Super agressieve roof-Mocro wordt na overval van z’n scooter geschoten – Mocrovrienden: ‘Laffe daad, moest dat nou?’

Het lijkt wel zo’n typisch Amerikaanse roof-overval met véél te veel geweld, een bult onschuldige slachtoffers en misselijk gevoel van onrecht… Tot de juwelier in kwestie tijdens de vluchtpoging één van je knaapjes van z’n scooter knalt! Via Nieuwsblad.be.

Goed, wat is er precies gebeurd? Vorig weekend werd iemand in België van z’n scooter geschoten. Heel de omgeving van deze 23-jarige Marokkaanse Gentenaar was in shock. Terecht? Natuurlijk niet! De jongen had, vlak voor hij dood van z’n scooter pleurde, een overval gepleegd!

Niet zomaar een overval maar met een maat, een pistool, een AK-47 bij een juwelier! De juwelier kreeg de AK tegen z’n hoofd en kreeg klappen en mocht toekijken hoe zijn zus en 88-jarige vader klappen kreeg. De oude man leek zelfs een beroerte te krijgen maar ze mochten hem niet helpen. ‘Laat hem maar sterven’ zeiden de overvallers! Met de buit renden ze naar buiten en sprongen op de scooter op weg naar de vrijheid…

Tot hier natuurlijk een verschrikkelijk verhaal maar er doet zich een sprankje rechtvaardigheid voor! De juwelier bedenkt zich geen moment, pakt z’n eigen wapen, rent naar buiten en mikt. Het moet haast een scène in Dirty Harry zijn geweest. De juwelier haalt de trekker over, de kogel treft z’n doel en twee kilometer verder zakt Hasan L. in, valt van z’n scooter en overlijdt ter plaatse.

Helaas houdt het gevoel van rechtvaardigheid al snel weer op want hoe mooi het ook zou zijn om, gezien de omstandigheden, het verhaal hierbij te kunnen laten, heeft het toch een vervolg. Kennissen van de neergeschoten Hasan geven aan dat er wraak op de juwelier aan zit te komen: “We wisten meteen dat Hasan bij de overval betrokken was toen we het nieuws hoorden”, klinkt het. “Hij pleegde in het verleden al zware feiten, en dit paste perfect in het plaatje. Een deel van zijn familie heeft een strafblad van hier tot ginder, en zal zich zeker willen wreken voor de dood van Hasan.” De juwelier kreeg inderdaad vlak daarna doodsbedreigingen van de familie van de afgeschoten overvaller.

Sabri Behnia, een vriend van Hasan, stookt de zaak nog verder op en zegt: “Iedereen is zwaar onder de indruk”, zegt zijn goede vriend Sabri Bhenia. “Hasan was een bescheiden en vriendelijke jongen, een echte sportman.” En waar iedereens nekharen van overeind gaan staan: “Zijn daden zijn absoluut niet goed te praten, maar had die juwelier hem echt in de rug moeten schieten? Een laffe daad. Maar ik keur de overval uiteraard niet goed.”

Donderstraal een end op Sabri, Europa heeft meer van dit soort juweliers nodig.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

143 reacties

 1. Heinz

  Wout is geen Tukker. Maar een echte Tukker weet zich goed uit te drukken in het Twents. Er is geen woord Frans bij. Het Haagse Groen Geile boekie erbij nemen.

  1. Dubbele Komma

   Medaille en een standbeeld voor deze juwelier!

   Jammer dat hij die andere overvaller niet kapot geschoten heeft!

   1. DirkSteen

    Kijk, dat is nog eens goed reageren!

 2. Adriaan

  Elke Marokkaanse overvaller (=Marokkaans tuig) mag worden neergeknald. Het wordt tijd dat we het recht in eigen hand nemen. De overheid kijk toe. Ik heb het toch altijd al geroepen? België is het eerste land dat naar de wapens grijpt en dat gaat hier ook gebeuren.

  1. Ernst Quispel

   Vergis je niet, barbaren zoals Adriaan bestaan echt en ze leven onder ons!

   1. Guus Geluk

    Ernst Quispel,

    Enige tijd geleden stelde Adriaan voor een door de marechaussee bewaakte terugkerende Syriëganger, die zich overigens had aangesloten bij een rebellenclub, omdat IS hem te gortig werd, op het vliegtuig neer te schieten. Zoals u weet kwam er gisteren een reaguurder met het idee van genocide. Veel reageerders hebben weinig op met de rechtsstaat, ziet u.

    1. lugar

     @Ernstlim: ‘ongelukkig en gefrustreerd’

     🙂

     1. Rechtsaf

      @lugar zoals je ziet en leest wil Ernstlimguusülsün feitelijk meer islam..

     2. Adriaan

      @Lugar, het zijn nog kinderen die Ernst en Guus. Ze trappen met beide benen voluit in mijn open val. Vermakelijk om hun reacties te lezen. Overigens probeert Guus mij iets in de schoenen te schuiven wat ik nooit heb gezegd. Ik weet niet eens waar het over gaat. Ben benieuwd of Guus met bewijzen komt. Ik wil er wel een weddenschap op afsluiten.

    2. Adriaan

     De kast was niet echt hoog @ Quispel. Hahahaha.

     1. Rechtsaf

      @Adriaan Guusülsün heeft een mannelijke islamitische secretaresse..

     2. Guus Geluk

      Rechtsaf,

      Ik weet niet of het een man is, hij/zij draagt zo’n boerka.

     3. Rechtsaf

      @Guusülsün genderneutrale boerka drager..ziek geestje heb je

    3. Adriaan

     @Guus, waar en wanneer heb ik dat gezegd?

     1. Guus Geluk

      Adriaan,

      http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/07/geef-ze-een-hartelijk-welkom-onze-jihadis-komen-terug/

      In dit geval zijn het jongens die naar IS zijn gegaan om daar de strijd aan te gaan. Eerst elimineren en dan mag er wat mij betreft uitgezocht wat ze daar hebben gedaan. Een goede, oude Wilde Westen traditie: eerste schieten en dan gaan we praten.

     2. Adriaan

      @Guus, je hebt er vast een dagtaak aan om werkelijk alles te archiveren. Je hebt kennelijk een armzalig leven.

     3. Guus Geluk

      Adriaan,

      U vergist u: ik heb een secretaresse die dat voor me doet.

     4. Adriaan

      @Guus, in dat geval ben je ernstig ziek.

     5. Guus Geluk

      Adriaan,

      Gelukkig kan ik me verheugen in een goede gezondheid. Die ik u uiteraard ook toewens.

     6. Holland

      Adriaan, Guus is een overheidstrol die zich een sukkel-imago heeft aangemeten. Als het er echter op aan komt blijkt hij plotseling binnen no-time over uitgebreide (achtergrond) informatie te kunnen beschikken en oude reacties razendsnel te kunnen produceren. Uiteraard heeft hij daar hulpjes voor: alleen zou hij dit nooit klaarspelen.

    4. HW

     Guus en Kwispel
     “Veel reageerders hebben weinig op met de rechtsstaat”

     Daar er veel Marokkanen en Turken onder de noemer “crimineel” geboekt staan, mogen wij er toch vanuit gaan, dat deze import helemaal niets op heeft met de Nederlandse rechtsstaat of rechtsorde.
     Dat mensen er zo langzamerhand genoeg van krijgen en van diezelfde rechtsstaat bescherming en handhaving verlangen lijkt me voor de hand liggend. Hier schort het wel degelijk aan.

     Men wil blijkbaar uit economische overwegingen niet meer straffen. Men kan mensen met een tweede paspoort, die onze rechtsstaat aan de laars lappen met een aangepaste wetgeving (intrekking van Nederlands paspoort) probleemloos straffen zonder economische afwegingen te moeten maken.
     De betere straf dan retour naar land van herkomst bestaat er niet en nooit meer binnenlaten.
     Economisch de oplossing, criminaliteit omlaag, geen extra geld nodig voor justitie en politie.

   2. JubbeFeenstra

    Kijken wat Ernst of hoe hij ook heten mag gaat optreden als zijn handel en familie zo worden gepakt door een boef. Eens zien wat er dan van zijn zelfbeheersing overblijft.
    Krijg je eigenlijk betaald om hier je menig te geven of schrijf je die onzin helemaal voor niets, gratis?

    1. Ernst Quispel

     Helemaal gratis voor jou, beste Jubbe.

     🙂

     1. Top

      Blablabla. Blaaskaak! Pisvlek en ???????????????? Goed zo!

   3. Top

    Kolere zeg! Wat ben jij eigenlijk een diep triest figuur. De gehele dag en zo ook te zien, nacht, hier je verbijsterende domheid etaleren. Is er mu echt niemand, die maar iets om je geeft? Ach ja, de vraag stellen, is hem beatwoorden. GET A LIVE!

    Blablabla. Blaaskaak! Pisvlek en ???????????????? Goed zo!

   4. Dubbele Komma

    Barbaren zijn mensen die een moorddadige ideologie steunen die al 1400 jaar andersdenkenden uitmoorden.

    Hele volksstammen zijn uitgeroeid door deze perverse ideologie!

    Jij steunt kinderverkrachtingen en moord uit een pervers moordenaarsboek!

    Dat maakt jou de barbaar,ernst kwispeldoor met al je nep accounts!

   5. Adriaan

    @Quispel, iedereen krijgt zijn deel in het leven. Het jouwe komt nog.

   6. Marija

    Ernst en Guus, jullie hebben je verstand verloren.
    WIe is er nu de echt schietende barbaar.
    Natuurlijk die marokkaan, dat vergeten jullie voor het gemak even.

  2. Frits Jansen

   Wat hier gebeurde heet in het Nederlandse strafrecht “noodweerexces” (art. 41 lid 2 Wetboek van Strafrecht). Noodweer mag eigenlijk niet verder gaan dan nodig ter verdediging, en dit was geen verdediging meer, maar dat kan de wet toch billijken omdat de juwelier door het gebeurde buiten zinnen was. Wel is te hopen dat de juwelier een wapenvergunning had.

   1. Heinz

    Dat interesseer de Posse (reaguurders) niet.

    1. Frits Jansen

     Wie zijn dat?

     Waar het mij om ging is dat die juwelier waarschijnlijk vrijuit gast. Nou duidelijk?

    2. Dubbele Komma

     Nee klopt. Intresseert ons niet.

     Lees eerst het verhaal van de advocaat voordat je het blindelings voor besneden uitschot opneemt

     Ranzige landverrader!

   2. lugar

    @Fritslim: Het z.g.n. rood voor de ogen kan voor enige rechter wel aannemelijk gemaakt worden, vooral als het de zoveelste keer is.

  3. Dubbele Komma

   Liever die overvaller dood,Dan mn hond verkouden!

   😀

  4. Julian

   Waarom alleen Marokkaanse overvallers? Een Zweedse overvaller mag niet neergeschoten worden? Ik word misselijke van de laf uitspraak . Hoe laf is het om een juwelier te overvallen? Een oudere man daarbij te mishandelen. Daar begint de lafheid.

  5. henkC

   Slechts 1 foutje… streep de term Marokkaan..
   Elke overvaller met een vuurwapen mag neergeschoten worden.
   Hij heeft immers de keuze van het wapen gemaakt.

 3. Gerlos

  Deze hele criminele Marokkaanse familie en aanhang onmiddellijk België uitschoppen naar hun thuisland, en dat lieve kut marokaantje is gewoon boontje komt om zijn loontje, opgeruimd staat netjes.

 4. meijer61200

  Dit wordt de toekomst; Burgers nemen het recht in eigen hand. Politie is amper meer te bekennen door de bezuinigingen, de politiek kijkt consequent de andere kant op. Malafide partijtjes als denk en bij1 jutten de boel nog eens extra op, en zie daar het resultaat.
  Mensen pikken het niet meer, en de burgeroorlog is aanstaande. Nu de overheid consequent weigert op te treden tegen dit tuig van de richel, gaat de burger zelf maar aan de slag. En die zijn creatiever dan de zandhazen uit noord-afrika, maar die zijn dan ook wat intelligenter dan deze volgers van de pedo profeet.

 5. EU kok

  Als ik Wouter zijn artikel en daarin geventileerde mening juist begrijp, vindt Wouter dat elke overvaller standrechtelijk ter plaatse mag worden geëxecuteerd door een ieder die daar behoefte aan heeft.
  .
  Een verwerpelijke gedachte.

  1. meijer61200

   Op zich best wel een goed plan van Wouter. De gevangenissen zijn gesloten wegens gebrek aan criminaliteit, dus is het goed te voorkomen dat dit schorremorrie strak weer buiten loopt na een weekje schoffelen. En munitie zou aftrekbaar moeten zijn van de belasting.

   1. EU kok

    quote:dit schorremorrie strak weer buiten loopt na een weekje schoffelen.
    .
    De taakstraffen worden schijnbaar steeds milder.
    Nu al overdekt schoffelen met kost en inwoning.
    Moet niet gekker worden.

    1. meijer61200

     Lachen met je Guus! Die bestralingen helpen niet echt geloof ik???

   2. Holland

    Inderdaad meijer61200, afknallen is een uitstekende optie. Zelfverdediging van have en goed is een basis mensenrecht.

    1. EU kok

     Beste Holland,
     Wat heeft iemand op de vlucht in de rug schieten met verdedigen van have en goed te maken?
     Volgens mij helemaal niets.

     1. swetsnek

      OP DE VLUCHT HAHAHAHAHAHA HET WORDT STEEDS MOOIER MET DIE SCHIZOFRENEN HAHAHAAHAHAHAH

     2. Dubbele Komma

      Hij vluchtte juist niet,nep – accountje, lees het verhaal van zijn advocaat, en engbekjes die zo zijn opgevoed door hun islamitische ouders dat je best een kuffar van 88 mag afranselen met een kalasjnikov zou je niet moeten neerschieten….

      Maar heeeeel langzaam in een haram vleesmolen moeten laten zakken…. slaap lekker.

   3. Antidotum

    @meijer61200
    Daar gaat het naar toe.
    De overheden beschermen ons niet tegen de veroveringsideologie de islam.
    Deze volgen m.i. Het Coudenhove Kalergiplan, waarvan Merkel en van Rompuy de kalergiprijs reeds in ontvangst hebben genomen.
    Deze destructie van Europa zal uitmonden in burgeroorlogen.
    De CIA voorspelt dat in 2020 een burgeroorlog zal uitbreken in Duitsland tussen botsende beschavingen.
    http://verenoflood.nu/cia-analyse-2020-burgeroorlog-duitsland-botsende-beschavingen/

    Maar hopen dat deze voorspelling niet zal gebeuren.

   4. Heinz

    Translatorese, houterige taal. Als hij weer buiten loopt zou hij dus binnen geschoffeld hebben. Een ontspannende activiteit op een betonnen vloer.

  2. Rechtsaf

   @EU dick vindt jij dat elke Marokkaanse overvaller een ak47 tegen iemands hoofd mag zetten en klappen mag uitdelen?

   1. EU kok

    @rechtsaf.
    Ik kan zelf uitstekend verwoorden wat ik vind.
    Daar heb ik u niet voor nodig.
    off-topic
    Bij 2e persoon enkelvoud na het werkwoord schrijven we enkel de stam.
    Dus plemp uw lijstje maar neer,

    1. Rechtsaf

     @EU dickie ontwijkt de vraag, sterker nog, Adolfje Heinz geeft antwoord..domme jongetjes toch die Ernst

     1. EU kok

      Helaas rechtsaf en andere aliassen, uw suggestieve vragen interesseren mij nul komma nul.
      Uit ervaring weet ik, dat u bij een ongewenst antwoord de vraag blijft herhalen in plaats van het antwoord te accepteren.
      Veel plezier met al uw denkbeeldige vriendjes,

     2. Rechtsaf

      @EU dickie maar je beantwoord helemaal geen vraag Dickie, je lult er een beetje omheen komt met grammatische vormingen, sterker nog, je stelt dat een vraag suggestief is maar beantwoord hem niet, je doet er alles aan om maar geen antwoord te hoeven geven.

      Ik stel nog een hele simpele vraag.

      Wil je meer of minder islam

      [ ] meer
      [ ] minder

     3. EU kok

      Helaas rechtsaf en vriendjes.
      Ik heb het antwoord enige tijd geleden reeds gegeven.
      Maar als het antwoord u niet bevalt is het zinloos de vraag te blijven herhalen.

     4. Rechtsaf

      @EU je ontwijkt weer, je draait en wikt en weegt..

      Even mijn vraag herhalen, vindt jij dat elke Marokkaanse overvaller een ak47 tegen iemands hoofd mag zetten en klappen mag uitdelen?

     5. Heinz

      Rechtsaf, graag wil ik u wijzen op de hardnekkige fout die gemaakt wordt m.b.t. de keuzemogelijkhheid meer of minder. Een keuze moet gaan tussen 2 zaken.
      Wilt u appelen of peren? De vraagstelling tot meer of minder Islam houdt altijd nog een zekere mate van Islam in. Dus wilt u meer of wilt u geen Islam. Als u eruit bent zie ik het wel. Snappie

     6. Dubbele Komma

      Het zijn allemaal nep accounts van volidioot Dopper,Rechtsaf…

      Een volkomen geschifte islambiciel

     7. Holland

      Heinz, je kletst uit je nek. Een keus hoeft helemaal niet tussen twee (verschillende) zaken te gaan. Een keus tussen ‘meer of minder van iets’ is een volwaardige, volledige en volkomen keus. Als je moet kiezen tussen meer of minder van wat dan ook, is dat toch een keus? Als ik moet kiezen tussen een grote mand met meer appelen of een kleine mand met minder appelen, liggen daar overwegingen aan ten grondslag die leiden tot een uiteindelijke keuze.

     8. Rechtsaf

      @Adolfje Heinz klopt het moet inderdaad zijn, wil Adolfje Heinz meer islam of geen islam

      [ ] meer islam
      [ ] geen islam

      Mijn antwoord is,

      [x] geen islam, nada noppes, 0,0 en wat is de jouwe?

    2. nogmaals

     EU-cockie is een enorme loser. Komt geestelijk van alles tekort en probeert tevergeefs om dat te compenseren met domme reacties en taalneuqen.

     1. EU kok

      Inderdaad nogmaals, uw niveau zal ik niet snel evenaren.

     2. nogmaals

      @EU-cock
      Vervang “niet snel” in je reactie maar door “nooit”!
      En waarom heb je mijn advies (om je reacties voor plaatsing te laten controleren door iemand die intelligenter is dan jijzelf) nog niet opgevolgd. Zou veel ergernis besparen op DDS.
      Of wil niemand je helpen?
      Het vinden van iemand met een hoger IQ kan het probleem toch niet zijn!

     3. meijer61200

      Dat is al lang bekend hoor nogmaals!! Heeft hij wel eens nagedacht over de levenseindekliniek?

   2. Heinz

    Dat is niet wenselijk, het zal leiden tot een wapenwedloop. Zeker geen ak47, ook geen LugerP08, geen MauserC96. Één verdwaalde kogel in het hoofd van een kleuter op een fietsje…een dubbel drama.

  3. Ernst Quispel

   Wout lijkt me niet iemand die lang nadenkt voordat hij wat opschrijft.

   1. Top

    Blablabla. Blaaskaak! Pisvlek en ???????????????? Goed zo!

  4. denk eens na

   klopt

  5. meijer61200

   Je bent een uitermate domme lul EU cock! En een minderwaardig untermensch.

 6. Antidotum

  De daders zijn altijd lieve jongens met goede kwaliteiten, aldus familie en vrienden.
  Natuurlijk zijn ze dat, ze plegen immers misdaden tegen ongelovigen en volgen op dat gebied de Quran.
  Dus deze vrome allahlovers zijn helden in de ogen van veel moslims.
  Enkel de ongelovigen denken hier anders over en terecht.
  Chapeau voor de juwelier!

  1. Top

   Jammer, dat hij geen antitankwapen had, dan was het 2-0 geweest. En nu dat triefel, dat , dit addergebroed heeft uitgescheten opzoeken en als nog aborteren.

 7. Dirkje60

  Risico van het vak en die juwelier moet een lintje krijgen dat hij ons heeft verlost van zo,n varken bravo.

 8. Pedrito

  Ach als Hasan zo’n lieve jongen is geweest (iets wat niet blijkt uit zijn strafblad), dan zullen ze vast heel blij met hem zijn in het moslim-hiernamaals. Wen er maar aan beste mocromaffianen, steeds meer mensen gaan zich tegen jullie (gewapender hand) teweer stellen en daardoor wordt overvalletje spelen een risicovolle bezigheid. Daag de onbesneden samenleving niet uit ! Doe je dat wel dan veranderd Europa in een hel voor moslims en m.n. mocro’s.

 9. lvdv

  “Een ieder die naar een zwaard grijpt, zal door het zwaard vergaan”
  Daar zit geen woord Frans bij, ook voor onze zuiderburen niet.
  .
  Alleen bij verkeersovertredingen wordt strafstapeling toegepast.
  Nimmer heb ik gehoord dat bij meerdere boetes een verlaging van
  het totaalbedrag werd toegepast, in tegenstelling bij criminele feiten.
  10 keer te hard is 10 keer de boete die voor te hard staat.
  10 keer een overval is NIET 10 keer de straf die daar voor staat.
  .
  Het Recht kent geen minimum straffen, alleen een maximum.
  Op zich heb ik daar geen probleem mee, maar pas het overal toe.
  En reduceer een strafmaatregel niet tot een “fopstrafje”.
  Helaas gebeurt dit maar al te vaak, zeker bij veelplegers.
  .
  Hierdoor zal een burger die slachtoffer is van een crimineel feit steeds
  vaker het Recht in eigen hand nemen, iets waar ik zeker niet achter sta.
  .
  Zij die uit hoofde van hun beroep Recht trachten te spreken zijn daar schuldig aan.
  .
  Ook daar zit geen woord Frans bij.

 10. Vit

  Soms loopt dat Mocro tuig tegen de verkeerde en dan moet je niet piepen, eentje maar jammer wel.

  1. nogmaals

   Als Hassan niet was gedood, maar ontsnapt, had hijzelf over een tijdje( na nog meer, steeds gewelddadiger, berovingen van hardwerkende autochtonen) waarschijnlijk een of meer dodelijke slachtoffers gemaakt in het kader van zijn beroepskeuze. Gelukkig heeft die dappere juwelier toekomstige, onschuldige slachtoffers voorkomen. Hulde voor die man!!!!

  2. Fortiori

   En het jongetje dan op het fietsje? (reacties op 15/16) Mag ook een huisvrouw zijn die de ramen lapt. Het hoort erbij, dan maar. Die hebben geen rechten op leven. Het zal u niets doen wanneer het u overkomt zo beschouwd. Dit laatste geloof ik niet hoop ik in alle eerlijkheid.

   1. Vit

    In het verkeer komen meer mensen om, zo laat ik die achterlijke quote ook eens gebruiken.

    1. nogmaals

     Toen werd het stil bij onze trafficofoob!

    2. Heinz

     Bij een High School shooting ook.

 11. oeioeivogel

  Juwelier overvallen. Laffe daad, moest dat nou?
  Zie het als beroepsrisico. Als een glazenwasser van zijn ladder valt, doet niemand er moeilijk over.
  Dus als je als beroep overvaller is dan loop je zekere risico’s.
  Dus niet moeilijk gaan doen, mocro-gezoks.

  1. Fortiori

   Het wordt wel anders mer een verdwaalde kogel. Eigen rechter spelen in welke situatie dan ook houdt risico’s in. Wat als de dader was ontkomen? Zou het dan nog zo’n crime story zijn geweest.
   De juwelier krijgt dan een lading drek over hem heen. Sukkel, altijd midden onderkant doel.

 12. nogmaals

  De juwelier met zijn familie is intussen ondergedoken vanwege ernstige bedreigingen tegen hem en zijn familie door de Marokkaanse familie van de crimineel. Je zou verwachten dat de juwelier helemaal niet hoeft te onderduiken, maar dat die hele criminele Marokkaanse familie in de bak is gesmeten.

  1. Vit

   Ik kan me nog herinneren hetzelfde geval in Deurne, toen kwam het aanverwante tuig ook verhaal halen maar die liepen tegen de buurt op, alleen kreeg die juwelier een veroordeling wegens verboden wapen bezit en werd zijn vrouw vrijgesproken en terecht, een juwelier zou gewoon een wapen moeten mogen bezitten dan werd er twee keer nagedacht.

   1. EU kok

    Vit, een duidelijk andere situatie.
    Zelfverdediging binnen het bedrijfspand tegenover in de rug schieten van op de vlucht zijnde overvaller.

    1. Vit

     Bescherming van de samenleving, zelf zou ik ook zo gereageerd hebben.

     1. EU kok

      Vlotte Vit
      De omstandigheden bepalen denk ik de tegenactie.
      Bromfiets op fietspad tussen schoolgaande kinderen.
      Het hier voorgestelde anti tankwapen.
      25 Ouders met een begrafenis op korte termijn.
      Moet er niet aan denken.

    2. lugar

     @Kocklim: “Zelfverdediging binnen het bedrijfspand tegenover in de rug schieten van op de vlucht zijnde overvaller.”

     Wie niet overvalt wordt ook niet in de rug geschoten, je wil immers vluchten.

    3. Dubbele Komma

     Vandaar dat de juwelier natuurlijk gelijk vrijgelaten werd.

     Je bent wel weer erg zuur dat een van je rattenvriendjes martelaar is geworden, nep accountje van Ernst Dopper!

     😀

     Ik kan er smakelijk om lachen. Een dode rioolrat.

  2. palko

   @nogmaals, en dan zijn er nog leeghoofdige lieden die zich afvragen hoe het komt dat Marokkanen, eufemistisch gezegd, niet zo geliefd zijn in de beschaafde wereld. Het antwoord is eigenlijk ontzettend simpel: Je bent net zo geliefd als je jezelf maakt!!!

   1. Heinz

    Juist, een “soort van”

 13. meijer61200

  “Guus heeft een secretaresse voor het archiefbeheer van DDS”. Wij noemen dat gewoon mama hoor Guus, tenminste hier in Hollandistan.

  1. Guus Geluk

   Waar ligt dat, Hollandistan? Ergens bij Duckstad of Gansdorp?

   Ach, wij noemen een secretaresse een secretaresse.

   1. nogmaals

    Guus is in zijn werkzame leven jarenlang verantwoordelijk geweest voor het aan postzegels likken (kreeg daardoor nooit een meisje want durfde het tongzoenen niet aan). Het slot van zijn carrière betrof het bedienen (na 4 x op cursus!) van de frankeermachine.
    Guus was altijd stikjaloers op succesvolle mannen met een secretaresse en een mooie auto van de zaak.

    1. Guus Geluk

     Nogmaals,

     Dat is correct, maar zo eindigde het niet. Ik ging naar Brussel en kreeg er een auto met chauffeur plus secretaresse.

     1. nogmaals

      Je ging dus, na een weinig benijdenswaardige carrière op de postkamer, voor een gratis EU-cursus forumtrollen voor dummies. Samen met Ernst Quisling, EUcock, en nog wat andere landverraders. De cursus duurde 4 dagen, en jullie zaten samen op 1 kamer in een hotelletje, waarvandaan jullie met een busje dagelijks naar het klaslokaal gingen. Jullie mochten om beurten voor chauffeur spelen. Jullie secretaresse heette zweetlama en zij had een eigen kamertje naast jullie op de gang. Jullie mochten om beurten bij haar zweten.
      Mooie tijden, waar jullie nog vaak met weemoed aan terugdenken. Jullie hebben niets geleerd op die cursus, maar dat merken wij hier dagelijks!!!!

     2. Guus Geluk

      Nogmaals,

      Yep.

      Nu zitten we op een groot kantoor.

     3. nogmaals

      De DDS-trollen zitten in een kantoor met geblindeerde ramen en hangsloten aan de buitenkant. ‘sAvonds komt de zuster met pilletjes en spuiten, en die brengt ze naar de slaapzaal. Overdag lekker trollen, zilverlingen tellen, en Zweetlama met stokbrood verwennen.

 14. DolleDries

  Als je een geweer op je slaap krijgt je zus in elkaar geslagen wordt je vader van 88 klappen krijgt en ze gaan er met geroofde spullen vandoor dat ben je op dit moment door woede niet meer toerekeningsvatbaar plus dat het nog een gerechtvaardigde daad is.
  Een burgemeester moet hier toch wel een verwarde man in psychose van kunnen maken of iets met suiker.
  Hij had ook op zijn rug moeten zetten ik ben een lieve jongen.

  1. meijer61200

   Mogelijk een lage bloedsuikerspiegel? Ik ben blij dat dit niet in NL plaats vond. Dan liep zijn mededader inmiddels alweer vrolijk lachend buiten.

  2. Steve Van der Vekens

   Zolang de politie niet aanwezig is, blijven zij in gebreke en neemt de burger het werk van de politie over.

 15. denk eens na

  We moeten de Amerikaanse wapenwet over nemen , als iemand ongevraagd op je grond gebied of huis komt dat je gericht mag schieten nu mogen de criminelen mocros on gbestraft je huis leeg roven

  1. Ernst Quispel

   Denk eens na, denk eens na.

   1. nogmaals

    Quisling vindt het prima als iemand samen met vrouw en kinderen door gewelddadige criminele Marokkanen wordt beroofd van zijn gespaarde bezittingen, mishandeld en met de dood bedreigd.
    Waarom vindt hij het prima?
    Omdat het moslims zijn, en die staan boven de NL wet.

   2. denk eens na

    je zou niet meer op mij reageren, blijf bij je woord aub

   3. Holland

    Quisling, wat klopt er niet aan de redenatie van Denkeensna? Ook na lang nadenken denk ik dat wat hij zegt voor 100% klopt.

  2. Dubbele Komma

   Ik sta achter je, denk eens na!

   Recht om lijf en goed te verdedigen! Dan is het snel afgelopen met dat laffe kutvolk dat kuffars berooft.

   Oude Nederlandse vrouwtjes in hun eigen huis kapotschopt. De helden

 16. dannyvermeulen69

  1 moslim aap terug in de wieg van zijn pedo profeet..

  1. Svetlana

   LOOP DE HEL IN!

   1. dannyvermeulen69

    WE ZITTEN AL IN HELL,

   2. Holland

    Svetje, stop eens een pond rode peper in je amoniakgleuf en neem daarna een theelepeltje arsenicum. Moet je eens zien hoe je daar van opknapt.

    1. Floris

     Svetje heeft geen gleuf. Hij is een gefrustreerde puber die tussen het rukken door hier probeert reacties te ontlokken op z’n zwakzinnige provocaties.

     Dat lukt hem slechts zelden waardoor zijn frustraties nog verder toenemen. Dit soort mislukkelingen pleegt regelmatig zelfmoord door voor de trein te springen.

   3. Dubbele Komma

    Je kan alleen de hel in als je in een pedo profeet gelooft sletlana!

    Of een andere verzonnen oppergod.

    Voor mij geen hel! De hel is de plek waar mensen moeten leven naar de regels van hun pedofiele roverhoofdman profeet.

    Dat is de hel!

  2. denk eens na

   hij zou hem dankbaar moeten zijn hij is nu toch bij zijn maagden , waar maakt zijn familie zich dan druk over??

 17. EllyD18

  Zouden onze leiders deze berichten lezen of draaien ze hun hoofd weg.

 18. Svetlana

  Die arme jongen toch. Ik kan wel huilen! Lief onschuldige leven vernietigt door een fascistische laffaard. Dit bevestigt dat Neederland een nazi kutlandje is. Iedereen die dit goedpraat hier is een nazi aanhanger EN EEN SMERIGE VARKEN!

  1. dannyvermeulen69

   de grenzen staan open flikker je toch op uit dit nazi kutlandje !vuile profiteur ,

  2. Dubbele Komma

   Ik praat het Goed! En de juwelier had dat andere varken ook kapot moeten schieten!

   Ik drink er een biertje op!

   En fasciste n geloven in de pedo profeet Die kinderen neukt!

   Proost! 😀

  3. sjun

   Enfin, toch een getormenteerde geest. Hetzij door Mohammed hetzij vanwege een andere geestelijke aandoening. Heb je de koffers al gepakt?
   https://www.youtube.com/watch?v=hN_EL_2gCtI

 19. fusilier

  Wat gij niet wilt ,dat Uw geschied doe dat ook de ander niet. Deze juwelier had het volste recht om zijn have en goed te beschermen, ook als zij proberen er vandoor te komen. Blijf van anders man spullen af.

 20. Ni28

  Bedrijfsrisico’s moet je maar accepteren. Of iets anders gaan doen. Werken, bijvoorbeeld.

 21. sjun

  Een verstandige weerbare man die gelukkig zelf een wapen had. Gezien hij nu dreigementen krijgt is het noodzakelijk dat meer verstandige weerbare mensen zich gaan bewapenen om tenminste gelijke kansen tegen gewelddadig vuilnis te hebben. Het bedreigende maatje kan maar beter goed om zich heen blijven kijken nu zijn tronie bekend is. Minder, minder, minder van zulke individuen die de samenleving verzieken zou politiek beleid moeten zijn. Denk daarom nu vast na over aan welke partijen je je politieke mandaat verleent.

 22. Steve Van der Vekens

  Die juwelier werd eerst opgepakt en gehouden voor ondervraging, maar na gemor van de gewone man op de nationale media hebben ze hem terug vrij gelaten.
  De familie ‘ontkende’ dat zij achter de doodsbedreigingen zat.

 23. Steve Van der Vekens

  Zij begrijpen niet, dat wie roofovervallen pleegt, met zijn of haar leven speelt.
  Dat getuigd van een primitieve mentaliteit.

  1. Ernst Quispel

   Ja, als elke winkelier wordt bewapend is dat zo.

   1. Siemien

    @Ernst neem jij het nou steeds op voor dat Marokkaanse tuig?
    Vindt Ernst het niet vervelend dat er steeds meer oudere mensen worden overvallen door met name getinte mensen?

    1. Steve Van der Vekens

     Die negeert dat, daarom dat je daar niet mee kunt praten.
     Ook negeren dus.

    2. Steve Van der Vekens

     Die negeert dat, daarom dat je daar niet mee kunt praten en het verspilde energie is om daarop in te gaan.

    3. Ernst Quispel

     Uiteraard niet, ik hoop dat ze een stevige gevangenisstraf moeten uitzitten.

     1. Steve Van der Vekens

      Dat was de vraag niet Ernst, je negeert het weer.

 24. FLP

  Dus je word overvallen. Jij en je familie krijgen flink wat klappen je vader ligt voor dood in de zaak na een aantal klappen. WAT DOE JE!! Je hebt een pistool . Keuze 1 je laat ze lopen en je hoopt dat de politie ze oppakt. Keuze 2. Je rent achter ze aan en roept blijf staan of ik schiet…..onee nu schieten zij alsnog met een ak 47. Keuze 3 . Je rent naar buiten en schiet je magazijn leeg voordat zij dat doen, en of nog een keer langskomen. Kies nu !! u heeft 5 seconden! langer mag u niet nadenken. Niemand kan in zo”n situatie helder denken.

  1. Siemien

   @FLP de juwelier heeft zeer helder nagedacht..

   1. Ernst Quispel

    Ja, en nu zit hij diep,in de problemen.

    1. Siemien

     @Ernst tja de omgekeerde wereld natuurlijk..

     1. Ernst Quispel

      Hij had beter iets langer kunnen nadenken. Zijn reactie is psychologisch begrijpelijk maar strafbaar en daarom niet verstandig.

     2. Rechtsaf

      @Ernst nee deze juwelier heeft de juiste en allerbeste keuze gemaakt, deze man moet echt een standbeeld krijgen een voorbeeld zijn, tevens waarschuwing voor de getinte mensen die het in hun hoofd halen om een juwelier te overvallen

    2. Holland

     Zei de ‘rechtsstaat’-fetisjist, die zelf ook dolgraag misdadigers vertroetelt en slachtoffers aanklacht.

  2. lugar

   @FLP: “Keuze 1 je laat ze lopen en je hoopt dat de politie ze oppakt.”

   Die keuze valt af. De kans dat een misdrijf succesvol wordt opgelost (via een veroordeling door de rechter) is minder dan 10%. Daar heb ik geen vijf seconden voor nodig.

 25. Ruud562

  Die reactie van die nabestaanden geeft heel goed aan waar inteelt toe leidt!

  Die juwelier is ene ware held! Hij heeft de samenleving verlost van onontkeerbaar islambagger, dat er nog vele mogen volgen!

 26. Pescador

  Ze hebben toch ook de namen van de familie oppakken of afschieten, weg ermee

 27. henkC

  Er waren 2 overvallers?
  Jammer dat hij er 1 gemist heeft.

  1. sjun

   Die wordt nog wel door een van zijn collega’s geraakt.

 28. Pindas

  Alleen juwelier worden als je GOED kan SCHIETEN!

 29. lancar

  Elke overvaller ongeacht ras, rang, stand, afkomst, politieke of religieuze overtuiging is een misdadiger die passend moet worden berecht. En de kans dat een boef wordt neergekogeld moet hij zelf dragen als het risico van zijn vak, maar het slachtoffer die onbedoeld het tuig het leven heeft ontnomen treft geen enkele blaam. Het is niet laf dat de schurk in de rug wordt aangevallen of beschoten door de benadeelde, dit heet handelen in een toestand van verstandsverbijstering en is aldus niet strafbaar. Maar helaas “Recht is Krom.” Zie: http://vishnuh.nl/Recht-En-Overheid/

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.