Syrisch vluchtelingengezin fikte huis van half miljoen af met hennep kweek

Syrisch vluchtelingengezin fikte huis van half miljoen af met hennep kweek

In Waalre waar een fikse brand in 2016 een huis vernielde van een Syrisch vluchtelingengezin, blijkt het te gaan om een hennepkwekerij! Er blijkt nog meer mis!

Dit is dus exact wat je niet wilt horen en maar weer bewijst dat het flink misgaat met het immigratiebeleid. Een Syrisch gezin wordt onderdak verschaft en wordt gehuisvest in een pand van een half miljoen euro. Genoeg reden voor ophef, lijkt me zo. Vervolgens wil vader mooi wat bijverdienen en creëert z'n eigen hennepkwekerij ín dat pand. Niet helemaal het type kansparel waar we op hadden gehoopt maar hey, hij integreert tenminste.

Hij bleek echter iets te hard te willen integreren toen z'n hennepkwekerij in de fik vloog en hij het huis van een half miljoen (ik zeg het gewoon nog maar een keer) compleet wist af te branden! Ze woonden er nog maar acht maanden en tapten al illegaal de stroom af.

Nou, dan staan ze nu zeker op straat toch, Wout? Nope! Hoewel het vrij normaal is dat je na een hennepkwekerij/ je huis afbranden níet zomaar weer een nieuwe woning kunt krijgen, werd in dit specifieke geval ('voor de kinderen') besloten om ze toch maar weer een nieuwe woning te geven.

Compleet van de pot gerukt beleid dus waar de gemeente en met name wethouders Brenninkmeijer en Van Dijk liever zo ver mogelijk mee buigen om maar te kunnen deugen in plaats van dat volk per direct te laten barsten. Had pappie maar normaal moeten doen en niet z'n gezin in gevaar moeten brengen terwijl ze ontsnapt zijn aan de gruwelen van een oorlog!

Lees meer over:
Syrische vluchtelingen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties