Aflevering 2: Sunny Bergman meent dat Catherine Keyl liegt

Geen categorieaug 01 2018, 18:00
Hier kon u nog lezen hoe we Keyl verdedigden tegen Bergman en haar anti-racismecommissie (lol), nou dat doen we nog steeds. Ook nu Bergman zegt dat het volgens Keyl om 'Marokkaantjes' zou gaan.
Sunny-Bergman1
Racismediscussie
Heel de discussie gaat dus nu op een 'he said/she said' manier de ether in, alsof het ook maar iets uitmaakt of het nu over 'Marokkaantjes' of 'jongens' gaat die stenen naar topless vrouwen smijten. Iedereen snapt dat het hier niet om kleine Jantjes gaat die wild worden van een stel tetten, of alsof Marokkanen een genetische aanleg voor topless-haat hebben ontwikkeld. Het betreft hier een bepaalde cultuur die absoluut op geen enkele wijze ook maar enigszins Nederlands te noemen is.
Oeps!
Ze trekken nu in ieder geval alsnog een beerput open terwijl het eigenlijk om de afbraak van de zeden moest gaan en we overal topless vrouwen maar normaal moeten gaan vinden 'want mannen mogen het ook'. Ja, maar vrouwen worden niet zo geil van een mannenborst als mannen van vrouwenborsten.
Kun je nog zo hard je best doen om de tiet te deseksualiseren, ik geef je nu al op een briefje mee dat je wordt gefotografeerd en mannen met zonnebril op iets te lang 'recht vooruit kijken'. Kun je hoog en laag springen over hoe oneerlijk dat is, dat is nu eenmaal de realiteit en eigenlijk best wel prima.
Gefeliciteerd dames, wat een onzinnig onderwerp had moeten zijn waarin Milou Deelen (die natuurlijk absoluut geen slet is maar gewoon heel vrij van geest, vooral met de vriendjes van haar vriendinnen) iedereen opriep om halfnaakt over straat te gaan lopen, is nu een cultuurdiscussie geworden! Lekker bezig.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten