Video: een Iraans meisje wordt zwaar mishandeld door ‘religieuze politie’ omdat ze d’r haar niet voldoende bedekt

Dit is dus hoe religieus fascisme eruit ziet.

In het Westen vergeten we maar al te vaak hoe het er écht aan toe gaat in Iran, een land geregeerd door een stel radicale, doorgeslagen mullahs met grootheidswaan. Op zich is dat al erg genoeg, maar wat het allemaal nog erger maakt is dat de idiote denkbeelden van die mafketels vervolgens worden afgedwongen door relatief ‘normale’ mensen.

In de video hieronder zie je hoe vrouwelijke leden van de religieuze politie een meisje mishandelen omdat ze de euvele moed had d’r haar niet volledig te bedekken. En dat mag niet. Nee, nee, als vrouw moet je je kleden als een zombie. Alles bedekken, alleen je gezicht mag gezien worden. Net zoals de leden van de religieuze politie zelf.

We mogen het ongetwijfeld niet hardop zeggen van de politiekcorrecte stormtroepen in het Westen, maar dit is dus fascisme in actie. En het overgrote deel van zogenaamd ‘feministisch links’ heeft niet eens de moed om er iets van te zeggen.

Overigens is er natuurlijk ook goed nieuws: op een gegeven moment barst de bom in Iran and werpen Iraniërs het knettergekke regime van de doorgeslagen ayatollahs omver. Als dat gebeurt moeten die radicalen rennen voor hun leven, want de wraak van het gewone Iraanse volk zal niet mals zijn.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

67 reacties

 1. DolleDries

  Je bent islamiet of je bent het niet,niet zeuren dus.

 2. Ni28

  Iran, een paradijs voor Svetlana.

  1. denk eens na

   het is allang bekent dat sweepreet een zweep fetsje heeft

 3. meijer61200

  De corrupte haatbaarden in Iran raken steeds meer in paniek nu het volk eindelijk in opstand begint te komen! Geen enkel volk laat zich knechten, dat blijkt keer op keer.

  Ze voelen de hete adem van President Trump in hun vieze nekken. En Israël heeft ze al een paar keer gewaarschuwd. Trump heeft het onwijs druk met het opruimen van de rotzooi die die neger heeft achter gelaten. Daarom zou het beter zijn als Trump een tweede termijn gaat krijgen. Ik zie ze ook hier lopen de dames; ingepakt in hun warme komo vuilniszakken, kopvod op en lopend op een meter of 10 achter hun eigenaar in zijn frivole jurkje, ondertussen kwijlend loeren naar leuke meiden in een kort rokje. Dat belooft weer weinig goeds voor hun dochters vanavond als pa hitsig thuis komt!!

 4. Frits Jansen

  Hoe zit de vork echt in de steel?
  In 1979 verdreven de Iraniërs de Sjah, een westers georiënteerde “keizer”. Dat ging overigens redelijk geweldloos.
  Daarna kozen de Iraniërs zelf voor een semi-democratisch systeem, d.w.z. een systeem waarin democratisch aangenomen wetten door geestelijken (Ayatollahs) worden getoetst aan de Koran.
  Je kunt als moslim de Koran nog zo heilig vinden, je zult toch moeten erkennen dat de interpretatie van de Koran mensenwerk is, en in verschillende landen tot heel verschillende uitkomsten leidt.
  In Irans buurland Azerbaidzjan weerhoudt de islam de mensen er niet van om bier te drinken, en kan men zich kleden zoals men wil.
  In Iran moeten ook toeristen geloven aan de plaatselijke interpretatie van de Koran, zelfs mannen (die moeten een lange broek aan, wat niet altijd een pretje is gezien de temperaturen in de Iraanse zomer).
  Toeristen lopen trouwens weinig risico door de politie aangepakt te worden, en Iraanse vrouwen mogen tegenwoordig ongeveer de helft van hun haar laten zien.
  Ik denk dat de dame in dit bericht zich provocerend gedragen heeft, en dat lokt een strenge reactie uit. Ik denk trouwens dat ht de gewone politie is, geen aparte religieuze politie. Maar zoals gezegd zijn de Iraanse wetten in overeenstemming met (een heel strenge interpretatie van) de Koran.

  1. denk eens na

   fritsje probeert een drol de vorm van een gebakje te geven, en hem ook zo te laten smaken, fritsje dat gaat je niet lukken.

   1. Top

    Inderdaad! Zelden zo iets ‘de plank missend’ gelezen. Deze idioot vergeet voor het g\emak, dat door repressie en de domheid van de onderlaag, deze mongolen aan de macht zijn gekomen. En die ‘frits Jansen’ is gewoon een loser, die denkt, dat hij hier op het forum ‘het gebraden haantje’, denkt te moeten uithangen. Volg hem maar eens op een paar items. Er is echt niemand in geïnteresseerd, behalve zijn ‘holmaten’ hier u welbekend. Negeren van dit soort, is het beste of doe wat ik doe, verneder hen, elke keer, dat ze zich hier melden. Want met dit soort vuilnis (meestal ook een handophouder) is geen land te bezeilen en is het zonde van je tijd. Hij zou eens, Prof. mr. dr. Afshin Ellian moeten lezen in de Lse4. Maar daar heeft hij geen geld voor een abonnement voor.

    1. Frits Jansen

     Ik ben in Iran geweest en heb daar het een en ander gehoord.
     Overdreven enthousiast voor het Iraanse systeem ben ik zeker niet, alleen vrees ik dat het wel gesteund word door niet weinig Iraniërs.
     Niet geïnteresseerd in de feiten? Als je uit je humeur bent kun je wel eens zin hebben om lekker feitenvrij te mopperen.
     En als u beledigend wordt is dat een zwaktebod.
     Die Ellian heeft zijn roeping gevonden als Elsevier-journalist, maar hij wordt full time door de universiteit, dus door de belasting betaler betaald om juristen op te leiden tot rechters en advocaten.
     Het is een handige jongen maar als wetenschapper is hij een aanfluiting. Hij zou politicus moeten worden, maar ja, dat is een onzeker bestaan, en de universiteit laat hem lekker hobbyen voir een vorstelijk salaris.
     Collega’s die hem van wetenschappelijke repliek dienen verklaart hij publiekelijk voor gek.

     1. nogmaals

      Frits Jansen heeft 3 weken geleden op DDS ook al heel negatief geschreven over prof. Afshin ellian.
      Logisch, want Ellian is een Iraanse vluchteling die, in tegenstelling tot fritsie fel en heel feitelijk met veel kennis van zaken de islam bekritiseert.
      3 weken geleden begon frits ook al over een “zeer deskundige collega” van Ellian in leiden die er heel anders over dacht.
      Toen hem door enkele reageerders werd gevraagd om de naam van die collega, was fritsje verdwenen.
      Graag herhaal ik die vraag, temeer daar Frits het nu over meer dan 1 collega heeft. Wie zijn die collega’s en over welke “wetenschappelijke repliek” heeft Frits het ?

     2. Frits Jansen

      De hoogleraar waar ik op doelde heet Maurits Berger. (https://www.universiteitleiden.nl/en/staffmembers/maurits-berger#tab-1)
      Hij is jurist én Arabist. Ellian noemde hem een “gepatenteerde gek”. Dat getuigt van weinig respect. Wetenschappers, en zeker hoogleraren plegen elkaar met argumenten tegemoet te treden, niet met beledigingen.
      Ellian geeft blijk slecht geïntegreerd te zijn.

     3. Floris

      Ah, Maurits Berger, ook wel bekend als de Sharia-charlatan. Die is vakkundig gefileerd door K&K:

      “Maurits Berger is Leids hoog­leraar “Islam in de heden­daagse Westerse wereld”. De gulle sultan van Oman betaalt zijn leer­stoel. Berger is vooral bekend van zijn uit­spraak dat de Sharia (het isla­mitisch recht) voor 98% over­een zou komen met het Neder­lands recht; later werd dat weer 95%.
      Een jaar geleden las ik op Hoeiboei dat arabist Jansen aan Berger om onderbouwing van dat percentage had gevraagd. Berger zou dat meermalen hebben toegezegd, maar was dat nooit nagekomen. Aanleiding voor mij om de professor aan te schrijven.”

      http://www.islamofobie.nl/index.php/blog/meer/de_sharia-charlatan_1/

      Het verbaast niet dat Fritsje met charlatan Berger op de proppen komt. Zo wordt steeds duidelijker waar Fritsje zijn desinformatie vandaan haalt.

    2. Floris

     Bovenstaand bericht bevat geen enkel argument.

     “Ik ben in Iran geweest”

     Dat zal wel. Maar het heeft je niet geholpen om iets van de islam te snappen getuige je factfree lulverhalen op DDS.

     Verder is het goedkope laster richting de heer Ellian zonder ook maar een spoortje bewijsvoering.

     1. toetssteen

      @Floris
      Frits is zo dol op die mooi opgemaakte ogen. Zo zwoel hè…
      La die gast maar, is van de Jeaup. Zelden daar een argument gelezen.

      @Michael
      +10 van mij.

     2. Tengo Kawana

      Wat bedoelt u met “La die gast maar, is van de Jeaup.”

      Is dat een Gronings dialect?

     3. Frits Jansen

      Ik heb helemaal niet zo positief over de islam in Iran geschreven, maar maak wel de kanttekening dat de islam daar geïntegreerd is in het staatssysteem, dus dat geen geïsoleerde criminelen waren die dat meisje mishandelden.
      Ja, de bevolking heeft dat ooit zo gewild. Dan kun je ze wel voor dom uitmaken, maar dan ben je dus tegen democratie.
      Dat ik in Iran ben geweest verklaart slechts waarom ik me in dat land heb verdiept.
      Wat Ellian betreft: in een andere reactie heb ik vermeld dat hij zijn collega Maurits Berger beledigde (door hem voor gek te verklaren) toen hij het lef had om Ellians opvattingen over de islam tegen te spreken. Academici zijn het wel vaker oneens, maar op de man spelen mag hier evenmin als in het voetbal.

   2. Troelstra

    Wat hij aan elkaar schrijft zijn net strontlijnen.

    1. Frits Jansen

     “Troelstra” is wel een leuk pseudoniem voor een trol.

  2. Floris

   “Hoe zit de vork echt in de steel?”
   —————————————-
   Nu allemaal even goed luisteren kijkbuiskinderen! Meester Frits gaat het uitleggen.

   1. Floris

    Meester Frits doceert: “In Irans buurland Azerbaidzjan weerhoudt de islam de mensen er niet van om bier te drinken, en kan men zich kleden zoals men wil.”
    ————————————————————————–
    Wat Meester Fritz niet weet is dat in Azerbeidzjan de islam zo dood als een pier is:

    “De Zoroaster-religie is een dode religie. Eigenlijk geldt dat voor alle religies in Azerbeidzjan. Door het communisme is religie verdwenen in de beleving van de mensen.
    […]
    Natuurlijk zegt iedereen die je ontmoet dat hij ook moslim is. Maar dat is meer cultureel dan religieus. Het betekent dat je erbij hoort. Tijdens onze reis hebben we één keer een groep mensen in een moskee gezien, in Samahi. Er zaten hooguit dertig man en of het allemaal Azeri’s waren weet ik niet. De nieuwe moskeeën worden meestal gebouwd door Turken, Iraniërs of Saoediërs, niet door Azeri’s. In Azerbeidzjan speelt religie geen enkele rol.”

    https://www.trouw.nl/cultuur/-in-azerbeidzjan-speelt-religie-geen-enkele-rol-~a5b1d828/

    Meester Frits doet zich graag voor als een erudiet man, maar hij weet NIKS, geen flikker. De man is volkomen ingepakt door linkse propaganda en papagaait dat braaf na, net als nog een paar andere naïvelingen hier.

    1. Bloem

     Beste Floris, dhr. Fritzl is een vol idioot

    2. Frits Jansen

     Dan is er een keer een islamitisch land waar ze niet zo fanatiek zijn, en dan is het wéér niet goed.
     Voor hetzelfde geld kun je zeggen dat de christelijke cultuur in Nederland op sterven na dood is. Nee, niet door een overmaat aan moslims, maar gewoon omdat de mensen niet meer naar de kerk gaan, al jaren.

     1. nogmaals

      @fritsje
      Begrijp je zelf eigenlijk wel wat je zegt?
      En wat wil je nu eigenlijk zeggen?

      Ofwel je bent een valse trol, en je bent bewust onduidelijk en met afleidende zijpaadjes bezig.
      Ofwel je wil graag discussie met een afwijkende mening. Prima, maar leer dan beter communiceren, dan krijg je hier vanzelf wel vriendelijker tegengeluid.

     2. Floris

      “Dan is er een keer een islamitisch land waar ze niet zo fanatiek zijn, en dan is het wéér niet goed.”
      ————————————————————-
      Het is dus, en ik verwijs onder andere naar de link, niet meer als een islamitisch land te beschouwen. Religie speelt daar GEEN ENKELE ROL meer.

      Wat jij probeert te doen is met het geven van dit soort voorbeelden een vals beeld te schetsen van de islam. Je probeert de suggestie te wekken dat er ook een gematigde vorm van islam bestaat.

      Dan had je beter de Alevieten kunnen noemen. Hun vorm van islam is nog enigszins te pruimen. Maar weet je wat? Die worden door de rest niet als moslim geaccepteerd, vervolgd en gediscrimineerd.

      De grote bulk is soenniet (ca 95%) en zo orthodox, intolerant en fundamentalistisch als de neten.

      Als je desinformatie wilt verspreiden dan ben je hier aan het verkeerde adres. Je zou er beter aan doen je beter te informeren.

      Laatst beweerde je ook al dat meisjesbesnijdenis niets met de islam heeft te maken. Met dat soort allang achterhaalde linkse flutverhaaltjes maak je jezelf volkomen belachelijk.

     3. Floris

      Geen reactie van Frits.

      Hij plant een reis naar Indonesië om te onderzoeken waarom ze daar meisjes besnijden.

  3. Antidotum

   @Frits Jansen

   Wist u dat het verdrijven van de sjah met behulp ging van de socialisten aldaar?
   Als dank mochten de socialisten, na de geslaagde coup, de hijskranen van bovenaf bekijken van de ayatollahs.
   Advies, lees ‘de woede en de trots’, alsmede ‘ de kracht van de rede’ van Oriana Fallaci.
   Er gaat een wereld voor u open, geen prettige.
   Mogelijk dat u, na het lezen van deze uiterst zinvolle literaire werken, de islam in een ander daglicht zal zien.

   1. Floris

    Ik vrees dat hij niet meer te redden is.

    1. nogmaals

     Hallo Frits Jansen
     Nu hoor je het eens van anderen.

     Complimenten voor alle reacties op de lulpraat van fritsie.

   2. Dubbele Komma

    Goh. Ik hoef geen reactie meer te geven. Ik ben zeer blij dat hier een paar reageerders bijzonder goed zijn geïnformeerd. Frits Jansen kletst natuurlijk weer uit zijn LIEGENDE en ongeinformeerde nek,maar ik ben zeer verheugd dat anderen hem nu eens wat geschiedenislesjes en waarheden hem onder zijn deugneus houden!

    Proficiat!

    En aan Frits en zijn alter egos:

    Probeer de argumenten van deze reageerders vooral te weerleggen,En INFORMEER jezelf eerst eens voordat je weer een domme hersenscheet laat.

    😀

    Proficiat!

    1. IJsbrand Koudvuur

     @DK.

     “Hersenscheet”

     Kom, dat woordje heb je gestolen van Meinoud Marinus, dubbele komma. 😉

  4. NoDoubt

   Vrouwen zijn minderwaardig en het bezit van mannen. Zij moeten zich bedekken en altijd beschikbaar zijn voor seks. Tijdens de ramadan zijn vrouwen na zonsondergang verplicht tot seks wanneer de man het wilt. Menstruerende vrouwen zijn vies, blijf uit hun buurt. Sla ongehoorzame vrouwen. Verkracht onbedekte en ongelovige vrouwen:
   Koran 2:187, 2:222/223, 2:228, 4:3. 4:24, 4:34, 23:1-6, 24:33, 33:50, 33:59, 70:30.

   1. sjun

    Met zulke teksten is zelfs het overwegen van zelfbeschikking al een uiterst provocatieve daad, wat jij Frits?

  5. Stanly2000

   Fritsje de fantast met de dikke duim denkt? dat de dame zich provocerend gedragen heeft en dus een strenge reactie gerechtvaardigd is. Hoe dom kun je zijn als meester in de rechten?

  6. Adriaan

   @Jansen, wat goed zeg, man. Dat jij dit allemaal weet. Je hebt er zeker jaren gewoond?

  7. Bloem

   “Ik denk dat de dame in dit bericht zich provocerend gedragen heeft, en dat lokt een strenge reactie uit” En dan is het goed heer Jansen?
   Met uw onbenullige redenering weet u zelfs het Nazi bewind in Duitsland goed te praten dat was immers ook democratisch gekozen. Mijn god wat leven er een onbenullen in Nederland

  8. Duijndam

   Ik kan me in de duiding van de heer Jansen goed vinden. Wat we ons hier onvoldoende realiseren dat elke cultuur zijn eigen gevoeligheden heeft en die leiden tot dit type incidenten.
   Bedenk ook dat we in het Westen ook zeer gevoelig reageren op gebruiken die we, terecht, in strijd achten met onze hoogwaardige cultuur.

 5. DolleDries

  De linkse meisjes zullen wel als protest een hoofddoek gaan dragen.

 6. denk eens na

  Eigen schuld had je maar niet je paardestaart moeten laten zien, dan vraag je natuurlijk wel om een afranseling liefst tot de dood er op volgt , zo rollen de dobbelstenen in islam landen

  1. denk eens na

   Laten we nog een lading naar nederland brengen!

 7. Pedrito

  De tirannieke uitwassen van een achterlijke religie.

  1. Capo

   Achterlijke ideologie.

 8. Ritter

  En toch wil de EU graag zaken doen met Iran!

  1. palko

   @Ritter, geld stinkt niet. Slavinnen met een schaamlap op hun kop daarentegen wél. Vooral Duitsland en Frankrijk dachten even snel miljarden Euro’s te verdienen aan Iran. Helaas voor hen heeft Donald Trump een spaak in het wiel gestoken door vooralsnog uit de atoomdeal met Iran te stappen.

  2. Dubbele Komma

   Ja precies ritter,een ongelofelijke schande!

   Goed dat Trump de deal heeft opgezet.

   Zelfs onze media liegt in het voordeel van de haatbaarden en laat het gewone volk daar vallen als een baksteen!

   Onder gejuich van Frits natuurlijk en ernst,zegmaar alle nep accounts van w.h.

 9. henkC

  Angstaanjagend ….
  Het erge is dat de mensen die dit regiem ontvluchten naar Europa, toch proberen deze zelfde “Wetten”(?) hier af te dwingen.

  Onbegrijpelijk…
  Als je dit soort tradities omarmt dan vertrek in xxx naam naar het land waar ze dit soort walgelijke taferelen als “normaal” bezien.

  1. Floris

   @ Henk, ik ken geen cijfers maar ik heb me door een gevluchte Iraniër laten vertellen dat de meeste vluchtelingen geen moslim zijn. Afshin Ellian is ook gevlucht voor het regime van de Ayatollahs.

   De moslims die hier met islamisering bezig zijn moeten we vooral zoeken onder Turken en Marokkanen.

  2. van Urk

   ”Het erge is dat de mensen die dit regime ontvluchten naar Europa, toch proberen dezelfde wetten hier af te dwingen”. Daar ben ik het niet echt mee eens. Dit soort politieke vluchtelingen worden in ons land nog steeds achtervolgd door datzelfde bewind d.m.v. intimidatie en bedreigingen. De lange arm van het regime.

 10. Troelstra

  Oemand die nog twijfelt aan dat de Islam achterlijkheid brengt?

 11. Antidotum

  Je vraagt je toch weleens af, waarom je als vrije westerling een enorme afkeer hebt van de islam.
  Waarom geen mondiaal verbod op deze hersenziekte, welke van mensen monsters maakt.

  1. Floris

   Het is volkomen natuurlijk om een afkeer van de islam te hebben, maar toch zijn er in het westen veel vergoelijkers van dit barbaarse gedrocht. Onwetendheid en naïeviteit is daar de grootste oorzaak van, maar ook verkeerde informatie die onophoudelijk uit de riolen van de linkse propagandamachine opborrelt.

   1. Duijndam

    Het kenmerk van onze hoogwaardige Westerse cultuur is ondermeer de vrijheid van godsdienst. De culturele standaard is daarin niet primair het innemen van een standpunt in religieuze kwesties. Die, als ik het zo mag zeggen, middeleeuwse zienswijze acht de ene godsdienst superieur aan de andere en meent daarmede godsdienstoorlogen te kunnen rechtvaardigen.

    Ik bepleit een hoger cultuurideaal en dat is een van de superieure elementen van de Westerse cultuur waarin het denken en geloven vrij is en in die vrijheid een nieuwe orde ontstaat.

    Het verontrustend is dat, ook hier ten lande, en ook wat ik hier lees, de primitieve grondhouding van de godsdienstoorlog wordt ingenomen. Dat is een doodlopende weg waarin men de, reële, vijand op gelijke hoogte stelt en denkt die met dezelfde strijdmiddelen te kunnen verslaan.

    1. Floris

     Heb je na je ban nog meer nieuwe nicks aangemaakt behalve Duijndam, Ernst?

     1. Capo

      @Floris: Ja, en hij is momenteel op stoom want de ene na de andere komt tevoorschijn, zo gaat dat met destructieve geesten die niet tegen hun verlies kunnen. Gelukkig worden ze doorgaans snel ontdekt.

  2. sjun

   Het blijft moeilijk om maanziekte te verbieden. Sommige geaffecteerden zijn eerder slachtoffer dan dader. Maar er kan al vanaf vroege leeftijd via het onderwijs aan immuniteit gewerkt worden.

 12. Adriaan

  Deze provocatie is duidelijk in scene gezet (gezien de slechte ‘onderhandse’ beelden) door rebellerende vrouwen. Gelukkig dat ze de strijd aanbinden met dit achterlijk gebruik. En dan durven moslima’s in Nederland te zeggen dat het dragen van hoofddoekjes vrijwillig is? Het triestige is dat het merendeel van de inwoners van Nederland denken dat dit zo is. Die zijn al net zo geïndoctrineerd als moslims. Wat ben ik blij dat ik al zo oud ben 🙂

 13. Gerlos

  Is het nu een achterlijk islamitische geloof of niet, ik zeg ja.

 14. Two Ravens Black Kettle

  De Brave New World van 90% van de Nederlandse kiesgerechtigen.

 15. Jacco

  Achterlijke gekken

 16. DolleDries

  We waren deze week getuigen van gebeurtenissen die we maar weinig te zien krijgen. Twee politici spraken de waarheid, iets wat zeker een bijzonderheid genoemd mag worden. We zijn gewend aan politici die liegen, oplichten en weigeren hun ware gezicht te tonen. Als er dan een keer de waarheid wordt gesproken moeten we er toch even bij stil staan. We hebben het hier over de Amerikaanse president Donald Trump, en de Nederlandse minister van buitenlandse zaken, Stef Blok. Een vreemde combinatie misschien, maar ze deelden wel de krantenkoppen in de afgelopen dagen. Twee heel verschillende figuren, maar wel beiden met een klein oogje voor de waarheid.
  Laten we maar met Trump beginnen. Op 16 juli stond er iets op de agenda waar het Amerikaanse politieke establishment, ook wel bekend als de “deep state”, met angst en beven naar uit keek. Voor het eerst zou Trump in Helsinki een uitgebreide ontmoeting hebben met de Russische President Vladimir Poetin. De Amerikaanse elite heeft lang geprobeerd om een dergelijke ontmoeting tegen te houden, omdat ze bang zijn dat Trump hun plannen voor een grote oorlog tegen Rusland zal dwarsbomen. Steeds opnieuw werden de plannen voor een gesprek bijgesteld of opgeschoven. Maar nu was het dan toch zo ver. De twee machtigste mannen in de wereld zouden elkaar spreken met alleen de tolken in dezelfde kamer. Een nachtmerrie voor iedere Amerikaanse oorlogshitser, die nog steeds niet kan verkroppen dat Hilary Clinton bij het grof vuil is gezet.
  Nog voor de ontmoeting sloeg Trump de spijker al precies op de kop. Hij zei dat de relatie tussen Amerika en Rusland zeer slecht is, en dat dit komt door het onzinnige gedrag van Amerika. Dat zette de toon voor de ontmoeting, die volgens alle berichten prima is verlopen. Na afloop zei Trump, tijdens een persconferentie met President Poetin, dat de beschuldigingen dat Rusland aan inmenging had gedaan tijdens de Amerikaanse verkiezingen totale onzin waren. Hiermee trof hij zijn eigen inlichtingendiensten, die dit wel volhouden, in het hart. Meteen brak er een storm van kritiek los. Trump zou zich on-Amerikaanse hebben gedragen, en sommigen spraken zelfs van hoogverraad omdat hij zijn uitspraken had gedaan terwijl Poetin naast hem stond. Dit was alleen nog maar de publieke kritiek, achter de schermen zal er zeker zijn gedreigd en gescholden. Waarschijnlijk is er ook weer met een mogelijke afzettingsprocedure gezwaaid. De volgende dag zei Trump dat hij zich had versproken. Hij zei ook dat hij volledig vertrouwen had in de inlichtingendiensten.
  Over deze opmerkingen kunnen we alleen maar glimlachen. Wie gelooft immers dit soort terugtrekprocedures nog? We weten allemaal dat Trump een soort gijzelaar is van de Amerikaanse elite. Zij doen er alles aan om hem te beschadigen en ongeloofwaardig te maken. Maar wie oplet, zal merken dat het tegenovergestelde het geval is. Wat Trump in Helsinki zei is zijn ware mening, anders had hij zijn mond wel gehouden. Wat hij er later van maakte is een opgelegde mening afgedwongen met dreigementen en chantage. En dat heeft natuurlijk totaal geen waarde. Trump blijft intussen vastbesloten om de relatie met Rusland te verbeteren. Tegen het einde van de week gaf hij zijn vijanden van de deep state een nieuwe kaakslag, door President Poetin uit te nodigen om in 2019 naar Washington te komen voor verder overleg. Het gekreun en geknars van de oorlogshitsers was duidelijk hoorbaar. Ze zijn bang voor de volgende ware woorden van Trump, en die zullen zeker niet lang op zich laten wachten. Het begint er op te lijken dat Trump steeds wat meer de overhand krijgt, en dat kan nog heel interessant gaan worden.
  Dan Stef Blok, die zonder twijfel praktisch niets gemeen heeft met Donald Trump. Maar ook hij sprak ware woorden. Op een bijeenkomst, die als besloten te boek stond, zei Blok dat meerdere culturen niet vreedzaam naast elkaar kunnen leven. Hij gaf ook aan dat mensen het liefst functioneren binnen de eigen etnische groep. Op zich hele gematigde woorden, en nog een ongewoon stuk waarheid ook. Jammer genoeg voor Blok was de bijeenkomst minder besloten als gedacht, want zijn toespraak lekte uit. Meteen stak er een storm van protest op. Niet van gewone mensen, maar van de Multi-Culti elite, met de PvdA voorop. Blok werd van alles en nog wat beschuldigd, van lompheid tot racisme. De PvdA wilde zelfs het parlement laten terugroepen uit het zomerreces. Dat gebeurde weliswaar niet, maar de woede onder de Multi-Culti kabouters was zo groot dat Blok al snel moest verklaren dat het allemaal niet zo bedoeld was. Hij had de verkeerde woorden gebruikt, en zal dat in de toekomst niet meer doen.
  Trump verspreekt zich, en Blok gebruikt de verkeerde woorden. Wie gelooft deze onzin nog? Natuurlijk wist Blok heel goed wat hij zei, en ook waarom. Ook al trekt hij nu deels terug omdat hij bang is voor zijn baan, bestaat er geen twijfel aan dat ook hij zich zorgen maakt over de Multi-Culti waanzin. Ook hij ziet dat het de verkeerde kant aan het op gaan is, maar onder de huidige omstandigheden is het moeilijk om dit openlijk te zeggen. Dat hij dit toch heeft gedaan, weliswaar achter vermeende gesloten deuren, geeft aan dat de onrust onder delen van de elite begint toe te nemen. De meerderheid van deze groep houdt vast aan Multi-Culti omdat dit van hen wordt verwacht. Natuurlijk weten ze allemaal dat het tegen de belangen van de bevolking in gaat, maar zij zijn trouw aan de hogere belangen, zoals bevolen door Washington en Brussel. Een minderheid ziet dit anders, en zou waarschijnlijk ook wel anders willen. Maar de tegenstand is nog te groot.
  Of Blok de huidige storm gaat overleven is nog niet duidelijk. De Multi-Culti waanzin kent immers vele tentakels. Maar dat hij zich heeft uitgesproken is een positief signaal. Dat maakt dat steeds meer mensen opmerkzaam worden. De Multi-Culti elite, met hun liefde voor alles wat vreemd is, heeft over de jaren een sterke positie opgebouwd. Maar de bevolking begint zich langzaam te roeren. Men is doodsbang dat de woorden van Blok dit proces nog zullen versnellen. De elite heeft altijd de mond vol over vrijheid van meningsuiting, maar als er wat wordt gezegd dat niet in het straatje van deze lieden past, breekt er een hysterisch geschreeuw los dat de indruk geeft dat de wereld aan het vergaan is.
  Dat Trump en Blok af en toe een stukje waarheid spreken is mooi, en meegenomen. Maar als we de Multi-Culti onzin, en de islamisering een halt willen toe roepen, zullen we dat toch zelf moeten doen. Hoe groter en gevaarlijker de problematiek wordt, hoe meer ogen er zullen open gaan. Iedere discussie kan daar aan bijdragen, maar uiteindelijk zal de beslissing op straat worden genomen. Het is immers onze toekomst die op het spel staat, en precies die toekomst is het waard om voor te vechten. Bondgenoten zijn dan meegenomen, maar de eindbeslissing ligt onherroepelijk in onze eigen hand. Alleen de eigen overwinningen hebben waarde, al het andere is maar geleend.

  1. DolleDries

   Bron Stop–de—Bankiers

 17. Two Ravens Black Kettle

  De Natte Droom van het Kartel.

  (p.s. ditmaal een forse tekst getypt maar logischerwijs weer in het filter verdwenen) Nogmaals doe nooit D.o.u.g.l.a.s.h. M.u.r.r.a.y noemen en -stupid me – ff vergeten copieën.
  Dit is de enige site waarbij dit moet
  Dit is overigens eveneens de enige site waarbij je alles mag zeggen
  Dus een kleine moeite
  Maar buitengemeen frustrerend.

  Anyhow
  We zijn inmiddels het allerslapste en meest weke volk ter wereld; zelfs de Zweden gaan (ondanks het cultuur marxistisch onderwijs en de 1984-MSM) op 9 september proberen hun land proberen te redden.
  Daar zijn wij nog lang niet.
  Maar sinds de 18e eeuw zijn we dan ook een erg laf volkje geweest
  (uitzonderingen daargelaten die door de meute werden verslonden zoals de Gebroeders de Wit en de Goddelijke Kale)

  Maar zelfs toendertijd kwamen we (meestal) wel op voor de vrijheid van het individu en het geweten.
  Zelfs dat is nu weg
  Wij zijn de meest armetierige generaties die NL ooit heeft voortgebracht.

 18. Toni

  En dan te bedenken dat we karrevrachten vol van dat moslim gebeuren naar ons europa laten komen om ons met hun waanideeen te indroctineren.
  Maar gelukkig is europa ziende blind,en krijgen we dus wat we verdienen binnen afzienbare tijd

 19. Ruud562

  @Bloem+TRBK: +++++++++++++++chapeau!!

 20. nogmaals

  Met al zijn gedraai en gelieg zit Frits Jansen zichzelf steeds meer klem te lullen.
  Ik vroeg hem hier en in eender draadje welke deskundige collega(‘s) kritiek op Ellian hadden geuit. Hij gaf en geeft geen fatsoenlijk antwoord. Nu zegt (of liegt?) hij opeens dat hij in die verband Maurits Berger heeft genoemd.
  Ik kan nu wel begrijpen waarom Frits telkens wegdook. Maurits Berger (de ex van Petra Stienen) is een 1eklas islam-apologeet, die in leiden tot hoogleraar is benoemd dankzij een gift van1,5 millljoen van de sultan van oman.

  Dus nogmaals de vraag aan Frits: wie zijn toch die islamkennende collega’s van Ellian ?

 21. nogmaals

  Een groot aantal reageerders geven met hun reacties meerwaarde aan dds. Een kleiner (helaas fanatiek reagerend) aantal zorgt voor minwaarde. Frits hoort, vooral door zijn acteren op dit draadje, bij die laatste groep.

 22. sjun

  Hier kennen we zoiets ook, de bewakers van de religie staan bekend als Antifa.

  1. Capo

   Volledig gesteund en gefaciliteerd door de regering die op 27 oktober 2010 instemde met een motie van Halsema (GL), Pechtold (D66), Roemer (SP) en Cöhen (PvdA). In die motie werd de regering gevraagd om in woord en in daad uit te dragen dat het tegengaan van de islamisering geen onderdeel zou uitmaken van het regeringsbeleid.

   Hierna hebben we gezien dat de islamisering van ons land álle ruimte kreeg.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.