigen partij maar ook zo'n beetje iedere andere partij vind het wel mooi geweest voor de man. Twee collega's in hetzelfde bestuur als waar hij in zit, zijn inmiddels al opgestapt. Postema blijkt echter een vechter en voelt zich geroepen om zijn eigen bende op te ruimen en door te blijven gaan! Zelfs wanneer zo'n beetje iedereen hem eruit wil wippen! Totaal gebrek aan zelfreflectie dus!
Lodewijk Asscher heeft nog niet gereageerd op het bericht maar het zou van politieke onkunde getuigen als hij de man op welke manier dan ook de hand boven het hoofd houdt. Het is dus goed mogelijk dat hij de man inderdaad de hand boven het hoofd gaat houden... Peter Kwint (SP) vat het mooi samen: ‘Hoe denk je in vredesnaam ooit nog met enige autoriteit deze koepel te besturen als er onder jouw verantwoordelijkheid zulke grote fouten zijn gemaakt?’
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten