101BARZ laat criminelen rappen van belastinggeld

BNNVARA laat rappers met verdenkingen of veroordelingen van ernstige delicten gewoon optreden! Amsterdamse rapper Fi zat acht jaar in de gevangenis voor een schietpartij maar mocht gewoon optreden bij 101BARZ. Via de Telegraaf.

Ergens heb je natuurlijk ook gewoon de zogeheten ‘street-cred’ nodig om jezelf een échte rapper te kunnen noemen. Je komt er niet mee weg om niets meer dan ooit een lolly uit een snoepwinkel te hebben gejat. Het publiek dat naar rap luistert wil gewoon dat degene die rapt ook daadwerkelijk een ruig leven heeft (gehad). De tijden van The Sugar Hill Gang en hun vrolijke rap zijn allang voorbij en vervangen door de Gangster-rap.

Iedereen snapt dit ook ergens wel, of je nou van de muziekstijl houdt of niet. Waar het echter problematisch wordt is wanneer een met belastinggeld gefinancierd programma als 101BARZ, onderdeel van BNNVARA, gewoon dikke criminelen laat optreden! Van die drugsdealertjes die over hun lastige jeugd rappen is nogal wat anders dan een rapper Fi die mensen heeft willen omleggen of iemand die werd verdacht van mensenhandel.

Zelfs daar zou je nog van kunnen zeggen dat ze hun straf hebben uitgezeten of dat slechts een verdenking niet genoeg is om geweigerd te worden, prima! Maar in je programma rappers onderling ruzies laten opstoken gaat wel wat ver! En dat is precies wat 101BARZ gewoon toestaat, waarschijnlijk omdat ze cool gevonden willen worden of ‘dat hoort er nu eenmaal bij’.

Ook homobelangenorganisatie COC is woedend omdat er met enige regelmaat ‘afschuwelijk homofoob’ wordt opgetreden en BNNVARA weigert zulke optredens offline te halen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. Ritter

  De media en aanverwanten zijn de grootste haatzaaiers van deze tijd. En in dit geval met belastinggeld.

  Racisme, haatzaaien is volgens deze media goed zoals het “politiek correct” haatzaaien is. Dus tegen de “juiste” personen. Dus haatzaaien tegen blanken en dat soort dingen.B.v. haatzaaien tegen Pim Fortuyn waardoor een linkse activist zo opgejut werd dat hij Fortuyn vermoorde. Haatzaaien tegen Wilders en Baudet. Enzovoorts.

  Neem nu b.v. de linkse Amerikaanse krant de New York Times.

  Deze krant gaat altijd tekeer tegen Trump en beschuldigt Trump geregeld van “racisme”

  Nu hebben ze een nieuwe medewerkster aangenomen op een belangrijke post bij deze krant en deze medewerkster blijkt een racist te zijn.

  Een racist tegen blanken wel te verstaan. Daar heeft de krant kennelijk geen enkel probleem mee. Geeft weer aan hoe hypocriet veel media zijn.
  ———–
  New York Times huurt openlijke anti-blanke racist in. Duikt in slachtoffermodus bij kritiek
  https://www.geenstijl.nl/5143234/new-york-times-huurt-openlijke-anti-blanke-racist-in-duikt-in-slachtoffermodus-bij-kritiek/

 2. meijer61200

  Ïemand verbaasd hierover? Ik niet hoor. Het tekent de hypocrisie op links. Neem de aanrander Francisco van Jole (Hoofdredacteur van het viezige extreem linkse JOOP.) Allemaal een grote waffel in de METOO discussie, maar deze aanrander die zijn slachtoffers bepoteld in een hotelkamertje blijft gewoon in functie! Daar hoor je de extreem linkse BNN/Vara uiteraard niet over, ook de morbide gleuvenbrigade hult zich in stilzwijgen. Deze omroep is echt om te kotsen. Met dit soort omroepen hebben Wilders en Baudet geen vijanden nodig, dat dan weer wel.

 3. Ritter

  Sommige evestigde media beschermen islamisten (of proberen sympathie op te wekken voor islamisten) en sommige feministen promoten zelfs de hijab.

  Zoals Darya Safai schrijft:

  “Westerse ‘feministen’ en ‘progressieven’ zouden deze slachtoffers (van de hijab) moeten ondersteunen in plaats van het promoten van hijab.”

  https://twitter.com/SafaiDarya/status/1025287931454529537

  1. NoDoubt

   https://www.youtube.com/watch?v=AkXfs8VDu2Q
   Dit is wat ze ondersteunen, Tot het te laat is dan worden ook zij (kech) het zwijgen opgelegd.

 4. Ries

  BNNVARA? Een ernstig verlinkste club, die zwaar suïcidaal is. Op zich is dat geen probleem. Het is wel een probleem dat ze de populisten (ik vind dat een geuzennaam) meeslepen in hun drang tot zelfvernietiging en geheel in de stijl van terroristen anderen meeslepen in hun reis naar de eeuwige duisternis.

 5. Meester Kong

  een @DDeetje 🙂

  PVV-leider Geert Wilders heeft kritisch gereageerd op uitspraken van Thierry Baudet over de islam. In een interview met De Telegraaf zei Baudet dat er in de islam “allerlei aanknopingspunten zijn voor een veel plezieriger interpretatie van dat geloof”. Een gevaarlijk standpunt, zo meent Wilders.

  In het interview zegt Baudet binnenkort met een paar imams te gaan spreken. “Ik wil gewoon weten: wat speelt daar nou”, aldus Baudet. De FvD-voorman ziet zichzelf vooral als criticus van het islamisme, de politieke islam. “Ik ben er, anders dan Wilders, van overtuigd dat er in de hele islamitische traditie allerlei aanknopingspunten zijn voor een veel plezieriger interpretatie van dat geloof.”

  Gevaarlijk
  Wilders reageert op Twitter en zegt dat het islamstandpunt van Forum voor Democratie hetzelfde is als dat van ‘het partijkartel’. “Gevaarlijk en jammer”, aldus Wilders.

  In het interview laat Baudet verder doorschemeren dat hij niet altijd fan is van de radicale pleidooien van Wilders. “Ik denk dat Wilders in zijn oprechte bezorgdheid over de rechten en vrijheden van dit land, soms doorschiet”, aldus Baudet.

  Toch ziet Baudet zijn blonde Kamergenoot niet als concurrent. “Ik vind dat Wilders een heel belangrijke rol heeft gespeeld in het debat, in de politiek. Hij heeft keer op keer aandacht gevraagd voor een reëel probleem dat niemand wil zien, namelijk het integratieprobleem. Maar ik vind niet dat hij het positieve verhaal vertelt over waar hij naartoe wil. Het is niet inclusief.”

  1. Ritter

   Meester Kong
   ——————————–

   De gematigde islam bestaat niet

   Zijn er twee islams, de een oorlogszuchtig en de ander tolerant en vredelievend? Volgens de Franse juriste en arabiste Anne-Marie Delcambre is dit een westers verzinsel om de onaangename waarheid niet onder ogen te hoeven zien: ,,Tussen islam en islamisme bestaat alleen een gradueel verschil. Het islamisme zit in de islam als het kuiken in het ei.”

   https://www.trouw.nl/home/de-gematigde-islam-bestaat-niet~ac5e31f4/

   1. Meester Kong

    @ritter
    Er zijn zelfs mensen die het bestaan van een -God- ontkennen 🙂 🙂 🙂

 6. Ni28

  Rappen heeft niet alleen totaal niets met muziek te maken, de rappers zelf raken via deze uitdrukkingswijze hun agressiviteit kwijt en verkopen dit als kunstvorm. Rappen is niets meer dan een agressieve protest. En Links vind het gewelddadig geweldig. Persoonlijk vind ik het niet meer dan een kinderachtige afwijking.

  1. Meester Kong

   @Ni12 maar je vindt Blondie toch wel leuk rappen in 1980…..

 7. DolleDries

  De linkse meute is helemaal ontspoord, het is wachten op de eerste pedofiele Pride in Amsterdam.

  1. meijer61200

   Met Demmink vooraan op de strontschuit van links.

 8. nienke

  De criminelen en het linkse tuig hebben het voor het zeggen in dit land en zorgen ervoor dat ons land naar de filistijnen gaat.
  Wordt hier niet een stokje voor gestoken gaat het in rap tempo.
  De linkse ellendelingen leggen overal hun wil op, de kranten, de TV, de politici, de burgemeesters, hun wil is wet en zij zijn goed en wie niet doet wat zij willen is een fascist,racist en ik weet al niet meer.
  Het linkse tuig maakt meer kapot dan je lief is.

 9. TotDeSchijtOnsDood

  Holleeder mocht ook..

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.