Video: een Iraans meisje wordt zwaar mishandeld door 'religieuze politie' omdat ze d'r haar niet voldoende bedekt

Geen categoriejul 29 2018, 15:00
Dit is dus hoe religieus fascisme eruit ziet.
In het Westen vergeten we maar al te vaak hoe het er écht aan toe gaat in Iran, een land geregeerd door een stel radicale, doorgeslagen mullahs met grootheidswaan. Op zich is dat al erg genoeg, maar wat het allemaal nog erger maakt is dat de idiote denkbeelden van die mafketels vervolgens worden afgedwongen door relatief 'normale' mensen.
In de video hieronder zie je hoe vrouwelijke leden van de religieuze politie een meisje mishandelen omdat ze de euvele moed had d'r haar niet volledig te bedekken. En dat mag niet. Nee, nee, als vrouw moet je je kleden als een zombie. Alles bedekken, alleen je gezicht mag gezien worden. Net zoals de leden van de religieuze politie zelf.
https://twitter.com/Dr_Rafizadeh/status/1023399415862575105
We mogen het ongetwijfeld niet hardop zeggen van de politiekcorrecte stormtroepen in het Westen, maar dit is dus fascisme in actie. En het overgrote deel van zogenaamd 'feministisch links' heeft niet eens de moed om er iets van te zeggen.
Overigens is er natuurlijk ook goed nieuws: op een gegeven moment barst de bom in Iran and werpen Iraniërs het knettergekke regime van de doorgeslagen ayatollahs omver. Als dat gebeurt moeten die radicalen rennen voor hun leven, want de wraak van het gewone Iraanse volk zal niet mals zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten