Inmiddels terecht! Emily (13) en Kirsten (14) sinds vrijdag vermist

Geen categorieaug 01 2018, 19:00
UPDATE: Ze zijn terecht! Politie heeft ze teruggevonden!
Beide dames liepen vrijdag weg uit een zorginstelling te Leeuwarden. Geen geld, spullen of telefoon. Niks meer van ze vernomen dus flinke paniek! Bij deze verspreiden wij ook het opsporingsbericht.
De politie probeert met man en macht en via alle kanalen de meiden te vinden en dat kan natuurlijk beter als iedereen helpt.
De politie wil ook meegeven dat het strafbaar is om minderjarigen onderdak te bieden. Dit betekent namelijk dat ze aan het ouderlijk gezag worden onttrokken. Een woordvoerder van de politie zegt dat ze er rekening mee houden dat de meiden iemand tegen zijn gekomen die geen goede bedoelingen met ze heeft. Ze sluiten loverboys niet uit, hoewel ze hier geen aanwijzingen voor hebben dat het om loverboys zou kunnen gaan.
Een van de meiden is al eens eerder weggelopen van de instelling. Toen werd een 18-jarige man opgepakt die in verband werd gebracht met haar vermissing. Het gaat hier om heel kwetsbare meisjes.
De familie van beide meisjes maakt zich ernstig zorgen. "Onze dochters zijn helaas nog niet gevonden, kijk alstublieft naar ze uit! We zijn zo verschrikkelijk bezorgd...”, schreef de vader van Kirsten eergisteren al op sociale media. "Meiden waar zijn jullie? Bel me. Dikke kus, papa.”
Gelieve dus dit bericht te delen en uw ogen open te houden voor enige aanwijzingen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten